182279
  • G_ArchAngel #112722
    Nem talalom a Gorbe Tukrot, nem az origo F1hirek.hu oldalan kellene lennie?
  • Master91
    Sing Hallelujah !
  • Totti5
    Én befejeztem, tegyetek ti is így.
  • Ulvar
    Block maga vallotta be hogy kevés ezekhez az emberekhez, de biztos jobban tudjátok mint ő maga. A legnagyobb szégyen az, hogy mész magad tempójában hibátlanul és megver több alsóbb kategóriájú autó, ráadásul nem egy szar WRC autóban van, mert Friciék hatszor szarabb verdával menve nem gyengén szerepeltek tavaly a WRCben. Ez olyan mintha egy Ferrarit egy GP2 verda megverne.
  • Black Ghost
    Persze hogy az, csak hogy neki ilyenből van 20, és Block-nak?

Colin kimen X-game-re, oszt 2 kör után mindenkinek leesett az álla hogy, "jaa, ezt így is lehet"!

Tudod én is szoktam a fürdőszobában énekelni, de ettől még nem érzem magam James Hetfield-nek. :)
  • Totti5
    Hivatalos: Elmarad a 2011-es Bahreini Nagydíj
  • Totti5
    Gigi videó jó, egy kib@szott nagy faszmák:), aztán véletlen a rákattintottam a videó ajánló következő részére és mit ad isten?

Gigi nem tud rallyzni:)
  • Black Ghost
    1 miatt? ...most komolyan, linkeljek egy csokor "epic fail, by Block" videót!

A sráccal nem az a gond hogy "hibázik", hanem hogy az ilyenek után a gymkhana-s videók egy kisit hiteltelennek tűnnek.

Block-tól a kék Subaru-s videót láttam először, kb. 20x néztem meg annyira tetszett, na mondom ez a gyerek tud, rohadtul érzi a kocsit.
    Aztán elém került, egy "Block crash highlights" videó, ahol long easy kanyarokat próbál csigatempóba bevenni de nem sikerül neki, mert lecsúszik, megforog, fának meg, lefullad, és mind ezt olyan bénán hogy el sem akartam hinni hogy ez ugyan az a faszi.

Szóval ha a srác gymkhana-ni akar üsse kő csinálja, de ő a nagyokkal akar ralizni és ehhez valljuk be, egy kicsit kevés az ő tudása.

Mellesleg ha a mondjuk Turán Fricinek lenne kedve és pénze, egy ilyen videót a kisujjából kirázna.

Pl: Gigi Galli ilyeneket szokott csinálni élesbe:
  • bakkerman
    értem
  • Black Ghost
    Inkább 10-ből 2-3x, hidd el sokszor mondják hogy "éééés felvétel". :)
  • bakkerman
    de,fodrászomnál amikor csinálta a hajam
  • Ulvar
    Vágásról még nem hallottál? :D
  • bakkerman
    erről beszélek,más az hogy örömautózik,meg más nyomás alatt. versenyben lehet 10-ből 3x elbassza azt a kézifékes fordulót,de ha "csak" a kamerának csinálja,akkor 10-ből 10x megcsinálja.
  • Black Ghost
    Azért a 2.15-nél bemutatott, ill. az elbénázott kanyar közt, elég durva a kontraszt! :D

Mentségére itt lefelé kellett menni, így biztos könnyebb. :D
  • bardocz
    Amit éppen eszik, azon ott van a 0 teteje.
  • bakkerman
    19 - Tyres: ezt a kapcsolót a versenyzőnek mindig az autóra felszerelt guminak megfelelően kell beállítania, mert ezzel jelzi a gumitípus-változást, ami olyan fontos beállításokra van hatással, mint például a sebességváltás gyorsasága vagy épp a nyomaték.

na ezt eddig nem ismertem
  • Ulvar
    De én nem a hibája miatt szóltam le...A többieket nem tudom.
  • bakkerman
    én 10/60-nak olvastam,mondom mi a fasz? de így már világos,köszi :) :D
  • desigo
    A Lotus T128 kormánya

leírás a számokhoz
  • G_ArchAngel #112703
    kemeny lehetett, ha a futam elott 9999-nel tartott es Vettel hibajabol adodoan lett meg a torta:D
  • bardocz
    10000 lead laps-nak tűnik nekem. Tehát ennyi vezetett köre volt eddig.
  • bakkerman
    nem értem ezt a tortát,vagyis értem mivan rá írva,de nem értem mire fel :D
  • kifli
    dehát ő dzsimkánázik, megoldja helyben nem? :D
  • Totti5
    Egy versenyautónak bazi nagy fordulóköre van... utcai Focus RSnél is minden tesztbe elmondják hogy aki ezzel szeretne parkolni, meg forgolódni a városban az felejtse el.
  • kifli
    nade 2x visszatolatni
  • desigo
    Teljesen mindegy,hogy szeretjük vagy nem.
    Forma 1 topik tehát nem ide való.
    Ha már házigazda lettél ne neked kelljen magyarázni...
  • Totti5
    Gomb úr ünnepelt

Hami csapatja

• Totti5
    Azon azért gondolkozzon el az a pár ember aki szimpla utálatból értetlenkedett, és megint azt teszi. Egyrészt nincs olyan pilóta a világon aki ne hibázott volna már, még Loeb is megforgott és összetörte megát jópárszor, másrészt 1 hiba miatt leszólni valakit...
  • bakkerman
    :DDD
  • Ulvar
    Hát te barátom sokat érthetsz a rallyhoz, inkább itt fejezd be a saját magad égetését. Tudtam hogy így fogsz reagálni, annyira tudtam!!! xDDD Ezeken tök jókat lehet ám röhögni :D. Várjál el is mentem :D.
  • bakkerman
    nem egy elbaszott kanyar után kéne megitélni valakit,hogy "tanulhatna lőbtől",nem lőb fosta a rallyt
  • bakkerman
    neem,vicceltem,lőb for pres
  • Ulvar
    Ezt most remélem nem komolyan írtad...
  • bakkerman
    vagy fordítva
  • barcames
    loebtől vehetne pár órát
  • Ulvar
    hm...
  • Falcon83
    lol
  • desigo
    Räikkönen ismét F1-es autót vezet

"egy roadshow keretein belül ülhet a Red Bull F1-es autójába ez év július 24-én"
  • Totti5
    Hamilton F1el

Tony F1el

• Totti5