182279
  • Ulvar
    Hát a csonkítás óta nem a legjobb pálya, bár tény ha visszamennének a régi vonalvezetésre, lehet megváltoztatnám a "kedvenc pályám" rovatot a fejembe Monzáról vissza Hockenheimre. Rém egyszerű piszok gyors és rohadt nehéz rá a megfelelő beállítást megtalálni, rohadt hosszú, és sokszor előfordult hogy amíg a stadion részben száraz volt a pálya addig az erdőben szakadt az eső! Hihetetlen császár volt a régi Hockenheim. Pedig összesen állt 3 sikánból meg a most is létező stadion részből.

BTW akinek van DoQ csatornája az még 20 percig nézheti a Williams csapat bemutatását a régi időktől.
  • madmanic
    http://f1.blog.hu/2011/07/21/jon_az_onindito_es_a_8_sebesseg
  • szabii98
    kicsit esik
  • Master91
    jóóó :D
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • IXEMGabeo
    pff, mint egy szappanoperában:)

ez mindent megmagyaráz köszi...mondjuk így arra leszek kíváncsi, hogy a többi csapat pl Lotus R, Mercedes, Sauber mennyiben fog feljebb jönni az élhármashoz
  • Master91
    Jóó az pedig!
  • desigo
    Évente váltják,hogy mindkét pályán legyen futam.
  • Minstrel
  • LeventeV
    még időjárásjelentést is linkeltem róla XD
  • LeventeV
    EPIC FAIL... azt hittem hockenheimbe lesz
  • kisbesi
    az jó
    hockenheim kicsit uncsi pálya, meg elég kicsi is.
  • Master91
    Így van.
  • LeventeV
    nurburgringen lesz idén?
  • MaSzKa
  • Master91
    Már kezdem unni. Csak akkor hiszek az olyan hírnek, hogy "kimi vissza tér", ha látom 1 autóba furikázni időmérőn.
  • Ulvar
    Szerintem nem gáz, jobb így. Legalább is neki tuti, az F1nek mindegy a fanok megy úgyis a további pályafutását fogják figyelni.
  • fifi
    kár...
  • Totti5
    Mikor volt bréking hír hogy Kimi jövőre visszatér, hogy most brékingelni kell azt hogy még sem?:)
  • G_ArchAngel #113570
    Nagyjabol Webber helyere mehetett volna csak, vagy ha Hamilton megy oda, akkor a McLaren-hez.
  • Dietrich
    Montoya megfúzte jobban jár az USA-ban több pénzt is kereshet ;)
  • desigo
    "BREAKING: Kimi Raikkonen is NOT returning to Formula 1 in 2012"
    F1grid
  • LeventeV
    60% esély van rá
    szurkolunk egy kis esőnek :D
  • MaSzKa
    Remélem lesz egy kis eső a Nagydíj vasárnapján futam közben.
  • LeventeV
    több csapat (2) jelezte, hogy nekik egyéb problémájuk is származhat a tiltásból. erre nekik az FIA engedményt tett. ez nem tetszett más csapatoknak. erre azt mondta az FIA, hogyegyezzenek meg a csapatok egymás között, hogy akkor most mi legyen. mindenki belement, hogy év végéig maradjon minden ahogy van. szóval az FIA nem a mclaren miatt döntött így hanem azért mert az összes csapat egyhangúan ezt szavazta meg.
  • IXEMGabeo
    bocs, az ne tévesszen meg, hogy mit mondtam a Mclarenre, a probléma annyi, hogy mire fel változtatnak egy szabályon év közben? jó ez még nem gond, de aztán 2 futam múlva vissza? csak mert lemarad egy csapat, amely Monacoban, Montrealra éppen tapadt a RBR-ra, megnézték, hogy ki mit fog ezzel a változtatással veszíteni éppen a RBR nem vesztett a furcsa mód Angol/Brit istálló pedig egy kicsit lassult, ezért most hirtelen megint létfontosságú az FIA-nak, hogy ne maradjanak le, ezért vissza az egész. Összevissza módosítgatnak:) nem elég nekik, ha mondjuk pont a Ferrarinak (vagy, bármely más csapatnak) jó ez és esetleg ők szorongatják a Red Bullt és máris kicsit több izgalom van...
  • Totti5
    Ráadásul az RB nem esett vissza így el kell fogadni hogy az egész autó nagyon jó és a legjobb kontrukció és Vettel pedig egy remek pilóta és ugyan úgy esélyesek az összes polera és győzelmere mint eddig is... Amúgy kiváncsi leszek Alonso lendülete megmarad e.

Kár otthonról ezen lovagolni, amikor a csapatok egyeztek meg a további használatról hiszen mindenki használja, ki így ki úgy... FIA jól döntött, év végén kell betiltani, vagyis ez már tény így a jövő évi autókat ennek tükrében lehet csinálni.
  • G_ArchAngel #113562
    Az eredeti szabalyozas mellett: gyors volt az RBR, lemaradva McLaren, veluk szinte egyutt Alonso.
    Megvaltoztatott szabalyozas mellett: RBR jobban meglepett, Ferrari felment rajuk, McLaren lemaradt.

Most mond el, hogy miert a McLarent segitik azzal, hogy szimplan nem basznak ki veluk, mert az ev eleji szabalyoknak megfelelo konstrukciot alkottak.
  • Master91
    2014-es kis előre tekintés
  • IXEMGabeo
    miért, csak mert az FIA gondol egyet és a Mclaren miatt visszahozzák a már megváltoztatott szabályt?

jaj összevissza kavarnak, nem tudnak mit kitalálni, hogy a Red Bullt lassítsák és a Mclarent meg felhozzák...

ha hülye vagyok azt is leszarom, ez az én meglátásom...
  • Master91
    Gondolom az új pálya miatt. Nehéz meg hódítani 1 új országot és környékét :D
  • S8DJ
    szádat befogod.
  • IXEMGabeo
    Chandhok ül be Trulli helyére a Német nagydíjon...

vicc, hogy mennyire nyomják az indiaiakat...
  • IXEMGabeo
    őszinte nyilatkozat Vetteltől:)
  • IXEMGabeo
    nyomják ezt a buzi csapatot az eszem megáll

hamár változtatnak egy szabályon miért kell visszaállítani? miféle indok létezik erre? csaknem ismét az angoloknak akarnak kedvezni?
  • RatBaG #113554
    motrotty
  • Palinko
    avagy hogyan nyírjuk ki a motrot :D
  • desigo
    orosz himnusz Petrovnak

• desigo
    Sutil alakított