182279
  • bakkerman
    vagy lehet Peter a family guyból nem is férfi,hanem nőből lett átoperáltatva
  • tmp
    lehet nem is massa ült a kocsiban hanem egy másik pilóta csak álarc volt rajta...
  • tmp
    szeretem amikor innen megállapítja valaki hogy mi miért történt :) biztos igazad van, sőt ..
  • a.carkey
    Picit off
  • WNW
    F1-Live:

"A spanyol AS lap hasábjain az olvasható, hogy a Ferrari idén több új anyagot is kipróbált az autóján, melyek nagyobb aerodinamikai tapadást biztosítanak. Mindez főként a futóműre lenne hatással, mely jövőre még könnyebb lenne. A kísérletezések mögött pedig Byrne áll, akinek a hatására sok minden megváltozott a Ferrarinál."

Ahogy mar mas oldalon fejtegettek, nem fogadnam le, hogy Massa futomuve nem valami kiserleti darab volt, mint a szarny.. Es azert tort ilyen konnyen..

• repvez
    erre csak azt tudom mondani aki mindig hátulrol indul csak az tud elözni az élröl nehéz lenne :)
  • IXEMGabeo
    megszűnhet a Virgin...
  • IXEMGabeo
    Merci powa xD
  • a.carkey
    Ok, de akkor miért Massa maradt Kimivel szemben? Mit vártak Massától? Egy kanyarig megint világbajnokesélyes lesz? Mindezt Alonso mellett? Hmmm.
  • Dietrich
    off
    lehet megvan az ok Wheldon halálára?
    Trammell szerint problémák vannak az SMI pályák kerítésével
  • bakkerman
    így van,Alonso idén jópárszor önerőből tudott dobogóra állni,vagy dobogó közelben célba érni,a mercinek meg az kell,hogy kiessenek előlük! MSC-nek idén jópárszor meggyűlt a baja a Q2-vel is...
  • Totti5
    Legalább a Ferrari jó a dobogóra néha, a Merci még mákkal sem...
  • G_ArchAngel #117206
    En inkabb a folytonossagot preferalnam, minek atmenni egyik kozepcsapatbol a masikba?
  • bakkerman
    Massa-nak ha nagyon nagy szerencséje van,akkor jövőre még maradhat a Ferrariban,és 2013-ban pedig mehetne az addigra erős középcsapattá(???) váló Lotusba Trulli helyére.
  • bakkerman
    én szurkolok neki,hátha megkapná Massa ülését,végre igazán jó autóban csatázhatna hétről hétre a dobogóért! Massa pedig mehetne Sutil helyére jövőre a Force India-ba
  • IXEMGabeo
    Rosberg hallgat. Még...

Alonsos pletyka is így indult 2008 végén, ha jól emlékszem...
  • Totti5
    Hátsó szárny is elhajlik annyit mint az első, ahogy minden más kaszni elem is, persze ha úgy lövik be mint a flexi szárnyakál hogy direkt az már más.
  • Master91
    Persze, kicsit az összes hajlik, minden autóé.
  • bakkerman
    konkrétan mind a három hajlik...
  • madmanic
    -.-
  • RatBaG #117198
  • madmanic
    akkor az árnyékok játéka látszik úgy a mekin, mintha hajolna, de az rb n egyértelmű..
  • Norbi1990
    Ezek a képek ha jól látom az Ausztrál pályán készültek.
    Szóval akkor nem valószínű, hogy már másolták a Red Bull szárnyát.
  • madmanic
    a meki csak lemásolta azt a hajlékony szart, a mercin szerintem nem hajlik az orrkúp, de a redbullon a kamerát ha nézem...
  • mcmoha
    "egy ismeretlen forrás kijelentése szerint"
    "bulvárlap információi szerint"
    "egy ismeretlen forrástól idézve"

• IXEMGabeo
    Lehet, hogy igazam volt?:)
  • passatgt

• Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20111031-eltunt-red-bullszarnyat-masolhatott-le-a-ferrari.html
    Mondjuk érdekesnek találom, hogy sehol se olvastam, hogy be rendelték volna azt a szárnyat, mert meg kell vizsgálnia az FIA-nak, vagy ilyesmi.
  • b-type
    Sztem túlzás lett volna, Jenson fekete szalagos karja és festések oké.
    Jenson volt az aki ténylegesen gyászolhatta, de a többiek ugyan miért?
    De most tényleg...Kubica, Massa oké, egy sorozatban kűzdenek, egy a cél gyerekkoruk óta.
    Sztem rendben volt így, Jenson tiszteletadását személyessé tette a karszallag, és az a pár közvetlen szó, Vettel egyszerűen fogalmazott, nem volt benne hab duma, Alonso meg kicsit túl vallásosan mint a Spanyolok/Olaszok..
    Sztem nagyon rendben volt így, minden más színészkedés lett volna nálam, 3 világbajnok állt a dobogón, tudják mi jár a versenyzéssel.
  • Dietrich
    igazad van nem pezsgőztek..csak örömködött sumák..

• a.carkey
  • bakkerman
    nem kellett volna olyan nagy mértékű "PR" megemlékezés,de annyit tényleg megtehettek volna,hogy nem pezsgőznek,és 1 percig némán állnak a helyükön.
  • Dietrich
    csak itt volt egy nagy adag pr. maszlag futam elött futam után..sokal hihetőbb lett volna ha nincs pezsgőzés tiszteletből...azért eltelt az esetk óta 1 ill. 2 hét mindenki tudta mi történt nem kellett találgatni.

1994-ben ünnepeltek pedig Ratzenberger jalálát mindenki tudta ha még arra is fogják Sennáét nem..
  • Dietrich
    a tegnapi futam 2002-ben a "legjobb" mínősítést kapta volna..
  • Christian88
    és schumi volt, aki a megemlékezés alatt nem vette le a sapiját vagy ki?
  • IXEMGabeo
    tényleg milyen igazad van, csoportos megemlékezés volt a futam előtt, ilyen még sosem láttam...
  • Amiga
    Miért is? A gyász percei a futam előtt peregtek.
  • IXEMGabeo
    ja igen kihagytam a 2001-es monzai GP-t is, mindegyiken ugyebár haláleset történt és ehhez mérten viselkedtek az akkori dobogósok is...
  • IXEMGabeo
    emlékszem amikor Schumi megnyerte a 2000-es Olasz, 2001-es Ausztrál, és a 2003-as San Marinoi GP-t egyiken se ünnepelt, sőt a 2000-es Olasz győzelménél állította be Senna rekordját és akkor még el is sírta magát a konferencián...ő ebből a szempontból akkoriban nagyon emberi volt a dobogón én nekem ezért is az egyik példaképem mivel MSC mindig őszinte volt és sosem panaszkodott akárki, akármi ellene irányult...
  • kifli
    Én ferrariba Kubicát tudnám elképzelni, amennyiben felépül teljesen :)