182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mi volna ebben vicc? -
Ez most valami rossz vicc?
-
Pimpula #116575 Inkább az F1-ben megy ez, hányszor írják be egy fórumra verseny alatt hogy lehetne valami zúzás mert dögunalom, meg hogy xy bárcsak lezúzná a vasat, aztán meg amikor bekövetkezik ujjonganak ezerrel. Akik ilyen hülyeségeket írnak azok magukból indulnak ki. -
http://wildfire.gigya.com/facebook/preview.aspx?fb_sig_api_key=f7667e9ebccf2157d6f15f991a5e3ce9&wid=582363292&p=bHQ9MTMxNTkxMjA1MzAwNiZwdD%2AxMzE1OTEyMDU1MjcyJnA9JmQ9Jm49ZmFjZWJvb2smZz%2AyJm9mPTA%3D&s=1
sajnos url-ként nem tudom beszúrni,így aki kíváncsi wb kz1-es futamra,annak másolnia kell..Ez még küzdelem és médiamentes.. -
Na a te filozófiád szerint azok néznek Amerikai OWt akik balesetet akarnak látni. Azok akik F1t néznek azok nem balesetet akarnak látni hanem versenyt...ahha... tök világos... ez abszolút így van. Na akkor meg is beszéltük. Cső. -
Látod én meg ezen csodálkozom,hogy nem hallottál ilyet -
Aki élőbe látta TV-be vagy a helyszínen az biztos nem szórakozott jól. Egy baleseten nem tudom min lehet jót nevetgélni még sose hallottam ezt.
Te ezt honnét hallottad? -
Hmm...tudnék olyat mondani de azt inkább máshol...az nem ide való. -
Hidd el szerintem ott sem:) -
Persze,hogy az F1 is a pénzről szól,csak itt a nézők nem csak azért mennek ki,hogy baleseteket lássanak -
Sajnos igen és ez nem vélemény,hanem tény -
Szerintem ne eröltesd...
Amúgy meg abban igazd van, hogy a pénzről szól. Szerinted az F1 (lásd concorde szerződés+reklámok) nem erről szól? Senki sem ártatlan szamaritánius szeretetből csinál egy versenyistállót. -
Úgy látszik te is, hogy szerinted az a jó az amcsiknak hogy emberek halálát nézze meg a TV-be csak azért, hogy jól szórakozzanak. -
De komolyan gondolom,mert ott a vérre vevők a nézők és ezt nem szó szerint kellett volna értelmezni -
Ez nem vélemény volt ez egy baromság volt amit írtál. Hát hozzád képest valóban értelmesebb vagy ha neked ez véleménynek számított. ÉS úgy látszik nem csak én vagyok ezen a véleményen. Ha trollkodni szeretnél nyugodtan tedd meg a következő pár órában amíg nem vagyok itthon. :).
Na hazudj már legalább egy számot hogy hány Amerikai OW versenyt néztél hogy a te "véleményed" így alakult ki....megnézted ezt a felvételt amit linkeltem? -
Látom te egy igen értelmes ember vagy,ha már valakinek más a véleménye ,azt rögtön le hülyézed! -
Nincs minden 2 percbe baleset. Szerintem ha nem nézed az amcsi versenyeket akkor nem kéne véleményt alkotni róla. -
TAPS! -.-" Láttál már versenyt vagy csak most okosat akartál mondani? Vérről szól hülye vagy te?
Láttál már Amerikai OW versenyt? -.-"
PÉNZRŐL? Tudod mennyit keresnek ezek? F1ben Ricciardo többet keres mint Dario aki bajnok lett megint! Elárulnám... -

remélem ezt egy percig sem gondoltad...
-
Nálad szól erről,meg az amcsiknál,ahol csak a vért lehet eladni..
Ha nem lenne mind 2 percben baleset,a kutya se nézné,még Amerikában sem..
Ez erről szól, meg a pénzről és mire vevők arra felé,de nem az autóversenyzésről.. -
Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy akár az indy akár az F1 egy veszélyes sport. Persze rengeteget fejlődött a biztonság de akkor is ez nem egy gokart verseny... -
Erről van szó. Ha már Kubica, Kubica Rally balesete? Mennyin múlt az élete? -
Kubica kanada, de Webber valensziai repülése is lehetett volna súlyosabb és lehetne sorolni, de én nem tennék egyenlőséget a két széria közé, mert F1ben kisebb a tempó és nagyok a bukóterek, ráadásul igen ritka körülmény hogy 10 autó 300 felett egymástól megy pár méterre a faltól... ott ha valami történik akkor annak nagy csattanás a vége. És nem hiszem hogy a kaszni kevésbé lenne biztonságos mint az F1ben... a körülmények mások és azt hogy levegőből csapódik bele 300al valami a falba arra igazán nem lehet felkészülni és olyan erők hatnak és olyan szerencsétlenül lehet becsapódni hogy az csak is a szerencsén múlik, semmi máson.
De ugye meghalt pilóta egy keréktől mert fejbevágta, meghalt egy japán Moto2es pilóta, mert átmentek rajta és a rallyba is voltak halálesetek... mindegyiknek megvan a maga buktatója. -
bodajoci #116554 Pontosan. Ha szegény Wheldon is így csapódik be, akkor most jópár hsz-el kevesebb lenne e topicban... -
Igen, az autóversenyzés erről szól. Szépen mindenki körbe körbe megy és egyszer vége....HÁT NEM. Álomvilágban éltek...F1ben 2000ben és 2001ben is meghaltak, igaz nem pilóták, de az már mit számít ugye?...hót biztonságos lett...ott van Massa. Valóban...az F1 FULL biztonságos...Buemi tavaly Kínában a két kerékkel ami elszállt, hmm...az utóbbi években F1ben a szerencsén múlt sok ember élete. Ott van Ralf Indianapolisban...vagy Schumi Angliában 99ben. Ott van Webber és Alonso 2003 Brazília. Hihetetlen nagy szerencsén múlnak a dolgok. Wheldonnak nem volt szerencséje, míg Mike Conwaynek igen tavaly Indianapolisban.
Ennyin múlik... -
bodajoci #116552 Milyen szánalom már, h meghal egy kiváló versenyző, tökmindegy hol ment, ti meg itt ebből kiindulva osztjátok egymást... -
2006? Ó, akkor csak öt évente, nem minden évben. Tényleg, sokkal jobb
Több autó gyulladt ki 10sec alatt, mint F1-ben 1 egész év alatt versenyen.
-
Hát te vicc vagy ember! Persze hogy ideges vagyok ha marhasággal jössz. Ez egy fórum topic, ha hülyeséget írnak be, ami teljesen valótlan jó hogy felháborodok! Ezt emelted ki az orvosos baromságot többiről fingod nincs de fröcsögsz. Nem nekem kéne fejmosás, hanem neked. Mielőtt bármit írnál elgondolkodhatnál, vagy utána nézhetnél! Évente többen meghalnak...mint egy óvodás hülye gyerek akinek fingja nincs a dolgokról de őőő megmondja a tutit.
Ha már besültél nem kéne próbálni visszavágni, egyszerűbb lenne elfogadni hogy hülyeséget mondtál. Kurva nehéz? -
G_ArchAngel #116549 Ideges vagy?
Az orvosos baromsagod utan elhiszem:)
Hideg zuhany esetleg segitene. Amugy ez F1 topic, redneck-rollerrel masik topikba legyszives, ha mar ex-F1 pilotakrol sem lehet ide irni. -
MIlyen hülyeséget hordasz itt össze ember????? MIKOR HALTAK MEG? Utoljára Paul Dana halt meg 2006ban Miami-ban! Légy már észnél!
Mit írtam az elején??? OVÁL VERSENYZÉS!!! ÉRTED OVÁL??? 220 MÉRFÖLD PER ÓRA VÁGOOD??? És még te próbálsz kioktatni...szálljál már le...
Sík hülye vagy... legalább utána néznél ember, vagy értelmeznéd a kurva szöveget amit írok Magyarul! Vagy linkeljek angol cikket az már jobban megy neked? -
G_ArchAngel #116547 Ez mondom, el kell a falat bontani es rendes kifutoter kell, mint a modern technikai sportokban.
F1-ben mikor haltak meg legtobben?
Mikor anno falak, szalagkorlatok es fak kozott versenyeztek. Azoknak nagyobb volt a tulelesi eselyuk a hoskorban is, akik egy mezore pordultek ki. -
G_ArchAngel #116546 Akkor egy kicsit segitek neked, mert nagyon fiatalka lehetsz:
Az utolagos orvosi kezelesnek soha nem volt koze a balesetmegelozeshez es balesetvedelemhez.
Azert ez boven tultesz az en alulinformaltsagomon, nem?
Megvarod, mig az osszes fogad elrohad, kihuzatod es azt fogod mondani, hogy a legjobb a fogorvos a vilagon, mert neki hala soha nem lesznek rossz fogaid?
A masik, hogy az F1-ben aktiv versenyzo nem halt meg regota (Senna, Ratzenberg?), mig az ameikai szeriakban (nem csak OW) evente tobbet is linkeltek ide. Nem en, Ti.
Az a fal szart sem er egy bukoterhez kepest. Azert van, hogy a 2bit-es redneck-ek a palyara morzsalhassanak hamburgerzabalas kozben. Menne a siras, ha 50m soder es 50m aszfalt lenne a palya es a nezoter kozott.
Azt pedig nagyjabol egy altalanos iskolas is tudja, hogy kozel sem kell 300km/h halalos kimenetelu balesethez.
Lassan penzt kellene szednem felvilagositasert. -
Olyan szerencsétlenül vágódott a kerítésnek, hogy pont fejjel érkezett oda plusz még utána bele is mentek hátulról :( -
Azért azt vágod hogy most baromságot írtál....
1, Nem hal meg senki évente
2, Ovál versenyzés nem road meg street pályás versenyzés ezt fel kéne fogni. Olyan Safety fal van az Ovál pályákon amit F1ben nem is hallottak, azt se tudják mi az.
És remélem azzal is tisztában vagy hogy az Amcsi OWból lett lopva rengeteg biztonsági technika, mint pl: Hans! De még sorolhatnánk végtelenségig, az ellenkezőjét kár bebizonyítani mert dátumhoz van kötve mikor melyik ágnál vezették be.
Több mint 220 mérföld/órával mentek amikor a baleset történt, az autó elemelkedett és fejjel a kerítésnek vágódott. Esélye se volt. Jövőre hoznak be új kasztnit ami pont az ilyen elrepülésektől védene.
BTW azt vágod hogy kihez ment Massa a balesete után? Hmmm....jaaa megvaaaan az IndyCar főorvosához...tessék utána nézni. -
G_ArchAngel #116543 

Hihetetlen, hogy nem birnak az amerikai OW bajnoksagok biztonsagban felelmelkedni az F1 szintjere, minden evben valakinek meg kell halnia...? -
Ezt élőben végig nézni :'((((. Azóta is könnyezek :'(((...több ok miatt is. Nyugodj békében Dan :'(((. -
Wlanseraf #116541 Nem F1 de R.I.P
Indy baleset:( Dan Wheldon nem élte túl:( -
szerptember 26:D Ez még nem néz ki úgy mint a lenti videóban:D -
F1 2011-ben mentem már rajta közel 100kört,nagyon ritmusos,jó kis pálya a friss építésűekhez képest,kíváncsi leszek hogy fog működni a DRS a nagyon lassú kanyar után -
Grammar Nazi!