182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jude
(csak viccelek, én most szereztem be egy ilyet).
-
IXEMGabeo #114601
-
G_ArchAngel #114600 Szarok a HDTV-re 
-
IXEMGabeo #114599 nálunk is régi tv-k vannak a legújabb az én szobámban van kemény 5 éves LG tv, a 2006-os foci vb-re vették a muterék ugye milyen kemény vagyok?
így is minden FULL HÁDÉ
-
G_ArchAngel #114598 Ez kicsit regi hir, azota mar megegyezett a Sky es BBC.
link -
azért tetszik hogy V8 al és biturbóval meghaladták amit a veyron W16 al és 4 turbóval tud! -
A BBC nem mondhatja fel a szerződését -
off
Kis érdekesség ( mert volt téma )
Hennessey Venom GT: a Veyron-gyilkos amerikai
1200 kg, 1200 lóerő
-
Sok variáció van. A lényeg hogy egy korrekt méretű Full HD vagy HD ready TV manapság már nem luxuscikk, meg ugye azt nem 1-2 évre vesszük. -
vagy vesz egy samu P2470HD monitort amiben van tv tuner és nézheti úgyis a 16:9-ben a retket :) -
LOL:) -
Veszel egy HD tévét... a nem LEDes, nem 3Ds, nem FULL HDs ( bár olyat már nem is nagyon kapni ) 82 centis TVk enyátalán nem drágák már, és sok akció van ezekre. -
hogyne :D örülök hogy hétvégente eltudok menni szórakozni :D -
veszel egy samu LCD-t :) ha kapsz még valahol a C650-es jó széria lett :) -
Az isten verje meg, mit fogok csinálni? :O HBO is 16:9be van, és a logót már nem látom......áááááááá -
én is 29 tudok, vagyis a hétvégi futamot még 4:3-ba nézzük. -
Igen, volt reklám is, valamikor a következő 2 hétben. -
pedig régi hír a retek klub átáll 16:9-re, de az még nem lesz HD. ha jól emlékszem a hírben 27 vagy 29-t jelölték meg. A cikket be is raktam akkoriban ide. -
Én vagy 8-9 éves tv-vel nézem még a futamokat, ami kb. 27cm-es (nem tudom pontosan, kis szoba tv). Be sz.patnának a 16:9-el :/ -
Tudom off, de ilyet még nem láttam :))
V8 betétversenye ezek a "mini" autók és hétvégén történt a Queensland-i pályán.
A főnök szerint olaj van a pályán és versenyzőként leállítja a versenyt! Majd megfordul és a mezőny vége, mint az alattvalók követik és beállnak az eredeti helyükre.
Kommentátor: "Ha vki most kapcsol ide, csak mondom, ez egy professzionális autóverseny akar lenni."
"Lapozom a fejemben az emlékeket, nos itt most új fejezetet nyitunk: én ilyet még nem láttam!"
:DDD
Ha már sport csatornák..az asuztrál 7 sport nevű csatorna hihetetlenül profin közvetíti a V8 versenyeket. Hellyel közzel lepipálja az amcsikat..pit riporterektől kezdve a race controlon át mindenhol ott vannak és természetesen HD a mínőség. -
Az Indy versenyek a Versuson mennek/mentek ami nem országos lefedettségű kábeles sportcsatorna.
Aztán az ABC is beszált de nem minden versenyt adtak.
márciusi hír volt:
IndyCar pedig átvándorol helyi NBC csatornákra, mint pl. az NBC Sports 2012-től, vagyis újra MINDEN háztartásban látható lesz az IndyCar! Ezt egy ABC-s bennfentes mondta
Az amcsik 2008 óta HD-ben közvetítenek náluk debütált a világon először ow kasztnin a HD-s forgó kamera. Addig csak a NASCAR használta.
Ez pedig a jelen: Az NBC esélyt sem kapott - az új TV-s szerződés háttere -
A csatornák nem tudom, hogy fizetősek, de NASCAR-ba olyan van, hogy fizetsz valamennyi dollárt és ha reklám lesz 2 kis képernyő és egy általad választott pilótának az onboard kamerája megy míg a másikon a reklám megy. Szóval reklámok közbe tudod nézni a versenyt is. -
Kiváncsi lennék hogy Amcsiban ez hogy megy pl egy Nascar vagy Indy versenyen. Már a közvetítés minősége, tartalma, hangulata is magasan veri az összes európai sorozatot. -
G_ArchAngel #114579 Azert az ertheto, hogy nem alap egy ilyen szolgaltatas, illetve fizetni kell erte.
Ellenben a BBC/Sky semmi extrat nem fog nyujtani es fizetni kell erte.
A HD mas tortenet, -
2011ben valahogy már elvárnám hogy ez alap legyen mindenhol... meg a HD. Legalább a hétvégi SPA-t még nem, de a következőt már 16:9ben nézhetjük. A többi "alap" dolog majd 20 év múlva. -
G_ArchAngel #114577 Nem vagyok benne biztos, de mintha nemeteknel regota lenne a Premiere csomagban, ami tartalmazza a lehetoseget a kamerak valtogatasanak futam kozben. -
Nálunk a média törvény miatt nem kerülhet kábelcsatornára az F1. Viszont a BBC ezzel a lépéssel lavinát indíthat el más országokban is. -
IXEMGabeo #114575 nekem nincs bajom vele, igazából csak sokat vészmadárkodik, de legalább olyankor nem unalmas:D:D Palikkal voltak ők nagyok, nem Walter Csaba ellenében mondom -
szerintem ez csak angliára vonatkozik -
pár év múlva meg mindenhol majd... -
Tényleg ha már Gyula fika ujfent, akkor érdemes az új F1 racingban elolvasni a pár oldalas masszív interjút vele kapcsolatban ahol őszintén beszél a karrierje kezdeteiről, a versenyzői pályafutásáról és a jövőjéről és természtesen feltették neki azt a kérdést is hogy mit szól a fórumokon fikáza egyedekhez... ebből az interjuból nekem nagyon az jött le hogy egy szerény, jólelkű, a technikai sport iránt maximálisan elkötelezett ember aki szereti azt amit csinál és tökéletesen tisztában van a képességi határaival ( pl a versenyzés kapcsán ). -
De csak angliába lesz a Sky sporton ami a fizetős a BBC helyett. A szezon egyik felét ez a másik felét meg az fogja közvetíteni. -
Tamara Ecclestone nem lép apja nyomdokaiba -
Hogyne lenne jó nekem, többet fizetek érte mint eddig, simán megéri ezért a szarért, hogy Czollner idiótaságát hallgassam, egy béna szinkrontolmáccsal stb... áh mindegy :DDD. -
Majd másnap letöltöd torrentről. :D -
jövő évtől a futamok felét csak előfizetéses csatornán lehet majd nézni.
Ez jó a rajongóknak, a csaptoknak, és nekünk is.”
-
Megvolt a nap 10dl, liter, hekto cumó aztán mosolyog az..
-
figyelem, figyelem! kimi mosolygott!!! 
the question asked is "are you coming Germany next year?" and Kimi answers "im not coming Germany ever again" -
IXEMGabeo #114564 Eddie Jordan Heidfeldről, Lopezről és a szponzorokról -