182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
yep
Birkacsellonak hívják a magyar fórumokon :p -
Barichello? xDDDD -
-
-
Szerintem az összes pilótára találni lehetne amúgy valamit ami köthető a nevéhez. -
AZAZ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
mekkora ész ^^ xDDDD bingó :D. -
D'Ambrosio? :D -
De hogy legyen egy nehezebb is!
-
szerintem erre a filmre -
-
És vajon én kire gondolok? 

-
Heidfeld.
(heide - puszta, feld - terület -> pusztaság) -
az ez
-
Tilke pálya -
Na erre nem jövök rá. 
-
n003 #116077 eme cím szegény Nico-nak is kijárna :( -
Akkor itt egy picit nehezebb:
-

Felnyerítettem... -
Haha...
fan vagy? ^^.
-
:D -
Glock?
-
én Glockot is szívesen látnám ott -
IXEMGabeo #116070 Webber kellene Alonso mellé, talán nem nyomnák el úgy, mint a Red Bullnál idén...Webbonak váltani kéne, mert láttuk tavaly, milyen jó volt...
Petrov túlzás még a kis Senna is veri, Perez pedig még nagyon fiatal a Ferrarihoz, de idővel szívesen látnám ott... -
ahol meg a Kobayashival nem bírt el
na ez a lényeg,idén olyan autók mögé ragadt be versenyeken,amiket egy alonso,rosberg,hamilton 3as lazán megoldott volna,kellő agresszivitással,de olyan szinten nyuszi a csávó a balesete óta,hogy hihhetetlen. én dominikáli helyében kibasznám a gecibe,és hoznék helyére egy petrovot vagy egy kobayashit,vagy akár perezt,akikben megvan a kellő versenyszellem,lehet hogy törné is az autót jópárszor egy kobayashi,de ő legalább nem ismer lehetetlent. Massa felett eljárt az idő,és erre a balszerencsék még rájönnek
-
IXEMGabeo #116068 és számoljuk bele Montrealt is, ahol meg a Kobayashival nem bírt el, csak az utolsó körben, viszont az egyik HRT miatt megcsúszott neki a falnak pedig ott lehetett volna 4. is akár... -
WNW #116067 Massa az ideny pechese.. Mig egyutt mentek, csak picit volt lasabb Alonsonal... Aztan jott Hami... Monzaban Webber jatszott torpedot.. Az ideny eloso feleben sorozatban rontottak a kerekcsereit.. Akkor volt, hogy a friss gumi defektes lett.. A vege mindig az lett, hogy a mezonybol kellett kapaszkodni.. Ott meg felorlodik... -
IXEMGabeo #116066 
majd legközelebb kicsit próbál bukni ajjj meg se lepődöm már h figyelmeztetik:D
-
múltban is volt amit az egyiknek lehet a másiknak nem a VB címért...pl a traktoros fiú esete
-
webber red bullal megy -
Webber hasonlo hibat csinalt Valenciaban, ot megse figyelmeztettek.
-
Schumachert figyelmeztették nagy bukása miatt -
f1hírek.hu (Origo)
"Idei első rajt-cél győzelmét aratta Szingapúrban. Noha Button 1,7 másodperccel mögötte szelte át a célvonalat, Vettel úgy érezte, kézben tartotta az irányítást."
vagy
"Annak tükrében, hogy a tizennégy futamból immár kilencet megnyert, talán meglepő, de Sebastian Vettelnek a szingapúri volt az első rajt-cél győzelme ebben a szezonban."
találd meg a kakukktojást
-
fúde cinikus valaki,nagyot nézett volna a kis dugó ha Lewis fordulásból halánton csapja -
Pedig nem kis dolog volt, MS-nek azon (is) ment el a VB címe, ..Alonso csapattársaként Giancarlo-tól érdekes volt...egyébként ez az eset felmerült a Piquet botránynál is, amikor lezárták a vizsgálatot, tök nagy kivizsgálást akartak, aztán nagy hirtelen már nem, hanem hipp-hopp le lett zárva.
Igazából érteném Massa-t ha annyira feszülne egyébként a pályán, de nem....alig lehet észrevenni már egy ideje. -
IXEMGabeo #116058 az nem volt fénykor:) szenvedett a Sauberes időszakokban jócskán...tudom Imolában amikor bemutatott neki egyet... az már mikor volt, idei esetekről van szó:D -
Silverstoni Hamilton előzés. Csak azért mondom hogy Massa még a fénykorában pl a Sauberrel játszott ilyeneket, persze akkoriban a rinya helyett fogta magát és a következő körben ugyan úgy nekiment a másiknak ( pl Coulthardal eljátszott egy ilyet ). -
IXEMGabeo #116056 meg amit Webber nyilatkozott az újságírónak:)
felakasztom magam! te hülye köcsög valami ilyesmi volt:D:D:D ezek legalább nem PR szövegek -
G_ArchAngel #116055 Ilyen kellene sok, itt latszik, hogy emberek vezetik ezeket a tragacsokat -
IXEMGabeo #116054 2008-as Szingapúri futam volt még mindig az etalon...valahogy itt és Valenciában ritkán vannak jó versenyek...még a tavalyi is elment, de az idei unalmas volt

fan vagy? ^^.