182279
  • MaSzKa

"hátra van még a fekete leves"
  • Laceee
    Azért ez paraszt
  • mcmoha
    Nagy derby lesz.:)
  • Totti5
    Top Gear pont nem szenzációhajhász, hanem megmondja a tutit:) amúgy meg szentírás!
  • MaSzKa
    Hogy valamennyire visszakanyarodjunk a topic témájához:

Ron Dennis: “A Bugatti Veyron egy rakás ócskavas”
  • MaSzKa
    A szenzációhajhász Top Gear mióta mérvadó ilyen kérdésekben?
  • MaSzKa
    Egyetértek.
  • kisbesi
    elment a hülye gyerek, probléma megoldva. :D
    Szerintem ebből tényleg ne legyen veszekedés
  • Totti5
    Pl edzeni voltam... ez nem 24 órás non stop szolgálat:), de ha már megkérdezted én megkérlek hogy ne reagálj a nyomi hszeire mert semmi érteme mint láthattad!
  • IXEMGabeo
    Josh Hillről

Komolyan ne flémeld már szét az F1 topikot...
  • IXEMGabeo
    Totti ilyenkor hol vagy?:D ezért lettél megválasztva topik vezírnek?
  • Nohab
    Mégsem tudtál rám cáfolni.
  • bardocz
    Ezért hoztam fel a leghosszabb kanyargós pályát.
  • RatBaG #113482
    ha most az autós kártyában a veyron van a pakli tetején, akkor te egyből oltárt emelsz neki? biztos az a legjobb, megmondták a számok, biztoss!

csak egy apró észrevétel: hány veyront láttatok eddig versenypályán, és hányat garázsban állva, egy turbánossal pózolva a kormány mögött?
    mellesleg, pl egy köenigsegg ugyanezt tudja, sokkal kevesebbért, stílusosabban.
  • nearo
    Hát... nekem a döntő érvem Veyronnal szemben az, hogy rusnya :D
    A kettes számú érv pedig az, hogy hatalmas Porsche fan vagyok, nálam egyértelműen ők a favoritok :D
  • cement
    mennyi faszságot összehordanak itt egyesek a veyronról.
    parasztvakítás mi? láttatok már róla tesztet? a top gearben es a fifth gearben is el voltak ajulva attol, hogy mennyire konnyeden csinalja azt, amire terveztek, mennyire kifinomult, elegans es kenyelmes kozben pedig feltepi az aszfaltot. 300 folott mar nem csak a loero szamit, akkora a legellenallas, hogy jo aerodinamikai tervezes nelkul soha nem menne 407-et. mernoki bravur az az autó. mondhatja valaki, hogy tunerek egy suprából 1200lóerőt simán kihoznak egy baszom turbóval, miért nagy szám 8 literből és 4 turbóval 1000... mert a veyron 15 éves korában is menni fog ugyanúgy, míg egy a végletekig széttuningolt motor jó esetben kibír néhány ezer kilométert. és kanyarodni is nagyon tud, a veyron ss tartotta egy darabig a pályacsúcsot a topgear pályán
  • RatBaG #113479
    pont ezt mondom én is. csináltak egy agyon bonyolított W16-os motort, meg rábasztak két bi-turbót. ekkora súlyhoz kell is a lóerő, hogy így mozogjon (meg is szenvedtek vele). a beltér is luxus (ocsmány), stb.
    erőfitogtatásnak tényleg jó, de hogy a legjobb sportkocsi lenne, kötve hiszem.
  • Nohab
    12 perc elég neki, hogy kiürítse a tankot. Falánk egy jószág, és nem is szeretem. Inkább már egy magángép, amivel olcsóbb is utazni.
  • G_ArchAngel #113477
    Masok vezettek, mas gumikon, mas korulmenyek kozott.
    A gumit az autok miatt nem, de a sofort es az idojarast lehet egysegesiteni.

Regen volt egy teszt, ahol egy Subaru porra alazta a szuper sportkocsikat egy szuk, hegyi, tokeletes minosegu aszfalttal boritott szerpentinen.
    Akkor most a Subaru jobb, mint egy Veyron/Enzo/McLaren?:)

Ezek az autok gazdagoknak valok, akik meg tudjak fizetni a palyaberletet. Jo, biztonsagos es gyors autozashoz ott vannak a 4WD-k vagy a rally autok utcai valtozatai.
  • Totti5
    Mivel más nem tudja megfizetni... hogy erőből lett összerakva? belsőre, a luxusra is ugyan annyit fektettek mint az erőre és irányíthatóságra.

Én inkább úgy mondanám hogy olyat alkottak amit más nem, megmutatták hogy lehet ilyet is... valószínüleg ennek nem lesz folytatása mert nem éri meg nekik sem. Ebből a szempontból erődemonstráció, vagyis csak az autógyártás csúcsát demonstrálták.
  • Totti5
    Pályafüggő...
  • RatBaG #113474
    inkább státusszimbólum, mint normális sportkocsi. semmi kifinomult nincs benne, eszement pénzekért izomból összerakták, vw-technikával mellesleg.
    egy 2 tonnás dög, ami persze hozza az eredményeket, mikor nekiveselkednek, de akkor is inkább csak faszhosszabbításra jó...
  • benőmenő
    Ráadásul volt a discovery-n, hogy annyit fogyaszt, hogy mág az arab sejkek, akik megvették is csak alkalmanként furikáznak vele. Csúcs
    (szegény házigazdát de leszóltuk :D)
  • bardocz
    Nordschelife
    Veyron 7:40
    Nissan GTR, Maserati MC12, Zonda F Clubsport 7:24
    Corvette ZR1 7:19
    Enzo 7:25
    458 7:28

Ezek alapján én nem érzem, hogy jobb lenne. Porschék meg Lambók is gyorsabbak.
  • Master91
    Ez marha jó!!!
  • Master91
    Persze hogy jobb. Arra tervezték...
  • Totti5
    Mi abban a parasztvakítás hogy ténylegesen ezer paci és tujda a 400km/h-t! Ráadásul a kanyarokban is pokolian gyors. Jobb mint a Lambók, Ferrarik, Zondák, Prosék...
  • RatBaG #113468
    a veyron a parasztvakítás csúcsa, egy giccses szörnyszülött...
  • Minstrel
    én is mind a két vesédet odaadnám egy 91-es Jordan-ért
  • Totti5
    Mind a két vesémet odaadnám egy Veyronért:D:D jelenleg az az autógyártás csúcsa...
  • Freedom88
    Vki tud linket a F1 2010 Gala videóról? Mert nem találom a youtube-on.
  • Minstrel
    ők legalább nem csillogó villogó veyronra költik a pénzüket :) nagyon jó szórakozás lehet ez:)
  • Dietrich
    off

adott ez a video:

ez alapján eljutottom erre az oldalra és látom kik vezették ezeket az autókat napjainkban. Gazdag öregurak? :)
  • barmi
    " ... mert nincs nalam eleg troll eledel. " :DDDDDDDD ^_^ LoooooooooL
  • Totti5
  • Master91
    Van race edit az Európai nagydíjról.
  • Totti5
    Túl van tárgyalva, törlöm a továbbiakat + aki ide nem való flémkeltő értetlenkedő, kérdéseket tesz fel azt is törlöm.
  • Ulvar
    lol?? Elgurult a gyógyszer vagy tényleg nem érted miről van szó? Oké hogy kánikula van, de nézd már át hogy mire reagált és miért...
  • Jakuza001
    Off:

Jah igen jol latod, mert a lenyeg az, ha valaki nem azt mondja mint te, akkor elkezdesz rinyalni, hogy egyaltalan minek ir be olyan ide, aki nem szolt hozza a temahoz ketszaz hozzaszolas ota. Biztos tilos megszolalni ill. leirni masnak is a veleenyet, aki mashogy lat vaami mint te.
    Reszvetem, ezennel be is fejeztem a veled valo kommunikaciot, mert nincs nalam eleg troll eledel.
  • Totti5
    Látom sikerült megfognod a lényeget...