182279
  • FeikG
    Ezt te mondod az 1 hónapos regeddel aki bejött ide trollkodni..
    Nem érzed magad kellemetlenül??
    Vagy fel sem tűnik a saját hülyeséged!
  • Ulvar
  • FeikG
    #116553!!!!!!!!!!
    "Igen, az autóversenyzés erről szól. Szépen mindenki körbe körbe megy és egyszer vége....HÁT NEM. Álomvilágban éltek."
    Te magad
  • Ulvar
    Ember, ki mondta hogy nekünk ez kell? Ki? Ide direkt jössz flémelni...ezt csinálod tudod? Nem hiszem hogy nem bírtad az előző 80 hsz-ből megérteni. Egyszerűen nem hiszem el.... SENKI de SENKI nem mondta hogy a törés zúzás kell nekünk CSAK MUTASS EGY megjegyzést ahol ez volt írva! Következő ilyen hsz-nél szólok moderátornak hogy tegyen rendbe mert ez már szándékos flémelés fórumban.
  • Pimpula
    Na most regizz egy harmadik nicket és azon is mond el ugyanezt.
  • Pimpula
    Többnyire az utóbbi
  • FeikG
    Ráadásul a tavalyi regeddel vered a melled!
    De én továbbra is fent tartom,ha nektek az az autóverseny,hogy törik-zuzzák egymást,hát legyen,persze a leírtak alapján nem is lehet csodálkozni,hiszen sokaknak ez az izgalom.
    Nekem viszont kielégítő egy ilyen "unalmas" verseny,mint a Koreai volt,Hamilton vs Webber csatákkal..
    Természetes,ha nem vagyunk egyformák és ki-kinek -más-más tetszik,de attól se nem hülye,se nem gyökér valaki,mert másképpen látja a dolgokat..
    Valamikor még néztem,csak akkor még indycar volt a neve,ami nincs összefüggésbe azzal,hogy számomra felért az F1-l.
    Viszont mint sport,nem kérdőjelezem meg és nem is tettem,csak az a maszlag amivel eladják,az a hányadék
  • madmanic
    100+ új hsz..

Beleolvastam, volt valami értelmes vagy csak egymás gyalázása?
  • vass17
    Gondoltam azért, mert egyetértek:))
  • FeikG
    Te félre beszélsz "barátom"
  • Wlanseraf
    Mért szólt volna neked?:)))))) de ha megnézed a mai napot rájössz szerintem kinek szólt:))) reg:2011.09.29:)
  • vass17
    Hasznos és értelmes hozzászólás volt, köszönjük.. 2005-ös reg-el valószínű, ha nekem szólt..
  • RatBaG #116605
    dráma van
    http://f1.blog.hu/2011/10/17/a_szakitas_szelen_hamilton_es_nicole
  • Norbi1990
    Ez a Mexikói NASCAR nem ugyanaz mint az Amcsi.
  • 5m0k3sh0w
    nekem ez sose volt izgalmas. inkább nézném f1ben a vonatozást..
  • Wlanseraf

alreg...
  • vass17
    Kövezzetek meg, de van benne igazság. Sajnos vannak előitéleteim az amerikai átlagemberekkel szemben, de az ovál pályás versenyzésnek igenis szerves részei a tömegbalesetek és sajnos sokan ezt élvezik. Nem akarok általánositani, mivel nem kétlem, hogy sokan a taktika és a versenyzés kedvéért is nézik. Tény, hogy sok más motorsport nézőiről is elmondható, egyszerűen csak azt érzem, hogy itt halmozottan igaz.
  • Totti5
    Az de durva! :I
  • n003
    :) jót derültem az irományodon Ulvárral ellentétben
    két dolgot nem értek
    1 hogyan lehet párhuzamot vonni a két kategória között? kb annyi a hasonlóság hogy a sportoló egy négykerekű belsőégésű motorral ellátott sporteszközt vezet . .. sem a sebességtartomány sem a technika sem a pálya nincs köszönőviszonyban így a benne rejlő veszélyek sem tehát az azokat elhárító vagy mérsékelő óvintézkedések is különbözőek
    2 kíváncsi lennék egy döntöttkanyarban kivitelezett sóderágyra ;)
  • Dietrich
    elírtam..Danica 224 mérföldet ment 22-t ment és az 358km/h
  • FeikG
    Ja,bocs még leragadtam az oválnál..
  • Carlos
  • Dietrich
    egy road pályákra fejlesztett autót? mi van?
  • FeikG
    Igen de ezt a pálya mivolta hozza,ha erre az aszfaltcsíkra ráteszel egy F1-est,(amit ráállítanak a pályára,annak magasabb átlaga lesz
  • Dietrich
    hogy az Indy-nek nincs akkora multja, mint az F1-nek!
    Wiki

ha 1979-t veszed alapul..de ha az elődjét az USAC-ot akkor 1911..
  • Dietrich
    szombati kvalin Wheldon a sereghajtók közt volt a 218 mérföldes!! átlag sebességével.
    Danica csütörtökön 214 ment..az testvérek közt is 342km/h átlag
  • Carlos
    44 pilóta halt meg F1-ben eddig összesen:
    Wiki
    Indy-ben 10. FONTOS, hogy az Indy-nek nincs akkora multja, mint az F1-nek!
    Wiki
    A sokkal biztonságosabbnak (gondolt) NASCAR-ban 52-en haltak meg kábé ugyanakkora időintervallumban, mint az F1-nél:
    Wiki

Ez egy ilyen sport. Az tény, hogy a F1-ben legutóbb Senna halt meg 94-ben, míg az Indy-ben Paul Dana volt 2006-ban NASCAR-ban pedig 2009-ben Carlos Pardo (tegyük hozzá, hogy egy ilyen balesetet egy autóban sem lehet túlélni):

De a Forma 1-ben a 300 körüli sebesség csak ritka, míg a NASCAR / Indy oválokon szinte csak ennyivel mennek. És ha ilyenkor valami bebaszik, akkor ott nagy törés van...
  • Dietrich
    hiheten mennyi baromságot tudsz összehordani..
    a fal neve SAFER és ha annak csapódik vélhetően túl éli..de ő fejjel a kerítésbe vágodótt.
    Ha Kubica Montreálban fejjel találja el a beton falat már neki is állna egy sír valahol..F1 vagy IC tök mindegy nem védi a fejüket semmi.
  • FeikG
    Az én érveim a tények,amit nem csak a rengeteg felmérés támaszt alá,más különben hogyan lehetne eladni,az általad említett rakás sz@rt,mint pl. a valóvilág és társai..
    És nem nem általánosítás kérdése,mert ha nem így lenne nem mosnák az agyadat ezzel a rengeteg szeméttel..
  • Pimpula
    Mert neked milyen érveid vannak? Csak egyedül állítasz egy baromságot, akiknek meg van némi rálátásuk a dologra lehülyéznek. Erről ennyit .
  • FeikG
    Az ostoba ember legnagyobb ismérve,ha nem tud mit válaszolni,vagy nincsenek érvei,azzal leplezi butaságát,hogy elkezd sértegetni..
    nos ez a te inged,amit fel kellene venned
  • Pimpula
    Erre megint csak azt tudom mondani hogy magadból indulsz ki. Az emberek azért mennek ki versenyre, hogy versenyt lássanak meg hogy találkozhassanak a kedvenceikkel. Lehet hogy a te kis szánalmas életedbe az hoz izgalmat ha tragédiákat láthatsz (meg valóvilágot) de szerencsére a többség nem ilyen. Azt nem vitatom, hogy kivételek mindig vannak, de egy két magadfajta gyökér miatt nem kéne általánosítani.
  • FeikG
    Nem a rajongók,(mert azok között van sok sportszerető is)hanem a nézők igen magas százaléka és mind1,hogy tv vagy helyszíni szemléletről van szó..
  • Pimpula
    A formula autózásé inkább.
  • Black Ghost
    Ha valaki komolyan gondolja (még ha nem is szó szerint), hogy az amerikai autósport rajongók vérre, 2 percenkénti balesetre vágynak, akkor bocs de erre nem tudok mást mondani.
  • FeikG
    Ja és nem F1 tanoda,hanem az autósport alapja
  • FeikG
    nem ellenpélda volt,nem címeztem senkinek,csupán érdekességnek szántam..
  • Black Ghost
    Hát az hogy a gokart vb-t hozod fel ellenpéldaként, mikor az egy F1 tanoda, rengeteg szponzorral, jól megfizetett profi szakemberekkel, tehetség kutatókkal.
  • FeikG
    !HOFI!-t tudnám idézni erre a hsz-ra,de én nem sértegetek másokat,mist ami akkora divat itt
  • Black Ghost
    Gyere ki a nappaliból, de előtte kapcsold ki a "valóvilág"-ot és nézd meg az igazit, hidd el megéri.