182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #116497 Gyula nem tudom miről beszél, idén se volt már rossz Schumi voltak balesetei, amikben Petrov volt a ludas szinte, a Török és a Kínai nagydíjon volt a leggyengébb a többin már aránylag jól szerepelt. Hibák mindenütt akadnak, Rosbinél is voltak...Szóval idén totálisan visszatért a bajnok -
IXEMGabeo #116496 igen az is, de azóta én már valami Sauberes hírt is láttam. Vagy lehet álmodtam? -
Én Koba-t látnám jobb autoban...bár lehet csalodnék, mert év elején valahogy jobb pilotának tünt :S -
Williams. 50-50% hogy visszatér. -
IXEMGabeo #116493 volt valami Sauberes pletyka -
hát ha tudsz róla, akkor oszd meg velünk! :D -
Nem szeretem Vettelt, nem is védeni akarom, de aki elől volt általában sose büntetik/büntették. Főleg így, hogy már vb., szvsz is felesleges.
Egyébként Perezt nem akarják véletlenül beültetni egy normális autóba?! Szerintem okozna némi meglepetést. :)
Arról tudok valamit Kimi jön-e vissza jövőre? -
Nem csinált semmit idén ha jól emlékszem... a múltkori rajtot kellett volna valamivel szankcionálni, mást nem.
Ez pedig felvezető kör volt... teljesen lényegtelen hol megy. Mások is csináltak már ilyet a múltban. -
IXEMGabeo #116489 nem származott belőle előnye szóval felesleges lett volna...
múltkori rajt már vitatottabb eset lehetne, de azt sem emlegetik mai napig se... -
madmanic #116488 Nem büntetik vettelt
Csodálkoztam volna.. Kis durcinak mindent szabad idén.. Bezzeg ha Hamilton vágta volna le... -
IXEMGabeo #116487 azért Belgiumban vagy hol, a 14.-15. hely környékén ment a kieséséig -
IXEMGabeo #116486 ja most nagyon megverte a mezőnyt, de Korea valahogy tavaly is nagyon feküdt neki...idén szerintem a Red Bull tuti nem fejleszt túl sokat, szóval nagy a gyanúm, hogy a hátralévő futamok nagyrészét a Mclarenesek nyerik, max még Brazíliát behúzza Vettel ez csak megérzés -
Miért vezetne? Súlytalan helyen van, ahol max a 10x kirúgott kiöregedő csapattársa az ellenfele. A mezőnyben pedig max annyi dolga van, hogy okosan engedje el a többi 22 autót. Ezt, hogy lehetne értékelni? -
madmanic #116484 megint mozdult a meki felé, hogy megnézze, de meg bírta állni :D
-
Én mint Lewis drukker remélem nem elfogultan, és pláne nem elmarasztalóan Button-ra nézve azt mondom, hogy Hamilton-nak rosszat tesz mint csapattárs.
Egyedül a taktikai érzékét...és az egyéniségét nézve merítkezhet Button-ban (persze az én okosságomban).
A két versenyzőnek nagyon eltérő a stílusa, ami nem jó az autó fejlesztését tekintve...ahogy Rubinho-nak sem volt jó a BAR-nál, ha Jenson-ra terveznek.
Button tud merítkezni Hamilton telemetriájából, hogy hol fél fér még egy kis sebesség, ellenben Lewis nem igen tudja ellesni hogy hogyan kell gumit spórolni azon kívül hogy sokkal lassabban megy. :(
Ami autó jó lesz Button-nak azzal sztem Hamilton nem lesz gyors, Button kevéssé szereti a túlkormányzott autót.
Szal sztem ha McLaren-nél Jenson-ra építkeznek, akkor Lewis menjen a Red Bull-hoz (ha Alonso nem előzi meg..) -
McLaren kettős győzelmet várok! -
háát azzal az autóval a komplett élmezőny egybegyúrva sem jutna be :))
-
G_ArchAngel #116480 Hamilton bizonyitani akar majd, hogy nem elveszett lelek, Vettel bizonyitani akar majd, hogy meg mindig motivalt, Button meg rohogve behuzza majd a futamot es lehet eloznie sem kell erte:) -
szerintem sokan szavaztak inkább di Restára aki csakcsak bejut a top 10be, ellenben a 23-24. helyért vivott helyezetekkel -
érdekes hogy nem Ricciardo vezet a szavazásnál, sokat veri Liuzzi-t.
-
Lajos nem látszott túl boldognak... -
Lewis pole,óriási respect!!!! 

-
WNW #116475 Azert jeleznem, Alonso masodik lett japanban... Es 1 koron eddig se voltak valami fickosak.. Neha bejott idomeron egy jobb hely, de azert eddig is kemenyen szenvedtek, a startnal szoktak poziciokat fogni.. Szoval holnap hosszutavon, ki tudja mi lesz.. Foleg, hogy mindenki fel a gumikopastol, es Hami gumi zabalo stilusban vezet... -
Szép volt Lewis! Ezt most nagyon összerakta. Vettel nem értette:)
A Ferrari tragédia... -
A McLarennek legalább van egy kis sikerélménye így év végére.
A mérnököknek,szerelőknek,vezetésnek is jó de a Ferrari botrányosan legyengült mostanra.
Vettel,hogy duzzog hahahahaha
Remélem jövőre sűrűn látjuk ezt a fejet :) -
Jupppi :) -
IXEMGabeo #116471 én nem vagyok újságíró, a fórumon pedig totál felesleges a nagybetű, kisbetű HÍ hibákkal foglalkozni. Egy szóval nem mondtam h hibázott, csak annyit mondtam, hogy túl hosszú a cikk eleje, unalmas, ahogy olvasom az elejét...ezt tanítják is egyébként, egy főcímnek mindig lényegre törőnek kell lenni nem pedig In medias res hatásnak... -
Te aztán tudod... De ha kritikát fogalmazol meg másokkal szemben, jól vigyázz, mert esetleg téged tesz nevetségessé a magyar helyesírás szabályait több szempontból is semmibe vevő megnyilvánulásod. -
madmanic #116469 elsőn esett, semmi jelentősége az időknek.
-
ja értem :)
azt hittem elnézted, Resta-Rosberg, ráadásul mindkettő Mercedes motoros... -
nem jelent semmit... :) -
IXEMGabeo #116466 tudom, hogy Di Resta a 3., de amit leírtam az csak álomdobogó:D -
IXEMGabeo #116465 második szabadedzés Hamié -
15 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 2:08.832 6.048 14
16 Daniel Ricciardo HRT-Cosworth 2:09.232 6.448 14
17 Jerome d'Ambrosio Virgin-Cosworth 2:12.658 9.874 7
18 Timo Glock Virgin-Cosworth 2:14.508 11.724 4
xDDDDDDD. Ilyenkor jönnek a vérpistike kommentek. WÁÁÁ NARAIN A KIRÁLY ISTEN CSÁSZÁR.! xd -
diresta, nem rosberg ;) -
IXEMGabeo #116462 kedves Vikike túl hosszú címet ad. Nem tudom ezt a csajt honnan szalajtották, de nem valami cikkíró érzéke van ehhez -
IXEMGabeo #116461 Schumi Vettel Rosberg dobogó?:D ez a nagy álom -
DÉL-KOREAI NAGYDÍJ, 1. SZABADEDZÉS
1. Michael Schumacher német Mercedes 2:02.784 átlag: 164.630 km/ó 10 kör
2. Sebastian Vettel német Red Bull-Renault 2:02.840 0.056 mp h. 8
3. Paul di Resta brit Force India-Mercedes 2:02.912 0.128 12
Egy ilyen befutónak örülnék
-
IXEMGabeo #116459 11 éve durván -
ShaiHulud #116455 azert most az a kulonbseg, hogy legalabb vettel mogott van jopar pilota aki izgalmas harcokat folytat/folytathat, schumacher era nagy reszeben nem is volt nagyon senki, csak par kereszeletu.
no meg abban sem vagyok biztos hogy jovore is ekkora elonye lesz a red bullnak mint az idei evad elso feleben.