182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Totti most nincs igazad. Massát kiszorította Hamilton. Nem nagyon de eléggé ahhoz hogy megint összeérjenek...már rég mellette volt...Ilyet V8 Supercarsba simán megcsinálnak ott nem para, de az OW az OW marad. -
mégis hogy oldhatta volna meg? menjen ki fűre? nem jótékonyság, de nem is zárt kasznis a dolog. -
Mi ez a W?:)
Hamilton is örül a csapat sikerének
-
-
Múltkor Hamilton hibázott, most Massa támadott, ő volt a hunyó. Amúgy meg ha ennyire fosik Hamitól akkor ne versenyezzen ellene és ne tegye oda magát. Ez nem jótékonysági autóverseny és hiába hisz azt Massa hogy ha valaki lelassul az autómatikusan elengedi a másikat... nem nem szokták, csak az olyan csigák mint Ő mostanában. -
Igazából még Fisichella után sem küldeném, mert ott meg a sértődöttségtől nem tudna semmilyen teljesítményt nyújtani. Kéne már valaki a helyére, aki tényleg gyors. -
annyi az egész hogy most az F1-be nem lehet semmit csinálni. ha már véletlenül picit hozzáérsz a másikhoz egyből kapod a bűntetést, és ehhez hozzászoktak a pilóták is, ezért pattognak egyből ha van egy kis összeérés. -
igen hibáztassuk csak massát hogy egy balfasz versenyről versenyre belemegy. hamiltonnak ajánlom a roncsderbit ha nem tud vezetni -
Sumi szokott beleszállni a másikba... attól hogy egy szárny összeér és valami letörik, az semmi. -
Bullitt #116285 Hamilton meg végre észhez térhetne. Nem múlik el verseny úgy, hogy ne durranna bele valakibe. Annyira nincs rendbe ez a két hülye fejben, hogy az hihetetlen. Kéne mindkettőnek egy-egy adag pofon végre, mert ezekből simán lehet nagyobb baj is a pályán. Hamilton agresszív stílusú, oké, de mégsem ütközött ennyit pár éve. A legnagyobb baj vele, hogy tényleg lenéz mindenki mást a mezőnyben. Massa meg szimplán tetűlassú. -
Legszimpatikusabb páros és csapat. -
Ez se gyenge
Japán Nagydíj A leggyorsabb körök
1 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:36.568
2 Sergio Perez Sauber-Ferrari 1:36.569 -
Perez és Kobayashi egész évben többet honak ki a Sauberből mint amire az az autó képes. Le a kalappal előttük. 

-
Perez azért szépen behozta 8. helyen azt a taligát. -
Massa : lassú vagyok frusztrált vagyok hülye vagyok.
-
off
Eurosport 2-n most volt a WSR 3.5 rajt és nagy crash... -
végére nagyon elfogytak a gumijai, aki arra járt, az megelőzte sajna... pedig tizenpár körrel a vége előtt talán még nyolcadik volt, ha jól emlékszek -
Köszi. Fenébe, pedig pontszerző lehetett volna:( -
lehet, hogy ők arra gonolnak, hogy "win"^^ -
G_ArchAngel #116275 Amugy miert mutogat Button es Jessica 'W'-t?
A gyozelem jele szimplan 'V'ictory... -
Hűha, az értelem...
-
Kobayashinak újra kellett kuplungolnia, hogy ne fulladjon le, így 4-5 helyet bukott. -
G_ArchAngel #116272 csak altalaban MS sajat hibajabol veszit pontokat, mint Rosberg a csapata miatt - ez sem mindegy... -
Vettel elég keményen leszorította a fűre Buttont, ami miatt elég mérges volt és büntiért kiáltott a rádión, de végül nem lett semmi. Koba nagyon elrontotta, rá kellett kuplungolnia pluszba hogy le ne fulladjon, így elment mindenki. -
RRajtnál mi történt? Nem értem oda időben, csak azt láttam, hogy Kobayashi visszaesett:S -
Elég lenne egy jó kis kaotikus esős verseny,ahol jól jön ki neki a lépés.Valami olyasmi,mint pl.Kanadában,csak egy kicsit több vízzel a vége felé.. -
használhatta, mert a mérőponton előtte volt egy hrt vagy virgin -
Attól fényévekre van, hacsak a 2 RB, 2 Meki, 2 Ferrari ki nem esik.
Amúgy már fél éve elövvi valaki hogy összejöhet a dobogó. Összejöhet valóban, HA, HA, HA, HA, HA, HA, amúgy NEM :) -
na vettelke VB,várom 2012 márciust,uccsó 4 futamot max Koba meg Lewis miatt megpillantom,de semmi több. ez a szezon már meglett ölve -
Kanadában rájött, hogy miként is működik az autója, azóta ha rajta múlik, nyomja. Szerintem, Koreaban összejöhet neki egy dobogós verseny. -
IXEMGabeo #116264 Schumi megverte Massát, 6. lett és 60 pontja van, Rosbi pedig a 10. helyig jött fel és van 63 pontja. Lazán benne van, hogy a 42 éves Michael megelőzze fiatalabb honfitársát, na az lenne aztán nagy szám:) -
Jó kis szoros verseny volt. Button szépet ment, jól taktikáztak. Hamilton is szépen ment, de az első etapban 0ára írta a gumit és ott bukta az egészet... nem jött be, de olyan szinten nyomta azt a pár kört hogy félelmetes. Fel kell nőnie a gumikhoz a jövőben, vagy bízni abban hogy jövőre többet bírnak. Egyértelmű hogy az ő stílusa és a gumik közt egy szakadék tátong, de neki kell alkalmazkodni.
Vettel szerintem a tutira ment, most láttam először rajta hogy egy kicsit visszavett, de csak egy hajszállal. Higgadtan behúzta azt ami elkerülhetetlen volt. Alonso reakcióiból látszott hogy azért nagy szó ám 2 VB cím egymás után, hisz ő is átélte ezt, és tudja milyen érzés.
Grat Vettelnek. -
IXEMGabeo #116262 jó futam volt, Button megérdemelte őt is tippeltem az 1. helyre. Vettel világbajnok ennek örülök várjuk a további 4 futamot. Alonso alatt érdekes módon ezúttal jól működött a közepes keverék... -
Szerintem jópár futam óta leálltak minden fejlesztéssel ... :) -
attila46 #116260 Esköszöm úgy láttam Alonso használta a DRS-t a célegyenesben mikor üldözte Vettel,egyszer biztosan!!!!!! -
jah
Poén lett volna ha Button odamegy hozzá,hogy gratuláljon majd dirr egy pofon a rajt miatt. -
Hogy "földre mentem" vagy hasonlóan. -
Button mit szólt vissza Vettelnek? -
Na Vettel a VB, GG! 
Mondjuk a futam szvsz unalmas volt... -
Bullitt #116255 Mondjuk Vetteltõl el lehetne várni, h átmenjen Alonson. Bár jó nézni, ahogy szivatja a spanyol. :D