182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egy jó kis SC-s rajt
-
futam előtt semmi értelme mert akkor túlzottan rákészülnek
futam közben váratlanul jövő a fav... -
de ha mondjuk futam előtt esne le az eső akkor az megkavarná egy kicsit a versenyt. -
IXEMGabeo #115809 pff na ez az megszokhattuk h mindig hivatkoznak valamire, ha kicsit nedves lesz az aszfalt pláne Szingapúrban fúúú...ott aztán törés-zúzás lenne -
hát, ha azt akarod nézni, hogy leesik 3 csepp eső, és leállítják a futamot, akkor valóban... -
szép lenne :D -
Most nézem az F1 hivatalos oldalán, péntek-szombat-vasárnap esőt mutat :D Vagy is vihart. -
20 vagyok, de mindig is csíptem őt...kb. 6-7-8 éves korom óta...már nem tudom pontosan :D -
simonl #115804 Én még mindig szorítok Shuminak, bár szerintem az én korosztályomnak (40)
Ő az igazi kedvenc:)
-
IXEMGabeo #115803 az az egy izgalom volt, de a tavalyinál mindenképpen jobb volt, mert itt több csata is volt. Tavaly csak Alonso-Button párharc volt előzés nélkül, Webber-Hülkenberg és kész is, idén jobbak a futamok valahogy... -
Suminak azé szorítottam :D -
Nem is volt izgalmas a verseny -
Hát ez most nem adta vissza a verseny izgalmát :/ -
-
kisbesi #115798
-
IXEMGabeo #115797 hoppá téves:D -
cargame #115796 Nem ide akartam :D:D -
cargame #115795 Azert latszik, h Malek nem itteni gyerek. Nem mondja, minden szarra, h igen. A 3 masik pedig mindenre igent ad. -
lauda-kalapot-emel-schumi-elott -
nem. -
Az most nem számít tesztnek, hogy a Perec meg a Grozsán megy a régebbi autókkal? -
WSR 3.5 kezd a eurosporton..akinek hiányzik az ow esetleg :) -
Humoristának ismertem meg, és később mint motorverseny szakkomentátor. Mindkettőben helyt állt és nagyon kedveltem a műsorait... már egy ideje hiányoltam hogy miért nem hallom a futamok alatt.
Ez a fránya rák nem válogat, pár napja Spartacust is elvitte :(((( -
Sokat vitatkoztam vele, de legalább vele érdemes volt :(
(ellenben V.F. 'kollégájával'...
on: -
off
gondolom sokan néznek motorversenyeket is.
Hatvanhárom éves korában elhunyt Böröczky József, az Eurosport népszerű motorsport szakkommentátora
RIP -
Példa bár itt nem sokat beszél róla .. de asszem mintha új emberkék is csurdogálnának be hozzájuk .. :) -
tudnál konkrétabban és bővebben beszélni erről? -
Jövőre állítólag radikális újításokkal jönnek autóilag, sokféle új alkatrész lesz és a formavilág is változik .. :-) -
Mint ahogy mindenki más is azt feszegeti és új dolgokat próbálgatnak... bár ez nem a Ferrarira jellemező, vagyis ott nincsenek látványos új ötletek az elmúlt évekből, amiről mindenki beszél. Mekinél vagy az RBnél pedig voltak. -
IXEMGabeo #115783 és a felsőfokú aerodinamikai fejlesztések + Newey...természetesen pénz is van dögivel a csapatnál és a személyzet száma is elegendő a sikerekhez...mondjuk a szakemberek minősége a legfontosabb kérdés. -
IXEMGabeo #115782 ejjgen Jean bácsi enged valamit...ez Schumiéknak és a tapasztaltabb pilótáknak talán kedvezőbb lehet... -
jövőre lesz évközbeni teszt ha jól tudom... -
A RedBull erőssége a szabályokban levő kiskapuk alapos ismerete -
IXEMGabeo #115779 lehetséges, ha megszűnne a teszttilalom akkor a Ferrari és a Mercedes harcolna a vb címért:) a Red Bull és a Mclaren kerülhetne a helyzetükbe, ami érdekes lenne...de ezek csak durva feltételezések... -
Montezemolo szerint a csapat helyzete messze nem olyan rossz, mint azt sokan gondolják. „A legjobbak között vagyunk most is” – nyilatkozta Montezemolo az olasz Corriere della Serának. „A teszttilalom nagyon erősen büntet bennünket, mert a mi erősségünk a mechanika volt, ellentétben az angolokéval, akiknek (az erőssége) az aerodinamika. És akkor még ott vannak a túl szigorú szabályok a motorokkal kapcsolatban, a mérnökeink pedig frusztráltak e miatt, hogy nem tudják növelni a lóerőket.” -
Kubicát előbb látni kellene autót vezetni... -
Senna mellé jöhet a Prost gyerek :) Csak vicceltem :P -
G_ArchAngel #115775 "A német Auto, Motor und Sport szerint benne van a pakliban a Renault-nál, hogy jövőre Robert Kubica és Vitalij Petrov sem kap lehetőséget a csapatnál."
Nem az f1hirek.hu talalta ki a cikket... -
jaja, nagy kár hogy ez megtörtént vele -
szerintem sajna senkinek sem fog kellene. Esetleg valami sereghajtó csapatnak...