182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Wlanseraf #116454 Hami esett ki idén műszaki hiba miatt? Mert Gomb 2x ha jól emlékszem, ott is gyűjtött volna még pontot:) -
"El fogom ítélni a csapatot a hibás döntések miatt, illetve bizonyos versenyzők szerződtetése miatt, de attól még azt fogom szeretni."
A Ferraris posztomban volt olvasható...Azt is tudom miért Massát erőltetik....mert ő a legjobb brazil versenyző akit megszerezhetnek maguknak. Brazília nagy piac még mindig a Ferrari számára. ENNYI. Hány éve van Brazil versenyző a Ferrarinál? Tessék számolni :).
Webbert tavaly elkezdték félre söpörni ami az idei évre sikerült teljesen a csapatnak. -
tökéletes párosa lehetne jövőre a mekinek,ha Lewis összeszedi magát fejben,Button stabilan,okosan,idén már GYORSAN vezet,képes arra,hogy a konstruktőri címért zsinórban hozza a dobogókat,míg Hamilton ha kap egy tényleg jó autót,akkor hozza a pole-okat,és benne is megvan az a faktor,hogy nyerje a futamokat,akár többet egymás után,neki ahhoz pole se kell. jövőre ellehetne kapni ezt a red bullt,vettelben benne van az összeroppanás lehetősége nagy nyomás alatt,ha 3-4 futamon zsinórban nem tud nyerni,akkor meglehet fogni,pánikolni kezd. -
Amennyiben jövőre is hasonló lesz a helyzet ezen is el lehet gondolkozni, de pár peches futamból nem érdemes kiíndulni. Nyilván Button is annyira beilleszkedett hogy az ő véleményére is ugyan úgy kell adni, ez természtetes. Nekik egymást kell erősíteniük és a mezőnyben az egyetlen páros akik erre képesek, talán Rosberg és Sumi van még így, de ők talicskával mennek. -
G_ArchAngel #116450 Azert ez nem ilyen egyszeru, mert Webber es Massa stabilan szar. Inkabb lennenek agresszivebbek, foleg a brazil es ne csak picsogjon, mint egy furdoskurva, ha lerepul egy tenyernyi muanyag a FIATjarol. -
Ja nem akarok vitázni, csak ez az én véleményem. Ha engem meggyőzött egy Mclarenes akkor komoly dologról van szó, hidd el.
De tényleg no offense. -
xDDDD. Elvakultság jellemző rád Totti mostanában. Nem tetszik, mit írtam amikor megszavaztunk? És ne mond hogy ez nem az, mert az.
Ha VB-t akar nyerni a Mclaren akkor igenis egyre kell építeni. Nincsenek olyan előnyben mint anno Senna Prost páros idején hogy mindenkit bucira vertek és csak egymás ellen játszottak.
Hamilton nagyon instabil, egész évben. Pl: Monaco, második felében pl: Spa!
míg Button stabil volt egész évben! Nem a pont számít ha nem a fej! Ki mennyire kezeli fejben a dolgokat, és Button fölényesen vezet. A stabilitás szerintem egy csapatnál lényegesen fontosabb. Az agresszivitás nem kifizetődő, nagyon sokszor nem. -
G_ArchAngel #116447 Nem biztos: Button regota szem elott van, rohadt nyugodt es tenyleg Prost-kent viselkedik. Most mar idomeron sem annyira marad el, mint korabban, illetve versenyben is tud gyorsabb lenni, ha akar, de Jenson beosztja az autojat es tartalekol.
A McLaren elsosorban bajnoksagot akar nyerni, nem cimlapokat es Jenson az az arc, aki kitartott a Honda mellett, mig szarbol varat epitettek, majd atment a McLaren udvoskeje melle, ahol sok jo nem vart ra es annyira nem is lett elverve, mint Hamilton drukkerei szerettek volna az elso evben. Raadasul Jenson pontveszteseibe mar akkor is inkabb a kulso korulmenyek szoltak bele, nem onmaga.
Persze en is tartom, hulyeseg lenne egy emberre tervezni, de mostantol erdemes az idosebb angol igenyeire jobban odafigyelni a tervezesnel. -

Szerintem hülyeség hogy attól mert most pár pontal Button mögött van a pontversenybe már Buttonra kell építeni a csapatot... nem fogja senkire sem építeni a McLaren, mert mindkettő pilótában benne van a VB cím, s látványosan mint a Ferrari vagy RB esetében a pilóták közt nincs érdemi eltérés gyorsaságban, álltalában, de ha kell repeszteni akkor inkább Hamilton jobb egy kicsit. -
Most várható hogy Vettel miatt fogsz amúgy. Én már ezért sem nézem :). Van jobb autósport is a világon, bőőőségesen jobb :), ami az autósport iránti vágyamat csillapítja. De csak az az egy. -
G_ArchAngel #116444 En inkabb arra hivnam fel a figyelmet, hogy ez egy viszonylag jol osszerakott, ertelmes iras, megha nagyreszt ossze is lett ollozva, pedig Joo Gabor jegyzi!
Lehet elkezdett egy OKJ-s mediasulit?:) -
ShaiHulud #116443 +1 -
Én a Schumacher - Ferrari korszakban untam rá a forma 1-re. Előtte nagy prost-senna párharc rajongó voltam (és prost fan). Aztán olyan 2005-2006 környékén újra elkezdtem szeretni, amikor már nemcsak schumacher-ről szólt a forma 1. -
Én mióta az eszemet tudom tehát 4 éves korom óta az az 1994 óta nézek F1-et. Láttam mit művelt Schumaher a pályán és beleszerettem a sportba. 96-ban amikor a Ferkához ment akkor nagyon fikáztam (már akkor képes voltam), hogy hogyan mehetett abba a szarba! :D. Aztán Ferraris lettem, megszerettem még abban az évben. Azóta is az vagyok és maradok is, akár ki ül. El fogom ítélni a csapatot a hibás döntések miatt, illetve bizonyos versenyzők szerződtetése miatt, de attól még azt fogom szeretni.
Viszont el kell ismernem hogy Button amit az idei év 2. felében mutatott az mondhatni parádés. Elnyerte a bizalmamat és remélem jövőre ő is harcolni fog az elejétől a végéig a VB címig, ha a meki ráépít akkor biztosan. Persze mindezt a Ferka mellett :). Bár hosszú még a lista kivel szimpatizálok, mert nekem MÁR nincs konkrét kedvencem. Egyedül Schumi volt 2006-ig. -
jaja,énis meki szimpatizáns vagyok hakkinen óta,lewist meg azóta csípem,amikor láttam 2006-ban egy GP2-es futamon nagyon a végéről jött fel asszem az első helyre,végig előzte a mezőnyt,nagyon nagy kedvencem az F1-ben,remélem jövőre több szerencséje lesz -
madmanic #116439 ha valaki, akkor ő nem marad ülés nélkül -rossz hír a Hamilton gyalázóknak.
McLaren drukker lévén az egyik szemem sírna, a másik nevetne, ha átmenne a redbullhoz, de szeretném látni ahogy szénné szopatja az új Schumachersennát...
Meg szeretném látni a most vettelt istenítők kommentjeit.. ááámár letettvalamitazasztalra.. ááávettel csak altat... -
Pontosabban ez lenne most a normális a jövőt illetően. -
szar helyzetben van az biztos,vagy lenyugszik,vagy nincs maradása a mekiben...Buttonnel számolnak hosszútávon,ez nyílvánvaló -
G_ArchAngel #116436 Hogyan tovább, Lewis Hamilton? -
Igen magától,Vettel magától,meg Webberé is,csak ott csalnak a stopperrel
-
Ebből is látszik, hogy Vettel csak beleül a topautóba is az meg magától nyeri az időmérőket és a futamokat.....
-
Szóljatok hogy ha bejejeztétek egyás basztatását?! -
Ennek az egész környezetvédelemnek semmi értelme az autósportban, amikor szinte kimutathatatlan, teljesen jelentékelen szintel járul hozzá a globális problémához... egy városba pöfékelő autók meg mellette a gyárak és minden egyéb káros, a nap 24 órájában, de nem a pár órát eltöltő F1es autók a pályán egy hétvégén... -
IXEMGabeo #116431 lol az utolsó sikánnál dőlt el:D:D -
-
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/10/13/red_bullal_a_himalajaban/ -
5m0k3sh0w #116428 puhapöcs kocka vagy. kussol és olvas. ne írj mert senkit nemérdekel a véleményed -
nem érdekel igazán. Had legyen ő a császár két napig,élete két legszebb napja lesz valószínűleg:) -
IXEMGabeo #116426 ezt te basztad el, hogy feltetted saját magad. Látod h így megtalálnak? nem felejtik el az arcod...
elég lett volna feltenni Ricciardot:) -
gratulálok ehhez a rendkívül humoros személyeskedéshez.
Te normális vagy?
Örülök hogy itt legalább ki tudod élni magad,te vagy a császár,csak sajnos utána fel kell állni a számítógéptől:( -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
IndyCar ethanol-t használ. :). Meg ezek a geci böhöm V8 verdák is! Egyik Amerika, másik Ausztrália :). F1 mivel törekszik a környezet védelemre? A több kiló gumiabroncs széthordásával a pályán? :))) Vagy a szokásos magas oktánszámú Shell üzemanyaggal, ami ugye benzin :).
Nem értem mi a probléma amúgy ezzel a füstöléssel...látványos és szórakoztató, vérpezsdítő.
Ethanolról info!
Esti mesének jó tanulmány. F1 mikor akar bioüzemanyagot használni? :).
-
aha, az FIA annyira védi a környezetet, hogy a hülye szabályaikkal azt érték el pár éve (tudom ez már megszűnt), hogy fölöslegesen mentek 4-5 kört a Q3-ban :) szerintem a közvetítés időterve miatt nem szeretik inkább ha valaki fánkozik -
szerintem semmi köze a környezetvédelemhez.
f1-ben nyilvánvalóan nem fognak üveghangon gumit füstölni minden győzelem után, mikor végig arra törekednek, hogy kíméljék az alkatrészeket, és minél több km-t autózzanak ki belőle.
ráadásul ott van a minimum súlyhatár is, nem véletlenül próbálnak minden szart összeszedni az utolsó körön. -
De viszont uncsi :D
Viszont ez nem. A közönség élvezi és ez számít.
-
Az Amerika az meg Európa (jobban törekszik a környezet védelemre és ez dicséretes) -
Régebben a CART-ba Zanardi csinálta mindig ha nyert, meg egyszer WTCC-be is amikor sikerült nyernie egy futamot.
NASCAR-ba minden versenyen csinálják. -
ez érdekes mert 44 millió forint, egy kisebb csapatot a nem rögzitett kerékért 5000 Eurora büntettek ennek tükrében nevetségesen hat a FIA
1,5 millió forint büntetése
ez is érdekes -
olyan szempontbol nem fake, h egy része sztem tényleg forma1-es közvetitésröl van(van mikor mondja ralf schumacher-t, meg mika hakkinen-t) :)
azt mondjuk nem tudom, h élö kommentár-e :D -
Azt nem mondhatni,hogy nem éli bele magát:)
Régebben,mikor még az EuroSport közvetítette a F1-t,volt egy nagyon jó kommentátor,igaz a nevére már nem emlékszem,de az sem volt piskóta.. -
palik laci? bitch, please!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fake btw