182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sumi köcsög volt ám Rosbergel... -
Bullitt #117498 BBC stream -
IXEMGabeo #117497 Schumi és Rosberg nem igaz mit csatáztak:O:O ott Massa belassított MSC előtt és Rosberg ezért jött fel a nyakára -
Me Ga #117496 Van valahol online stream? Köszi -
Innen szép a dobogó:D -
Fela #117494 Sumi belekostolt Massaba :) -
Ahh micsoda izgalmak
Vettel jól hátraesett így... -
IXEMGabeo #117492 Vettel defekt:O -
IXEMGabeo #117491 induljon a menet -
IXEMGabeo #117490 Brundle véleménye -
na most akkor berényi miki a hunyó,vagy ki? mi lett a vita vége? -
IXEMGabeo #117488 na mind1 a lényeg az, hogy most Kimire abból a szempontból kíváncsi lennék mit tudna (3 év után térne vissza ő is), vajon miképp lendülne formába, hisz Schuminak is kellett majd 1 év mire visszarázódott, Raikonak se lesz könnyű eme feladat...Nem szívleltem különösebben, de márcsak a Williams miatt is örülnék, ha oda visszatérne csakhogy ne menjen csődbe a csapat... -
Én örülnék, ha visszatérne. Ha visszatér. de még nincs szerződés, csakhogy tárgyalnak. Ez meg nem jelent semmit.
Szóval nem akarok előre inni a medve bőrére :). Nehogy nagyot koppanjak a végén. -
Hagyjál már :)
A csapatot megvették, pont.
Az F1 topikhoz meg nem a Raikkonen fikázás jön, de nagyon valószínű, most már, hogy valóban visszatér. Hallhattuk a közvetítés alatt is, megszólaltak csapatvezetők, és ő maga is.
Itt mindenki mondja a magáét, én is...semmivel sem különb a véleményem a tiednél, csak a sajátom.
Amire alapozom azt lehet vitatni, tettük is, de az hogy számomra nagyon nagy hátrányból kezdi meg a visszatérést az nálam nem vita tárgya, olyan sportolókért rajongok akik elkötelezettek a választott sportjuk iránt, és Kimi számomra nem ilyen.
Ez nálad Kimi fikázás nálam nem.
Ettől még ő egy nagyon tehetséges versenyző, és majd meglátjuk mit hoz ki magából,...az én véleményem is változhat vele kapcsolatban, de most elég negatív az tény.
Alonso-t kár rugdosni szvsz, ő ott van és teszi a dolgát, amikor szr a kocsija akkor azzal, amikor jó akkor azzal.
Nem kedvencem, de nagy versenyzőnek tartom. -
G_ArchAngel #117485 Szerinted mit jelent a 'Double R'?
Attol, hogy most mar nem ok a fo reszvenyesek, a csapat meg letezik. A logo ugyanaz, mint ami Kimi sisakjan vagy az Ice1team honlapjan van.
Most motorosokat tamogat, es? Kit erdekel, hogy mit csinal sajat penzevel. Te azt fogod csinalni 60 evesen, amit elkezdtel 18 eves korodban?
Amugy hogy jon az F1 topikhoz a Raikkonen fikazas es a rally?
En honapok ota allom, hogy ne rugjak bele Alonsoba, pedig igazan sok ponton tudnek. Fel kellene noni mar, nem? -
Oké számomra is egyértelmű, hogy mi volt a helyzet.
De ha valaki olyan olvassa el a Nemzeti Sport írását aki nem kedveli/követi a Kimiről szóló híreket azt szerintem az idézet mondat megtévesztheti.
De lényegtelen. -
Ezért linkeltem a WRC-ről, ott egyértelmű.
Mivel a csapat nem utazott el a vállalt helyszínekre, ezért méltánytalan lenne a versenyzőt büntetni,..érdekes helyzet, hogy itt a versenyző és a 'csapat' uazon emberhez köthető.
De annyira nem félrevezető sztem, legalább is én már tudtam régebben is, de most hogy felmerült ez jött...szal engem pl. nem tudott összezavarni :)
-
Ne személyeskedj :) próbálj érvelni, ... és nem én kezdtem el a másik fórumozót becsmérelni.
Nem vettem magamra mert én akkor sem fogok ha te teszed, de ha tájékozatlan vagy ne én rám legyél mérges, próbálj meg tenni ellene.
barátnőm gyönyörű köszöni szépen :)
ON: -
"...Ugyanakkor nem tiltják meg a 2007-es F1-es világbajnoknak, hogy részt vegyen a további három futamon, bár a végső összesítésben nem fog szerepelni a neve."
Ez nem a csapatra vonatkozik, hanem Kimire, mint versenyzőre. De mindenesetre eléggé félreérthető ez a mondat. -
G_ArchAngel #117480 Reggel felkeltel es elkezdted Raikkonent agyatlanul fikazni az F1 bulvarbol meritett szarsagokkal.
Miert nem olvasol vagy probalsz baratot vagy baratnot talalni? Menj le a jatszoterre vagy Farmville-zz, tudomisen, de ha menstrualsz, akkor a topikon kivul vezesd le a feszultseget. Vagy zuhanyozz le. -
Megvették...bszki hogy írjam le hogy értsd?
-hmmpf?
Nem hiszem el hogy te trollkodsz, meg kedveled és közben fngod sincs mit is csinál.. :(
ehh
van jobb dolgom is. -
IXEMGabeo #117478 már megint jönnek ezek az összeesküvés elméletek? -
IXEMGabeo #117477 miről beszélünk? tavaly Korea óta formában van szinte, eltekintve 1-2 balesettől, de az mindig benne van a sportban. Így is 5 pontra van tőle, hogy Schumi többször esett ki, mint Rosberg... -
G_ArchAngel #117476 http://www.doublerracing.co.uk/
Komolyan mondom, nyitok egy szamlat es utalhasz penzt, mert nelkulem meg a ma estet sem fogod megerni:))) -
ja, ti nem is tudtátok hogy volt formula csapata (Bruno Senna is versenyzett náluk)
ő és menedzsere neve alatt.. -
A csapat pontokat vették el, az egyéniben értékelték, semmit nem írt el az NSO
WRC -
A VB pontversenyből azért zárták ki a csapatot, mert nem teljesítette a 3 tengerentúli versenyt.
".....bár a végső összesítésben nem fog szerepelni a neve"
Kimi neve ott van az összetettben, úgyhogy nem igaz amit leír a Nemzeti Sport.
http://www.wrc.com/results/ -
G_ArchAngel #117472 Ez van, ha egy troll felkeszuletlen:) -
G_ArchAngel #117471 Mivel mar Ice One Racing a csapata es ez a nev alatt tamogat masokat. http://www.ice1racing.fi/ -
Ice1 Racing Kimi csapata. Finn fiatalokot támogat a motocrossban. -
Persze, de hát ugye a Nascar nem kevésbe került (100ezer dolcsi volt vagy hogy a kocsiért), ezért aztán már nem sikerült teljesítenie az aláírt 10 helyszínt:
Kimi Räikkönen nem indult el az Ausztrál ralin, pedig a csapata az év eleji nevezéskor jelezte a rajthoz állását, ezért pedig kizárták a vb-pontversenyből. Ugyanakkor nem tiltják meg a 2007-es F1-es világbajnoknak, hogy részt vegyen a további három futamon, bár a végső összesítésben nem fog szerepelni a neve. Räikkönennek emellett 16 200 eurós büntetést is fizetnie kell, valamint a csapatának is állnia kell a nevezési díjat.
A döntést elfogadta Benoit Nogier, a csapat menedzsere is. Räikkönen eddig nem találta meg a számításait a rali világában: az eddigi hat 2011-es viadalon, amelyen indult, összesen 34 pontot gyűjtött. -
G_ArchAngel #117468 Az a kerdes, hogy Nico miert lassul be latvanyosan, ha a kerpeni a kozelebe van. Miert a pontversenyben elorebb levo pilota kapja a szarabb taktikat?
A tobbi himestojas, amiben 35 eve nem hiszek. Igencsak brazilkent kezelik Rosberg-et a Brawn-Schumacher szerelemcsapatnal... -
A TOP 5-nek sok realitása nem is volt és nincs most sem. Loeb, Sordo, Ogier, Hirvonen, Latvala, Solberg, Ostberg, H. Solberg mellett nagyon nehéz lenne bekerülnie. -
Nincs már pénze..
Egy szezon a WRC-ben nem kis pénz..dehogy dagobert.
Nincs már csapata sem (google/Raikkonen Robertson: Temporarily Unavailable. :) ) -
G_ArchAngel #117465 Igen, valoszinuleg a vodka dragabb, mint a monacoi ingatlanok, mert a nala joval kevesebbet kereso pilotak latvanyosabban koltenek.
Vagy siman Dagobert, mint Bernie? Lehet megveszi az egesz F1-et, ha az oreg eltavozik?
Persze lehet csak szaunat futi fel a penzzel...
(Button kevesebbert ment a McLaren-hez, mint amit Brawn/Mercedes-tol kapott volna) -
Itt sztem inkább már régen nem az kérdés hogy ki kit ver szrrá, MS nagyon nagyokat megy már futamok óta.
-Schumacher még hatékonyabban alkalmazta ugyanezt a trükköt Nico Rosbergen, megnyerve azt a párharcot, amely - bár a kamerák ritkán mutatták - a verseny történetének legizgalmasabb szála volt. Azzal, hogy az első kerékcseréjét egy körrel később kellett lebonyolítania, Michael hátránya csapattársához képest a 20. körben 6,4 másodpercre nőtt. Ezt azonban makacs igyekezettel, tizedről tizedre ledolgozta (egyforma állapotú és keverékű gumikon), a 44. kör végéig 1,8 másodpercre csökkentve a lemaradását. Rosbergnek, mivel tartott az elévágástól, nem volt más választása, mint kimenni a bokszba, csakhogy ezzel kénytelen volt a kemény keverékre váltani - amit Schumacher kíméletlenül kihasznált. Még öt teljes körig húzta a lágy gumikon, zsinórban háromszor az egész mezőnynél jobb időeredményt érve el, beleértve Vettelt, Webbert és Alonsót is. A 46-48. kört rendkívül egyenletes tempóban teljesítette: 1:28.564, 1:28.659 és 1:28.549 alatt. Eközben Rosberg fokozatosan gyorsult 1:29.699-ről 1:28.980-ra. Schumacher így végül simán csapattársa előtt hajtott ki a bokszból, és vissza sem nézett többé, mert hamarabb is melegítette be a kemény gumikat. Ez minden szinten kőkemény harc volt a Mercedes két garázsa között. -
[URL=http://www.a5.hu/cikkek/53/46062.shtml]Whitmarsh egyúttal azt is elárulta, hogy 2010-re megpróbálta visszacsábítani a versenyzőt a McLarenhez, ami kis híján sikerült is neki. "Tavaly komoly tárgyalásokat folytattunk, amelyeket én kezdeményeztem" - mondta a csapatfőnök, aki úgy fogalmazott, már "nagyon előrehaladott" szakaszban voltak az egyezkedések, az aláírásra azonban soha nem került sor. - "Végül nem jött vissza, mivel hirtelen rájöttem, hogy Jenson (Button) is elérhető lenne. Tettem neki egy ajánlatot, és ő meglepetésemre vállalta a kihívást. Ennek még most is nagyon örülök" - tette hozzá. [/URL]
...Sztem inkább keveselte a pénzt.. -
De most őszintén, minek is ment volna 2010-ben nem top csapattal??? :) A RBhez ugye nem fért be, a többi közül meg a McLaren Buttont szerződtette inkább, fricskaként szerintem azért is, mert Kimi anno simán lelépett a Ferrarihoz. A Ferrari inkább a balesetet szenvedettet hagyta Alonso mellett, így más hely meg nem maradt. (A tavalyi és az idei Merci ráadásul nem volt a legjobb ...)
Látva Vettel teljesítményét, már a tavalyit is, de az ideit meg mégkülönben, Kimi sok vizet nem zavart volna más - nem top - csapatban sem. Akkor meg - jól felmérve - inkább kipróbált mindent, amit akart, és ezzel egy rakat lóvét keresett. Alonso, Schumacher, idén sehol sem voltak. -
G_ArchAngel #117461 Szerintetek most, hogy Rosberg aláírt megint olyan taktikát dolgoznak ki neki, hogy véletlenül motort kelljen kímélnie, üzemanyaggal spórolnia vagy rosszkor kiállnia kerékcserére?
Lesz megint kozmetikázás, hogy az öreg idén annyira ne legyen szarráverve? -
inkább az a baj, hogy a tanuló éve után az első 5-be várták, legalább is Quesnel. De ugyan úgy 10. lett mint tavaly.