182279
  • Christian88
    Egy jó kis SC-s rajt
  • desigo
    futam előtt semmi értelme mert akkor túlzottan rákészülnek
    futam közben váratlanul jövő a fav...
  • LeventeV
    de ha mondjuk futam előtt esne le az eső akkor az megkavarná egy kicsit a versenyt.
  • IXEMGabeo
    pff na ez az megszokhattuk h mindig hivatkoznak valamire, ha kicsit nedves lesz az aszfalt pláne Szingapúrban fúúú...ott aztán törés-zúzás lenne
  • kifli
    hát, ha azt akarod nézni, hogy leesik 3 csepp eső, és leállítják a futamot, akkor valóban...
  • LeventeV
    szép lenne :D
  • Master91
    Most nézem az F1 hivatalos oldalán, péntek-szombat-vasárnap esőt mutat :D Vagy is vihart.
  • Master91
    20 vagyok, de mindig is csíptem őt...kb. 6-7-8 éves korom óta...már nem tudom pontosan :D
  • simonl #115804
    Én még mindig szorítok Shuminak, bár szerintem az én korosztályomnak (40)
    Ő az igazi kedvenc:)

• IXEMGabeo
    az az egy izgalom volt, de a tavalyinál mindenképpen jobb volt, mert itt több csata is volt. Tavaly csak Alonso-Button párharc volt előzés nélkül, Webber-Hülkenberg és kész is, idén jobbak a futamok valahogy...
  • Master91
    Suminak azé szorítottam :D
  • tmp
    Nem is volt izgalmas a verseny
  • Master91
    Hát ez most nem adta vissza a verseny izgalmát :/
  • RatBaG #115799
  • kisbesi
  • IXEMGabeo
    hoppá téves:D
  • cargame
    Nem ide akartam :D:D
  • cargame
    Azert latszik, h Malek nem itteni gyerek. Nem mondja, minden szarra, h igen. A 3 masik pedig mindenre igent ad.
  • pedobear
    lauda-kalapot-emel-schumi-elott
  • Freedom88
    nem.
  • Minstrel
    Az most nem számít tesztnek, hogy a Perec meg a Grozsán megy a régebbi autókkal?
  • Dietrich
    WSR 3.5 kezd a eurosporton..akinek hiányzik az ow esetleg :)
  • Totti5
    Humoristának ismertem meg, és később mint motorverseny szakkomentátor. Mindkettőben helyt állt és nagyon kedveltem a műsorait... már egy ideje hiányoltam hogy miért nem hallom a futamok alatt.

Ez a fránya rák nem válogat, pár napja Spartacust is elvitte :((((
  • b-type
    Sokat vitatkoztam vele, de legalább vele érdemes volt :(
    (ellenben V.F. 'kollégájával'...
    on:
  • Dietrich
    off
    gondolom sokan néznek motorversenyeket is.

Hatvanhárom éves korában elhunyt Böröczky József, az Eurosport népszerű motorsport szakkommentátora

RIP
  • V43 1105
    Példa bár itt nem sokat beszél róla .. de asszem mintha új emberkék is csurdogálnának be hozzájuk .. :)
  • Palinko
    tudnál konkrétabban és bővebben beszélni erről?
  • V43 1105
    Jövőre állítólag radikális újításokkal jönnek autóilag, sokféle új alkatrész lesz és a formavilág is változik .. :-)
  • Totti5
    Mint ahogy mindenki más is azt feszegeti és új dolgokat próbálgatnak... bár ez nem a Ferrarira jellemező, vagyis ott nincsenek látványos új ötletek az elmúlt évekből, amiről mindenki beszél. Mekinél vagy az RBnél pedig voltak.
  • IXEMGabeo
    és a felsőfokú aerodinamikai fejlesztések + Newey...természetesen pénz is van dögivel a csapatnál és a személyzet száma is elegendő a sikerekhez...mondjuk a szakemberek minősége a legfontosabb kérdés.
  • IXEMGabeo
    ejjgen Jean bácsi enged valamit...ez Schumiéknak és a tapasztaltabb pilótáknak talán kedvezőbb lehet...
  • Firerock
    jövőre lesz évközbeni teszt ha jól tudom...
  • pedobear
    A RedBull erőssége a szabályokban levő kiskapuk alapos ismerete
  • IXEMGabeo
    lehetséges, ha megszűnne a teszttilalom akkor a Ferrari és a Mercedes harcolna a vb címért:) a Red Bull és a Mclaren kerülhetne a helyzetükbe, ami érdekes lenne...de ezek csak durva feltételezések...
  • pedobear
    Montezemolo szerint a csapat helyzete messze nem olyan rossz, mint azt sokan gondolják. „A legjobbak között vagyunk most is” – nyilatkozta Montezemolo az olasz Corriere della Serának. „A teszttilalom nagyon erősen büntet bennünket, mert a mi erősségünk a mechanika volt, ellentétben az angolokéval, akiknek (az erőssége) az aerodinamika. És akkor még ott vannak a túl szigorú szabályok a motorokkal kapcsolatban, a mérnökeink pedig frusztráltak e miatt, hogy nem tudják növelni a lóerőket.”
  • desigo
    Kubicát előbb látni kellene autót vezetni...
  • Minstrel
    Senna mellé jöhet a Prost gyerek :) Csak vicceltem :P
  • G_ArchAngel #115775
    "A német Auto, Motor und Sport szerint benne van a pakliban a Renault-nál, hogy jövőre Robert Kubica és Vitalij Petrov sem kap lehetőséget a csapatnál."

Nem az f1hirek.hu talalta ki a cikket...
  • Palinko
    jaja, nagy kár hogy ez megtörtént vele
  • Carlos
    szerintem sajna senkinek sem fog kellene. Esetleg valami sereghajtó csapatnak...