182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #117626 Pont BBC-n is ezt mondtak a futam elott: 90/10 az technikai hatter (mernokok, auto, strategia), a tobbi a pilota. -
Én sem hiszem, hogy ennyire béna lenne a webber, hogy ennyiszer elrontja a rajtot.
Ha rajta múlna, akkor napi 25 órában gyakoroltatnák vele a rajtot, mint ahogy a csapattal a kerékcserét. -
IXEMGabeo #117624 abban van valami reális magyarázat, hogy Webber a Pirelli gumikat hozta fel, hogy azok miatt hiszen Hamiltonnak is volt, hogy több futamon keresztül meggyűlt a baja az abroncsokkal, gyorsan elkoptak, mivel a stílusuk nagyon megegyezik...tavaly pl Schumi szenvedett nagyon a Bridgestone-al, de nála más tényezők is voltak...
mindenesetre nekem nagyon furcsa, hogy Webber nincs ott Vettel seggében, elhiszem, hogy Vettel nagyon megerősödött mentálisan, de ezt se hiszem el, hogy valaki legalább 10 futamon keresztül hátraesik a rajtja miatt...ilyen nincs, vagy ha van akkor a világ legpechesebbje az, akinek beragad állandóan a kuplungja... -
Wlanseraf #117623 Azt kéne megértenetek hogy nem a kis kedvenceteket szidjuk, mert fasza pilóta!!!!
Hanem hogy kurva érdekes ez a Webber dolog.. lehet itt jönni a Pirellivel, mindenki olvasta.. azóta mert pár ezer kilométert vele egy grammot nem javult!!! ahamm.... Pirelli lol -
Wlanseraf #117622 Te azt hiszed hogy az F1-ben 10% az autó 90 a pilóta? lehet hogy le kéne szállni a magas lóról...... mert kb pont fordítva van.. mint ahogy te ülsz azon a bizonyos pacin:) -
Wlanseraf #117621 1: Grat!!! de mintha lett ott volna valami nedvesség:D
2: Először is tisztázzunk valamit! idézz tőlem hogy én Vettelt szidtam!! Lehet hogy olvasni kellene és gondolkodni tisztelt Mester..... -
Nem értem miért...Csak ész ellenérveket kéne felhozni még ha baromi nagy ostobaság az amit állítok. Mert lehet hogy igazatok van, csak hogy nem tudtok meggyőzni ilyen stílusú írással az igazatokról az biztos :D. -
Nem én veled nem kezdem se itt meg se ott................... -
Bebaszna ha 365 milliárd ember élne a földön... -
Hja...persze :). Te ott dolgozol, te tudsz minden háttérinfot... oké főnök. :).
Tudod te ki az az Adrian Newey? Kezdjük itt. -
Nem csak mi,a világon 365 milliárd ember,ti meg 100-an állítjátok annak az ellenkezőjét,amit,tudni,látni,hallani és olvasni lehet..
Ráadásul a McLaren is legalább annyira jó,cinikusan és is megjegyezhetném,hogy a mezőnyből 25 pilóta vb lenne vele.. -
És ti ennyire biztosak vagytok benne? :) Én se 100%-ra mondom, de ti ÁLLÍTJÁTOK, hogy így van. Érdekes nem? :). -
"legjobb autóban ül, ennyi"
Ki emlékszik még 2008 Olasz nagydíjra, ahol egy Torro Rossoval 1. pole, 1. hely lett? oO az is "legjobb autó" volt?
Mikor száltok már le erről a témáról? :D
persze marha jó a kocsija, de kell hozzá egy marha jó pilóta, miért nem bírják ezt elfogadni? Atya ég. -
Ez szép. Még a végén azt állítják hogy Webber autóját a boxból direkt ellen kormányozzák. Még hogy távirányító... :D Nem RC autók ezet jó napot! -
Már nagyon rég óta nem lehet beavatkozni a terminálról a kocsikba..
Persze lehet ezt a szabályt már előbb meghozták,mint amióta nézed az F1-et -
Azt ugye tudod hogy van a világon egy olyan szerkezet hogy távirányító.
Ilyen rendszer be van építve az F1es autókban (a "kiselejtezett" régebbi típusokat, amiket vezethettek sima egyszerű emberek azokba is be van építve, hogy ellenőrizni tudják hogy semmi baromságot nem csinál az illető személy, illetve hogy nem zúzza le a verdát)
Ez alapján abszolút elképzelhetőnek lehet tartani hogy a kuplungot egy picit tovább tartják (fél tized másodpercre is elég) egy rajtnál.
Az alapján is elképzelhető, ami tavaly történt. Emlékezzünk csak vissza, hogy Webber hányszor volt összetűzésben a csapatával? A Török, az Angol és sorolhatnánk. Egy pilóta ennyitől nem esik szét fejben...ehhez sokkal több kell...Sőt pont hogy megerősíti hogy ez az végre versenyképes voltam kicsi hiányzott a címhez, majd jövőre...ehhez képest fasorba sincs.
'94 óta egyszer sem láttam olyat hogy ennyitől demotivált lett volna egy versenyző...még Raikonnennél talán, de ő a Mekis évei alatt szépen összetört...
Érdekes hogy Webber mindig technikai gondokkal küszködött (Kers nem működik, aztán még is stb...). Vettelnél semmi technikai zűr nem volt...vagyis most hirtelen nem tudok mondani...
Sorolhatnám az indokokat amik feltételezések, de igen gyanús dolgok ezek...Nem tudok ennyi mindent véletlennek titulálni, ez túl sok. -
ShaiHulud #117610 meg webber nyilatkozta az evad elejen, hogy nem fekszik neki a pirelli. -
Wlanseraf #117609 :D komoly érv volt:) -
Persze,hogy mindent elmond.Elmondja az igazságot! -
Pedig ez ilyen,ha elveszted a fonalat és az önbizalmad,nagyon nehéz visszatalálni..
De hogy mennyire igaz..Versenyen Webber is tud néha,néha leggyorsabb kört futni,akkor most mi van? arra az 1-2 körre megjavítják az autóját? Hát nem,arról van szó,hogy mivel ő sincs fejben rendben,nincs meg a kellő koncentráció,így nem tud folyamatosan konstans köröket futni.. -
Wlanseraf #117606 Már az mindent elmond hogy azt leírod hogy a mezőny legjobbja:D
A legjobb autóban ül... ennyi..
És hogy a mezőny legjobbja semmi nem támasztja alá csak hogy Webber egy fos érdekes módon ebben az évben... és térjünk vissza akkor kicsit:D -
Na a másik!
Mi értelme volna?csak egy értelmes magyarázatot adnátok rá..
Vettel jelenleg a mezőny legjobbja,ezt a világon már mindenhol tudják,csak ti erőlködtök itt egy páran.. -
Wlanseraf #117604 minimum 10 versenyző van a mezőnyben aki VB lett volna idén Vettel autójával... és igen nem Webberevel:) -
Wlanseraf #117603 Elég régen nézek versenyeket, nekem nem gyere be az hogy amikor egyik évben ezredek vannak köztük.. következő évben meg 4-5-6 tized körönként.. lol -
Wlanseraf #117602 Értem:) Tehát Vettel jobb Webber szarabb, az pedig lehetetlen hogy Vettel jobb autót kap mint Webber?? soha de soha nem fordult még elő hogy valakit vissza fogtak...:D
Az a duma meg nem kell hogy most mért nem gyorsul hogyha Vettel már VB.. egész egyszerűen azért mert kilógna a lóláb... -
Ezt a sok baromságot vajon honnan szeditek!? Nem is értem 

Nézd meg mit művelt itt tavaly,egy tiszta köre sem volt,akkor esett szét fejben!
Webbernek magában kell keresni a hibát, nem az autóban,ez tény,nem pedig agyszülemény.. -
Miért kapna szarabb autót amikor alapból is lassabb? tavaly jobb Webber ült abban az autóban, de tavaly sem sikerült neki megnyerni, mert elfogyott. Idén meg sokkal jobb Vettel ült a másik autóban, aki jobb és magabiztosabb mindenkinél. -
Nem ragadt be 10szet, és hállelúje hogy most jól el tudott jönni, az más kérdés hogy a hétvégén szintén fényévekre volt Vettel tempójától. Neki nem a 3. helyért kellett volna menni, jó esetben ha nem rontják el a boxot. -
szarabb autót kap Webber,ennyi a lényeg. tavaly érdekes módon ugyanez a Webber ült az akkori RB-ban,és nagyon komolyan verte néha Vettelt,idén érdekes módon nagyon nagyon ritkán tudott olyan tempót menni(akár edzésen,akár futamon),mint fettelke. -
IXEMGabeo #117597 Totti szted az nem furcsa, hogy 10-ből 10x beragad a rajtnál a kuplung miatt és amikor már világbajnok lett Vettel a rá következő futamon kapásból nem ragadt be...nincs ennyi véletlen -
IXEMGabeo #117596 tommygear sosem írt az F1 topikba...kocsis volt az, Shadoweyes is megmondta
OFF vége -
Hát nem lenne rossz ha Leimer nem lett volna ekkora paraszt...
A vágások az utolsó körben meg teljesen szétcseszték a versenyt, ez is ment a bírók kezébe...szóval nem mondanám hogy húúúú de rohadt jó egy verseny volt...inkább forró fejű fiatalok kőkemény, olykor szabálytalan manőverei. Leimer féle kiütés előtt egész jó volt a dolog. Utána lett szétcseszve. -
Vagyis azt hogy lassú, elrontoja a rajtokat, sokan hibázik, az a csapat és az autó hibája? mindig tanul valamit az ember:) -
ez fasza... -
No, ezt hívják autóversenynek, nem azt az unalmat ami az F1 volt... -
NovaTerra #117591 Én is azt éreztem, hogy nála mintha nem úgy menne az autó, ahogy kellene. Illetve valahogy mindig nála romlott el valami, nála voltak pontatlanságok, neki nem jutott valami, stb..
De ettől teljesen függetlenül az idei forma 1 mocskos unalmas volt. (számomra)
Nincs favoritom, a Ferrarival szimpatizálok mióta nincs Schumacher. Valamint Kobayashi szimpatikus. -
G_ArchAngel #117590 Autoverseny. Ezt kellene kiemelt heleyen kozvetiteni, nem azt a szart, amit F1 nev alatt az arcunkba tolnak. -
-
WinStar #117588 a valaha élt legjobb pilóta? xD xD :D
Ez azért kemény volt.....1992-ben is biztos sok ember hitte ezt,nincs olyan hogy valaha élt legjobb pilóta,van jó pilóta és rossz pilóta.És ennyi!
Azért maradjunk a földön! -
S8DJ #117587 ez nem kocsis, hanem tommygear... épp ideje volt, hogy rájöttek az admin urak és bannolták :)