182279
  • desigo
    Egyébként többen is szerették volna itt a szezon előtt,hogy az időmérőn a polért is járjon pont.
    Ha így lenne Vettel már rég világbajnok lenne.
  • Black Ghost
    Aj de jó látni, hogy a red bull-t erőből, száraz pályán is meglehet csípni, de kár hogy nem a szezon elején járunk.
  • desigo
    Buttonnak terepgumikat kellett volna felrakni a rajthoz
  • desigo
    Reggelt
    Az időmérőn Button 68 centiméterrel kapott ki Vetteltől.
    Ha nem is baleset de szoros lehetne a befutó.
  • Dietrich
    egy ilyen befutó mára? :))

• IXEMGabeo
    nincs jelentősége:) mondjuk a Japánok biztos boldogok lehetnek. Én örülnék neki, ha mondjuk a 2 Lotust elverné, de nehezen hiszem...
  • RatBaG #116248
    http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/08/valtozik_a_japan_gp_rajtsorrendje/
  • tmp
    azért durva hogy 24ezer szavazattal vezetünk :D, más országoknak 1000 körüli szavazatai vannak, (törököknél 10e). Egyébként szerintem a német a legszebb (pedig utálom a német pilótákat).
  • sumi
    st--t----
  • RatBaG #116245
    szavazzatok, hogy ismét fel kelljen venniük a gyönyörű kalocsait...
    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php
  • IXEMGabeo
    dede Schuminak sikerült 2000-2001-2002:) akkor mégiscsak megnyerte a 2001-es futamot, pedig nekem Hakkinen rémlett
  • IXEMGabeo
    Ha holnap reggel (nálunk) Vettel megnyeri a Japán nagydíjat, akkor ő lehet az első olyan pilóta, aki triplázik a pole és a győzelmek tekintetében a Japán nagydíjok történetében. Soha senki szerintem nem nyert 3x zsinorban ezen a pályán...Schuminak is 6 győzelme van itt, de nem egymás után nyerte legalább is úgy rémlik h a 2000-es és a 2002-es futamot nyerte meg, de mindjárt utánanézek h neki sikerült e a triplázás 3 egymást követő évben
  • IXEMGabeo
    nem csak az autó, hanem Vettel is odateszi magát. Ma pl Webbernek semmi gondja nem volt el tudta kezdeni a gyors körét és kapott vagy 7 tizedet, ami rengeteg és most KERS gondja se volt, szóval Vettel is nagyon állat módon tolja. Idén minden bejön neki, ennek ellenére sokkal több élvezetes futam van, mint tavaly.

VB harc szempontjából pedig sztem a tavalyi év volt a legjobb 98 és 2007, 2008 óta
  • ManoNegra
    Ezt most úgy értettem, hogy mondjuk 3 század másodperc körül, (vagy pontosan nem tudom milyen időmennyiségnél) ezeket nem lehet szabad szemmel felülvizsgálni. Tehát ilyen szoros időkülönbség esetén egyik vagy másik pilóta felé húz a megfelelően kerek összeg.
  • nearo
    9 ezredet? Szerintem képtelenség... ez annyira kicsi különbség, hogy ezt szerintem már nem lehet szándékosan befolyásolni, legyenek akármennyire profik ezek a pilóták.
    Ha mondjuk azt mondod nekik, hogy menjenek két kört, és az egyik legyen fél másodperccel jobb, mint a másik, akkor azt mondom, hogy +/- fél tizeddel meg is csinálják, na de 9 ezred...

Már: interjúnál néztem egy nagyot, aszondja pole pozíciók számát tekintve már csak Senna, Prost és Mansell van Vettel előtt. Ja, meg még három másik ember is... vagy csak a szinkrontolmács volt béna és nem mondott minden nevet?
  • somikoma
    Egyébként jól hallottam, hogy Kimi jön vissza?
  • ManoNegra
    Nem akarok feltétlen összeesküvést szimatolni, de nem lehet adott eseben egy 9 ezredes győzelmet megvásárolni?
  • somikoma
    Az se egy rossz megoldás. :)

De engem ez már rettentően idegesít, hogy azzal a málészájúval nem tudnak csinálni semmit. Főleg egy ilyen hétvégén is, hogy minden edzésen megverik, erre most is odatolja az arcát..
    ( szerintem így kezdi értelmét veszteni az egész F1, harc sincs már a nyerésért, versenyen is mindig ez van... első 10 körbe szerez 20 mp előnyt és annyi. )
  • IXEMGabeo
    inkább a Mercinek kéne kicsit fejlődni, hogy ne a 3 "nagy" csapatról szóljon minden:)
  • somikoma
    Remélem jövőre rengeteget fejleszt a mclaren, ferrari, mert amit már Vettel csinál az hihetetlen.
    Nincs így értelme az időmérőnek.. :/
  • IXEMGabeo
    Vettel és Button között 0.009 a különbség az mi?...

Hamilton esete hasonló picit, mint Szingapúrban...mindjárt elolvasom mi lett vele
  • IXEMGabeo
    Kobayashi
  • benőmenő
    Így legalább Koba befért a q3 és a mercedes-sel úgy is feljön majd 7.-8. helyre, ha nem torpedózzák meg a kicsik.
  • IXEMGabeo
    Rosberg:( természetesen hátulról indul a francért ilyen peches
  • Totti5
    Sokat nem tett hozzá a műsorhoz és nem képvisel nagyobb szakértelmet mint Wéber Gabi. Amúgy jó volt ott látni.
  • IXEMGabeo
    Michelisz Norbit láttam a studióba...többet is szerepelhetne, végre egy vérbeli szim profi ül a "szakértők" között
  • b-type
    Button ment előtte, a sikánban fordul el.
    Tök mindegy mit mond a csapat, hamarabb kellett volna kiengedni, ez már két hiba egymás után a csapatnál nála, Egyszer nem tudják megtankolni időben, aztán meg későn engedik Button után.
  • nearo
    [/i]"Lewis Hamilton nagyszerűen vezetett az időmérőn, a Q1-et és a Q2-t is megnyerte, de amikor a Q3-ban megkezdte volna a gyors körét, egyszerűen elbambult. Bár a csapat is rászólt, hogy ne maradjon le az előtte menő autótól, ő mégis érthetetlenül lassan fordult be a célegyenesre rávezető sikánba."[/i]
    forrás

Más:
    Kobajasit tévedésből sorolták schumacher mögé
    Koba
  • Palinko
    csak tudnám ilyenkor a boxban mit csinálnak.
  • Totti5
    az szép volt, a tekergetések helyett a tükröt is nézhette volna...
  • Totti5
  • desigo
  • WNW
    Hami aludt egyet, felvezeton.. Weber, Schumi majdnem elsoporte..:

http://www.youtube.com/watch?v=I9ZkTucFKC4&feature=channel_video_title
  • Kit--Kat
    Ebből is látszik, hogy ez azért már nem csak az autóról szól, nem először Vettel hozta ki a polet a kocsiból.
  • Totti5
    Rosberg szopott, Kobayashi nagyot ment.

Vettel 0,009 ezreddel nyerte csak meg, de megnyerte... kétszer is majdnem elszállt olyan szélesen vette a kanyart, az elsőnél még a port is felverte a pálya mellől, tehát erőltette, kockáztatott és bejött neki.

Azért ez izgalmas volt és nagyon szoros.
  • nearo
    nem történt igazából semmi... ezért majdhogynem felesleges volt felkelni
  • Armagedown
    lemaradtam valami fontosról hogy nem néztem az időmérőt ?
  • nearo
    Jah, közben most olvasom, hogy sumi ment volna gyors kört, csak lemaradt, mint hami...
  • FeikG
    Abban az értelemben,hogy egy új és egy terheletlen szettje van.
  • nearo
    Jól számolom, hogy sumi két set lágyat mentett a holnapi futamra?