182279
  • Firerock
    gratulálok,ha az rtl a kókler akkor az mire véled hogy a tv2(ami mindenki tudja minek a rövidítése,csak itt nem írhatom ki mert rasszista leszek).nek egy saját ötlete nem volt még? példának okáért. Azt Rtl bejelenti az Ezelt erre két napra a tv2 is a hasonló magas színvonalú török sorozatot. az rtl bejelenti a 16:9-et két napra rá a Tv2 is. És még folytathatnám a sort a kül. Talkshowk-al és énekes táncos vetélkedőkkel.

ON
  • Dietrich
    múgy ha 2004ben nem lett volna TC akkor sem dőlt volna össze a világ senki nem ment volna falnak minden kanyarban... csak alkalmazkodni kell az adott körlményekhez.

1000-900-800-750 lovas 2650ccm turbó motorokkal mentek 1998-2007 között odaát, szekvenciális váltókkal, TC nélkül..tudtak versenyezni...jól látod csak alkalmazkodás kérdése az egész. Amikor bevezették a TC-t a versenyzők kikapcsolták városi pályán! mondván lassabb az autó :)
  • Totti5
    Egyes műsorok még 4:3, felvételek ( amik régebbiek ). Hamarosan minden átáll majd, nyugalom.
  • Dietrich
    off..

retek klubnál képtelenek 16:9-ben adni..4.3 "letter box-ot" nyomnak..totál élvezhetetlen az adás
    Mai nap a TV2 is átállt..mily érdekes elsőre jól megoldották. Kókler banda a ratyi klub..
  • Totti5
    Ha megnézed a kipörgésgátlós v10es éveket akkor egyátalán nem tünik úgy hogy nehezebb lett volna azokat irányítani sőt... a TC rettentő sokat segített. Az aero nyilván évről évre fejlődött, ezzel természtesen a köridők is mert gyorsabban lehetett a kanyarokat venni, ami amúgy nem könnyítés, csak alkalmazkodás az új helyzethez.

Pedig az sugallod. 1000 lóerős TCs autó kb egy szinten van akkor a mostai valamivel gyengébb ( kb 750 ) TC nélküli autókkal... amúgy ha 2004ben nem lett volna TC akkor sem dőlt volna össze a világ senki nem ment volna falnak minden kanyarban... csak alkalmazkodni kell az adott körlményekhez.

Attól hogy valami könnyebben kezelhető még nem következik abból hogy könnyebb is menni vele határon, tizedek ezredek utáni versenyben.
  • bardocz
    Persze hogy nagyobb a végsebesség, ha kevesebb a leszorító erő. A mai motorokkal is lehet gyorsabbak lennének.
  • Carlos
    Istálló, gazemberség, hupákolás...
  • Palinko
    az én véleményem az hogy kétségtelenül nehezebben voltak kezelhetőek a régebbi kocsik, viszont pilóták tekintetében a mostaniak jobbak. egyszerűen azért mert több országban igen csak felfejlődött az autósport és a nagy számok törvénye alapján több jó pilóta kerül ki
  • Ulvar
    Ja, csak nem volt ennyi aero se, mint ami most van...ráadásul V10ről beszélünk és tudjuk hogy 2005ben vagy 04ben volt a Hondának az 1000 pacis motorja...most hány pacis? mennyi is lesz a jövőben? Azt az erőt kordában kellett tartani nem hiába volt kipörgésgátló...azért ne essünk a ló másik oldalára hogy elkezdjük a rég múltat oly szinten kielemezni hogy az új verdák és pilóták kb egy szinten legyenek mert az hazugság és álszent ámítás.

És senki nem kérte hogy az F csatornát bárki is használja, megcsinálták és a pilóták is bevállalták (mert ezt mondta nekik a munkaadójuk) de ha a versenyigazgatóság szól az más, akkor panaszkodhatnak/panaszkodnak lásd Vettel a hétvégi "kommunikációja" a Pirellis fószerral. Valamint be is tiltották mert nem biztonságos.

Nagy sumákságok ámítások beetetések vannak.
  • bardocz
    De ez nem a pilóták hibája, ők nem hisztiztek, hogy fél kézzel kell vezetniük 270-nél.
  • Norbi1990
    Szedjék le a szárnyakat és a diffúzorokat akkor a pilótáknak lesz dolguk :D
  • Totti5
    Érdekes pont évekkel ezelőtt volt kipörgésgátló és minden kütyü, amit pont amiatt tiltottak be hogy a pilótának nagyobb beleszólása legyen... ugye volt még előtte autómata váltó is.

A technika fejlődik, mindig új dolgok jönnek be, de az F1nél pont látványos butítások voltak az elmúlt években ennek okán.
  • Carlos
    Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy mostanában nagyon elmennek ebbe a biztonság izébe. Jóformán olyan már az F1, mint a repülés, robotpilóta végigmegy és megtapsoljuk a pilótát.

Régebben azért szerintem sokkal keményebb meló volt f1-es pilótának lenni, mint most.
  • Totti5
    Egyrész a pilóták előszeretettel használták kézzel aktiválható F csatornát és egy kézzel kanyarodtak 270nél, másrészt sok pilóta folyamatosan most is a kormányról leszállva állítja a fékerőt a kanyarok előtt... persze jobban hangzik ha bénáknak és nyusziknak állítjuk be a mostaniakat, mert csak...
  • Carlos
    BANYEK. Na ezek autóversenyzők. Nem azok a nyikhalyok akik most vannak. "Jajj, el kell emelnem a kezem a kormányról! Veszélyes... JAJJ!!!" - gyász!
  • Ulvar
    RatBag kitalálta. 330al mentek a gyors jobbos után....ennyi idő alatt felbírtak gyorsulni 330ra :).
  • Norbi1990
    Komolyan pakolgatja a fokozatokat :D

Nem tudom mire gondolsz Ulvar.
  • G_ArchAngel #115157
    Spa-i Gorbe Tukor - igen jo cikk, sokmindent segit megerteni
  • Ulvar
    Nem hangulatos videóról van szó itt......
  • RatBaG #115155
    330
  • Totti5
    Milyen régi F1? Ez mivel rosszabb? ( minden évből össze lehet vágni egy baromi hangulatos videót, aztán rábökni hogy bezzeg azok az évek:)) )

• Ulvar

Murray amit mond....figyeljétek meg mit mond...hangsúlyozom Adelaide-ről beszélünk.....aki tudja mire gondolok írja meg :).
  • Ulvar

:'(((((((((((((((((((((((((((

hol vagy régi F1 :'(((((((((....(pedig sokak szerint már ezek az évek is szarok voltak, biztos van benne valami az öregek szemével nézve, de nekem ezek is tetszettek).
  • Palinko
    nah majd ha f1 pályán csinálnak rekordot, meg tudnak annyit menni mint a mostaniak akkor emelem meg a kalapom, addig meg kávédaráló

de miért van igy összefestve a pálya?
  • Master91
    Ha Heidfeld akkor miért a török pálya van a táskáján? :D
  • V43 1105
    Heidfeld?
  • G_ArchAngel #115148
    Segitek: adott nemzetisegu pilota mondja a hozzatartozo orszagban rendezendo futamot... es ki az ott elbujva?:)
  • pedobear

http://formula.hu/hirek/153/383/58788/a-toyota-korrekordot-ert-el-elektromos-autojaval
  • Master91
    Kövezzetek meg, de én nem értem... :D
  • desigo
  • Carlos
    3-ból kettő volt már...
  • pedobear
    Arany Schuberth sisak Michael Schumacher tiszteletére
  • pedobear
    Heidfeld reakciója meglepte a Renault csapatot

Jenson majdnem úgy járt, mint Massa
  • IXEMGabeo
    én is:D:D:D

"életem legjobb üzletét kötöttem" - olvastam e sorokat és közben fogtam a fejem, hogy mi van?:D eladja a verdáját egy mezei utánfutóért?
  • passatgt
    kicsit hatásvadász a cím, azt hittem valami ilyesmi utánfutóról van szó:)
  • IXEMGabeo
    lol Horner élete ezt érdemes elolvasni
  • IXEMGabeo
    tűnés innen Ambrus kocsis Gergely te skizo....
  • ski22o
    jó nagy melled van xD
    vagy csak gyúrsz? :D
  • IXEMGabeo
    na megvan a Belga futam, méghozzá Angol közvetítéssel:)
  • IXEMGabeo
    jaj nehogy azt hidd, hogy az F1 a fő probléma hazánkban pénzügyileg. Milliókat költünk arra, hogy Elvis Presley, meg Liszt Ferenc airportokra nevezzünk át egy utcát...