182279
  • IXEMGabeo
    közlekedés szempontjából a vasárnap mindig is kritikus volt:)

jó lehetett azért kint lenni, nekem is nagy élmény volt a WSR július elején
  • Jim Morrison
    na gyerekek, idén is ellátogattam a Hungaroringre. Igazából csak egy bajom van/volt az egésszel, az pedig az, hogy a forgalom elterelés egyszerűen katasztrófa volt. Csak egy (vagy két) példát mondjak, csütörtökön a domb túloldalán parkoltunk ahol a legtöbben és ugy az úgy csinálták idén meg, hogy most nem ugyanott jössz fel a parkolóból ahol tavaly (ergó ahol bementél) hanem le kellett gurulnod a dombon, megkerelüni a mezőt és úgy feljönni a parkoló bejáratához. Ez volt a kisebb gond. Nem lehetett ott lemenni egyenesen a főbejárathoz, azon a meredek szakaszon, mert egyirányúsították, így kénytelek voltunk az egész pályát megkerülni ! Szombaton igaz akkor már nem ott parkoltunk, de ugyanazon a szakaszon is jöttünk kifelé mint csütörtökön és valami kemping után, ahol már valami fesztivál is volt, volt szembejövő forgalom akik gondolom mentek a kempingre, meg azok akik onnan jöttek, és volt egy harmadik út, ami kb 3 kilóméteres volt és elvezetett a pályáról a francba be a faluba és mindkét irányból jövőket (!) arra terelték. Előttünk jövő mondta a rendőröknek hogy ő arra akar menni a pályához. Nem nem mennyen csak arra ! A 3 kilóméteres út végén megint álltak rendőrök, megkérdezte tőle a fószer, hogy most akkor merre mennyen a pályához. Azt mondták forduljon vissza, az az egyetlen út van most :D szegényt jól megszívatták. Ma meg simán nem lehetett Pest felé kianyarodni, kifelé tereltek mindenkit csak jóval később lehetett megfordulni...
  • Ulvar
    azt én is észrevettem de nincs róla semmi, biztosan semmi komoly.
  • pedobear
    Mikor felrobbant akkor egy tűzet olcsó pályabíró mintha megsérült volna lábán és sántítva ment el.
  • IXEMGabeo
    Fukoshima szele ideért:D::D
  • Ulvar
    Nick Heidfeld majdnem meghalt egy atomrobbanásban a Hungaroringen, szerencsére a tűzoltók eloltották a reakciót a robbanás előtt ...
  • Minstrel
    eléggé visszafogottak voltak, mondhatták volna azt is, hogy majdnem felrobbant a célegyenes
  • Skynet85
    RTL klub: Heidfeld ucsó pillanatban szált ki... mirt kell ezt csinálni ?
  • Botond #114188
    Még nem voltak kivetítők, annyit láttam a futamból, amennyit a főtribünről látni lehetett, hogy a célegyenesben elhúznak az autók, és kész. :)
  • Botond #114187
    Ja, 7,5 éves voltam. :)
  • IXEMGabeo
    Direkt alacsonyabb guminyomással indultunk, mert tudtuk, hogy a pálya fel fog száradni. Ezért nagyon gyors voltam a rajtnál, amíg mások gumijai még nem melegedtek fel. Sajnos ez az előny nem tartott sokáig. Amikor bementünk a száraz gumikért, még nem volt semmi gond.”

Schumi nyilatkozatából a részlet, ezért volt olyan jó rajtja a 2 Mercinek:) nagy kár, hogy váltóhibája volt az öregnek nem ment olyan rosszul a futam végén még Rosbergnek küzdenie kellett azért h meglegyen a 2 pont...valamit ott is eltaktikázhattak, mert Rosi simán 7. volt.
  • Punker
    ja majd neki támasztja a régi porcelánt :D
  • Master91
    Ez mekkora volt :D
  • Megtörhetetlen

• RatBaG #114182
    már tavaly is ocsmány volt ez a fémforgácsból hajtogatott fos.
    voltak ronda porcelánok is, de azért az legalább egyedi volt, ezt meg ki fogja kitenni?
  • IXEMGabeo
    a 86-oson? akkor még gyerek voltál nem? nem semmi
  • IXEMGabeo
    17. Glock Virgin-Cosworth + 4 kör
    18. Ricciardo HRT-Cosworth + 4 kör
    19. D'Ambrosio Virgin-Cosworth + 5 kör
    20. Liuzzi HRT-Cosworth + 5 kör

Ricciardo elverte Liuzzit futamon az nem gyenge:) és még Dambrosiot is
  • Botond #114179
    Reméljük nem büntetik meg, mert nem rakta vissza a kormányt a helyére.

Vettel világbajnok, de ezt már három futammal ezelőtt lehetett tudni.

A mai futam jó volt, jövőre ki kell menni nincs mese, utoljára az elsőn voltam kint, szóval lassan időszerű megint. :)
  • LeventeV
    ez jó futam volt. grat buttonnak a 200 futamhoz és a győzelemhez.
  • IXEMGabeo
    Mivel az Eni a főszponzor ezért van ilyen kinézetű díj. Nekem legjobban, a kormányos díjak tetszettek, egy időbe azt kapták a dobogósok..
  • Palinko
    tavaly is fikázták sztem rendben van.
  • szabii98
    Mér a virágcserép vagy mi jobb volt, amit Micheliszék kaptak? :D Elhiszem h Herendi meg minden, de sztem jó díj ez :D
  • IXEMGabeo
    állati jó futam volt, Button megint okos volt:D sok előzéssel tarkított futamon, Vettel ismét növelte előnyét nincs miről beszélni:)
  • Master91
    Tényleg nagyon tré az a díj.
  • Master91
    DRS itt se ért sok mindent...
  • desigo
    Tiszta szégyen,hogy nem szép kézzel festett porcelánt kaptak hanem ilyen ótvar szponzori fémhulladék szemetet !

Grat Buttonnak!Nagyon jól jött ez neki a 200-ik futamán.
  • Bullitt
    "A staggering 88 pit stops in that race - a new record" - BBC
  • Laceee
    Fakutya :P
  • Master91
    ááááá gyönyörűek a lányok O.O
  • Count Adyn
    na ez jó verseny volt:)
  • MrTressy
    Digi analóg is kakukk
  • Marci0115
    analóg is elment nálunk...