182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nekem tetszik ezt a pálya... -
-
ami figyelemre méltó még, az a Team Lotus 14. helye Kovalainennel :) -
IXEMGabeo #116534 Petrov pedig kapja be:D idén 3x-ra ütötte meg Schumit ebből 2x tutira ő volt a hibás, csak kettejük közt az a különbség, míg Schumi poénnak veszi, Petrov Valenciában ugatott és mutogatott holott ő volt a hibás a boxkijáratnál -
10. kör környékén elaludtam..... -
IXEMGabeo #116532 és természetesen Vettel még mindig nem tud előzni?:D DRS nélkül kapta el Hamiltont az elején... Webber pedig ugyanúgy megszívta, mint Hamilton Monzában, Renault motor hátránya az egyenesek, ennyi a lényeg. Mondjuk ez a pálya úgy ahogy van hulladék szvsz, még DRS-el is nehéz előzni rajta -
Algaszösz! Beraknám Webber helyére. -
Ha ez lenne a módi, Schuminak vörös lenne az arca az idei revans sallerektől. -
Nem volt ez annyira rossz most, ha ugy tekintünk, h Vettel egy másik kategoriában versenyzik :D
Bár várom már a jövö évet, remélem sikerült fejleszteni a csapatoknak annyit, h picit izgalmasabb versenyek legyenek és ne csak a középmezönybe.
Schumit meg sajnálom, Petrov szépen elkaszálta...bár a merci is nagyon gyenge...majd talán jövöre :) -
Hát pedig! Soha rosszabb versenyt.. -
Az egy szép saller volt:) -
Ja,..és Petrov kaptya be :)
Van vére MS-nek, régen az ilyenért (Spa-ban) odavert a Satobukóra :)) -
Ricciardo 8 verseny után ült be a HRT-be, és a második futott versenyétől már verte futamon Liuzzi-t.
Hozzáteszem hogy egyik újonc sem veri a csapattársát, pedig mind az év elejétől ül az autóban..
Tehát ezért...az most lényegtelen milyen helyeken kénytelen harcolni, hiszen technikai sportról beszélünk...az autó meghatározza hol végezhetsz, sőt a csapat is, sőt a pénz is.
Tehát elhiszem hogy teszem azt Perez látványosabb a Sauber-rel (legalább képen van), de az ő ellenfele Kobayashi akit a Toyota tolt be az F1-be, különösebb eredmény nélkül, !igaz! kiderült hogy van helye ebben a mezőnyben, ez tény.
Liuzzi volt világbajnok, 2002-ben már tesztversenyző volt a Bömösnél, a Red Bull-nál, a Toro Rosso-nál, a Force India-nál..mittomén, nem mondom hogy hűha, mert Sutil és Barichello sem kis falat egy újoncnak, de Ricciardo az egyetlen aki veri a csapattársát ez a helyzet, és az év felénél ült autóba..ez is.
Szal persze hogy meglepett. -
Az F1 lassan a legunalmasabb motorsport lesz
-
G_ArchAngel #116523 BBC kommentatorok szerint a futam embere Alguersuari volt.
Ez azt jelenti, hogy szamukra is hulla unalmas volt. -
Jó kis csata volt. Hamilton bizonyította hogy ott van fejben, végig határon ment nyomás alatt és csatába is kényszerítette őt Webber. Ferrarik is elvoltak. Vettel behúzta, mert nagyon agresszívan előzött az elején... szép volt. Webber is jól ment ma...
Button most lassabb volt a kelleténél és nem tudott taktikai előnyt kihozni... Sumit sajnáltam és Rosberget is pedig ők mennének, csak hát ez a szar Merci. -
Petrov bazz... nem mondom, hogy gépen nem szoktam ilyeneket hibázni, de én legalább szépen, fékezés nélkül szállok bele az előttem haladókba... -
Milyen könnyű pole-ból nyerni..
-
Hát ez se volt valami izgalmas futam... RB-nak már a konstruktőri is megvan. -
SzocsA #116518 nyomjátok 

:d
-
Szegény Schumi megint ráb*szott... -
Petrov mekkorát hibázott
-
gettobuxa #116515 neten hol tudnám nézni? köszi! -
Nah kis eső várható a rajt után.
hajrá :) -
de jó lenne ha a közvetítésekbe is megjelenne ez a kamera :) -
IXEMGabeo #116512 jaj de hülye vagyok ez Barcelona:D:D:D -
IXEMGabeo #116511 ez nagyon tetszik:)
ha jól látom ez a Jerezi aszfaltcsík? -
-
nah ha vannak ilyen összefoglalók a futamokat már nem érdemes nézni :D -

-
-
-
Amugy érdekes, én is leginkább a Sauberrel szimpatizálok :)
Remélem, h tudnak fejleszteni azon a kocsin, de nemtudom mennyi esély van rá, annyira nem követem h mennyi pénzük van fejlesztésre. -
Na igen, van 1-2 troll... -
Ja igen, ezaz SG..
Néha elfelejtem. :) -
vigyázz az ilyen kijelentésekkel, vannak itt olyan személyek aki kifejezetten erre utaznak, hogy utána, amikor csak tudnak beléd kössenek. :DDD -
:)
Mióta Kimi elment az F1-ből, azóta Perez a favoritom. ( amíg nem volt Perez, csak úgy elnézegettem..)
De számomra akkor lenne újra értelme az F1-nek, ha Kimi visszajönne. :)
Eszméletlen mekkora fan vagyok :))) -
IXEMGabeo #116500 Perez idén többször is megverte Kobát, persze Koba azért jobban áll így is:), de nagyon jó párosításnak érzem és a Sauber is szimpatikus csapat úgy valahogy -
Williams-et hallottam én is. :)
Egyébként igen, én Kobat és Perezt látnám egy jó kocsiban, kíváncsi lennék úgy mit csinálnának, mert mindkettőjük tud bravúrt pl esőben, amikor ugye szinte eltűnik a kocsik közti különbség :) -
madmanic #116498 ? nevermind..