182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #116737 a vége nem neked szólt. -
madmanic #116736 ki kell..? már megnyert bajnokság mellett gondolom ezerszer szóltak neki, hogy vigyázzon az autóra, mert van még verseny vissza.. eldobhatja, motor, váltócsere stb... nem véletlenül idiótázták le..
Webber, Hami is önfejű de ők még az eredmény után loholnak.
én troll..? olvasom ám a fórumot annak ellenére, hogy ritkán írok ide, hááát barátom... szerintem ezt ne feszegessük.. -
G_ArchAngel #116735 we have just been trolled :D -
-
Ezt kifejtenéd? :) -
G_ArchAngel #116732 pont ez miatt bajnok... -
madmanic #116731 az ilyenekből látszik miért nem megérdemelten bajnok
-
G_ArchAngel #116730 Be lesz tiltva, mert nem a Ferrarinak vagy Red Bullnak jutott az eszebe. -
-
Magyarul -
http://www.forumula1.com/2011/f1/f1-news/mercedes-invents-front-wing-f-duct-for-2012/ -
G_ArchAngel #116726 Fun = móka
Fan = rajongó, ventillátor -
Ebbe is van igasság, de most gondold el hogy pl Barichello fun-ok hogy szorítanak neki, hogy verje a csapat társát ( most csak 1 árva példát hozok fel). Meg Rosberg funok szorítanak ,hogy 1 Massát elfogyasszon, vagy ilyesmi. Jó futam lesz még, sokan vannak még versenybe :D Pont a Kóreai futamon mondták a drága fantasztikus kommentátoraink, hogy pl. 1 Torro Rosso mennyi lóvét nyerhet még ezen a pár futamon. -
Hogyne, értem én, csak azon mit izguljon a néző? Ha az elmúlt években nem az volt a fontos a nézőknek hogy előzéseket, fej fej melletti csatákat lássanak, hanem az hogy mennyire lesz szoros az utolsó futamon a bajnokság, akkor az átlag néző ezt a maradék 3-4 futamot vagy megnézi és kész, vagy elalszik rajta vagy simán meg se nézi...mert már úgyis vége.
Ez a nagy átlag. Sok pénz múlik persze, de ez már kutyát nem érdekli. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok az új pályára, állítólag fasza....majd kiderül. -
Lesznek még csaták...ebbe biztos vagyok. Sok pénz függ még ezen a 3-4 futamon. -
Miért most min izguljak a következő futamokon? Hogy ki lesz a 2. a bajnokságban? 
-
Amíg valaki ki nem szedi
-
G_ArchAngel #116720 A savazó-doboz meddig lesz itt? -
G_ArchAngel #116719 Ebben a topikban inkabb azt irjatok ki, hogyha veletlenul ON a tema...
-
ŐŐŐ Picit OFF téma, de kötődik F1hez egy picit.
A hétvégén rendeznek egy nagyon érdekes, és izgalmas versenyt Ausztráliában a V8 Supercarsban, ahol Vitantonio Liuzzi is szerepelni másodpilótaként Tony D'Alberto mellett. Emellett korábbi F1es versenyzők is szerepelni fognak, mint Sebastien Bourdais vagy Christian Klien meg (részeges) Mika Salo. De ott lesz még egy csomó egyéb ismert név is. Emellett körözgetni fognak majd egy 2005ös Minardi alapján készült kétüléses F1 verdával.
Akit érdekel annak korán kell kelni szombaton és vasárnap ha élőben megakarja nézni a futamot, ugyanis 5:30kor kezdődik magyar idő szerint mind két nap (mert két futamot rendeznek, szombaton meg vasárnap 1-1). V8 Supercars topicban majd lesz stream.
Tavaly Jacques Villeneuve picit beégett: Csak linkben hogy ne legyen túl hosszú az OFF ÉS TÉNYLEG BOCS. De hátha érdekel valakit.
-
ebben az esetben a TS chat nem az írott formát jelenti..érdekes lenne verseny közben írni is :) -
Wlanseraf #116716 Alapból TS-t írtam:DDD szó sem volt chatről:D -
egyébként a TS3-ba már egyszerű megoldani, hogy a csapattársak egymással beszélnek miközben a többiek nem hallják. -
ahha..merthogy kvali és verseny alatt chat stop van aki megszegi büntetést kap...igaz a miénk nem TOP liga ;) -
Wlanseraf #116713 Fakezű:) -
Wlanseraf #116712 Én bírom:DDD mi mindig pofáztunk:D -
A top ligákba épp ezért szokott TS stop lenni verseny alatt :) -
Most majd iRacingben fog elpicsázni minket
-
Wlanseraf #116709 anno LFS, még Kis Norbis időszakban:) -
melyik az a TOP liga? -
ha nincs benne kiszedték, mert szóvá lett téve mekkora balfasz volt Gyulám...
Power legalább sokáig fog élni ennyi haszna volt a dolognak -
kisbesi #116706 ok
Ebben igazatok van -
Engem is kurvára irritál. De még vezetésközben is, olyankor én képtelen vagyok értelmesen kommunikálni. -
Wlanseraf #116704 Hamit megvédeném.. valakit kurvára zavar hogyha sokat beszélnek verseny közben.. főleg amikor 30 körön keresztül a nyakában lohol valaki..:)
pl. volt csapatársam simben aki nem tudott úgy menni hogy közben TS-en pofáztak közben:D tudom teljesen más de kicsiben ugyan olyan:D nem pistike ligája volt hanem magyar TOP sim liga:D -
azért foglalkoznak velük pszihológusok, remélem nem engednének senkit kocsiba aki annyira frusztrált hogy ilyen mértékben befolyásolja a koncentrációt. -
kisbesi #116702 Hát nem tudom
Mikor az embert szét* az ideg akkor nem fogja fel mit mondanak és akkor jönnek az olyan kérdések. hogy akkor mi van?
De Hamilton amit ebben az évben mutatott arra senki sem lehet büszke.
(szerintem) -
ebből a 3 kiemelt dologból csak az első a ciki, a fékezős egyáltalán nem dumálni ott vannak az egyenesek, és illene már rendesen tájékoztatni a pilótát a körök számát illetően... -
Pedig nincsen :O -
benne kell lennie -
Utólag meglehet valahol nézni? RTLMoston néztem a Fókusz tegnapi adását de abba nem volt benne ahogy végigpörgettem(nem vagyok kiváncsi valóvilág és társaira).