182279
  • pedobear
    Remek eredmény Schumachertől és a csapattól
  • G_ArchAngel #115010
    úristen!

remélem aludni fogsz tudni...

• Máté94
    Lényegtelen. Te már egy verseny után levontad a következtetést.
  • IXEMGabeo
    remélem bevonnak más nemzetiségű bírókat is. tavaly Hill, idén Manssell szarakodik..., és persze nem számítanak semmit se, ők csak segítik a mezőny összes brit versenyzőjét:D ne gyertek Monacoval ott mindenki megkapta a maga büntetését...
  • Totti5
    Remélem 2 hét elég lesz mindenkinek hogy ezen túllépjen..
  • G_ArchAngel #115006
    oda volt irva, hogy egyelore?
  • Máté94
    jó, hogy egy verseny után ítélsz... Gratulálok.
  • G_ArchAngel #115004
    huhuuuu, Lauda eleg durva, de lehet igaza van, nem lovom le, biztos megjelenik majd leirva - Hamilton vs Kobayahi ugyrol:)

(annyit belole, hogy megjegyezte, hogy Hamilton nem is kaphatott volna buntetest, mivel brit volt a seged-versenybiro...)
  • IXEMGabeo
    én pedig nem hiszem el azt, hogy Webber állandóan beragad a rajtnál...mi ez komolyan? ilyen nincs azért...
  • IXEMGabeo
    Coulthard véleménye
  • IXEMGabeo
    el kell fogadni Koba nem volt hibás, és hadd izmozzon, ha megvan a lehetősége. Szvsz pont a két legbevállalósabb ember találkozott össze a pályán szóval nem csodálkozom, hogy az egyikük megszívta. És az a vicc, hogy Kobayashi nem volt hibás, pedig a sok tudatlan biztos beállítja most, hogy húú kamikaze így meg úgy
  • Totti5
    Inetrjúban elmondta hogy az egyenesben rettentő lassú volt az autó és mindenki elment aki utolérte simán.
  • IXEMGabeo
    rögtön az első kanyart elbaszta, Alger versenyét tönkretette...

nos az időmérő fikarcnyit sem ér, ha a versenyen elszúrsz valamit, és ebből a szempontból 1-0 Heidfeld javára. Boullier még hülyébb volt:D:D:D

2 Merci nagyon jót ment pont ennyi van bennük, de Schumi nagyobb bravúrt hajtott végre a végén. Button is jól ment, de gyors a Mclaren alatta és a SC is jól jött neki. Webbernél nem vágom miért nem tették fel a lágyat, lehet az agresszív stílusa miatt nem merték megkockáztatni a Red Bullnál, egyébként a végén beérte a már Spórolós Vettelt...Ferrari pedig ismét "zseniális" volt taktikailag
  • nearo
    Halkan hozzáteszem egyébként, hogy Haminál (is?) épp működésben volt a DRS. Pont azt néztem, hogy wtf, Koba még így is utoléri...
  • G_ArchAngel #114996
    Button tukret levagta egy szarnydarab, szinekbol itelve Sennae volt.
  • IXEMGabeo
    jaj idegesek vagytok mert kiesett a kedvenc mi?...máris szar a DRS meg minden. Én bezzeg elfogadtam amikor Schumit leelőzték a kanadai egyenesben, de már Törökben látszódott, hogy az egyenesekben verhetők nagyon...
  • G_ArchAngel #114993
    Senna/Heidfeld egyelore tokmindegy:)
  • Totti5
    Holnapi német napilapokon viszont szalagcím lesz.
  • G_ArchAngel #114991
    Eloszor a rajtnal (hatso szarny)
    Masodszor Massa elozesenel, a boxutca bejarata elotti kanyarban. (oldal doboz)
  • nearo
    Button mikor ütközött? Kocsi jobb oldala kicsit le lett zúzva (tükör, hátsó szárny...)
  • G_ArchAngel #114989
    Lol BBC, Eddie Jordan-nek van a legtobb rajongoja:)
    Nagyon vicces, ahogy egy halom ember kantalja a nevet:)
  • peetfire
    Hajrá Button
  • peetfire
    Jó futam volt,várjuk a következőt :)
  • G_ArchAngel #114985
    Nem latok benne szandekossagot, MS gyorsabb gumikon volt, Niconak sok eselye nem lehetett.
    A masik, hogy Rosberg valamiert az elso kiallasnal vesztett 5mp-et, engem az erdekelne, hogy miert.
  • Palinko
    2 hét múlva már senki sem fog erre emlékezni, csak arra hogy egy szépet ment.
  • peetfire
    Persze,megérdemli,sokat tett le az asztalra...na de ezt ilyen pitiáner módon kell megoldani?
  • G_ArchAngel #114982
    Coulthard adta a legjobb valaszt arra, hogy ki volt a nap embere: Schumacher es Button kevereke
  • Stig95
    Webber fejét vakarva megy át a szép hölgyek között Vettel legalább nézett jobbra és balra is :D
  • szabii98
    Igen igen! Mondjuk szebb lett volna ha erőből előzi meg Rosberget, nagyon szép gesztus volt tőle, igaz rászólt a csapat. :D
  • G_ArchAngel #114979
    Semmi nem mulik ezen, csapatajandek az oregnek:)
  • Falkon
    Gyönyörű volt Schumacher! 19 helyet előrébb jönni! Respect! :) Aki meg leírta, az elmehet a ......
  • peetfire
    Ha azt mondták Rosbergnek,hogy spóroljon a benyával,hogyhogy a "gyorsabb" Sumi után jön szorosan?Most már nem kell spórolnia?
  • G_ArchAngel #114976
    Rosberg szepen vedte magat kemeny gumikon is MS ellen
  • Hegi90
  • szabii98
    Massának nem működik valami, az igaz. Egyszerűen bűn lassú. Ha ez jövőre is így lesz akkor mehet a HRTbe
    Button pedig óriásit megy :D
  • nearo
    Na már elment... köv cél Bari ^^
  • nearo
    Őőőő Senna a két Lotus mögött autózik... jó mondjuk kapott egyet az autója az első kanyarban, de akkoris...
  • Bullitt
    Ez verseny. Elengedje, csak mert ő egy McLarenben ül és Hamiltonnak hívják? Versenybaleset, pont.
  • WNW
    Tevedtem..:) Mukodik..
  • WNW
    Massanak nem mukodik a DRS-e..... Most tudtam megnezni..