182279
  • LeventeV
    rally autók is elég biztonságosak. olyan merevítések vannak, hogy 3-4szer átfordul az autó és az utastér viszonylag épen marad.
    F1-be is olyan szintű biztonság van, hogy nagyobb eséllyel hal meg egy pályabíró mint egy pilóta.
  • Botond #116896
    Áááááh, c-64es f1 gémbe mennyi időt beletoltam gyerekkoromban. :))) De pl. Ferrari versenyképtelen volt ebben a játékban, ha jól emlékszem williams volt a menő, mclarennel szenvedés, ferrarival esélytelen. :)
  • Pimpula
    Szegény srác :( Még olyan fiatal volt. RIP
  • RatBaG #116894
    bocs, de ez baromság. a forma 1 fényévekkel biztonságosabb mindkét versenyágnál.
    én inkább akkor már rallyban "várnám". szerencsére igazán nagy baja mostanában senkinek se volt ott.
  • Ulvar
    Ilyenre ne is gondolj.

BTW este Nascar Talladega...
  • desigo
    Borzalmas baleset.Nagyon szerencsétlenül esett a két motor elé.
    RIP!

(csak én érzem azt,hogy a következő halálos baleset már F1 alatt lesz?)
    remélem nem így lesz
  • LeventeV
    te jó ég. ez durva volt. RIP :(
  • G_ArchAngel #116890
    Megsincs annyi halalos baleset koszonhetoen a nagyobb bukotereknek - ugye ez miatt unalmasak, de biztonsagosabbak azok az F1 palyak, ahol motorversenyt is rendeznek - egyszeruen az ellen nem lehet semmit tenni, ha atmennek az emberen:(((
  • IXEMGabeo
    ami már biztos

úristen 24 éves volt a srác mindössze:S
  • Totti5
    Talán ez a legveszélyesebb... rengeteg sérülést szednek össze, mert esésnél nincs semmi védelem.
  • IXEMGabeo
    azért a Motorversenyzés se veszélytelen itt könnyebb nagyobbat bukni és veszélyesebb, mert szabadon van a tested...
  • IXEMGabeo
    aztaqva eget...ez hátborzongató, amikor a sisakot láttam gurulni, pattogni olyan érzésem volt, mintha a feje is leszakadt volna:S:S
  • Dietrich
    én néztem digin :(
    sajnos meghalt.
    2 értelmetlen halál 1 hét alatt..
    RIP Marco :((
  • WNW
    Juj...
  • WNW
    Elesett, ketten beleakadtak, leesett a sisakja is.. A volt DSF riportere teljesen padlon volt..... Egyszer mutattak meg mi tortent, akkor pont nem tudtam teljesen odafigyelni, de nem nezett ki jol.. Aztan mar nem ismeteltek, csak az eses kezdetet...
  • a.carkey
    A sisakja is leesett. Basszamegezazért durva! :(
  • zzeN
    Annak szevasz:

• Dietrich
    motogp-n is nagy a baj...Simoncelli :(((
    red flag majd úgy döntöttek nem folytatják.
    BBCC szerint kritikus az állapota..
  • a.carkey
    Na jó, de míg a Wili 2000-től, addig a többiek nem 2000-től dobták a fejősteheneket. :)
  • G_ArchAngel #116878
    Nem eppen, mert a Marlboro a 2000-es evek kozepeig tolta a penzt a Ferrariba.

Emlekszel a motorburkolatra, amin volt a feher mezo es pont ugy tort meg, min a Marlboro-s doboz felso, felnyilo reszen levo szinkulonbseg?
  • Wlanseraf
    :DDD mekkora volt:D
  • madmanic
    A futamokat rendező országokban volt tilos a dohánytermékek reklámozása. ( egyre többen )

A ferrari eltávolította a Marlboro feliratokat csak a színek ( valami vonalkódos grafika került az autók hátára ) de arra is azt mondták, hogy nagyon egyértelmű, "bújtatott dohányreklám" és azt is le kellett szedni.

Inkább maguktól vonultak ki, Marlboro, West, ( Camel, Dunhill ) minek öntsenek bele pénzt, ha nem kapnak reklámfelületet.
  • a.carkey
    A Wili ott qurta el 1997 után, hogy beszopta Bernie "minden dohánycéget kirúgunk, leépítjük a dohányipari szponzorációt három éven belül, mert a dohányzás káros, és ha már az EU és több ország se nagyon engedi, akkor nálunk se legyen" jelszót. Nos, a Wili volt az első, aki nem reklámozott utána (a piros-fehér wilik kivételével) "túl sok" dohányipari terméket. Mondjuk egy ideig működött a dolog, rakat lóvét összeszedtek, de az igazi eredmények nem jöttek, és egy ideje túl sok értelmes szponzor se. Talán majd most! :)
  • a.carkey
    Grand Prix Circuit

... gondolom erre gondoltál?! :D

És ha már Berger, a témában:

Illetve volt még ugye F1 témában a Simulmondo managere, ahol vezetni is lehetett/kellett. :)
  • Dietrich
    Bourdais nyerte a nemrég befejeződött Surfersi V8 verseny Dan Wheldon díját. Teljesen megérdemelten. Whincuppal behúzták tegnap az 1. ma a 2. helyet. Díj átadás után a mikrofonnál aztán eltört a mécses nála..

annyira jól megy a LM és ALMS autóval és a V8-al lehet elkéne gondolkoznia ow feladásán és a váltáson.
  • Totti5
    Montoya óta nem volt olyan pilóta a csapatnál akinek szurkoltam volna, talán Webber és Rosberg, de sajnos a Williams eléggé hullámzó volt és mostanra a középcsapatok végén található teljesítményben és gondolom pénzügyileg is sajnos... valójában csak sikertelen évekről lehetne beszélni velük kapcsolatban 2004 ót, de ez sem volt nagy év, de legalább 1 futamot nyertek.
  • G_ArchAngel #116871
    Ha jovore harcolnanak a 7-10 helyert, mar az is csodalatos lenne szerintem.
  • IXEMGabeo
    az is jó lenne a Williamsnek, ha legalább a Williams BMW csapat szintjét hoznák legalább győzelmeket tudnának szerezni nem hogy vb címet:D. Montoya volt az utolsó, aki futamot nyert velük...
  • Wlanseraf
    +rengeteg Kimis szart el lehet adni:)

Jaja Wlli+Renault márcsak egy jó dohányipari szponzor kellene:) valami Rothmans :DDDDDD
  • Wlanseraf
    Volt DOS alá is:) de commodore64-en volt először.
  • IXEMGabeo
    tudom melyikre gondolsz...88-as DOS-os játékra nem?:D amúgy, ha 93-tól nézzük az eseményeket a Sauber is megmaradt kisebb megszakítással
  • G_ArchAngel #116866
    Elvileg Raikkonen visszaterese a kulcs egy zsiros arab szponzorhoz. Persze a penz nem minden, ha nincs szabadon ertekes szakember.

Bar lehet Newey-t erdekelne a kihivas, a Renault motor adott:)
  • Wlanseraf
    Nem vagyok Williams drukker:) de nagyon nagy csapat.. most szarok ez van .. pénz dominál..

De mivel öreg vagyok mint az országút:) C64-en az top F1-es játékban 3 csapat vplt, McLaren/Williams/Ferka :)) ezek maradtak....
  • V43 1105
    Nem csak a belső fontos, a külső is :P
  • IXEMGabeo
    még nem is láttam Williams drukkert itt, pedig qva nagy csapat volt a 90-es években. Ha Schumi nincs akkor zsinorban nyertek volna minden vb címet:D
  • Wlanseraf
    Csak nem szépségverseny:)
  • V43 1105
    Idei autójuk is gyönyörű pedig :((
  • Wlanseraf
    Csak az ide évre értettem.. nekem a Williams mindig is legendás csapat lesz:)
  • V43 1105
    Azért várj.. elméletben új figura tervez nekik, és végre újra Williams Renault.. ne ássuk el őket.. :P
  • Wlanseraf
    Bármilyen szar a Williams autója, jövőre végre tudok kinek drukkolni :D