182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #116777 Nem erted.
Van ez a nemet gyerek, aki tojashejjal a seggen ketszeres bajnok. Kurvara semmit nem kell senkinek bizonyitania tobbet az eletben (ertem ezt az F1-re, nem a makrogazdasagra vagy csillagaszati matematikara).
Az egesz vilag fejet hajt a teljesitmenye elott, bebizonyitotta, hogy nem hibazik annyit, mint tavaly, megelozi azt aki elotte van es nem csak DRS zonaban, motivalt, mert akkor is tolja neki, amikor mar nagyon nincs miert.
Erre jossz, hogy az utolso korben aszfaltig nyomott pedal miatt nem erdemli meg. Ha ez nem trollkodas (ez NEM mas velemeny, ez egy leult tema feldobasa vitakeltes celjabol), akkor Tolkien, Salvatore es tarsaik valamit elcsesztek anno... -
madmanic #116776 copy -
G_ArchAngel #116775 Nezd, en is trollkodtam Alonson eleget anno, igy felismerem a magamfajtat.
Az amikor mindenki - forumozok, szakemberek, media, etc - elismeri, hogy Vettel alma, te meg jossz azzal, hogy akkor is korte, akkor az trollkodas. -
madmanic #116774 OFF: madmaNIC a nevem.
ez rémlik barátom? #115479
Szerinted ennek tükrében mennyire tekintelek vitapartnernek?
Archangel: az hogy más a véleményem valamiről mint a tied az nem azt jelenti, hogy faszság, legkevésbé, hogy bármelyikünk troll lenne...
De te szólíthatsz trollnak.. Vagy trollcsinak, ahogy jobban a szádra áll..
ON
-
csak így elveszti a nyitott kasztnis mivoltát és lesz egy újabb LMP kategória.
meg ezekhez az autókhoz nincs jelenleg olyan plexi ami kibírja az erőhatásokat egy balesetnél. leMansban az audinak volt nagy balesete igaz de hatalmas szerencse is. -
-
madmanic #116771
-
ldavid #116770 nem rossz, el tudnám képzelni pá év múlva -
végre HD-ben lenne..
Wébert átvehetné az M1, Gyulámat remélem nem.. -
Nekem tetszett! -
-
WNW #116766 http://sportgeza.hu/futball/2011/10/20/a_forma-1_is_az_mtv-re_kerulhet_jovore/ -
WNW #116765 Mit mondjak ez nagyon gyenge Gorbe Tukor lett... -
n003 #116764 jah .. néha már leveszem a hangot hogy ne halljam :( csak akkor meg lemaradhatok olyan infóról ami esetleg ér is valamit -
IXEMGabeo #116763 nem rég értem haza és visszaolvastam...okézsoké, de néha megszólal az a bizonyos igazságérzet. -
G_ArchAngel #116762 Nem az a baj, faszsagot mondott, de hagyni kell ez ilyet ennyivel kesobb mar leulni. Ha 1-2 oran belul reagalsz meg oke, mert az meg csak a trollok etetese, de ilyenkor alszanak, nem kell felebreszteni:))) -
IXEMGabeo #116761 hallod, miket mondott már Vettelre? Ez a mondat nagyot ütött, "hogyha egoból ezt a leggyorsabb kört nem futja meg máris összeomolna lelkileg" hasonlóan hangzott.
Ja általánosságba véve ezt láthattuk tőle egész évben...Hamiltont természetes, hogy felhoztam nem úgy tűnt, mintha tökéletesen higgadt versenyző benyomását keltette, mentálisan és lelkileg, ha valaki nem volt nyugodt az csak ő. Nem 1 futamon, legalább 6 futamon...
-
IXEMGabeo #116760 nekem meg madmaniac unalmas, ez még nem is volt durva... -
Hétvégén bizonyította hogy semmi gond nincs, szóval unalmas már... -
G_ArchAngel #116758 Ez most miert kellett? Unatkozol nezzel ValoVilagot, az az igazi troll-eledel:) -
Nananana
-
IXEMGabeo #116756 foglalkozz a Hamiltonoddal, mert mostanában nincs túl jó formában lelkileg, agyilag mondjuk sosem volt toppon:) -
Dehogynem, de így azért elviselhetőbb sztem... meg könnyebb ignorálni :) -
n003 #116754 így nemaz? :) -
Kurvára idegesítő lenne ám futam közben a folyamatos sípolás... -
Minstrelnek ment. -
nem sípolni hanem M1 mintára "maradj talpon" játékban eltünni :p -
n003 #116750 
nagyszerű kép
-
futam közben is kell egy ember egy gombbal és amikor Gyulám hülyeséget beszél akkor ki kell sípolni :) -
kivágták, de van sejtésem miért és kinek az "utasítására" ;) -
Nézd, szerintem pont az ilyenek miatt bajnok. Emlékszem, Japán után ment a fika, hogy nem megérdemelten nyert, mert nem tudott előzni, pedig a Red Bull. Nem, pont ezért nyert megérdemeltem, mert amikor be kellett húzni, behúzta. Hamilton erre speckó képtelen volt, ahogy Irvine sem tudott megbírkózni a feladattal pár éve. Erre ahogy vége, fogja magát, és kockáztat, behúzza amit kell, előz és nyer. Na pont ezért bajnok. Talán Buttonban érzek még a jelenlegi mezőnyből hasonlót és mondjuk Rosbergben. -
neki ezek a legnagyobb gondjai... -
Like a Boss... -
off
balls of steel
-
Ennyit megérdemelt, ha már a futam 90%-án csak elautózgatott a többiek előtt :D -
Liuzzi már tesztel! :)
-
G_ArchAngel #116741 Az megvan, hogy rekordert ment?
Ezeknek a sracoknak minden szamit, minden apro statisztika, minden apro szam a nevuk mellett. Ezert vannak bajnokok es statisztak a mezonyben. -
De hát ez erről szól,önbizalom nélkül nem megy,ez a sportág fejben dől el,lásd Hamilton Button,vagy Sumi,akinél szintén az "ego" önbizalom hiánya okozza a sikertelenséget,igaz a kocsi is -
madmanic #116739 Pontosan. Vettelnek ilyenekre van szüksége ahhoz, hogy a lelki egyensúlya megmaradjon. Szvsz ezt az elbukott időmérő miatt csinálta. Volt egy idegbeteg feje mikor kiszállt a kocsiból alig talált ki az autók közt olyan ideg volt... -
Ugyan ezt megtette Sumi,Kimi Monti és sorolhatnám,ez pontosan arra jó,hogy még inkább fölénybe legyen mentálisan