182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #114276 interjú DC-vel -
Sőt, Barichello sokkal Button csapattársaként sem teljesített annyit mint a csapattársa. Volt olyan, mikor Button 1. lett ő csak 5. hely körül volt.
És akkor nem is volt sok vetélytárs, sőt szinte senki csak az energiaitalosok az év 2. felében.
#114274:
Az már tökmind1 hogy erőből vagy nem, előtte végzett az a lényeg. Ha él csapatba kerülne, szerintem tudna menni velük. Jó persze nem egyből, de sok esélye lenne. -
G_ArchAngel #114274 Vagy nem, egyelore azt sem tudjuk, hogy milyen veletlen folytan kerult Liuzzi ele. Eddig az olasz koron belul maradt mindenki sereghajtohoz kepest, most toluk is kort kapott, igy az ausztral kozel sem erobol verte meg.
-
IXEMGabeo #114273 erről van szó...sokkal jobban teljesít, mint pl anno Rubens Barrichello a Ferrariban vagy David Coulthard a Mclaren-Merciben...ők is voltak másodikok, de elég sok futamon kikaptak egy csúcsszuper autóval Montoyáktól, Raikkonenektől, Alonsoktól, Trulliktól akár, főleg DC a vége fele már... -
Ezt mondom énis.
Ha valaki a top csapatban van, akkor nagyobb eséllyel végez elöl, mint az aki valami kis sufni vassal gurulgat a 107%-on.
Tehetség is kell persze, de azért a Forma 1 mindig is az autók erejéről szólt inkább, nem úgy mint a NASCAR. -
Viszont mégis 2. a bajnokságban. -
IXEMGabeo #114270 fenéket inkább a Red Bull elnyomja kissé, ami nem tűnik ki:)
még mindig motivált és harcra kész idén elég sok balszerencse érte, vagy hibás döntés...év elején teli volt KERS és taktikai hibákkal. Tavaly azért sikerült neki következetesen megszorongatni Vettelt...és akkor év végén se igazán akarta támogatni a csapat... -
Ricciardo alá raknál egy RedBullt már VB lenne. De mondhattam volna bárkit. Az hogy Webbernek nemmegy...öreg már. -
Szegény Kubica... Sajnálom szerencsétlent. -
-
IXEMGabeo #114266 én manapság a Kubicát, Vettelt és Alonsot tartom vezéregyéniségnek, akik kellően képesek a saját csapatukat motiválni. Kubica sajnos nincs itt... -
IXEMGabeo #114265 ő nemcsak a vezetési tudásában volt mester, hanem a csapattal való isnpirációban és hajtóerőben, a tesztelésben amik után elképesztő érzékkel adott visszajelzéseket, ezenkivül a Ferraris időszakban a kivezető körén elképesztő gyorsasággal tudta a gumijait felmelegíteni, ami számos győzelmet hozott számára nem 1. helyről.
Természetesen ott volt mindig mellette egy Briatore, egy Todt, egy Brawn, és egy tökéletesen összeállított csapat, de azért rajta is múltak jócskán a dolgok... -
egyáltalán nem rí le rólad, ááá...
-
a dobogótól lesz valaki mester? Hát jó.
Én mondjuk sose szerettem schumi-t. -
IXEMGabeo #114262 sőt már 92, 93 környékén is, a gyenge Benettonnal dobogói és győzelme is volt már -
IXEMGabeo #114261 vagy nem...példa erre 94, 96, 97, 98 és 99 eleje is...2000-ben is egyszint volt a Mclarennel szval, azért sosem volt alatta a legeslegjobb autó...utána már igen az tény kivéve 2005-ben és 2006-ban akkor pedig évvégére a Renaultval egyszinten volt a Ferrari -
A "mester" is csak a tuti verdában volt mester. -
IXEMGabeo #114259 Tuttosport: Button nyert Vettel előtt. Schumacher katasztrofális.
ezek a köcsög Olaszok még mindig neheztelnek a mesterre -
Pici off, de részben F1. Liuzzi ott lesz a V8 Supercars egyik versenyhétvégéjén, a Gold Coast 600on. -
IXEMGabeo #114257 rohadj meg 

-
Ezek az a gyanúm, hogy valamilyen érdekből kerültek ide, sokakat nem tudom ki nyom ennyire előre. Olyan ez már, mint a füredi Anna-bál ahol a szépségkirálynő többször volt már ronda nő. -
kisbesi #114255 jujjj, ez fájt :D
-
az massa 

(bocsi , bocsi, nem bírtam ki! :D) -
IXEMGabeo #114253 átlagos csaj is lehet szép nem?:) nekem az a farmeros, Ferrari inges jött be:) -
ehogy elneztem tobb is... -
Teljesen átlagosak, sőt van olyan is közöttük ami átlag alatti. -
IXEMGabeo #114250 csajok:):P -
IXEMGabeo #114249 John Watson nyilatkozata:
"Mikor Jenson Button világbajnokként a McLaren-hez igazolt, sokan úgy gondolták, hogy nem fogja tudni tartani a lépést Hamilton-nal. Igaz, hogy Button sokszor egy hajszálnyival lassabb, mint a csapattársa, de ezt kiegyensúlyozottsággal és körültekintéssel kompenzálja a 2009-es világbajnok."
ennyi:) ugyanezt mondtam korábban is... -
WNW #114248 Nincs valakinek egy 2002 utani, Chevrolet Corvet ZR1, vagy Camaro tulajdonos ismerose..?! -
öregember #114247
-
kisbesi #114246 hát nem ebből fogsz meggazdagodni úgy látom 
-
öregember #114245 
-
ebayen néztem, 15$ körül vannak -
öregember #114243 legyen 2600 -
2500 ft -
öregember #114241 konkrét szám érdekelne -
Mekkorát partizhatott éjjel Button a csapattal meg az apjával :) -
Villeneuve még mindig olyan, Montit nem tudom. Nekem mindig az fog beugrani Villeneuveről amikor tavaly agyon istenítette magát, meg hogy készül a visszatérésre meg blablabla...de vezetni azt nem igazán tud, sőt mindenki megutálta Ausztráliában, amiről már sokszor beszéltem, mikor tavaly elindult V8 Supercars Gold Coast-i versenyén...Ő nem tud 40 mp alatt ülés cserélni, neki nem jó az ülés neki nem jó ez nem jó az, és rengeteg ottani pilóta elmondta hogy ... basszus ez ilyen ez a tag? Sokan megrühelték, főleg Ford rajongók :). -
IXEMGabeo #114238 Villeneuve és Montoya sokkal kiállhatatlanabb alakok voltak. Hiába vallották őszintének magukat nagy genyók voltak, én rühelltem mindkettőt... -
Hamilton sem egy gonosz csávó szerintem. A sírásból pedig mégjobban kiderült, hogy nem egy szívtelen ember, mint ahogy sokak szemében látszik. Ők a tökéletes páros :D