182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Csalással nem lehet VB címet szerezni, csak mert valaki eldönti hogy most csalunk... trükközni lehet és mindenki csinálja is, aztán vagy
1, nem derül ki
2, kiderül és mások is lemásolják
3, kiderül és betiltják
4, kiderül és büntetik érte a csapatot pl pontok 0ázása...
mindegyikre volt már jó pár példa, de ezen kívül más nem igen jöhet szóba. -
IXEMGabeo #116816 se te, se én se más nem tudhatja mi áll a háttérben, maximum csapaton belül. Ki tudja mennyi csalással szerzett vb cím létezik, amiről mi nem tudunk... -
IXEMGabeo #116815 rohadt csalók -
szánalom! ilyenkor van úgy az ember, hogy mi a fenének csinálnak ilyen szavazást ha a végén úgyis elcsalják... -
Sisakba szerelt kamerákat már többször is tesztelték de eddig nem lett bevezetve... igazából sok értelme nem lenne közvetítés közben ilyet benyomni. Annak lenne hogy aki így szeretné nézni, az ezt a nézetet választhatja mint ahogy végig lehet követni az egész versenyt onboard is a fejlettebb országokban. -
Magyar nyert ezért érvénytelen a szavazás => akkor legyen a Német.
-
Ott van a videó leírásában, hogy fél szemmel vezetett, mert az egyiket takarta a kamera.
Éjszaka mentem biciklivel fél szemmel, ha jött autó, hogy legalább az egyik pupillám ne húzódjon össze, kb a második kanyarban mentem egyenesen tovább
-
Hülyeség összemosni az unodorító politikával a sportot.
Tudod ahogy te is említetted, vannak olyan sportolók akik tisztességesen csinálják és így nőnek az ellenfeleik mögé.
Ezért is kevés nálam pl. Schumacher. -
menjmááááááárrrrrrr :DDDDDDDDDDD -
Majd ha nem fogja a kamera az egyik szemüket eltakarni. -
fúúúú ez gecijó,van hír arról,hogy mikorra tervezik bevezetni? -
COOL :) -
én se lepődök meg -
szinte tudtam, hogy ez lesz :DDD
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/ -
Vagy Frankl András San Franciscoból :D
1990:
FA: -Mondom Nigelnek ...
DS: -Milyen Nigelnek?
FA: -Nigel Mansellnek természetesen. Te Nigel! ... :D -
te most nem mondasz igazat :D
Nem volt még olyan része, ami jó lett volna :DDD -
Ez jó volt :D -
-
G_ArchAngel #116799 Remelem igaz. -
Bourdais nyert a 4-ből 2 freet amin a vendégek indulhattak csak..Liuzzinak egy utolsó hely is befigyelt a 28 autóból ;) -
IXEMGabeo #116797 van benne valami, nézd meg a politikában is kik tudnak érvényesülni! Szerinted azok totálisan tisztességes emberek? Hoznak olyan döntéseket, amelyek a saját érdeküket szolgálják ugyanakkor mások szemében csalódnak...
Egyébként nem minden sikeres sportolóra igaz ez, Roger Federer egy totálisan tisztességes melóval nyert 16 GS tornát ott nem tudok arról, hogy elkövetett volna csalást, bunda gyanúja se merült fel, de még Nadalnál sem, sőt a tenisz alapvetően a legtisztességesebb, legkulturáltabb sportok egyik mai napig... -
Tehát csak abba van benne a győzni akarás aki csalinkázik? -
Mezey fogja nyomi a F1-t az M1-n...szerintem
brrr -
IXEMGabeo #116794 :) ebből balhé lesz -
IXEMGabeo #116793 Sennában is benne volt ez a nyerni akarás, tehát neki is voltak svindlijei, Prosttal öldöklő csatát vívtak, de az igazi tisztességes küzdelem Manssel és közte volt -
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/20/senna_japan/ -
Miért ilyen pixel Vettelt raktak be? :D -
valamikor év elején hoztam a hírt, hogy 2012-re a M1 kaphatja meg a jogokat miután a reteknek lejár 2011-ben.
nekem mindegy digi vagy M1..bár abban nem, hogy a digisport HD-ben nyomja remélem az M1 is majd. -
? -
nem-az-rtl-klub-kozvetiti-2012-tol-a-formula1-et -
-
Amúgy meg Paliknak itt a lehetőség visszatérni, ha MTV :) -
Mielőtt tapsikolni kezdek megvárom hova is kerül... nehogy a végén a digi vegye meg mert akkor úgy járunk mint a MotoGPvel. -
-
Sosem volt kedvencem Vettel. Igaz, hogy nem semmi autó van alatta, de azért meg lehet nézni, hogy rakta össze az idei évet. Ilyet utoljára Schumachertől láttam (de ő első számú pilóta volt leszerződtetése óta!!!), és előtte Mansell rakott össze 92-ben egy ilyen évet, de ennyire ő se volt jó. Szóval, lehet, hogy Vettel iszonyat jó autóban ül, az is lehet, hogy nem érdemli meg, az is lehet, hogy egyeseknek irritáló amikor beadják őt a rádióban, az is lehet, hogy egy Kobayashi vagy Perez több színt vinne az amúgy sem szürke Red Bullba, de azt elvitatni, hogy Vettel nem jó pilóta, nem érdemli meg, miközben kibaszott megabiztosan nyerte a vébét és húzza be a futamokat azóta is, na az enyhén szólva is komolytalan.
Lehet őt utálni, de ugyanaz, mint Hamilton és Alonso esete: ezek a faszik iszonyat jól nyomják, és ezt nem szabad tőlük elvitatni. Az, hogy igazából csak miattuk nem borult még rá Berniere az a bizonyos szarosbili, és sok köze van hozzá, hogy nem feltétlenül azt firtatjuk a nap 24 órájában, hogy 1994 óta a F1 mennyire kibaszottul sokat veszített a varázsából, az is nekik köszönhető. -
Pontosan, ez egy annyira szánalmas szöveg volt, hogy nem is volt érdemes rá reagálni. -
Hi, segítségeteket kérném, gondolom sokan találkoztatok már ezzel a képpel, a 2010es meg van de az ideit keresem, persze ha csináltak, remélem vki találkozott vele és ha igen akkor megosztaná velem.
Köszi -
IXEMGabeo #116780 

-
madmanic #116779 elfogadtam, hogy más a véleményed. pont.
engedd meg kérlek, hogy legyen sajátom. köszönöm.
-