182279
  • pzoli00
    nem a pálya az unalmas , egyébként meg a Ferrari pár éven belül max. a Toro Rosso szintjén lesz, Alonso nagyon elb@szta, hogy hosszabbított, az ilyen Massákat pedig már más csapatoknál rég elzavarták volna
  • IXEMGabeo
    eskü időmérőn jobban is jár, hogy 11., 12. helyekről indul, mert szerintem eggyel több lágy szettet megspórolhatott. 1. kerékcsere után jóval le volt maradva Rosbi mögött (mivel az Alonso féle csatában) értékes másodperceket veszített, de aztán felzárkózott rá szépen, ezt max annyi lehet magyarázni, hogy a gumijai frissebbek voltak, kint is maradt még 2-3 körig és lazán visszajött elé
  • madmanic
    Ennyire unalmas pályát hogy lehet megtervezni..?

• FeikG
    Amúgy is gyorsabb volt,megint jól rajtolt és igen is szép eredmény egy Torro Rosso szintű autóval
    Vettel! elképesztő,akár mit is írnék,csak flém lenne belőle..
  • RatBaG #117134
  • a.carkey
    Nézd, ennek így kellett lennie ...
  • IXEMGabeo
    én úgy értettem, h Schumi - Rosberggel szemben taktikázott jól...bár az látható volt, hogy Rosbi kerékcseréje talán 1-2 seccel tovább tartott, de ez semmit nem nyomott a latba
  • IXEMGabeo
    nem baj az:) nem oszt nem szoroz így is szép eredmény...és azért Hami utána még le is szakadt a 2 Mercitől, dehát az autója tuti nem volt 100%-os az ütközés után...ez már komolyan mondom vicc:D 4-5.? ütközése volt?

Mr Bean pedig jól tolta:D
  • bakkerman
    parádés taktika= Lewis,massa kiesett előlük
  • desigo
  • desigo
    az 5., 6. hely csak azért lett meg mert Hami,Massa ütközött...
  • IXEMGabeo
    ja igen és Massa hibázott ezúttal, meg is szívta rendesen utána:D ezen márcsak szánakozni lehet...dehogy megint Hamiltonnal akadt össze, röhejes volt:D
  • IXEMGabeo
    elég fos futam volt, India nekem nem jön be hiába "izgalmasabb", mint a többi Tilke pálya, inkább hagynám a Török pályát, ezt meg vissza nem hoznám soha...

Vettel szokásos:)

a 2 Mercitől ez egy szép eredmény, mármint az 5., 6. hely és Schumiék parádés taktikát alkalmaztak...na mind1, jöjjön Abu Dhabi
  • bakkerman
    jövőre még nem,majd 2013-tól megy hozzájuk Perez
  • Totti5
    Massa nem csak lassú, de dekoncentrált és hülye is. Azok után hogy telesírta a médiát, lehurrogta Hamiltont simán elrontja a védekezést és még ki is üti Hamiltont, ráadásul 2szer ugyan azt a hibát elköveti a hétvégén amivel összetöri az autót... mi kell még hogy a Ferrari keressen egy fiatal tehetséget a helyére jövőre?
  • Carlos
    azigen
  • szabii98
    a tegnapi hibát követte el, leesett az első kerék :D
  • Carlos
    Mi lett massa-val? Erről lemaradtam... a balesetüket még láttam.
  • bakkerman
    Massa bazmeg.... Lewisnak még egy futam OFF,köszönjük.
  • Ulvar
    Én azt nem hiszem el hogy ő még a Ferrarinál van... Montezemolonak üzenem: Il figlio di una cagna.
  • Norbi1990
    Massa még mindig nem tanulta meg, hogy az a pici rázókő nem a pálya része? :D
    Nem hiába van ott a nagyobb rázó.
  • Afe
    Ez a Massa akkora amatőr dolgokat művel ma, hogy el sem hiszem hogy ezt ő csinálja
  • desigo
    Tákolmány ferrari megint szétesett.
    Építsenek Massának új pályát
  • Shelton
    ez a massa mekkora bohóc..
  • Armagedown
    ez az ultimét kifogás ha valakivel bajod van , aki jelen esetben egy fekete ?
  • Bullitt
    Csak megsúgom, a BBC-sek se értik a büntetést, mert kurvára nem tudott volna mit csinálni.

És Massa megint eltörte a felfüggesztést...ez is érdekes.
  • Ulvar
    Te meg a másik lángész :D. Ezért már mehetne is a ban! :D. Kiskölöknek.
  • nearo
    mennyé lottózni :DD
  • Ulvar
    Embeeer...embeer..nézz talicska versenyt...mert te az autósporthoz nem értesz...légyszi legalább ne írj marhaságot...könyörgöm.
  • RatBaG #117109
    azért mert ő FEKETE?!
  • Armagedown
    Massát büntetik meg Hamilton marhasága miatt :(
  • Bullitt
    Ez megint olyan ütközés volt, mint az eddigiek: mindketten idióták voltak. Massa hülyén védekezik, Hamilton meg nem gondolja, hogy Ő, az atyaúristen, nem fér be mellé...
    Na, mindjárt megint ütköznek egyet. :D
  • Armagedown
    Én fekete zászlót adnék Hamiltonnak ....
  • Máté94
    Massa hibája volt...
  • desigo
    ezzel a stílussal gyorsan kullogj el innen...
  • Armagedown
    Sokkal jobban bírja az ütközést a McLaren mint a Ferrari :)
  • Bullitt
    Gratulálok megint a két idiótának :D
  • Norbi1990
    Massa mért ilyen seggfej?
    Nem védi a belső ívet majd belső ívre belemegy a másikba?
  • desigo
    Rowan Attkinson milyen fejet vágott
    gifet belőle :)
  • nearo
    Hami és Massa

Rowan Atkinson :DDDDDDD