182279
  • passatgt
    Az elmúlt négy évben az Európai Nagydíjnak otthont adó valenciai városi pálya vezetősége a hét végi futam során megegyezett Bernie Ecclestone-nal arról, hogy 2021-ig minden évben lesz F1-es futam a kikötőben – várhatóan a barcelonai futam eddigi időpontjában, májusban.

• Totti5
    "Egy GP3-as autóban komolyabb technológia van."

Butaság, tudatlanság, stb stb...
  • Totti5
    "Szerintem ezzel a DRS faszsággal anynit értek el, hogy mostmár annyi előzés sincs mint amennyi volt. Mostmár csak kikerülés van :(."

Ez szín tiszta hülyeség, valótlanság, ferdítés, vakság... soroljam még?
  • IXEMGabeo
    istenem, de naív vagy ő a kocsis:D:D Amatőrversenyző, Drevil666, freestyle, Tom Solberg ez mind ő...
  • Dietrich
    ha már előzést javítandó találták ki, akkor az előzési zónákat törölnék el a francba.
    mindenki ott használja ahol akarja az is akit előznek..így legalább lesznek kicsúszások :p
  • G_ArchAngel #113009
    Nekem fél év alatt elmúlt, olyan jól fizetett. Egy jó agyturkász neked is segíthet:)
  • Ulvar
    Te meg mindenbe beleszólsz, inkább akkor ne szólj bele nem? Had csináljak már amit akarok jó? Köszike hogy megengeded. Had kritizáljak már egy olyan kommentet amibe semmi nincs alátámasztva csak üres szavak és fikázások, NA ÉN MEG EZT UTÁLOM. És fogom is.
  • bakkerman
    azért azis unalmas hogy valaki véleményez,és ha az neked nem tetszik,akkor lehurrogod. ha nem értesz vele egyet,akkor elmész mellette,kész.
  • Redmer
  • Falcon83
    hol? :D
    vettelcicafiú(L)(L)(L).gayportal.hu-n ? :D
  • Ulvar
    :(((. Részvétem.
  • RatBaG #113003
    önjelölt? egyéb esetben jajj nekünk...
  • Levi9990
    újságiró vagyok
  • Ulvar
    Te meg egy unalmas kommentelő aki benyög valamit aminek a fele igaz, a másik felében pedig információ hiányok sokasága van.

Ha ennyit tudsz csak írni, az kevés ide, inkább ne fáraszd ujjaid :). Vagy támaszd alá valami normális érvvel légyszíves.
  • Levi9990
    vettel megintcsak kiváló munkát végzett.
    schumacher meg olyan volt mint egy régi kamaz.
    Régen az utak királya volt mára viszont már berozsdált, lomha dög lett belőlle ami csak füstöl de nem megy, ha meg előzni próbál abba beletörik a bicskája mert nemjó a motorja.
  • passatgt
    pont akkor küldted el az üzenetet, mint egy másik felhasználó, és "kilökted", így az ő hozzászólása is a tiéd lett:)
  • Master91
    Amerikai versenyekhez nem értek. Se Indycar, se Nascar...
  • Magnum PI
    (Na ezt meg, hogy csináltam :D?)
  • Norbi1990
    Nem, Amerikába.
  • Magnum PI
    Az aerodinamika is a technológiához tartozik (szerintem)
  • Master91
    Itt az F1-be? :O
  • passatgt
    lanpartyznak, csak amikor kamerával mutatják, átváltanak valami livetiming-os képre, hogy úgy tűnjön, valami érdekeset csinálnak:D
  • Falcon83
    Inkább az aerodinamika öli meg. Ameddig ilyen 5 éve fejlesztetlen motor van az autókban vicces technológiáról beszélni. Egy GP3-as autóban komolyabb technológia van.
  • Magnum PI
    hm, lemaradt a link: kép
  • Magnum PI
    Én lehet első körben kormányról távolítanék el mindent, hogy nem lehessen ennyire optimálisan végigmenni egy kört. Lőjjenek be egy beállítást az elején és kész, és hozzák vissza a régi időmérőt mert a mostani egy baromság

Meg hát ez is probléma:

De ez mind rész az F1-nek.
  • Magnum PI
    Szerintem ezzel a DRS faszsággal anynit értek el, hogy mostmár annyi előzés sincs mint amennyi volt. Mostmár csak kikerülés van :(. Arra meg ott voltak eddig is lekörözöttek.

Régen azért volt több előzés mert sokkal nagyobb volt a bizonytalansági faktor, sem a pilóták sem a gépek nem voltak ennyire precízek. Folyamatosan csináltak kisebb nagyobb hibákat és ment az oda vissza előzgetés. Ma már egy pilóta képes 70 körön át tizedre pontosan hozni az időt hiba nélkül, mert nagyon prezizen vezethetőek a gépek. Ezzel nem lehet mit tenni, az F1 a technológiáról szól és az is öli meg :(.
  • Dietrich
    pedig az a 360 fokban forgó HD kamera már 3. éve része a bajnokságnak..
  • IXEMGabeo

ehhez is kell születni...
  • Master91
    én azt a fedélzeti kamerát vinném át. most nagy pénz lehet be ültetni 24 embert 24 kis monitor elé, hogy 2 órán keresztül forgassák ha előznek.
  • IXEMGabeo
    én még nem tudom havernak van 2 felesleges jegye:D az egyik én lennék rajtam kivül a barátnőjét vinné és még üres egy hely:D de nekem nem biztos h jó lesz a júli 3-a
  • Firerock
    ki jön a hétvégén?
  • Dietrich
    valszeg most nem.
    3 egymást követő évben voltam
  • IXEMGabeo
    mész majd 3-án a World Seriesb Renaultra? asszem az lesz majd, mindenféle programmal a Hungaroringen...
  • Dietrich
    már várom mikor cuppanrá a következő show elemre a rajtnál.. :p

http://www.youtube.com/watch?v=YBELku3EgjY&feature=player_embedded
  • IXEMGabeo
    ehhez képest 86 óta van itt futam és Berninek esze ágába sincs kivenni:D
  • bakkerman
    vagy fordítsuk meg a dolgot! Az F1 alkalmatlan sok pályára,a mai világban. Ott van előzés,ahol van próbálkozás. Ha nincs aki megpróbálja,akkor nincs miről beszélni. Nem akarom felhozni megint a kisebb osztályokat,fölösleges lenne.
  • Wlanseraf
    Ez a pálya egy vicc.. F1-re alkalmatlan terepasztal...
  • LeventeV
    túl szép lett volna ha ennyi lenne az F1 :(
  • Palinko
    abszolút megéri.
  • Ulvar
    Az első szám érték az nem ADAC tagoknak van. :)