182279
  • Carlos
    Barrichello lehet, hogy megy...
  • IXEMGabeo

eszembe jutott a tavalyi rinyálás Suzukában, amikor Red Bull csónakokat építettek a szerelők unalmukban miközben 2005 környékén ezek 3-man mentek mért kört a zuhogó esőben...és állítom, hogy a tavalyi nagy zuhé ettől nem volt különbb...
  • Ulvar
    Áhhh ez túl feltűnő trollkodás :D.
  • G_ArchAngel #115291
    Ezert is tartjak azt helyesen, hogy az amerikai OW kategoriak kislanyoknak valok es azok is nezik ket My Little Pony kozott.

(popcorn.gif)
  • desigo
    Azóta a 24 órás versenyeken sírdogál amikor épp kiesik vagy nem tud autóba ülni.
    2010
  • Dietrich
    ha érdekel a verseny itt tudod most nézni
  • IXEMGabeo
    Rosberg micsoda sportokkal töltötte a szabadidejét, szörf volt a legjobb, azt hittem fog egy kicsit hullámlovagolni:D
  • IXEMGabeo
    ez nagyon nagy:D lettem volna a srác helyében
  • Dietrich
    egy egyszeű szabály modósítással tudnák izgalmasabbá tenni a kiállásokat..minden autónak lenne saját box helye és nem csapatonként 1..mindjárt átgondolnád amit írtál, ha látnád a gyakorlatban.
    nem ilyen idióta szárnyállítgatásokkal mű előzésekben gondolkodnának az FIA vezetői..
  • Dietrich
    "Beszéltünk az egykori F1 és IndyCar versenyző Derek Daly-vel, aki a soron következő F1-es versenyen, Monzában versenybíró lesz."
  • G_ArchAngel #115284
    Egyelore en nagyobb esemenyekre emlekszem az F1-es boxkiallasokbol, a masik meg, hogy kicsit szelsosegesen nezed: az F1-ben is van, mikor tobb auto van a boxban.
  • Dietrich
    nem tudom mi az izgalmasabb..kimegy 1 autó ott várja 17 ember vagy kimegy 20 autó egyszerre autónként várja 6 ember és végeznek tankolással kerékcserével tokkal vonóval 7-8mp alatt, majd a 20 autó rongyol kifelé szinte egyszerre..
  • Dietrich
    Ha már Bourdais..
    Baltimore-ban a paddockban (ahova ingyen lehetett bemenniük a nézőknek)apuka kisfiával várt Coyne-ék előtt, szerettek volna egy aláírást Bourdais-tól, daaki nagyon elfogalt volt, de türelmesen vártak. A fater úgy gondolta 25 perc után, hogy inkább mennek tovább, amikor a Coyne-os szerelők odamentek és berakták a srácot Burdé autójába, akinek engedték hogy kinavigálja az autót a pálya felé át az egész paddockon, végig az emberek között. Figyeljétek a reakciókat! Apuka meg persze nagyon büszke a vagány kisfiára :)))

• Pimpula
    Persze összehangolni nehezebb, de a szerelők egyéni teljesítménye leértékelődik azzal, hogy mindenkinem egy mozdulat a feladata és így is a szerviz csapat fele csak nézi ahogy a többi dolgozik. Ameddig meg volt tankolás fölösleges volt ez a profizmus hogy 4-en cserélnek egy kereket, mert a tankolás tovább tartott. Amúgy nem az vele a bajom hogy lemaradunk róla hanem hogy a 20 szerelőtől nem látjuk mi történik az autó körül, azt se ha hibáznak, azt se ha nagyon jól dolgoznak. Semmit.
  • Totti5
    Itt lenne a helye a mezőnyben...
  • Totti5
    Sok ember sokkal komolyabb összhangot kíván és 3 mp ( vagy kevesebb ) alatt lezavarni az egészet az egészen elképesztő dolog.

F1be minden ezred számít annyira kiélezett minden a végletekig, ahogy a boxban is a leggyorsabbak akarnak lenni és ez így van jól.

Amúgy meg ott van fent yutubon egy tonna kerékcsere, aki lemaradt róla az elmúlt 20 évben az nézegetheti amíg meg nem unja:)
  • G_ArchAngel #115278
    kellene leallosav sarga telefonokkal, ragasztoval es pumpaval, ahonnan be kell jelentkezni, hogy melyik szakaszra ker sarga zaszlot, gumijavitas idejere
  • IXEMGabeo

jééé erre nem is emlékszem...
  • Pimpula
    :DDDDD
  • passatgt
    úgy kéne, hogy beálla boxutcába, kiszáll a kocsiból, lecseréli kereket, visszaszáll és megy tovább:D
  • Pimpula
    Nekem az jobban be jön ha kevesebb az ember és nem csak egy mozdulatuk van. Sokkal emberibb, több lehetőség a hibára, jóval komolyabb fizikai munka is amit a szerelők lenyomnak, szóval nekem az inkább bejön mint az hogy egy kerékre jut öt ember három cserél kettő meg takarja hogy semmit ne lássunk.
  • Master91
    Nekem izgalmas. Pont azért mert 20 ember áll körülötte. Nem tudom melyikre figyeljek. Ha valamelyik bakizik, akkor a pilóta időt bukik, ezért is izgalmas. Legalább is számomra!
  • Pimpula
    Az f1-es kerékcseréről sok mindent el lehet mondani, de hogy izgalmas lenne? Kapásból semmit nem látsz belőle mert vagy huszan állnak az autó körül, mindenkinek egy mozdulata van, ráadásul hol kereket nem cserélnek, hol nem tankolnak. Az úgy valahogy nem az igazi.
  • Master91
    És szerintem izgalmasabb is a box kiállás az F1ben... meg minek legyen plusz súly a kocsin? inkább fizet +2 embernek a csapat...
  • G_ArchAngel #115270
    Az pont emberi, ez puhapocs amerikaikai hamburgerfejueknek valo. Rendes F1 palyabiro kezben is kivenne a roncsokat.

Aztan haza, ha nem veszik eszre...
  • Dietrich
    1000 éve ezt használják az amcsik..ow és zártkasztninál..sűrített levegővel kinyomják a tappancsokat és az autó felemelkedik. de ugyanezt használják a V8 supercars bajnokságban is..
    az F1 leragadt az ó divatú emelős embereknél ;)
  • Dietrich
    ma is volt vihar riadó miatti csúszás a programban..

holnap 20:45-kor lesz a rajt
  • Ulvar
    a CART és IRL = az új IndyCar pár éve.

Kell pár változás de nincs semmi gond, annyi hogy az Irene hurrikán miatt Baltimore később kezdte meg a pálya munkálatokat, és most para van egy picit.

OFF vége! :)
  • Pimpula
    Köszi az infot, a nevét meg már nem tudom számontartani. Régen néztem az Indy Cart csak aztán elqrták azután meg nem érdekelt már, aztán 2000-es évek elején az IRL-t néztem mert jó kis sorozat volt, de azt is elqrták. Most gondoltam megint belekezdek, de ahogy nézem nem túl rózsás a helyzet, na de ha van neki topicja inkább nem offolok tovább.
  • zsuzsuka01
    eurosporton geyszer láttam goakrt versenyt azóta sos láttam nemtom miért
  • Ulvar
    1, nem CART mert az már nem létezik, hanem IndyCar
    2, egyelőre várjunk még hogy lesz e verseny a hétvégén, majd holnap IndyCar topicba néz be és akkor lesz stream is, időpont is ki lesz írva hogy mikor kezdődik magyar idő szerint.
  • Pimpula
    Nem tudod véletlen, hogy a cart verseny mikor kezdődik a hétvégén, és hogy hol lehet nézni? :)
  • Pimpula
    Üdv Népek! :)
  • IXEMGabeo
    :D:D:D ez beteg és utaztatja a kereket:D
  • Ulvar
    Mit szólnátok egy 2. amcsi futamnak ami utcai...Mi rinyálás lenne F1től :D.

• mcmoha
    Ilyen.:)
  • Norbi1990
    Nem olcsó egy ilyen kerék ezért inkább magával vitte nehogy eltulajdonítsa valamelyik pályabíró :D
  • Christian88
    Mivel emelték fel a kocsit? milyen rendszer ez
  • Dietrich
    :DD
    ráadásul ez teljesen új helyszín..Baltimore-i utcai pálya az IC-nek (az ALMS csak az egyik betét versenye)a pálya vonala szinte tegnapra lett kész ;)
  • Carlos
    Hát én még ilyet nem láttam!