182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Földöntúli?:) Ezt az utat bejárte Vettel ( Toro Rosso ), Alonso ( Minardi és majd a Rönó , ami nem volt nyerő autó mégis kört adott anno a Ringen Suminak az első győzelmekor és 2 VB címhez is veztette őket később... ). Webber sebessége is döbbenetes volt a Jaguarral anno, pedig az aztán nem volt egy ütős konstrukció stb...
-
Olvastam...meg hogy Sumi gondolkozik hogy vissza vonul... :( -
IXEMGabeo #114397 ááá, ha nem lesz radikális szabályváltozás akkor maximum elérhetik azt a legjobb esetben, hogy az idei Ferrarival legyenek versenyben. Jövőre ismét RB dominancia lesz mivel máris elkezdték az autófejlesztését. Mercinek is ezt kellene, és gondolom a többiek sem ülnek a babérjaikon.
Épp ma nyilatkozta Rosb, hogy gyakorlatilag a motorerőn kívül minden hulladék ezen az autón... -
jövőre hátha jobb lesz a merci! -
IXEMGabeo #114395 na jó Rosbi sajnos idén motiválatlan a gyenge Merci miatt, amúgy piszok gyors, de idén elismerem h szürke:(
-
IXEMGabeo #114394 Grosjean???:D
akkor már Ricciardot, Bianchit is idevehetjük akár, de Valeri Bottas is szvsz nagy tehetség...
én azért megnéznék egy Vettel-Alonso párosítást...Hamilton-Alonso páros tudjuk hogy végződött mindketten kikaptak Raikkonentől, ölték szinte egymást és döntetlennek tekinthető eredmény született Haminak volt több dobogója ennyivel volt csak jobb... ha Vettel fejlődését nézzük és esetleg Rosberg, Kubica páros földöntúli gyorsaságát a gyengébb autókkal akkor közel se biztos Alonso fölénye... -
Dehogy verné el :)
Alonso nagyon jól vezet. Absz. élmezőny a tudását tekintve.
Grosjean-t kellene hozni, abban lenne ráció...őt nagyon rosszkor dobta be a Renault a mélyvízbe.
Szvsz az egyetlen aki fel tud nevelődni klasszisnak.
De Alonso lehet hogy néha hülyeségeket csinál, de nagyon tudja tenni a dolgát szvsz.
Elég nagy szrban lenne a Ferrari nélküle. -
nekem is bejöttek azok a régi idők :) -
IXEMGabeo #114391 nekem a Ferrari akkor volt Ferrari amikor Schumi-Brawn-Todt ott volt illetve még elment a Raikkonen-Massa-Costa-Dyer féle csapat, Domenicali nélkül... -
IXEMGabeo #114390 olasz...
Briatore se normális, de sajnos az ő fajtája mégiscsak jól ért az üzlethez, a csalásokhoz és persze 2 emberből is vb-t csinált -
Montezemolo hülye...hiába vagyok Ferrari drukker, mindig is tudtam hogy nem normális, és rohadt nagy pofája van ami kegyetlenül idegesít! -
IXEMGabeo #114388 az a durva, hogy a Ferrari szeretett volna még 3 autót indíttatni, na ott most akkor ki lenne a kezdeményezett? hogyan tartanák egybe őket, ha így is totál visszafognak egy pilótát és mindig elbasszák a taktikáját?
-
Jaja, a múltban ugyanezt csinálták ez tény, én a mostra értettem. Amúgy bele tudnak szólni a VBbe simán...lásd ha nem hibázik a hülye gyerek 2s meki győzelem...az azért elég kemény lett volna. -
IXEMGabeo #114386 Mclaren ilyet ki mert jelenteni, hogy náluk mindig egyenlő esélyek voltak a pilótáknál...aha Ron Dennisnél mi volt? Coulthard (1997 Jerez), Montoya és Hamilton is vissza lett fogva (2007 Monaco), és természetesen Kovalainen is, ha véletlenül Lewis elé került...
jó most mivel, nem tudnak a vb címbe beleszólni és nagyjából 2 hasonló kaliberű pilótájuk van persze, hogy engedik őket, de a múlttal ne dicsekedjenek...Witmarsch normális alak sztem, jól kezeli a 2 pilótát ez tény... -
helyes,Alonso 2016-ig a Ferrari zászlóvívője,jövőre be kell mögé rakni egy fiatalt,aki megverni nem tudja,de ott lehet a tűzközelben,és 2016-ra egy érett minden téren rutinos pilóta válhat abból a fiatalból,akit választ montezemolo massa helyére. a brazil se lesz fiatalabb,sőt mostmár csak még lomhább lesz,balesete óta egy hígfos a csávó,már csak egy hellokittis matrica kéne a sisakjára. jó döntést fog hozni ezzel montezemolo -
Attól én még megnézném...
Újoncok közül Bianchit várom a Ferkához, ha már ennyit építettek rá... De...áááhhh úgy idegesít ez a felfogás...jó Schuminál működött hoztak 5 Vbt (majdnem 6t) egyéniben, csapatban meg a tököm sem tudja mennyit...
Ez nem fog működni másnál...Vettelnél talán, mert az RB ugyanezt csinálja...engedi hogy amikor szarul jön ki a lépés Vettelnél, hogy a másik is versenyezzen, de amint egy csöpp esély is van arra hogy Vettel még több pontot szerezzen hirtelen Webber Vettel mögé esik vissza...van persze olyan is amikor simán engedik versenyezni.
Amiért a Mclaren mostanában szimpatikus az valóban az hogy engedik a versenyzőiket egymás ellen versenyezni. Ez nem 1 futamon történt már meg, és ez tetszik, bár hogy ez mennyire hasznos a csapatnak...talán rajongók tekintetében hogy ezzel mutatják mennyire őszinték és nem álszenteskednek a szájukkal...
Na ez az ami sose lesz a Ferrarinál, és ezért nem kell ilyen felfogás mellett fiatal tehetség ebbe a csapatba... inkább a Mclarennek lenne egy fiók csapata 2 fiatal tehetséggel (ilyen felfogás mellett) és amelyikük a frankóbb az felmegy a nagy csapathoz...ha olcsóbb lenne az F1 simán meglehetne oldani, de hát kell a kurva sok drága elem... ááá totál kinyír idegileg ez a sport :D. -
Domenicali meg ezt is mondta (azt hiszem ugyanabban az interjuban):
"Számunkra és Felipe számára is alapvető fontosságú, hogy a legjobbat nyújtsa, tekintve, hogy legalább másfél évig még ő lesz az egyik versenyzőnk."
Allati unalmas, hogy egy-egy interjubol a magyar oldalak ket hetig is elelnek, kiragadott reszleteket idezve es minnel szenzaciosabban talalva. -
IXEMGabeo #114382 Liuzzinak tavaly el kellett volna vernie Sutilt konstansan nem egy egy futamon -
IXEMGabeo #114381 én betenném Fisichellát:D és összeállna az egykori Alonso-Fisi duó Briatore nélkül haha:P röhögnék, ha az 1 évet kihagyó öreg Fisi így elkenné Fernando száját...
2016-ig a Ferrari csak Alonsora fog építeni, tehát nyilván senki nem akarna odamenni.
Hamilton, Kubica, Rosberg, Vettel ők talán képesek lennének elverni ezt a nagyszájú spanyolt, ha éppen nem siránkozna, hogy ő az első számú akkor simán megverné őt az említett 4 pilóta...a fiatalabb Schumi pedig földbe döngölte volna -
Mert hülye! A Ferrarinak szüksége van egy agresszív pilótára. Az a baj hogy azt Alonso miatt nem lehet megtenni... A Ferrari hagyománya hogy 1 emberre építenek, akár mit mondanak, nagyon ritka volt hogy ne egy emberre építettek volna, még akkor is ha tudták a másik srác lehet jobb nála.
Vagy változtatnak ezen a filozófián, vagy kirúgják Montezemolot, vagy akkor tényleg maradjon Massa... Egy fiatal versenyzőt nem fognak seggnyaló pályára állítani, kivéve ha egy kitűnő Olasz tehetség, akkor Alonsot állítanák seggnyalásra, ami = azzal hogy elhúz a faszba. De ahogy elnézem a felhozatalt arra jó pár évtizedet lehetne várni. (Mondjuk Liuzzi rohadt nagy tehetség még most is szerintem, ha adnának neki lehetőséget, sztem látnánk tőle pár jó futamot). -
IXEMGabeo #114379 nem lepődnék meg sajnos...
bár lehet pletyka, Monti ragaszkodik még, h maradjon -
meglehetősen fantasztikusak ezek a videók:) -
-
Nyilván. Monduk ha egyedi kézzel készített és nem kínából beszerzett cucc akkor nyilván meg kell fizetni, de attól mert rádobnak egy márkát ugyan arra a tömegtermékre az vicces szokott lenni. Ugye ilyen a Sony tévé ami 20 ezerrel drágább mint az LG, de ugyan az a panel van mind a kettőbe:) -
Ugyanezt már elmondta 1 vagy 2 hónapja, illetve már az előtt is a cikk képét meg se változtatták...a kommentek meg magukért beszélnek, sokan vannak akik nem látnak a kerítésen túl. PL: "Villeneuve már nagyon hiányzik az F1ből". Ugyan mit tudna ő csinálni F1ben? A Kanadai TV csatornának amely adja az F1t max azon kommentálni. -
IXEMGabeo #114374 részben igaza van
az viszont nem igaz, hogy csak 1 tizeddel verte Eddiéket, mert volt amikor 1 másodpercet kaptak bizonyos pályákon -
5m0k3sh0w #114373 hummer bicaj is van, 300k -
legyen 300 299 és akkor lesz rajta skoda logo is :D -
meg skoda DH bicaj 700k-ért,ugyanazokból az alkatrészekből összetudok állítani egyet 300k-ból,csak skoda logó nélkül... -
IXEMGabeo #114370 gondolom, de azért milyen már:D ezt csakis a marketing és a jó reklám miatt csinálják, festeni és matricát ragasztani bárki tud -
G_ArchAngel #114369 Per hete volt egy cikk vagy indexen vagy bringas blogon, hogy mekkora atbaszasok ezek a kerekparok. Talan a Porsche volt kiemelve, de en mar lattam Mercedes bringat is: logo teszi ki a neha tobb millios ar 90%-at, amugy atlagos alkatreszekbol allnak. -
IXEMGabeo #114368 beszarás Ferraris biciklije is van:D -
G_ArchAngel #114367 -
azt hittem nő -
G_ArchAngel #114365 "You have worked with Michael, with Kimi and with Fernando. They are very different world champions, aren't they?
Andrea Stella: Yes, the truth is yes. Michael I would say has natural talent, but he is persistent and analytical. Fernando I would say is technically very well prepared for any type of circumstance, whether in the wet or the dry, and that he has a lot of mental strength, both analytical and intuitive. And Kimi (he pauses and thinks what he is going to say), I think that Kimi is the best in a particular set of circumstances, but only in that set of circumstances, and he is definitely very intuitive."
interju -
borzalmas :S -
IXEMGabeo #114363 Button BBC -
IXEMGabeo #114362 Heidfeld autója:D:D:D
meg a forgalmi dugó is nagy -
Mielőtt kimaradna... :). -
G_ArchAngel #114360 2007-es baklovesek ota iden elkezdtem ujra kedvelni a McLarent, mondjuk a pilotak kozul inkabb Buttont, annak ellenere, hogy tudom Hamilton jobb valamivel kettojuk kozul.