182279
  • kifli
    cikket olvastad?

1. befújt diffúzor
    2. különböző motorbeállítások

ez a kettő van red bull találmánynak titulálva...
  • bardocz
    Miéért nm sor4? Sokkal menőebb :(
  • Palinko
    szerintem szereltessenek le velük 1 kereket az sok mindent megoldana.

v6 turbó jó lenne :)
  • madmanic
    a befújt diffúzorra céloz a cikkíró szerintem...
  • Totti5
    Na ez jó hír.

"Az Auto Motor und Sport című szaklap úgy tudja, hogy a 12 csapat és a 4 gyártó készen áll a kompromisszumra. A Formula-1 résztvevői a V6-os turbómotor bevezetését szorgalmazzák, amely 2014-ben kerülne első alkalommal bevetésre."
  • G_ArchAngel #112798
    szensavas vattacukor
  • Totti5
    Mik voltak előtte a betiltott RB találmányok?

dupla difi => Brawn
    F csatorna => Mclaren
  • madmanic
    Újabb RedBull találmányt tiltanak be
  • desigo
  • IXEMGabeo
    ja nekem is bejött, konzervatív F1-es pilóta, Magny-Courst és Sepangot nagyon szereti
  • Jeffjohnson
    Jó arc ez a Webber tetszett ez a kis interjú
    LINK
  • IXEMGabeo
    dehogy is a végén Kobayashi akciózott nem emlékeztek? Hammoutlon pedig megelőzte a SC-t is...nem vót az rossz futam
  • bakkerman
    igen a rajt az jó volt,utána 2 óra train race.
  • Ulvar
    Meg Webber repülése és ki is fújt az egész futam :).

Talán idén még látunk is valamit.
  • IXEMGabeo

ráhangolódás Valenciára

a nagy rajt:D
  • Dietrich
    pedig voltak/vannak Historic versenyek :)
  • bardocz
    Annyi, hogy veszel egy olcsó autót belőle, raksz bele bukócsövet, futóművet alá, és mehetsz is pályázni.
  • IXEMGabeo
    Elektromos összehajtható gokart:

Az autó csomagtartójában is szállítható F1-es élményt garantál a Beau Reid által tervezett, One Go-Kart 2 Go Please elnevezésű négykerekű. Könnyen elképzelhető, hogy a jövő Forma-1-es pilótái ilyen gépekkel fogják kezdeni a pályafutásukat.

Azok a szkeptikusok - köztük Bernie Ecclestone -, akik kételkednek az elektromos versenyautók teljesítményében és az általuk nyújtott vezetési élményben, nyugodtan kipróbálhatnák a Beau Designs kreációját.

A mindössze 30 kilogramm súlyú gokart végsebessége 100 km/óra, és a könnyedén leszerelhető kerekeknek és kormánynak köszönhetően a csomagtartóban is szállítható.

A gokart nem csak a vezetési élményben szeretne egy mini-F1-es gép lenni: a szénszálas karosszéria kialakítása is a királykategória versenyautóit mintázza. A lítium-ion akkumulátorokkal hajtott gokartnak szüksége is lesz a minél nagyobb leszorító erőre ahhoz, hogy az élménytől elkábított pilóta ne a gumifalban kössön ki a járművel.

Reméljük, hogy a FIA illetékesei is figyelemre méltónak találják a koncepciót, és hamarosan egy elektromos gokartok számára kiírt versenyszériában láthatjuk viszont Beau Reid környezetbarát méregzsákját.

yankodesign.com

ez kemény:D mennyi lehet egy ilyen?
  • Totti5
    Azok az autók sem a mai törésteszten sem a biztonsági előírásokon nem mennének át komoly újratervezés ás átépítés nélkül. Magát az ötletet sem értem hogy egyátalán ilyen hogy jöhet szóba.
  • Ambrus Gergely
    én nagyon boldog lennék ha régi modellek futnának az utakon.
    Persze vadiúj gyártással.
  • Ambrus Gergely
    Ki mondta hogy azzal kéne versenyezniük?
    Csak annyi hogy nem kéne félteni a muzeális cuccokat, pl ha 5 millióba kerülne egy ilyen 60 as évekbeli tákolmány én is vennék egyet.
    enki nem mondta hogy le kell cserélni rá a jelenlegi f1-et.
    Max valami retro kupát létrehozni.

Más téma de arra is gondoltam, hogy nekem kedvenc autóm az E34 es BMW volt.
    Nem e lehetne legyártattni a bmw vel mondjuk 5 millióért egyet?
  • Totti5
    Ettől azért távol állunk. 3 hónap tesztelési lehetőség van.
  • benőmenő
    Az egy dolog, hogy már lassan szünet sem lesz 2 szezon közt, de akkor miért van teszt tilalom, mert 2 hét alatt kell már lassan összedobni, egy ilyen űrtechnológiás autót?
  • Totti5
    Visszafejlődni nem szeretne senki, amúgy már az elképzelés is vicces, pálne ha valaki komolyan is gondolja egy másodperce is az ilyet...
  • IXEMGabeo
    nem kell már több utcai pálya, már, ami van, az is sok...
  • LeventeV
    hát igen. ennek most vagy az lesz a vége, hogy egyes futamoktól megválnak (vagy ahol kevesebb az érdeklődés, vagy akik kevesebbet fizetnek) vagy pedig akik panaszkodnak, hogy sokat kell fizetni, ott csak 2 évente rendeznek futamot.
  • Norbi1990
    Újjálehet, de a mai biztonsági előírásoknak nem felelnének meg ha versenyeznének velük.
  • Ambrus Gergely
    Én egy dolgot nem értek.
    Megvannak a régi 1960-as Gp (f1)-es autók tervrajzai, minden csapatnak.
    Most miért nem lehetne újraépíteni őket, ugyanúgy mint akkor voltak?
  • Master91
    Igen mondjuk ez már kicsit sok lesz. Ebbe a szezonba is lesz majd 1 hónapos kis szünet.
  • LeventeV
    lassan 2 szezonra való pálya lesz, aztán majd minden pályán csak 2 lvente fognak futamot rendezni.
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20110620-forma1es-futamot-rendezne-hongkong-is.html
  • bardocz
    Jajj, mintha egy amcsinak számítana, ha F1-et akar nézni, hogy hova kell utaznia.
  • Dietrich
    nascar birodalom kellős közepén, szerinted? :)
  • Zoli007
    Te jó ég! Annyi vas még ott van!?
  • Master91
    Köszi, már nézem :)
  • bakkerman
    vége az első futamnak,norbi 19.-ről indulva 8. lett
    itt
  • Master91
    nállunk ki lőtték az Euro sportot :/ valami oldalt tudsz ahol tudnám nézni neten?
  • bakkerman
    hajrá norbi!
  • WNW
    Persze, befuvesitik.. En a kornyekre godoltam, gyanusan szaraz, homokos, agyagosnak tunik a talaj..
  • repvez
    Hát sok nézöre nem számitanak a lelátok elég szegényes számábol itélve