182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Istenem... 
-
IXEMGabeo #116132 Kimszi baba nem elég fitt az F1-hez -
IXEMGabeo #116131 ez beteg Felipe is faster than you:D:D:D
meg ez a virágos Red Bull Algernek nagyon odabaszott:D -
fun
-
Zene változott akinek ez volt eddig a baja pl: Most tele volt jó ötletekkel nem a szokásossal, az is volt de valami új is lett benne szal ja, ez most tényleg jó lett! -
Ez hatalmas lett:))))))) -
Na ezen jót röhögtem :D sumi milyet repült :D -
-
IXEMGabeo #116125 az is igaz, tavaly jó volt látni Webbo néhányszor, hogy elkapta a kis srácot... -
Ne felejtsük el hogy Webbernek volt köszönhető aki jóval-jóval összeszedetebb volt mint idén, ráadásul Vettel még talán gyorsult, nagyobb önbizalma lett, nyugodatabb is a VB címnek hála Webber pedig teljesen szétesett. -
IXEMGabeo #116123 ha Hamilton szarrá nyerné magát akkor neked is mind1 lenne mi van:D:D
annak ellenére nem rossz szezon, hogy Vettel nyer, ez most így jött ki idén, viszont jók a versenyek. Tavaly nagyon kiélezett volt a küzdelem, a RB, Vettel bakijai és motorhibái miatt... -
Abban a pillanatban igen. -
Mint kideült mindenki arra építette és nem pont az RB használta ki a legjobban. -
Hát nem is azon múlt... -
Ha jol tudom jovore tiltva lesz a befujt diffuzor. A RedBull e kore epitette az autot, uh nekik sokkal jobban at kell tervezni mint a csapatok nagyreszenek... -
WNW #116118 Azt ne felejtsetek el, hogy a jovo evi kocsik alig fognak kulonbozni az ideiektol, mivel nem igazan lesz szabalyvaltozas.. Azaz aki nem tervezi teljesen ujra a kocsijat, mar az idein fel tud hasznalni dolgokat, illetve ki tud probalni.. Szoval konnyebb az idei kocsira is fejleszteseket pakolni, annyira nem valik szet a ket ag... -
Azt nem mondta, h az eroforrasaik hany %aval fejlesztik a 2011-es autot, lehet, h a mernokok 10%a dolgozik az idei auto, a tobbi a 2012-esen es maris nem hazudott! -
Ebbe nincs semmi kamu. Az ütemezett fejlesztéseket elvégzik, amit nem most szart egyik mérnök sem hanem pl nyáron, és mostanra gyártották le az alkatrészeket ( amit nem 1 hét alatt csinálnak ám meg ).
Sokkal sokkal több forog kockánt és annyi pénz múlik minden mozzanaton hogy nem engedheti meg magának egy ilyen profi csapat hogy egy pillanatra is kiengedjen. Lehet viccelni hogy ne is induljanak a futamon, mert besétálni is elég, de akkor ott lenne vége az egésznek, teljes összeomlás és kudarc.
Minden futamra úgy készül a brigád és a pilóta is mint az elsőre... ez másként nem is űzhető, mert akkor ott már gondok lennének és sose felejtsük el BÁRMI megtörténhet, még akkor is ha hihetetlen szint... Ki gondolta előre hogy a 2008as cím 1 kanyaron, az évad legutolsó kanyarján fog múlni???? senki. -
de neki nem 1 pont kellett 5 FUTAM ALATT -
emlékszel amikor hamilton bukta a vb-t?:D -
mekkora kamus ez a csávó,szerintem már július óta CSAK a 2012-es gépen dolgoznak ők,míg szerencsétlen Ferrari meg Meki próbálja a 120%-ot kihozni a kocsiból,hogy valahogy elkapják ezt a szarfejűt,de nem sikerül...1 pont kell 5 futam alatt....jó az f1,király. -
Ecclestone: Menjenek nyugodtan a rendőrségre
a papa nem szarozik -
Newey: A bajnoki cím megnyeréséig fejlesztjük az RB7-et
A Red Bull technikai igazgatója, Adrian Newey elmondta, a csapat folytatja jelenlegi autójának fejlesztését addig, míg a 2011-es bajnoki címet meg nem szerzik.
megalol - már 99% hogy megnyerték
button 5x egymás után sose nyer a csapat vb-t se lehet beérni már -
-
Az eleje az a tipikus vállonveregetős poén, a leköpésben, meg a kézfogásos hülyülésben nekem ez jön le, Monaco necces volt (nem kicsit ha az ember ott akar előzni), de Monaco-ban vagy vonatozol egy futamot, vagy beereszted az autót a neccbe...elcseszte.
Silverstone sima ügy, furcsa is lett volna ha feladja a 4. helyet a hazai futamán.
A mostani időmérőn nem történ semmi hűha...Massa be lett probálva és aztán el is ment Hamilton.
A futamon elcseszte az ziher, ezért azért mindegy, elcseszte.
Az ziher hogy most már nincs vállonveregetős poén... :), Massa-nak viszont van min aggódnia, mert már nem igazán alátámasztott a pozíciója a csapatnál, és fel felé sem hiszem hogy bukhatna...azaz más élcspathoz. -
IXEMGabeo #116108 érdekes ezt látni... inkább nem mondok rá semmi:) -
http://f1.blog.hu/2011/09/27/mikor_meg_massa_pezsgovel_kopkodte_hamiltont -
Szingapúri képek, kicsit máshogy : http://car-tarsak.blogspot.com/2011/05/szingapuri-formula-1-es-palya-singapore.html
-
de nem jöttek ráájkönnyen mert előtte bevágtak egy kubica vodkát és amúgyis kulthárd feladat volt XDDDDD -
IXEMGabeo #116104
és egy kis F1 nevek:) -
IXEMGabeo #116103
nincs miről beszélni:D -
nekem erröl ez a kép jutott eszembe:
MEg van valahol robert tubica képem is :DD
-
játszottunk :). Nekem is tetszett :D. -
IXEMGabeo #116100 mi volt itt ma?:D ez kreatív nagyon... -

-
-
-
narain karthikeyan -> karthikeyan -> who has been brought up by krittika -> krittika -> open star cluster Pleiades -
Nem értem, hogy jönnek ide a Plejádok. :D -
ezt sose találjátok ki:)