182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az a baj, hogy így tényleg csak az idiótáknak nem tűnik fel, hogy a többire jött összesen 1000 :D -
lesz itt a topikba szavazás megmutatom felpörgetem 1000 ig xD -
folyamatosan pörög az autoclicker.
Töltsétek le ti is. -
Erre gondoltam en is.
-
500 at meg a hungaryra :D hátha xD -
németre szavaztam -
én pőroxyn tolom automouse clickerrer.
Eddig már vagy 2500 at szavaztam nyami nyami lol -
Úgy, hogy törlik az eredményt, és megint sorsot húznak. Bwuhaha. -
Vagy a hugo bossnál véletlenül beírnak pár nullát a német szavazatok mögé :D -
it's a trap! erre hivatkozva zárnak majd ki minket ismét.
te leszel a hibás... meg még egy pár ezren!
-
Azt irjak masik oldalon, hogy csak egyszer lehet szavazni 24 oran belul. En mar haromszor szavaztam.
Akkor most hogy is van ez?
-
madmanic #116926 15800< 
-
madmanic #116925 10 ezer felett :D -
:DDD
9000, többinek meg jó ha van 20:D -
http://f1.blog.hu/2011/10/25/ma_kettokor_indul_az_overallszavazas
magyaron kívül a többi nem nagyon erőlteti meg magát :D -
Én szívesen megnéznék egy Detroiti futamot is -
http://f1gp.hu/hirek/2011-10-23/2013-tol-ket-amerikai-futam-lehet-New-Jersey-utcai-versennyel-szall-be -
Wlanseraf #116920 Juj de megy a pletyi:)))))))))
Raikkönen már aláírt a Williamshez? -
Ricciardo + Torro Rosso? :o -
És még van aki azt hiszi hogy nem izgalmas szezon vége :D
http://www.f1hirek.hu/f1/20111024-f1-jovore-meg-kilenc-versenyzonek-nincs-biztos-helye.html -
kb -
madmanic #116916 ez nem egy tavalyi (előtti) hír? -
-
Dan Wheldon, az IndyCar autós gyorsasági sorozat kétszeres bajnoka szenvedett végzetes balesetet Las Vegasban.
hihetetlen, hogy 1 hét elteltével nem képesek még mindig jől leírni az MTI-nél. -
Rossi: Az öcsémet vesztettem el Marcóval (Sport Géza)
Nyilatkozott a 9-szeres bajnok, aki önkéntelenül halálra gázolta Marco Simoncellit a maláj futamon.
Talmácsi: Felfoghatatlan, ami történt (Sportfórum)
A Malajziai Nagydíjon történt tragikus baleset következtében életét vesztette a huszonnégy éves Marco Simoncelli.
http://motogp.inews.hu/ -
F1-nek is -
Sajnos valószínű Rossinak is meg pecsételődött a motoros korszaka... -
MotoGP - Pályasegéd halála
Shoya Tomizawa halála
Versenybalesetben meghalt Marco Simoncelli
Rossi (a világ legjobb motorversenyzője, 9vb cím)
aki barátja és ő olasz volt ütötte el.
-
Wlanseraf #116909 Egyébként meg egy másik cikkben az van leírva hogy nagyon hajt az utolsó versenyeken hogy Buemi helyett a Torroba beülhessen.. -
Wlanseraf #116908 Föleg hogy általában elveri:D -
IXEMGabeo #116907 mármint Ricciardo Liuzzit múltkor beszéltük, hogy az egyik legjobb újonc -
IXEMGabeo #116906 majdnem minden futamon előtte végzett és 1-2 időmérőn el is verte... -
Ricciardo jövője bizonytalan
"Legutóbb úgy tűnt, honfitársa Mark Webber utódja lesz a Red Bullnál, de a 22 éves pilóta nem tudja felvenni a sebességet HRT-s csapattársával, Vitantonio Liuzzival."
Ez mi ez a marhaság? -
OFF:
Tudom én is sokat előzők viszont sose megyek bele előzésbe pl kanyar előtt. Ellenben nem egy ilyet láttam már és hogy nem sokon múlt a baj. Ezért használtam a "kétes előzés"-t azaz mikor nem lehetsz 100%-ig biztos benne hogy meg tudod-e csinálni és mégis belemennek (pl kanyar előtt). Amúgy a legtöbb előzéses balesetet ki lehetne kerülni ha erre is felkészítenének oktatáskor. Pl ha látod hogy valaki szembe jön és lehet nem fér be akkor le kell húzódni/lassítani és kész, akkor is ha a másik volt a hülye. Vonatozás is jó példa amit említettél, azt is simán lehetne előzni pl két részben, de úgy kell kierőszakolni hogy beengedjenek. Arról nem is beszélve mikor tököl előtted valaki 70-el és mikor elkezded előzni rájön hogy lassan megy és elkezdi nyomni. Sajnos a jogsi megszerzése is abból áll, hogy be tudod e tartani tökéletesen a 30as táblát és nem hozzáérni a záróvonalhoz. +Előre begyakorolt útvonalakon vizsgáznak az emberek. :S -
OFF:
Hidd el sokszor biztonságosabb előzni...én pl. 90%-ban azért előzők közúton.
Sajnos a sok előzéses balesetnél nem derül ki mi is volt a gyökérok....van hogy a hülyék (sry) beállnak vonatozni, és aki tényleg siet az már sort kell előzzön, vagy mert az előtte haladó egy sík hülye aki blokkol akkor is ha előtte a távolban felvillan egy féklámpa...iszonyat mi hülyeségek vannak, aztán jönnek követési távolsággal, meg közúti viszonyokkal..stb.
Vannak hülyék tényleg, de sokszor csak azért elítélünk valakit mert előzött, és aztán baj lett, pedig én is azt szeretem ha aki előttem megy az jól vezet.
ON: -
OFF!!! (+figyelemfelkeltés)
Ezek a balesetek szörnyű dolgok és szinte mindenkit meghökkent (teljesen jogosan) és elkezd azon gondolkodni hogy nagyobb biztonság kell. Viszont amellett meg mindenki simán elsiklik, hogy idézem:
"A világon minden hatodik másodpercben meghal egy ember közúti balesetben. Magyarországon a statisztika alapján 12 óránként hal meg valaki így."
Ehhez csak annyit kéne tenni hogy normálisan vezessenek, másokra is gondoljanak az emberek. Ne menjenek bele kétes előzésbe csak, hogy 10 perccel hamarabb hazaérjen stb. Sorry az OFF-ért, valahogy ez most bennem volt és le kellett írnom és gondoltam, hogy a motorsport szerelmeseit érinti legjobban. -
Csak az a baj, hogy ezt sokan nem látják be. Akármit is csinálnak mindíg marad egy kis esély, hogy történik valami. Massa esete a legjobb példa erre. Ezek a fiúk, szériától függetlenül tudják jól, hogy mit kockáztatnak. -
Kubica esetében is csak a szerencse döntött, hogy nem nyársalta fel a szalagkorlát..
Szerencséje volt Montreálban is (talán a legnagyobb az F1-ben az utóbbi években), Massának a Ringen..
Nincs ma 100%-ban biztonság egyik technikai versenysportban sem... -
"fák, sziklák közt, vagy a szakadék szélén 200al száguldás mindig is a legveszélyesebb marad"
az biztos. mondjuk ettől olyan izgalmas a rally, de szerencsétlen esetek sajnos mindíg történnek. -
persze, nagyon biztonságosak azok a kocsik is, de szerintem fák, sziklák közt, vagy a szakadék szélén 200al száguldás mindig is a legveszélyesebb marad, akármennyit is fejlődik a technika.