182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
cikket olvastad?
1. befújt diffúzor
2. különböző motorbeállítások
ez a kettő van red bull találmánynak titulálva... -
Miéért nm sor4? Sokkal menőebb :( -
szerintem szereltessenek le velük 1 kereket az sok mindent megoldana.
v6 turbó jó lenne :) -
madmanic #112800 a befújt diffúzorra céloz a cikkíró szerintem...
-
Na ez jó hír.
"Az Auto Motor und Sport című szaklap úgy tudja, hogy a 12 csapat és a 4 gyártó készen áll a kompromisszumra. A Formula-1 résztvevői a V6-os turbómotor bevezetését szorgalmazzák, amely 2014-ben kerülne első alkalommal bevetésre." -
G_ArchAngel #112798 szensavas vattacukor -
Mik voltak előtte a betiltott RB találmányok?
dupla difi => Brawn
F csatorna => Mclaren -
madmanic #112796 Újabb RedBull találmányt tiltanak be -
-
IXEMGabeo #112794 ja nekem is bejött, konzervatív F1-es pilóta, Magny-Courst és Sepangot nagyon szereti -
Jó arc ez a Webber tetszett ez a kis interjú
LINK -
IXEMGabeo #112792 dehogy is a végén Kobayashi akciózott nem emlékeztek? Hammoutlon pedig megelőzte a SC-t is...nem vót az rossz futam -
igen a rajt az jó volt,utána 2 óra train race. -
Meg Webber repülése és ki is fújt az egész futam :).
Talán idén még látunk is valamit. -
IXEMGabeo #112789
ráhangolódás Valenciára
a nagy rajt:D -
pedig voltak/vannak Historic versenyek :)
-
Annyi, hogy veszel egy olcsó autót belőle, raksz bele bukócsövet, futóművet alá, és mehetsz is pályázni. -
IXEMGabeo #112786 Elektromos összehajtható gokart:
Az autó csomagtartójában is szállítható F1-es élményt garantál a Beau Reid által tervezett, One Go-Kart 2 Go Please elnevezésű négykerekű. Könnyen elképzelhető, hogy a jövő Forma-1-es pilótái ilyen gépekkel fogják kezdeni a pályafutásukat.
Azok a szkeptikusok - köztük Bernie Ecclestone -, akik kételkednek az elektromos versenyautók teljesítményében és az általuk nyújtott vezetési élményben, nyugodtan kipróbálhatnák a Beau Designs kreációját.
A mindössze 30 kilogramm súlyú gokart végsebessége 100 km/óra, és a könnyedén leszerelhető kerekeknek és kormánynak köszönhetően a csomagtartóban is szállítható.
A gokart nem csak a vezetési élményben szeretne egy mini-F1-es gép lenni: a szénszálas karosszéria kialakítása is a királykategória versenyautóit mintázza. A lítium-ion akkumulátorokkal hajtott gokartnak szüksége is lesz a minél nagyobb leszorító erőre ahhoz, hogy az élménytől elkábított pilóta ne a gumifalban kössön ki a járművel.
Reméljük, hogy a FIA illetékesei is figyelemre méltónak találják a koncepciót, és hamarosan egy elektromos gokartok számára kiírt versenyszériában láthatjuk viszont Beau Reid környezetbarát méregzsákját.
yankodesign.com
ez kemény:D mennyi lehet egy ilyen? -
Azok az autók sem a mai törésteszten sem a biztonsági előírásokon nem mennének át komoly újratervezés ás átépítés nélkül. Magát az ötletet sem értem hogy egyátalán ilyen hogy jöhet szóba. -
Ambrus Gergely #112784 én nagyon boldog lennék ha régi modellek futnának az utakon.
Persze vadiúj gyártással.
-
Ambrus Gergely #112783 Ki mondta hogy azzal kéne versenyezniük?
Csak annyi hogy nem kéne félteni a muzeális cuccokat, pl ha 5 millióba kerülne egy ilyen 60 as évekbeli tákolmány én is vennék egyet.
enki nem mondta hogy le kell cserélni rá a jelenlegi f1-et.
Max valami retro kupát létrehozni.
Más téma de arra is gondoltam, hogy nekem kedvenc autóm az E34 es BMW volt.
Nem e lehetne legyártattni a bmw vel mondjuk 5 millióért egyet? -
Ettől azért távol állunk. 3 hónap tesztelési lehetőség van. -
Az egy dolog, hogy már lassan szünet sem lesz 2 szezon közt, de akkor miért van teszt tilalom, mert 2 hét alatt kell már lassan összedobni, egy ilyen űrtechnológiás autót? -
Visszafejlődni nem szeretne senki, amúgy már az elképzelés is vicces, pálne ha valaki komolyan is gondolja egy másodperce is az ilyet... -
IXEMGabeo #112779 nem kell már több utcai pálya, már, ami van, az is sok... -
hát igen. ennek most vagy az lesz a vége, hogy egyes futamoktól megválnak (vagy ahol kevesebb az érdeklődés, vagy akik kevesebbet fizetnek) vagy pedig akik panaszkodnak, hogy sokat kell fizetni, ott csak 2 évente rendeznek futamot. -
Újjálehet, de a mai biztonsági előírásoknak nem felelnének meg ha versenyeznének velük. -
Ambrus Gergely #112776 Én egy dolgot nem értek.
Megvannak a régi 1960-as Gp (f1)-es autók tervrajzai, minden csapatnak.
Most miért nem lehetne újraépíteni őket, ugyanúgy mint akkor voltak?
-
Igen mondjuk ez már kicsit sok lesz. Ebbe a szezonba is lesz majd 1 hónapos kis szünet. -
lassan 2 szezonra való pálya lesz, aztán majd minden pályán csak 2 lvente fognak futamot rendezni. -
http://www.f1hirek.hu/f1/20110620-forma1es-futamot-rendezne-hongkong-is.html -
Jajj, mintha egy amcsinak számítana, ha F1-et akar nézni, hogy hova kell utaznia. -
nascar birodalom kellős közepén, szerinted? :) -
Te jó ég! Annyi vas még ott van!?
-
Köszi, már nézem :) -
vége az első futamnak,norbi 19.-ről indulva 8. lett
itt -
nállunk ki lőtték az Euro sportot :/ valami oldalt tudsz ahol tudnám nézni neten? -
hajrá norbi! -
WNW #112765 Persze, befuvesitik.. En a kornyekre godoltam, gyanusan szaraz, homokos, agyagosnak tunik a talaj.. -
Hát sok nézöre nem számitanak a lelátok elég szegényes számábol itélve