182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #115692 utolsó OFF: Van sejtésem róla, a Katalánok külön nyelvjárása, hagyományok tisztelete, meg az a tudat, hogy ők különlegesek és egy csoportot alkotnak büszkévé teszi őket. Úgy, mint kb a baszk népcsoport Bilbaoban
Bilbaoban akkora hagyományok vannak, hogy amióta megalakult a focicsapatuk, azóta csak saját nevelésű játékos játszhatott a csapatban és ráadásul olyan, aki baszkföldön született. Nem semmi ugye? -
Nem, nem érted :))). Ez annál bonyolultabb egy picit, de ez nem ebbe a topicba tartozik.
Amúgy hogy...úgy hogy én az autósportot szeretem... más miatt is de azt nem részletezném mert az se ide tartozik :D. -
IXEMGabeo #115690 nem tom hogy lehet gyűlölni a focit:D bár az utóbbi 1 évben én is kevésbé követem...
OFF: Miért is nagy hős, mert katalánnak vallja magát? és akkor mi van? Ugyanaz, mintha valaki Jobbikosnak vallja magát itthon:D:D Mindenki más elv szerint él -
Gyűlölöm a focit, én politikailag néztem a dolgot mert földrajzos vagyok. -
Csak nem a féreg barszelónának szurkolsz?:) -
IXEMGabeo #115687 én már eleve azért nem bírom, amilyen szar zenét csinál -
Én azért csipázom mert nem Spanyolnak hanem katalánnak tartja magát ^^. Legalább is az a zászló szokott nála lenni a boxban. -
IXEMGabeo #115685 nem, a stílusa nem tetszik, most azért, mert volt 3 lágyszett gumija és megúszott egy rajtbalesetet így nem nehéz a 18. helyről...megcsinálta ezt Valenciában, de ennyire nem kéne még elszállnia:D helyében csöndbe maradnék, mert az sincs kizárva, hogy Ricciardo ül majd Webber helyére 2013-ban akár... -
IXEMGabeo #115684 kommentelők is szánalmasak picit, volt egy nullázása Webbernek eddig stabilan hozta a pontokat, sőt elárulom idén jobban áll Webber pontokban, mint tavaly, csak éppen Sebastian az, aki belendült nagyon. számos időmérőn neki voltak KERS problémái, Vettelnek csak a spanyol időmérőn, rajtjaira tényleg nincs mentség többnyire minden ott ment el neki. Silverstone is a csapat visszafogta, hogy ne legyen baleset pedig a Mclarenesek megoldották simán az előzéseket egymás közt, a RB rászól, a RB túlzottan Vettel mellett szól, ami érthető. Viszont nekem rohadtul gyanús, hogy állandóan beragad Mark a rajtnál és nem lennék meglepve, ha mindig szabotálva lenne a kuplungja -
Most mondja azt hogy tudja hogy a nyáladéknak sokkal jobb autója van,nehogy kiderüljön hogy webber jobb pilóta? -
IXEMGabeo #115682 őő Hamiltont kicsit fűre tette MSC és utána Button elment Hamilton mellett, azután az Ascari sikán előtt még Button pont befért MSC mellett...ennek a körnek a végén ment ki kereket cserélni MSC... viszont emlékeim szerint Button előbb jött be a boxba a 2 Mclarenes közül... -
IXEMGabeo #115681 nem tudom mit képzel magáról ez a DJ-s gennyláda spanyol...fogalma sincs mik a körülmények -
G_ArchAngel #115680 Nem akkor, mikor Hamilton elozte meg? Vagy az ugyanaz a kor volt? -
IXEMGabeo #115679 azért magasztalják, mert az előzés "királya" körökön keresztül szenvedett egy jóval gyengébb Merci ellen.
Nincs mit magyarázni, Hamilton áttétele gyenge volt, nem lőtték be jól az autóját egyenesre, Buttonnál állítom nagyobb volt a végsebesség, tán ezért tudott azonnal elmenni MSC mellett, +, amit lentebb írtak akkor már a gumijai is elkoptak MSC-nek, rögtön jött is be a boxba még abban a körben... -
ShaiHulud #115678 hat de ha megnezed a vonatozasnal mindig ez van... nem jellemzo hogy a 3. ill 4. probalna elozgetni, hanem varjak hogy a 2. megelozze a feltartot aztan johet a kov. csak akkor szurnak be ha kozben adodna az ellenfel hibajabol helyzet. ehhez aztan sok esz kell. -
ShaiHulud #115677 ezt nem is vitatom, semmi baj nicns buttonnal, de ennel a konkret elozesnel nem ertem miert kell magasztalni, BARKI ugyanigy elment volna a 2 kuzdo melett, nem egyszer votl mar erre pelda hogy a neveto harmadik kerult elore. -
G_ArchAngel #115676 Vart, nem koptatott feleslegesen. Kimelte a fekeket. Minek ment volna bele egy ketseges kimenetelu 3-as adok-kapokba? -
IXEMGabeo #115675 Button futamok óta látványos manővereket mutat be amellett, hogy esze is van. Ehhez hozzájárul az is, hogy tanult és átvett Hamilton stílusából picit, és a Mclaren is bitang erős minden gumi szettnél, főleg a közepes keveréken...Jó szériában van, főleg azóta mióta a csapat 2 hibája miatt nullázott... -
IXEMGabeo #115674 tavaly nem hittétek el nekem, hogy a Bridgestone abroncsok és az autó egyensúlya, karakterisztikája nem illett a vezetési stílusához...Ross Brawnék is megmondták, mégis csak ők a szakemberek -
ShaiHulud #115673 hat de ennek a konkret esetnek amikor button megelozte schumit mi koze az agyhoz meg izomhoz? button amig schumi meg hami kuzdott es koptatta a gumi addig szinte legures terben jott rajuk, utana meg kihasznalta az elkopott kereku schumi meg hami harcabol adodo helyzetet (amikor letolta a fure hamit) ezt barmelyik pilota igy csinalta volna a helyeben. o csak lenduletben volt a masik ketto meg belassult az elotte levo manover miatt. -
G_ArchAngel #115672 Ez miben csokkenti Button erdemeit? Agybol versenyez, nem izombol. -
boxbejárat előtti valamelyik kanyarban előzte meg, egyből jött is be, úgy emlékszem -
ShaiHulud #115670 gumi (pedig en lelkes antischumacherista vagyok) -
ShaiHulud #115669 kerlekszepen button azert tudta megelozni siman schumit, mert ott mar nem votl gumija az oregnek. button meg mint tudjuk jol banik a gumikkal es nem kellett elotte tizenx koron at csataznia. schumacher utana jott is ki par koron belul kerekert. -
Msc jópár évet kihagyott, és azóta sokat változott az autó, egyrészt ezért volt gyengébb.
Az hogy milyen kocsi van az ember alatt, minden egyes világbajnoknál számít.
Vettel se lenne wb ha nem a redbullban ülne.
Persze a jó kocsihoz, kell a megfelelő tudás is.
Emelett mint ahogy lerták előttem, sxhumi nem gyengébb már futamok alatt mint csapattársa.
-
IXEMGabeo #115667 lol téged lefizettek, hogy fröcsögj?:D 

-
IXEMGabeo #115666 Schumi - Rosberg 52-56 és Monaco óta futamon rendszeresen gyorsabb Rosbergnél szépen ledolgozta a hátrányát a mezőny talán egyik legerősebb pilótája ellen...ja és Schumi 1-el többször esett ki technikai v egyéb okok miatt... -
xDDDDDD te egyre szánalmasabb vagy....
1991es évet légyszi nézd meg köszi puszi ^^. (milyen verdával nyert vájáá má....JAA JORDEN A MCLARENEK MEG FERKÁK MEG WILLIEMSEK ELLEN TÉÉÉÉNYLEG. Hát geci ügyetlen a srác... :). -
madmanic #115664 http://f1.blog.hu/2011/09/13/schumachert_ketszer_figyelmeztettek
-
Wlanseraf #115663 Mielőtt fölhoznád hogy Vettel nyert a Torroval, igen esőben.. és ami a lényeg nem volt se KERS! se DRS! -
Wlanseraf #115662 Figyelj nyomi troll.. ment Jorden-el:D de pl. a Benettontól amikor eljött és talán Alesi ment a helyére, aki azt mondta miután bele ült az autóba hogy nem nagyon érti hogy lett ezzel a szarmoslékkal VB shumi...
A te filozófiád szerint Vettel is egy balfasz hobbista pilóta mert egy űrhajóval nyeri a futamokat a Mercivel meg ö is csak 5-6-7-8-9 lenne.. ülj le 1-es:D -
Van rengeteg markakupa, altalaban onnan kerulnek ki a tehetsegek. Gp2, Gp3, stb... -
nem is értem miért nincsenek ilyesmik, mert elég nehéz felmérni a szinteket a különböző kocsik miatt, még csapaton belül is van jócskán eltérés kocsiban sztem. -
Egyébként szívesen megnézném, hogy a mai pilóták mit tudnának csinálni teljesen egyenlő körülmények között (mondjuk egy szimulátorban). Mittomén, kapnának egy ismeretlen pályát, egy ismeretlen autót, meg 250 kört, és a legjobb idő számít :) -
akkor a te felfogásoddal meg kéne nézni Vettelt, ALonsot, Hamiltont, Buttont egy HRT-ben. -
Balfasz. -
jól van okos vagy :) a 7x-es világbajnokról annyit, hogy megnézném mire jutott volna egy Jordan-el vagy egy Sauberel, azzal a Ferarival még Barichello is VB lett volna, ha megnézed szinte mindig ott volt az összetett 2. helyen. Jah és mi van a 7x világbajnokkal mostanában? Jah hogy mégis csak számít milyen vas van az ember alatt...de még mindig marad a kérdés, Rosberg hogy-hogy jobban teljesít mint a nagy öreg? :O -
Persze hogy van rola szobor. 
-
Szobor van róla vagy 20 milliárd...a Ring előtt is van pár tessék megnézni :))).
Meg hát végül is nem mindenki mondhatja el magáról hogy a saját nevével illette kanyaron száguldott át miközben aktív pilóta :D.
Meg hát a motor erő számít....nem a KERS DRS idén ááá....90es évek elején vagyunk ahol V8 V10 V12 van...nem ahol egységesítve és nem ott ahol a legnagyobb hangsúly az aeron van :D. Mindegy... -
Wlanseraf #115653 Szerintem van szobra:D de felejtsük is el mit ért el.. egy noob fakezű... íróm ezt én aki nem szerette soha:D