182279
  • a.carkey
    Semmi extra. Geczi Berni látja, hogy hamarosan baszhatja a vébéjét, ha ez a Vettel gyerek legrosszabb esetben is "csak" második, így megpróbálja tiltatni azt, ami kapcsán azt hiszi, hogy ettől a RB lassabb lesz, vagy legalábbis nem Vettel nyer/lesz második minden futamon. Szóval csak a szokásos Bernie féle szarkeverés.
  • Palinko
    pedig létezett nem?
  • bardocz
    Igen, mert ezt a Cosworth motorokkal nem tudják megjátszani.
  • IXEMGabeo
    meglátjuk majd a Red Bull és persze a többiek gyorsaságán mennyire fog látszódni. Elméletileg ez a Williamsnek kedvez
  • kifli
    a flexibilis szárny "nemlétezik" ez pedig mint írja a cikk, a pilangószelep mozgása befojásolja az aero-t
  • IXEMGabeo
    ez a kipufogós difi szabályellenes? ott is emlékszem a csapatok hevesen tiltakoztak, tehát ezekszerint Brawn ötlete Newey flexibilis szárnyötletével egyenértékű?
  • kifli
    mert az nem volt szabályszegés, csak kiskapu

Amúgy a redbull az első szárny magasságával trükközik valamit nem?
  • IXEMGabeo
    meglátjuk. Én csak azt nem értem a 2009-beli Brawn diffit miért nem tiltották be ugyanúgy? vagy azért, esetleg, mert már képtelenség volt átépíteni az autót? mi arra a logikus magyarázat?
  • Master91
    Remélem legközelebb Hungaroringen lesz akkor 16. Bari ^^
  • Master91
    Most bukkantam rá.
  • Master91
    Igen ezt olvastam. De nyilván tudják hogy picit azért jobbak a McLarenesek, és a Red Bullosok még mindig jóval előrébb járnak. Mondjuk most kifog kerülni ez a hideg és forró befújásos diffúzoros téma, biztos lesznek meglepetések.
  • IXEMGabeo
    "Esős versenyt akar valaki? Legyen Rubens Barrichello 16. a rajtrácson! Az utóbbi öt ilyen alkalommal esett a futamon. "

ez nagggyon kemény véletlen
  • Master91
    A 10. győzelmét arató Jenson Button az utolsó körben állt az élre, legutóbb Kimi Räikkönen nyert ily módon, 2005-ben Suzukában.

Kimit sajnálom hogy itt hagyta az F1-et, 2-3 évet még elnéztem volna.
    -----
    Vettel zsinórban kilenc nagydíj óta mindig célba ért, ez számára egyéni csúcsbeállítás. Nem mellesleg végig 1. vagy 2. volt.

Hoppá!
    -----
    Vitalij Petrov máris több pontot gyűjtött idén, mint a teljes 2010-es szezonban.

Jó látni hogy fejlődik :D pedig ő is rallyzott eggyet Malajziában :D
  • pedobear
    link
  • IXEMGabeo
    nyehh a témaváltás, egy kis számadás csemege
  • Master91
    Nem akarjátok békén hagyni végre Blockot? :D F1-ről kéne mazsolázni!! Szerintetek mit fog csinálni a Ferrari? Hamarosan dönteniük kell hogy koncentrálnak e az idei futamokra, vagy már a jövőbe néznek...
  • pedobear
    videó van erről?

Nyissatok Ken Block imádó/nyaló topicot külön és fáradjatok át oda. Thx!
  • Falcon83
    Ott bukta ez a dolog, hogy náéla a Rally is csak egy a sok sport közül amit űz. A WRC-be csak azért megy mert hogy saját cipőmárkáját reklámozza. A Rally America meg egy pár versenyes show olyasmi mint a ROC, csak több versenyből áll de nem egy komoly bajnokság.
  • Totti5
    Jól értelemezed.
  • nearo
    Csak nem bírom ki...
    Ha jól értelmezem, akkor wrc-ben indult két futamon. Viszont írtak itt valami olyasmit, hogy amerikai bajnokság. Erre vissza lett írva, hogy az nem számít, mert huszadrangú a wrc-hez képest. Nem tudom, nem értek a rallyhoz, de ez kb úgy hangzik nekem, mintha focira azt mondanád, hogy csak és kizárólag azokat nevezzük focistáknak, aki a premier leagueben nyomják, a többiek legfeljebb csak kergetik a labdát, de nem fociznak. És itt a többiek címszó alatt nyilván nem egy magyar megyei hatszázadrangú meccsre gondolok, hanem mondjuk egy nb1-re, mert színvonalban még az is fényévekre el van maradva az említett premier leaguetől. Akkor Magyarországnak nincsenek is úgy igazából teljes értékű focistái? :(
  • kifli
    pont ezaz, hogy nem gyártom futószalagon a logokat, és nem is vagyok grafikus, úgy ahogy Ken is 2 futamon indult vagy mennyin...
  • nearo
    "Na mindegy, nem is szólok többet, csak felbaszom magam..."

Hopsz, ezt a végére akartam...
  • S8DJ
    itt mindenki leblockolt
  • nearo
    Csak tudod az a baj, hogy ha látjuk a kis piros számot a topic neve alatt, akkor azt hisszük, hogy valami F1-es hír jött, mert FORMA1 a topic címe. Erre mi van? Telefossátok a topicot olyasmivel, aminek kb annyi köze van a Forma1 témához, hogy az F1 pilóták is, meg Ken Block is autót vezetnek.

Na mindegy, nem is szólok többet, csak felbaszom magam...

De hogy ne csak offoljak:
    Véleményem szerint Ken Block ugyanúgy teljes értékű ralyversenyző, mint Loeb, vagy tudjafaszomakárki. Legfeljebb nem olyan tehetséges, mint az élvonal. Ugyanezt tudom mondani Karthikeyanról is. Hiába körözik le versenyenként 6-szor, attól ő még úgyanúgy F1 pilóta, mint Vettel, Alonso, Hamilton, stb, lévén megvan a szuperlicensze (vagy miatököm).

Kifli: ettől kurvára nem vagy grafikus, a hasonlatod szar. Akkor lehetnél grafikus, ha mondjuk papírod lenne róla. Vagy esetleg évek óta foglalkoznál ilyesmivel, futószalagon gyártanád a fotosopolt céges logókat, esetleg ebből élnél meg. Ha szarul csinálod, akkor szarul csinálod, de ebben az esetben tényleg lehetne rád azt mondani, hogy grafikus vagy.
  • Wlanseraf
    Hogy F1-hez is legyen hozzá szólás:) Button nem blockolta Hamit a hétvégén:))))))))
  • kifli
    ja, Zsolti inkább f1 pilóta, mint Ken bátyó rally versenyző...
  • Ulvar
    Teljesen leblockoltam ezektől a hozzászólásoktól :O...
  • IXEMGabeo
    eleddig nem Timo Glockról volt szó?
  • passatgt
    és egyben Blokkolják a felhasználót
  • Falcon83
    vagy blockoljátok a hsz-ét :D
  • Minstrel
    Ezután ha valaki beírja ide a Block szót azt a hozzászólást töröljétek azonnal
  • passatgt
  • Falcon83
    Zsótinkat én sem venném ide ő ment egy egész szezont. Azért írtam példának Ide-t. Elindult pár versenyen mert volt rá pénze akárcsak Block. Ettől még nem igazán lehet azt mondani róla hogy F1-es versenyz ahogy Blockról is hülyeség azt mondani hogy WRC-s vagy hogy rallis.
  • Totti5
    Lenyomott egy évadot, ott volt minden versenyen, helytállt, pontot is szerzett. A te fotosopolásod lényegtelen, mert ezred annyi meló nincs benne... nem tudom hova tenni amit műveltek. Lenézés, irigység, vagy csak random fika? vagy együtt mind?
  • desigo
    Mobil 1 Car Swap at The Glen!

• kifli
    Én úgy mondanám hogy versenyzett f1-ben, de nagyon távol állt egy f1 őilóta teljesítményétől...

Mondom, photoshopolok néha énis, de ettől nem leszek grafikus (egy céges logót ps-eltem múltkor szóval akkor hivatásos grafikus vagyok nem?)
  • Christian88
    Ha nem lesz nagy hír talán huszonharmadikára várható!
  • Totti5
    Nomyasd az F1 híreket, aztán az lesz a téma, ha érdekes.
  • fifi
    F1 topik...
    majd írjon már valaki emailt, ha a gatyamadzagpengetés ami most van visszatér az F1 témához...

köszi!
  • Totti5
    Zsolti formula versenyző és F1 versenyző volt. Netán bolti eladó lenne?