182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #114196 közlekedés szempontjából a vasárnap mindig is kritikus volt:)
jó lehetett azért kint lenni, nekem is nagy élmény volt a WSR július elején -
na gyerekek, idén is ellátogattam a Hungaroringre. Igazából csak egy bajom van/volt az egésszel, az pedig az, hogy a forgalom elterelés egyszerűen katasztrófa volt. Csak egy (vagy két) példát mondjak, csütörtökön a domb túloldalán parkoltunk ahol a legtöbben és ugy az úgy csinálták idén meg, hogy most nem ugyanott jössz fel a parkolóból ahol tavaly (ergó ahol bementél) hanem le kellett gurulnod a dombon, megkerelüni a mezőt és úgy feljönni a parkoló bejáratához. Ez volt a kisebb gond. Nem lehetett ott lemenni egyenesen a főbejárathoz, azon a meredek szakaszon, mert egyirányúsították, így kénytelek voltunk az egész pályát megkerülni ! Szombaton igaz akkor már nem ott parkoltunk, de ugyanazon a szakaszon is jöttünk kifelé mint csütörtökön és valami kemping után, ahol már valami fesztivál is volt, volt szembejövő forgalom akik gondolom mentek a kempingre, meg azok akik onnan jöttek, és volt egy harmadik út, ami kb 3 kilóméteres volt és elvezetett a pályáról a francba be a faluba és mindkét irányból jövőket (!) arra terelték. Előttünk jövő mondta a rendőröknek hogy ő arra akar menni a pályához. Nem nem mennyen csak arra ! A 3 kilóméteres út végén megint álltak rendőrök, megkérdezte tőle a fószer, hogy most akkor merre mennyen a pályához. Azt mondták forduljon vissza, az az egyetlen út van most :D szegényt jól megszívatták. Ma meg simán nem lehetett Pest felé kianyarodni, kifelé tereltek mindenkit csak jóval később lehetett megfordulni... -
azt én is észrevettem de nincs róla semmi, biztosan semmi komoly. -
Mikor felrobbant akkor egy tűzet olcsó pályabíró mintha megsérült volna lábán és sántítva ment el. -
IXEMGabeo #114192 Fukoshima szele ideért:D::D -
Nick Heidfeld majdnem meghalt egy atomrobbanásban a Hungaroringen, szerencsére a tűzoltók eloltották a reakciót a robbanás előtt ... -
eléggé visszafogottak voltak, mondhatták volna azt is, hogy majdnem felrobbant a célegyenes
-
RTL klub: Heidfeld ucsó pillanatban szált ki... mirt kell ezt csinálni ? -
Még nem voltak kivetítők, annyit láttam a futamból, amennyit a főtribünről látni lehetett, hogy a célegyenesben elhúznak az autók, és kész. :) -
Ja, 7,5 éves voltam. :) -
IXEMGabeo #114186 Direkt alacsonyabb guminyomással indultunk, mert tudtuk, hogy a pálya fel fog száradni. Ezért nagyon gyors voltam a rajtnál, amíg mások gumijai még nem melegedtek fel. Sajnos ez az előny nem tartott sokáig. Amikor bementünk a száraz gumikért, még nem volt semmi gond.”
Schumi nyilatkozatából a részlet, ezért volt olyan jó rajtja a 2 Mercinek:) nagy kár, hogy váltóhibája volt az öregnek nem ment olyan rosszul a futam végén még Rosbergnek küzdenie kellett azért h meglegyen a 2 pont...valamit ott is eltaktikázhattak, mert Rosi simán 7. volt. -
ja majd neki támasztja a régi porcelánt :D -
Ez mekkora volt :D
-
-
már tavaly is ocsmány volt ez a fémforgácsból hajtogatott fos.
voltak ronda porcelánok is, de azért az legalább egyedi volt, ezt meg ki fogja kitenni? -
IXEMGabeo #114181 a 86-oson? akkor még gyerek voltál nem? nem semmi -
IXEMGabeo #114180 17. Glock Virgin-Cosworth + 4 kör
18. Ricciardo HRT-Cosworth + 4 kör
19. D'Ambrosio Virgin-Cosworth + 5 kör
20. Liuzzi HRT-Cosworth + 5 kör
Ricciardo elverte Liuzzit futamon az nem gyenge:) és még Dambrosiot is -
Reméljük nem büntetik meg, mert nem rakta vissza a kormányt a helyére.
Vettel világbajnok, de ezt már három futammal ezelőtt lehetett tudni.
A mai futam jó volt, jövőre ki kell menni nincs mese, utoljára az elsőn voltam kint, szóval lassan időszerű megint. :) -
ez jó futam volt. grat buttonnak a 200 futamhoz és a győzelemhez. -
IXEMGabeo #114177 Mivel az Eni a főszponzor ezért van ilyen kinézetű díj. Nekem legjobban, a kormányos díjak tetszettek, egy időbe azt kapták a dobogósok.. -
tavaly is fikázták sztem rendben van. -
Mér a virágcserép vagy mi jobb volt, amit Micheliszék kaptak? :D Elhiszem h Herendi meg minden, de sztem jó díj ez :D -
IXEMGabeo #114174 állati jó futam volt, Button megint okos volt:D sok előzéssel tarkított futamon, Vettel ismét növelte előnyét nincs miről beszélni:) -
Tényleg nagyon tré az a díj. -
DRS itt se ért sok mindent... -
Tiszta szégyen,hogy nem szép kézzel festett porcelánt kaptak hanem ilyen ótvar szponzori fémhulladék szemetet !
Grat Buttonnak!Nagyon jól jött ez neki a 200-ik futamán. -
Bullitt #114170 "A staggering 88 pit stops in that race - a new record" - BBC

-
Laceee #114169 Fakutya :P -
ááááá gyönyörűek a lányok O.O -
na ez jó verseny volt:) -
MrTressy #114166 Digi analóg is kakukk -
analóg is elment nálunk... -
Nincs változás az első 6nál.
Szerintem Webberék szét szedik Kobayashit :D -
Laceee #114163 Csak a digitális adás, az analóg nem -
klezzz #114162 b+ jókor :P -