182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Wlanseraf #116857 ez mekkora:DDDDDD
"A finn elmondása szerint azonban a látogatás privát volt, és semmi köze nem volt az F1-hez."
Mi a faszt lehet még a Williams-nál csinálni ami nem F1:D -
helyes
-
BRÉKING! Räikkönen ülés próbán vesz részt a Williams csapatnál! Hivatalos bejelentés hamarosan! -
Barom, de ezt már akkor tudtuk amikor a csapat szart Burdé fejére. -
WNW #116853 LOL.. Bourdais min bukott Berger szerint.. A cikk vege.. -
milyen unalmas már ez a kalocsai téma -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=116844]#116844[/URL] -
Nem a kalocsais overall nyerte a szavazást

-
Ecclestone lánya egy halom pénzben hempereg -
off:
Új Ayrton Senna játék készül!
on -
Na akkor most csak azert is szavazzuk be ezt az overalt. Nehogy mar a Krautok nyerjenek.
-
-
A cirkusz helyett csalták volna el csendben... most már úgy sem mi fogunk nyerni szvsz. -
Az eredeti szavazásban visszásságokat tapasztaltak, ezért teljesen új játékba kezdenek, minden overall nulláról indul. -
Jó lesz az 2013ra HA vissza tud térni. Ennyi idő alatt egy ilyen sérülésből nincs az az ember aki felgyógyul, pláne hogy utána már szinte azonnal formula autóba kellene hogy üljön. Még egy gokart elvezetése is kérdéses, nem hogy egy F1es vagy GP2es. -
#116836 ;) -
WNW #116841 Megy a keverc Kubica korul... -
hh?:D -
Kova egyre szimpatikusabb... :D -
IXEMGabeo #116838 mégis Kalocsaiban fognak versenyezni a Mclarenek... -
Jó is lenne...oké hogy vezethet, de mikor lesz újra olyan mint volt?:/ -
madmanic #116836 http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/22/kubica_egy_honap_mulva_f1-autot_vezethet/
-

-
nagy figura :) -
Ha ki kellene választanod a világ bármely pontján egy várost egy új Formula-1-es utcai pályához, melyik várost választanád, és milyen szempontok alapján döntenél?
Heikki Kovalainen: Egyértelműen Helsinki lenne. És mielőtt még ezt mondanák, ennek semmi köze ahhoz a tényhez, hogy finn vagyok. Azt gondolom, hogy ez egy nagyszerű város, és egy nemzetközi város. Biztos vagyok abban, hogy nagyszerű verseny lenne, és jobb buli, mint bárhol a világon. Meggyőződésem, hogy ehhez pont megfelel a különleges metálzene, beleértve a Nightwish-t. Lehet, hogy ez nem éppen egy szokványos partí zene, de én azt a legkevésbé kedvelem. És persze téli futamot szeretnék. Szöges gumikon.
heheheheheee xD -
lehet eddig rosszul választotta milyen szériában induljon Bourdais mert eddig fantasztikusan megy Surfersben V8-ban -
Én.
Nem megy jól, vagy nem megy annyira jól mint Vettel. Nem érdeke egy csapatnak hogy a pilótája sok esetben még a dobogóra sem férjen fel, miközben a másik halálra nyeri magát. Ezt ugye senki sem gondolja komolyan hogy fényévnyi távolságra teszik direkt, hogy ne tudja legyőzni... ez hülyeség.
Webber egyszerűen jóval lassabb idén, a szinte tökéletes évet futó Vettellel szemben, aki mindig kihozta a gépből és önmagából a pluszt, ami nagyban köszönhető a tavalyi VB címnek, így idén sokkal jobb formában kezdte az évet.
Az nyilvánvaló hogy ha még csak nem is tudja szorongatni, vagy követni a csapattársát, akkor az fogja mindig kapni a kedvező taktikai dolgokat, aki elöl megy és nem az aki hátul. -
nem arra gondolok ki volt a jobb.
a csapat elismerte, hogy kit segített -
IXEMGabeo #116829 mondjuk Bourdais ellen nem hiszem, hogy olyan hű de nagyon kezdeményezett lett volna, alapból jobb pilóta volt nála. (Tudom tudom 4x champ car bajnok és undorító módon dobta ki a csapat) -
itt látszik hogy már születése óta kik pénzelik...szánalmas -
engedje át neki az autóját
-
Vettel-Bourdais... -
hú régi szép idők..Frankl-Lapaj-tejfölös szájú Palik
mondhattak bármit..megfelelő sajtó, net híjján nem lehetett utánanézni semminek :p -
Wlanseraf #116824 Erről megy a duma:) Vettel még át is engedi a győzelmet:) -
IXEMGabeo #116823 nekem a rajtjai gyanúsak. Ilyen nincs, hogy valaki 10-ből 10x lefullad a kuplung miatt. Érdekes ahogy biztossá vált a vb cím rögtön nem ragadt be a rajtnál 
ez csak poén természetesen
-
Ez akkor lesz érdekes ha Webber mostantól feljavulna mert akkor egyértelmű lenne a helyzet. -
IXEMGabeo #116821 ezt nem mertem leírni, de én szezon eleje óta szintén gyanakszom erre. Tavaly a Red Bull sunyiskodott bőven, de az volt a mákjuk, hogy Vettel vb lett, mert, ha nem lett volna akkor nem tudom hogy magyarázták volna ki, hogy Webbot miért nem támogatták amikor kellett volna legalább a Brazíl nagydíjon -
Wlanseraf #116820 Vettel-Webber:) ki a faszom hiszi ezt el hogy ilyen szarul megy idén egy über autóval... -
Szavazás zárás.
A topik látogatói szerint Paul di Resta az év újonca 79 szavazattal, szorosan mögötte Sergio Pérez végzett 70 szavazattal.
Akinek van valami szavazni való ötlete az privibe jelezze nekem és mehet egy újabb forduló. -
IXEMGabeo #116818 épp ezt mondom, biztos volt olyan, ami nem derült ki és akkor még nem beszéltünk a csapattársak elnyomásáról is miképp történhettek. Gondolok itt pl egy Andretti-Peterson párosra, vagy akkor a fent említett Prost-Senna páros