182279
  • IXEMGabeo
    Gyula nem tudom miről beszél, idén se volt már rossz Schumi voltak balesetei, amikben Petrov volt a ludas szinte, a Török és a Kínai nagydíjon volt a leggyengébb a többin már aránylag jól szerepelt. Hibák mindenütt akadnak, Rosbinél is voltak...Szóval idén totálisan visszatért a bajnok
  • IXEMGabeo
    igen az is, de azóta én már valami Sauberes hírt is láttam. Vagy lehet álmodtam?
  • Zomil
    Én Koba-t látnám jobb autoban...bár lehet csalodnék, mert év elején valahogy jobb pilotának tünt :S
  • Totti5
    Williams. 50-50% hogy visszatér.
  • IXEMGabeo
    volt valami Sauberes pletyka
  • ScarY MAN
    hát ha tudsz róla, akkor oszd meg velünk! :D
  • matyi0323
    Nem szeretem Vettelt, nem is védeni akarom, de aki elől volt általában sose büntetik/büntették. Főleg így, hogy már vb., szvsz is felesleges.

Egyébként Perezt nem akarják véletlenül beültetni egy normális autóba?! Szerintem okozna némi meglepetést. :)

Arról tudok valamit Kimi jön-e vissza jövőre?
  • Totti5
    Nem csinált semmit idén ha jól emlékszem... a múltkori rajtot kellett volna valamivel szankcionálni, mást nem.

Ez pedig felvezető kör volt... teljesen lényegtelen hol megy. Mások is csináltak már ilyet a múltban.
  • IXEMGabeo
    nem származott belőle előnye szóval felesleges lett volna...

múltkori rajt már vitatottabb eset lehetne, de azt sem emlegetik mai napig se...
  • madmanic
    Nem büntetik vettelt

Csodálkoztam volna.. Kis durcinak mindent szabad idén.. Bezzeg ha Hamilton vágta volna le...
  • IXEMGabeo
    azért Belgiumban vagy hol, a 14.-15. hely környékén ment a kieséséig
  • IXEMGabeo
    ja most nagyon megverte a mezőnyt, de Korea valahogy tavaly is nagyon feküdt neki...idén szerintem a Red Bull tuti nem fejleszt túl sokat, szóval nagy a gyanúm, hogy a hátralévő futamok nagyrészét a Mclarenesek nyerik, max még Brazíliát behúzza Vettel ez csak megérzés
  • Kit--Kat
    Miért vezetne? Súlytalan helyen van, ahol max a 10x kirúgott kiöregedő csapattársa az ellenfele. A mezőnyben pedig max annyi dolga van, hogy okosan engedje el a többi 22 autót. Ezt, hogy lehetne értékelni?
  • madmanic
    megint mozdult a meki felé, hogy megnézze, de meg bírta állni :D

• b-type
    Én mint Lewis drukker remélem nem elfogultan, és pláne nem elmarasztalóan Button-ra nézve azt mondom, hogy Hamilton-nak rosszat tesz mint csapattárs.
    Egyedül a taktikai érzékét...és az egyéniségét nézve merítkezhet Button-ban (persze az én okosságomban).
    A két versenyzőnek nagyon eltérő a stílusa, ami nem jó az autó fejlesztését tekintve...ahogy Rubinho-nak sem volt jó a BAR-nál, ha Jenson-ra terveznek.
    Button tud merítkezni Hamilton telemetriájából, hogy hol fél fér még egy kis sebesség, ellenben Lewis nem igen tudja ellesni hogy hogyan kell gumit spórolni azon kívül hogy sokkal lassabban megy. :(
    Ami autó jó lesz Button-nak azzal sztem Hamilton nem lesz gyors, Button kevéssé szereti a túlkormányzott autót.
    Szal sztem ha McLaren-nél Jenson-ra építkeznek, akkor Lewis menjen a Red Bull-hoz (ha Alonso nem előzi meg..)
  • Christian88
    McLaren kettős győzelmet várok!
  • b-type
    háát azzal az autóval a komplett élmezőny egybegyúrva sem jutna be :))
  • G_ArchAngel #116480
    Hamilton bizonyitani akar majd, hogy nem elveszett lelek, Vettel bizonyitani akar majd, hogy meg mindig motivalt, Button meg rohogve behuzza majd a futamot es lehet eloznie sem kell erte:)
  • Marci0115
    szerintem sokan szavaztak inkább di Restára aki csakcsak bejut a top 10be, ellenben a 23-24. helyért vivott helyezetekkel
  • b-type
    érdekes hogy nem Ricciardo vezet a szavazásnál, sokat veri Liuzzi-t.
  • nearo
    Lajos nem látszott túl boldognak...
  • bakkerman
    Lewis pole,óriási respect!!!!
  • WNW
    Azert jeleznem, Alonso masodik lett japanban... Es 1 koron eddig se voltak valami fickosak.. Neha bejott idomeron egy jobb hely, de azert eddig is kemenyen szenvedtek, a startnal szoktak poziciokat fogni.. Szoval holnap hosszutavon, ki tudja mi lesz.. Foleg, hogy mindenki fel a gumikopastol, es Hami gumi zabalo stilusban vezet...
  • Totti5
    Szép volt Lewis! Ezt most nagyon összerakta. Vettel nem értette:)

A Ferrari tragédia...
  • desigo
    A McLarennek legalább van egy kis sikerélménye így év végére.
    A mérnököknek,szerelőknek,vezetésnek is jó de a Ferrari botrányosan legyengült mostanra.

Vettel,hogy duzzog hahahahaha
    Remélem jövőre sűrűn látjuk ezt a fejet :)
  • Peppus
    Jupppi :)
  • IXEMGabeo
    én nem vagyok újságíró, a fórumon pedig totál felesleges a nagybetű, kisbetű HÍ hibákkal foglalkozni. Egy szóval nem mondtam h hibázott, csak annyit mondtam, hogy túl hosszú a cikk eleje, unalmas, ahogy olvasom az elejét...ezt tanítják is egyébként, egy főcímnek mindig lényegre törőnek kell lenni nem pedig In medias res hatásnak...
  • Amiga
    Te aztán tudod... De ha kritikát fogalmazol meg másokkal szemben, jól vigyázz, mert esetleg téged tesz nevetségessé a magyar helyesírás szabályait több szempontból is semmibe vevő megnyilvánulásod.
  • madmanic
    elsőn esett, semmi jelentősége az időknek.

• nearo
    ja értem :)
    azt hittem elnézted, Resta-Rosberg, ráadásul mindkettő Mercedes motoros...
  • Carlos
    nem jelent semmit... :)
  • IXEMGabeo
    tudom, hogy Di Resta a 3., de amit leírtam az csak álomdobogó:D
  • IXEMGabeo
    második szabadedzés Hamié
  • Ulvar
    15 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 2:08.832 6.048 14
    16 Daniel Ricciardo HRT-Cosworth 2:09.232 6.448 14
    17 Jerome d'Ambrosio Virgin-Cosworth 2:12.658 9.874 7
    18 Timo Glock Virgin-Cosworth 2:14.508 11.724 4

xDDDDDDD. Ilyenkor jönnek a vérpistike kommentek. WÁÁÁ NARAIN A KIRÁLY ISTEN CSÁSZÁR.! xd
  • nearo
    diresta, nem rosberg ;)
  • IXEMGabeo
    kedves Vikike túl hosszú címet ad. Nem tudom ezt a csajt honnan szalajtották, de nem valami cikkíró érzéke van ehhez
  • IXEMGabeo
    Schumi Vettel Rosberg dobogó?:D ez a nagy álom
  • passatgt
    DÉL-KOREAI NAGYDÍJ, 1. SZABADEDZÉS
    1. Michael Schumacher német Mercedes 2:02.784 átlag: 164.630 km/ó 10 kör
    2. Sebastian Vettel német Red Bull-Renault 2:02.840 0.056 mp h. 8
    3. Paul di Resta brit Force India-Mercedes 2:02.912 0.128 12

Egy ilyen befutónak örülnék
  • IXEMGabeo
    11 éve durván
  • ShaiHulud
    azert most az a kulonbseg, hogy legalabb vettel mogott van jopar pilota aki izgalmas harcokat folytat/folytathat, schumacher era nagy reszeben nem is volt nagyon senki, csak par kereszeletu.

no meg abban sem vagyok biztos hogy jovore is ekkora elonye lesz a red bullnak mint az idei evad elso feleben.