182279
  • allock #117178
    majd ha jön Briós, berakja Fiscot Alo mellé :D
    úgyis már összeszoktak
  • Master91
    Alonso mellé? Káosz lenne csapaton belül.
  • G_ArchAngel #117176
    O nem volt bajnok, legtobben az apja miatt ismertek. Persze, ugyanugy ember es szomoru az elvesztese, de most azert ez kicsit sulyosabb szituacio volt es sokkal tobb embert erintett.
  • IXEMGabeo
    Ferrariba? Massa utódjaként én Rosberget, Perezt v Kobayashit tudnám elképzelni
  • IXEMGabeo
    amikor Henry Surtees meghalt akkor is locsolták a pezsgőt és boldogok voltak a pódiumon...Az F1-ben történtekben nyilván ők sem ünnepelték volna magukat halálra
  • Ulvar
    Elfogadva! Jöhetne!
  • V43 1105
    Ricciardo ? :$
  • Ulvar
    nyeee...Liuzzi nagyon beszürkült. 5 évvel ezelőtt azt mondom simán!
  • Minstrel
    Alga helyett legyen Liuzzi
  • G_ArchAngel #117169
    Kinek hiányozna Felipe Massa?
  • Ulvar
    Mit vársz? F1...ha F1ben történne hasonló (lásd Massa 2009) évekig beszélnek róla meg sírás rívás jaj ..... Wheldon H nélkül Ferkánál...így tisztelegjetek...Ferrari szurkolókén igazán tökön rúgnék most már jó pár embert a brigádnál...de úgy acélosan bakanccsal. Montezemolo, Domenicali, Massa sorrendben... Perezt behoznám Alonsot meg másodrangúnak alkalmaznám. Aztán magától elmenne :). Perez mellé beültetném Algaszöszt és voálá :D. (Szép álom tudom, meg esélytelen lenne bajnoki címre, de ki tudja).

Igazából nem is tehetséges pilóták kellenek (elég egy közepesen jó is). MÉRNÖK, abból kell kiváló...ennyi...
  • G_ArchAngel #117167
    Rohadt nagyot csalodtam ebben a harom sracban. Szep lett volna, ha nem locsoljak szet a pezsgot, hanem csendben levonulnak...
  • RatBaG #117166
    bezzeg az usában még kakaskodni is jobban tudnak :DDD

• G_ArchAngel #117165
    En csak most kezdtem nezni, de ez messze a legrosszabb futam iden.
    Semmi nem tortenik, megint csak Button mutatott valami autoversenyzest az elejen, a tobbiek semmit.

Massa meg lassan mehetne egy mental higenias korhazba, mert nem csak versenyzonek, lassan mar embernek is keves.
  • Master91
    True.
  • IXEMGabeo
    áá olyat csatáztak Montoya, Ralf, Rubens, David és Michael, hogy azt öröm volt nézni. És akkoriban debütált pl Raikkonen és Alonso is, Trulli és Button páros a Renaultnál sztem qva jó évek voltak
  • Ulvar
    Nem édesapám, az a csúcs volt! :).
  • Dietrich
    a mélypont 2001/2002 volt..
  • Dietrich
  • bakkerman
    off
    fater telefonban előbb azt mondja,láttam-e az F1-et,mondtam neki jah,de sajna Lewisnak megint nem volt szerencséje,erre benyögi a telefonba,JAH,A KISKÖCSÖG BRAZIL MEGINT LEÁPOLTA :DDDD hiába na,faterral F1 terén 1 rugóra jár az agyunk :D
  • IXEMGabeo
    a kocsis:D:D
  • bakkerman
  • Ulvar

• Amatorversenyzo
    ma voltam a ferarinál üléspróbán sajnos a bicepsz tricepszem miatt nem fértem bele az autóba teljesen itt a kép.

• IXEMGabeo
    Rosberg: Kellemetlen érzés volt
  • RatBaG #117153
  • IXEMGabeo
    ja úgy 2004 és 2009 voltak a legszarabb évek úgy összességében...szerintem a többi tűrhető volt, még 2002 is, mert azért sokat akcióztak a pályán még akkor is, amikor MSC és a Ferrari szarrá nyerte magát
  • Peter1
    Mi okozhatta a Ferrari felfüggesztésének a törését Indiában?
  • Ulvar
    Hát én még mindig nem értem mi nálad az évekkel ezelőtti....mert ebben szememben mindig is tévedni fogsz...talán a 2004-2005ös év...de sose volt konstans unalmas év...vagy már én öregedtem és szerettem ki az F1ből... már nem tudom.
  • Totti5
    Amúgy a futam hozzta az átlagot amit eddig is. Az évekkel ezelőtti futamoknál még mindig sokkal eseménydúsabb volt, volt azért szép számmal előzés, persze aki nem a tévét nézte, az ezekről lemaradhatott:) DRS zóna jól működött és most nem kikerülgetés volt, hanem kifékezés, mert nem volt akkora tempó különbség, és nem mindig jött össze elsőre a dolog, így pont annyit tett hozzá amennyit kellett.

Élen nem volt túl nagy csata szokás szerint. Vettel atombiztos, pokoli gyors... ez nem fog változni, így meg kell verni majd erőből, mert most is spórolt és Button egy másodpercig nem volt veszélyes rá, aki viszont szépen ment végig és annyira nem volt ciki az az 5-10 mp hátrány.

Lotus még kiemelendő, bár már a tökük tele lehet hogy éppen csak pár tizeddel maradnak el a mezőnytől, de már oda oda keverdnek erőből, persze egy egész versenyen át lehetetlen tartani így visszaestek, de jövőre ott lehetnek!

Pálya izgalmas, lehet rajta előzni több ponton is, a technikás részek belső kamerából igen hangulatosak voltak.
  • IXEMGabeo
    Domenicali és bandája által nyilván nem fejlődik a Ferrari arra gondolt:D lassan majd a Merci, Lotus és a Force India is behozza őket és a Toro szintjén lesznek talán erre gondolhatott:)
  • Ulvar
    Ezt nem értem miből szűrted le de oké :D.
  • benőmenő
    Ha Rowan Atkonson-t leszámítjuk, ez kb. egy második Valencia volt, csak év vége felé már jönnek a rég nem látott technikai hibák is.
  • IXEMGabeo
    ja tényleg a végén ki kellett jönnie, akkor tartotta fel Karthikeyan
  • bakkerman
    mennének egy versenyt a WSR-esek,vagy a formula 3-asok,és mindjárt kiderülne,hogy nem a pálya az unalmas
  • Master91
    Az csak Brazíliában lesz.
  • ManoNegra
    Ja, okés, bocs.
  • madmanic
    majd a zárófutamon
  • ManoNegra
    Button a Kalocsai mintás overálban volt? Nem láttam.
  • FeikG
    Nem tudott meg spórolni,mert a Q1 ben is elment 1 szett,a Q2-ben pedig kettő