182279
  • kifli
    nemvolt annyira izgalmas egy futam, ezért kár volt kockáztatni a gyorshajtás miatti büntit :D
  • Carlos
    Hát azt hallottuk a rádiójából amikor az eset történt... :)
  • IXEMGabeo
    de Fisichella szárnya kiszúrta Schumacher bal hátsóját éppenhogy hozzáért... mi másért kapott volna azonnali defektet?

Massa vállveregetése nagy volt:D kicsit elgurulhatott a gyógyszer nála
  • Totti5
    ??? ott végkép nem történt semmi...
  • IXEMGabeo
    eszembejutott a 2006-os Brazíl nagydíj ott Fisichella ugyanígy kiszúrta Schumi bal hátsóját és nem kapott semmi büntetést
  • IXEMGabeo
    csak neked csak most:D:D

idén már 3x akadtak össze és persze Silverstoneban sem Hamilton volt a bűnös ugye?:D
  • Totti5
  • RatBaG #116046
  • n003
    ezen nem nagyon értem mit rágódtok mert teljesen mindegy ki indította el a lavinát a végén magát a hibát Sumi vétette .. kb akkora hiba(vagy hívjuk pillanatnyi kihagyásnak?) mint anno Webberé vagy most Lajosé .. egy sima versenybaleset nem is értem miért adtak Lajosnak ezért büntetést?!
  • nearo
    Futam közben is néztem, de itt is látszik, hogy már az ütközés előtt érezte, hogy túl közel van, el is füstölte kicsit a bal elsőt. Esetleg egy picit próbálhatott volna nagyobb íven fordulni, bőven messze volt még a fal.
  • Totti5
    Akárhányszor nézem meg ez nem volt kamikaze sem semmi más, simán alő akarta készíteni kigyorsításra az autót szélesebb ívről rátapadva Massa seggére. 30ból 29szer pár centire elfordulnak, most egy picit figyelmetlen volt, vagy ki tudja és ennyi elég is volt ahhoz hogy összeérjenek. Massa túlreagálja, bár nem csoda amikor csiga tempóban közlekedett ma a pályán Alonsohoz és az élmezőnyhöz képest.
  • RatBaG #116042
  • bakkerman
    most jöttem "bicajozásból",kicsit leszívta a "szél" az agyam :)
  • Totti5
    Fuss egy kört a ház körül.
  • bakkerman
    5 futam,124 pont előny,ÚRISTEN CSABA MEKKORA IZGALMAK VÁRHATÓAK,MIT SZÓLSZ? IGEN GYULA,ÉN IS MAJD BESZAROK ANNYIRA VÁROM A KÖVETKEZŐ FUTAMOKAT,NYÍLT A BAJNOKSÁG,BÁRMI LEHET!
  • IXEMGabeo
    na jó, de a SC-nál Button beragadt 3 lekörözött autó mögé. Esélye nem így kb h utolérje Vettelt... futam elején pedig alapvetően az egész mezőnynek 1,5 secet adott az a nem semmi...már a 4. 5. kör volt és Vettel 10 seccel vezetett csak néztem mondom mi van:O
  • IXEMGabeo
    érdekesek a kommentek, bár nagyrészük Schumi drukker

Azért az sem mind1 megint h Frentzen volt a segéd...biztos volt valami jelentősége
  • b-type
    Nem tudom most elkaphatta volna-e...franc tudja, de Button biztos hogy nem, hiszen ott volt a lehetőség, aztán Vettel mindig verte, SC előtt és után is nyers tempóban (meg végül is mindenhogyan).
    Hamilton a végén ugye lágyon ment mert nem maradt neki szuperlágy...ezért aztán valszeg nem...de ő még inkább azért
  • b-type
    Nagyon bírtam Montoya-t... :))
    Amíg itt volt nálam ő volt a kedvenc :) ...és tényleg.
  • IXEMGabeo
    visszatérve, nem hiszem, hogy Hamilton Vettelt elkaphatta volna azért nehogy már. Úgy gondolom, ha nem hibázik akkor is max Webber mögött, jobb esetben Button mögött lehetett volna 3. elég nagy volt a távolság.
  • IXEMGabeo
    hiába gyors valaki, ha nem tudod gondolkodni.

Idén egyelőre pont ezért áll a zászló Buttonnak és Rosbergnek. Hamilton és Schumi, mint láthatod hiába futnak olykor nagy versenyeket, hiába van h gyorsabbak a csapattársuknál a pontok nem ezt tükrözik. Párhuzamot vonok a 2 agresszív pilóta teljesítménye között...futamok óta Schumi jobb Rosbergnél ez mondjuk látszik, viszont Button is a Magyar nagydíj óta látványosan jobb Hamiltonnál, bár tény h kicsit elkapta a balszerencse széria az agresszívabb angolt... Valljuk be rengeteg futam ment el a saját hibája miatt, de idén kicsit rájött a Montoya effektus, mert ő is ugyanilyen crashkid volt...
  • IXEMGabeo
    semmi baja nem lett Pereznek...

• b-type
    mert szr futamai vannak..nyilván ennek is megvannak az okai, de ezzel még lehet valamit kezdeni, az már jó ha valaki gyors.
    Most is hogy ráfordult Massa kerekére....szét van kicsit hullva az ziher.
  • bardocz
    Ha ezt most magyaráznom kell, hogy miért zavar az, ha valaki belemegy balfasz módon az egyik kedvenc csapatom autójába, és miét nem pattogok, ha egy kedvenc pilótám hibázik... Elküldöm a faszba elégszer a tv előtt.
  • IXEMGabeo
    én ezt tudom, Gyula aggódott picit:D ott voltak a lekörözött autók is, SC, ha nincs akkor még nagyobb fölénnyel nyeri Vettel az egészet...

ő már világbajnok gyakorlatilag szóval semmi rosszat nem lehet rá mondani...
  • IXEMGabeo
    gyorsabb, de max 2-3 tizeddel a legtöbb időmérőn. Versenyen futamok óta nem ez a helyzet...
  • b-type
    Ne hogy félre érts, Button gyors ez igazából ritkán volt kétséges, és szépen is vezet, jó fej is meg minden....nem is lehet rajta fogást találni.
    Szal részemről nincs bántás az irányába...de Hamilton gyorsabb.
    ..és szvsz az autó fejlesztésében is jó.
  • 5m0k3sh0w
    állj be a sorba hátha leszophatod te is a többi divatszurkolóval együtt :D
  • IXEMGabeo
    csak ennek nem adtál hangot:D kussban voltál, ha Schumi hibázik rögtön jössz dobálózni hiába terelsz. Múltkor is ezért vesztünk össze, vissza lehet keresni a 3-4 hónappal ezelőtti eseményeket. Te és én voltunk a főszereplők
  • Totti5
    Csak Vettel előtte a verseny 80%ban sokkal gyorsabb volt mindenkinél. A verseny végén Button ezen a szetten könnyű autóval hozta azt a tempót, amit Vettel a verseny elején nyakig benzinnel ( most nem a köridőről beszélek, csak arányaiban ). Ez a nem mindegy.
  • IXEMGabeo
    hibázott Schumi is, de a Rosberg belassulásából indult az egész. Semmi probléma nem lett volna...elismerem h hibázott tessék, de ebben Rosberg is benne volt, aki még büntetést sem kapott a Perez kitolásáért...

• bardocz
    Hamiltont max a stílusa miatt szeretem, ő az egyetlen az élmezőnyben, aki látványosan autózik, de nem neki szurkolok. Az a Force Indiának és a Sauber. Csak hogyha ők hibáznak, én azt elismerem, mint ahogy elismerem Hamilton mai hibáját is, meg a Spái balfaszságát. Nem úgy, mint te, aki Sumi hibáját rögtön másra keni, most pl Rosbergre és Perezre.
  • Totti5
    "megérte", igazából nem volt semmiféle fejlődési görbe aminek a végén kikövetkeztethető lett volna hogy azzal a csapattal bárki is VB lesz 1-2 éven belül... A Honda ritka pocsék volt, egy nagy 0. Az új szabályoknak volt köszönhető az hogy olyan autót építettek ami ennyire jó lett. Button is jó volt és nagy évet produkált.
  • IXEMGabeo
    ja és Button futotta meg a verseny leggyorsabb körét, ma még az átlag köridőket tekintve is gyorsabb volt Hamiltonnál hiába volt olyan h légüres térben autózott...persze kisrészt lehet fogni arra, hogy mindig forgalomban volt szinte Hamilton... most akkor mi is van cirka 3-4 futam óta? miért is van Button, Hamilton előtt a táblázaton 17 ponttal? amikor tavaly ennyi volt a különbség mindenki nagyívben leírta Buttont h áá gyengébb, most is ez a helyzet csak fordítva:D
  • b-type
    Háát nem akarom Rubinho-t leszólni, de ahhoz a VB címhez Jenson-nak Barichello-t kellett legyőznie a pályán.
    De a 'fejlesztéseknek' köszönhetően (bár nem kizárt hogy Ross már akkor tárgyalt a Mercedes-szel), az év második felére már elgyengült a Brawn is...ott már néha kemény is lett a futam. :)
  • IXEMGabeo
    jól van ez itt értelmét veszti ez a komment mivel csak világbajnok lett Button 2009-ben...megérte 6 évig szenvedni
  • Totti5
    Pontosan.
  • IXEMGabeo
    azért néztem nagyot, amikor a 8-as rajtszámú autó helyett 18-ast mondott, meg amikor azt mondta h Schumi beleállt a falba a Ferrarival:D és még a logika sincs nála, mert gondolhatott volna rá h Di Restánek esélytelen volt az 5. hely onnantól h Hami megelőzte a szuperlágyon... végén meg, hogy felizgult h Button utoléri-e Vettelt arra nem is gondolt h Vettel spórol:D:D:D
  • b-type
    Pedig de, Button nem tudja megverni Vettel-t...amikor erről beszélnek hogy a McLaren ilyen erős meg olyan erős, el van felejtve hogy Button ott ment szabadon Vettel mögött, a végére meg ez a hajcihő...
    Valójában az történt hogy semmi sem történt, a végén lett egy sansz, mert Vettel korán kezdte el letekerni, és bezavartak a lekörözöttek.
    De extrák nélkül nincs semmi történés, Button szép finoman vezet, ezért marad némi plusz tapadása ami sokszor jó.
    de arc az arcba meg van verve.
    Most is azt taglalta a két 'szak'komentátorunk, hogy mi lett volna ha a McLaren-nél össze jön a futam...pedig összejött, Button ott volt a pályán és mehetett volna. ...csak ilyenkor valszeg Hamilton-ra gondolnak, mert benne viszont meg van hogy megverje őket.
    ..bár én Hamilton helyében bekopogtatnék a Red Bull-hoz, aztán lehetne Jenson-ra fejleszteni az autót mint a BAR-nál...hátha eredményesebb lesz, vagy a Brawn fejlesztése, ami aztán a Mercedes autója lett.
  • Dietrich
    én sok mindent nem értek..a sok sületlenség meg siránkozás Gyulámból azért jön elő mert gyárilag ilyen?
    de legfőképpen azt nem értem szakkommentátor, egy autóversenyző nem érti/nem tudja kinek jó vagy rossz egy SC autó bejövetele..innentől kezdve hátra dőltem és nyugodtan néztem a képernyőt ;)