182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Remek eredmény Schumachertől és a csapattól -
G_ArchAngel #115010 úristen!
remélem aludni fogsz tudni...
-
Lényegtelen. Te már egy verseny után levontad a következtetést. -
IXEMGabeo #115008 remélem bevonnak más nemzetiségű bírókat is. tavaly Hill, idén Manssell szarakodik..., és persze nem számítanak semmit se, ők csak segítik a mezőny összes brit versenyzőjét:D ne gyertek Monacoval ott mindenki megkapta a maga büntetését... -
Remélem 2 hét elég lesz mindenkinek hogy ezen túllépjen.. -
G_ArchAngel #115006 oda volt irva, hogy egyelore? -
jó, hogy egy verseny után ítélsz... Gratulálok. -
G_ArchAngel #115004 huhuuuu, Lauda eleg durva, de lehet igaza van, nem lovom le, biztos megjelenik majd leirva - Hamilton vs Kobayahi ugyrol:)
(annyit belole, hogy megjegyezte, hogy Hamilton nem is kaphatott volna buntetest, mivel brit volt a seged-versenybiro...) -
IXEMGabeo #115003 én pedig nem hiszem el azt, hogy Webber állandóan beragad a rajtnál...mi ez komolyan? ilyen nincs azért... -
IXEMGabeo #115002 Coulthard véleménye -
IXEMGabeo #115001 el kell fogadni Koba nem volt hibás, és hadd izmozzon, ha megvan a lehetősége. Szvsz pont a két legbevállalósabb ember találkozott össze a pályán szóval nem csodálkozom, hogy az egyikük megszívta. És az a vicc, hogy Kobayashi nem volt hibás, pedig a sok tudatlan biztos beállítja most, hogy húú kamikaze így meg úgy
-
Inetrjúban elmondta hogy az egyenesben rettentő lassú volt az autó és mindenki elment aki utolérte simán. -
IXEMGabeo #114998 rögtön az első kanyart elbaszta, Alger versenyét tönkretette...
nos az időmérő fikarcnyit sem ér, ha a versenyen elszúrsz valamit, és ebből a szempontból 1-0 Heidfeld javára. Boullier még hülyébb volt:D:D:D
2 Merci nagyon jót ment pont ennyi van bennük, de Schumi nagyobb bravúrt hajtott végre a végén. Button is jól ment, de gyors a Mclaren alatta és a SC is jól jött neki. Webbernél nem vágom miért nem tették fel a lágyat, lehet az agresszív stílusa miatt nem merték megkockáztatni a Red Bullnál, egyébként a végén beérte a már Spórolós Vettelt...Ferrari pedig ismét "zseniális" volt taktikailag -
Halkan hozzáteszem egyébként, hogy Haminál (is?) épp működésben volt a DRS. Pont azt néztem, hogy wtf, Koba még így is utoléri... -
G_ArchAngel #114996 Button tukret levagta egy szarnydarab, szinekbol itelve Sennae volt. -
IXEMGabeo #114994 jaj idegesek vagytok mert kiesett a kedvenc mi?...máris szar a DRS meg minden. Én bezzeg elfogadtam amikor Schumit leelőzték a kanadai egyenesben, de már Törökben látszódott, hogy az egyenesekben verhetők nagyon... -
G_ArchAngel #114993 Senna/Heidfeld egyelore tokmindegy:) -
Holnapi német napilapokon viszont szalagcím lesz. -
G_ArchAngel #114991 Eloszor a rajtnal (hatso szarny)
Masodszor Massa elozesenel, a boxutca bejarata elotti kanyarban. (oldal doboz) -
Button mikor ütközött? Kocsi jobb oldala kicsit le lett zúzva (tükör, hátsó szárny...) -
G_ArchAngel #114989 Lol BBC, Eddie Jordan-nek van a legtobb rajongoja:)
Nagyon vicces, ahogy egy halom ember kantalja a nevet:) -
peetfire #114987 Hajrá Button
-
peetfire #114986 Jó futam volt,várjuk a következőt :) -
G_ArchAngel #114985 Nem latok benne szandekossagot, MS gyorsabb gumikon volt, Niconak sok eselye nem lehetett.
A masik, hogy Rosberg valamiert az elso kiallasnal vesztett 5mp-et, engem az erdekelne, hogy miert. -
2 hét múlva már senki sem fog erre emlékezni, csak arra hogy egy szépet ment. -
peetfire #114983 Persze,megérdemli,sokat tett le az asztalra...na de ezt ilyen pitiáner módon kell megoldani? -
G_ArchAngel #114982 Coulthard adta a legjobb valaszt arra, hogy ki volt a nap embere: Schumacher es Button kevereke -
Webber fejét vakarva megy át a szép hölgyek között Vettel legalább nézett jobbra és balra is :D -
Igen igen! Mondjuk szebb lett volna ha erőből előzi meg Rosberget, nagyon szép gesztus volt tőle, igaz rászólt a csapat. :D -
G_ArchAngel #114979 Semmi nem mulik ezen, csapatajandek az oregnek:) -
Gyönyörű volt Schumacher! 19 helyet előrébb jönni! Respect! :) Aki meg leírta, az elmehet a ...... -
peetfire #114977 Ha azt mondták Rosbergnek,hogy spóroljon a benyával,hogyhogy a "gyorsabb" Sumi után jön szorosan?Most már nem kell spórolnia? -
G_ArchAngel #114976 Rosberg szepen vedte magat kemeny gumikon is MS ellen
-

-
Massának nem működik valami, az igaz. Egyszerűen bűn lassú. Ha ez jövőre is így lesz akkor mehet a HRTbe 
Button pedig óriásit megy :D -
Na már elment... köv cél Bari ^^ -
Őőőő Senna a két Lotus mögött autózik... jó mondjuk kapott egyet az autója az első kanyarban, de akkoris... -
Bullitt #114971 Ez verseny. Elengedje, csak mert ő egy McLarenben ül és Hamiltonnak hívják? Versenybaleset, pont. -
WNW #114970 Tevedtem..:) Mukodik.. -
WNW #114969 Massanak nem mukodik a DRS-e..... Most tudtam megnezni..