182279
  • Ulvar
    Jude (csak viccelek, én most szereztem be egy ilyet).

• IXEMGabeo
  • G_ArchAngel #114600
    Szarok a HDTV-re

• IXEMGabeo
    nálunk is régi tv-k vannak a legújabb az én szobámban van kemény 5 éves LG tv, a 2006-os foci vb-re vették a muterék ugye milyen kemény vagyok? így is minden FULL HÁDÉ
  • G_ArchAngel #114598
    Ez kicsit regi hir, azota mar megegyezett a Sky es BBC.

link
  • Palinko
    azért tetszik hogy V8 al és biturbóval meghaladták amit a veyron W16 al és 4 turbóval tud!
  • pedobear
    A BBC nem mondhatja fel a szerződését
  • Totti5
    off

Kis érdekesség ( mert volt téma )

Hennessey Venom GT: a Veyron-gyilkos amerikai

1200 kg, 1200 lóerő
  • Totti5
    Sok variáció van. A lényeg hogy egy korrekt méretű Full HD vagy HD ready TV manapság már nem luxuscikk, meg ugye azt nem 1-2 évre vesszük.
  • Dietrich
    vagy vesz egy samu P2470HD monitort amiben van tv tuner és nézheti úgyis a 16:9-ben a retket :)
  • Totti5
    LOL:)
  • Totti5
    Veszel egy HD tévét... a nem LEDes, nem 3Ds, nem FULL HDs ( bár olyat már nem is nagyon kapni ) 82 centis TVk enyátalán nem drágák már, és sok akció van ezekre.
  • Master91
    hogyne :D örülök hogy hétvégente eltudok menni szórakozni :D
  • Dietrich
    veszel egy samu LCD-t :) ha kapsz még valahol a C650-es jó széria lett :)
  • Master91
    Az isten verje meg, mit fogok csinálni? :O HBO is 16:9be van, és a logót már nem látom......áááááááá
  • LeventeV
    én is 29 tudok, vagyis a hétvégi futamot még 4:3-ba nézzük.
  • szabii98
    Igen, volt reklám is, valamikor a következő 2 hétben.
  • Dietrich
    pedig régi hír a retek klub átáll 16:9-re, de az még nem lesz HD. ha jól emlékszem a hírben 27 vagy 29-t jelölték meg. A cikket be is raktam akkoriban ide.
  • Master91
    Én vagy 8-9 éves tv-vel nézem még a futamokat, ami kb. 27cm-es (nem tudom pontosan, kis szoba tv). Be sz.patnának a 16:9-el :/
  • Dietrich
    Tudom off, de ilyet még nem láttam :))

V8 betétversenye ezek a "mini" autók és hétvégén történt a Queensland-i pályán.
    A főnök szerint olaj van a pályán és versenyzőként leállítja a versenyt! Majd megfordul és a mezőny vége, mint az alattvalók követik és beállnak az eredeti helyükre.
    Kommentátor: "Ha vki most kapcsol ide, csak mondom, ez egy professzionális autóverseny akar lenni."
    "Lapozom a fejemben az emlékeket, nos itt most új fejezetet nyitunk: én ilyet még nem láttam!"
    :DDD

Ha már sport csatornák..az asuztrál 7 sport nevű csatorna hihetetlenül profin közvetíti a V8 versenyeket. Hellyel közzel lepipálja az amcsikat..pit riporterektől kezdve a race controlon át mindenhol ott vannak és természetesen HD a mínőség.
  • Dietrich
    Az Indy versenyek a Versuson mennek/mentek ami nem országos lefedettségű kábeles sportcsatorna.
    Aztán az ABC is beszált de nem minden versenyt adtak.

márciusi hír volt:
    IndyCar pedig átvándorol helyi NBC csatornákra, mint pl. az NBC Sports 2012-től, vagyis újra MINDEN háztartásban látható lesz az IndyCar! Ezt egy ABC-s bennfentes mondta

Az amcsik 2008 óta HD-ben közvetítenek náluk debütált a világon először ow kasztnin a HD-s forgó kamera. Addig csak a NASCAR használta.

Ez pedig a jelen: Az NBC esélyt sem kapott - az új TV-s szerződés háttere
  • Norbi1990
    A csatornák nem tudom, hogy fizetősek, de NASCAR-ba olyan van, hogy fizetsz valamennyi dollárt és ha reklám lesz 2 kis képernyő és egy általad választott pilótának az onboard kamerája megy míg a másikon a reklám megy. Szóval reklámok közbe tudod nézni a versenyt is.
  • Totti5
    Kiváncsi lennék hogy Amcsiban ez hogy megy pl egy Nascar vagy Indy versenyen. Már a közvetítés minősége, tartalma, hangulata is magasan veri az összes európai sorozatot.
  • G_ArchAngel #114579
    Azert az ertheto, hogy nem alap egy ilyen szolgaltatas, illetve fizetni kell erte.
    Ellenben a BBC/Sky semmi extrat nem fog nyujtani es fizetni kell erte.

A HD mas tortenet,
  • Totti5
    2011ben valahogy már elvárnám hogy ez alap legyen mindenhol... meg a HD. Legalább a hétvégi SPA-t még nem, de a következőt már 16:9ben nézhetjük. A többi "alap" dolog majd 20 év múlva.
  • G_ArchAngel #114577
    Nem vagyok benne biztos, de mintha nemeteknel regota lenne a Premiere csomagban, ami tartalmazza a lehetoseget a kamerak valtogatasanak futam kozben.
  • Falcon83
    Nálunk a média törvény miatt nem kerülhet kábelcsatornára az F1. Viszont a BBC ezzel a lépéssel lavinát indíthat el más országokban is.
  • IXEMGabeo
    nekem nincs bajom vele, igazából csak sokat vészmadárkodik, de legalább olyankor nem unalmas:D:D Palikkal voltak ők nagyok, nem Walter Csaba ellenében mondom
  • passatgt
    szerintem ez csak angliára vonatkozik
  • pedobear
    pár év múlva meg mindenhol majd...
  • Totti5
    Tényleg ha már Gyula fika ujfent, akkor érdemes az új F1 racingban elolvasni a pár oldalas masszív interjút vele kapcsolatban ahol őszintén beszél a karrierje kezdeteiről, a versenyzői pályafutásáról és a jövőjéről és természtesen feltették neki azt a kérdést is hogy mit szól a fórumokon fikáza egyedekhez... ebből az interjuból nekem nagyon az jött le hogy egy szerény, jólelkű, a technikai sport iránt maximálisan elkötelezett ember aki szereti azt amit csinál és tökéletesen tisztában van a képességi határaival ( pl a versenyzés kapcsán ).
  • Norbi1990
    De csak angliába lesz a Sky sporton ami a fizetős a BBC helyett. A szezon egyik felét ez a másik felét meg az fogja közvetíteni.
  • pedobear
    Tamara Ecclestone nem lép apja nyomdokaiba
  • Ulvar
    Hogyne lenne jó nekem, többet fizetek érte mint eddig, simán megéri ezért a szarért, hogy Czollner idiótaságát hallgassam, egy béna szinkrontolmáccsal stb... áh mindegy :DDD.
  • [HUN]FaTaL
    Majd másnap letöltöd torrentről. :D
  • pedobear
    jövő évtől a futamok felét csak előfizetéses csatornán lehet majd nézni.

Ez jó a rajongóknak, a csaptoknak, és nekünk is.”

• V43 1105
    Megvolt a nap 10dl, liter, hekto cumó aztán mosolyog az..
  • RatBaG #114565
    figyelem, figyelem! kimi mosolygott!!!

the question asked is "are you coming Germany next year?" and Kimi answers "im not coming Germany ever again"
  • IXEMGabeo
    Eddie Jordan Heidfeldről, Lopezről és a szponzorokról
  • desigo