182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mégis izgalmasak nagyon a versenyek,hiába az F1-ben a rohadt biztonságos pálya,meg szabályok,ha senki nem mer 10%-ot se kockáztatnim,és vonatoznak egymás mögött 60 körön keresztül...nézőként az izgalom,a szórakozás a lényeg,ha adná a TV az argentín túraautó bajnokságot,telibeszarnám hogy milyen biztonsági cuccok vannak,ha élvezetesek a futamok -
Nem baj, de legalabb jo versenyek vannak:)
Termeszetesen a balesetekert, az embereletekert kar:/ De valszeg penz sincs ami megoldana a FIA elvarasait, es a rengeteg szabalyozas, foleg a FIA penzugyi erdekeltsegebe tartozo dolgok, rontananak a versenyhangulaton is... -
olyan szinten vannak lemaramadva biztonság terén, hogy semmilyen FIA licenszük nincs se pályákra se versenyzőkre..
-
IXEMGabeo #117744 hmm ez érdekes cikk:)
egyelőre nem mondok semmit Hamiltonról... -
IXEMGabeo #117743 állítom, hogy jelenleg a legtöbb svindli a Renault csapatnál van
nem csodálom, hogy Heidfeldet kitúrták -
Azert a TC-hez tegyuk hozza, hogy az egyik legjobban kitalalt sorozat, rengeteg autoval, latvanyos palyakon, jol szervezett, bonyolitott, sok rovid elofutammal. Kizarolagos szerepe van a versenynek es a szorakoztatasnak!
Erdemes megnezni nehany videot: mindig telthaz van, brutalis hangulat, a futamok vegen tomeges ugralas, unneples, enelkes (ami meg a cockpitbe is behallatszik):)
Teny, hogy el vanna maradva a bitonsag teren, de a sok sulyos baleset nem csak annak tudhato be. Ott 40, szinte egyforma auto versenyzik, egymastol centikre. Az nem Forma1, ahol az elso ket kanyar utan, mar csak koronkenti idokbol lehet latni ki mit csinal;))) -
már a puszta előzési gondolatért ;) -
már azt büntetnék,hogy merészelt így bemenni egy ilyen veszélyes kanyarba,ezzel veszélyeztetve "versenyző" társa épségét :))) -
A F1ben már büntetnék, hogy levágta ... :) -
jah,csak a piros autóból következtettem :D -
Zanardi..
Bryan Herta volt a szenvedő fél
Vasser a bajnokságot nyerte azévben -
Mellesleg a vérszagra gyűlt száni F1 oldalak még most is Wheldon esetében 2x IndyCar bajnokot írnak..pedig ő még az IRL-ben 2005-ben volt és csak 1x bajnok. 2008 óta a név újra IndyCar.
2x az Indy500-at nyerte meg ami csak 1 futam a bajnokságban...csak a leghíresebb.
ha már írnak valakiről az lenne a min. utánajárnak a dolgoknak..ezért szar a hazai média többnyire tisztelet a kivételnek. -
huh vzz, kicsit más szemmel fogom nézni a következő futamot 'lagosban :)) -
aztabüdös,szépen berakta Vasser -
Argentin Túraautó Bajnokság.
nemzetközi nevén Turismo Carretera
honlap: http://www.turismocarretera.com/
azért írtam hogy csak a vér szagát látod benne de fogalmad sincs miféle bajnokság ez.
pedig ha tudnád évente min. 1 halálos balesetük van átlag, hogy a biztonság terén kb. 30-50 évvel vannak lemaradva, hogy olyan pályákon is mennek V8-as autóikkal, amiken nálunk max. hegyifutamot rendeznének ők meg nem felfelé hanem lefelé száguldoznak, már nem is meglepő.
De ha ilyen hamar ráugrasz a témára :)ajánlom a brazil kamionverseny bajnokságot..ott is halnak meg elég gyakran.
Ezt túlélték karcolás nélkül..egyikük Bruno Junqueira volt.
-
nascar birodalom kellős közepén értelmetlenség is ilyen pálya megépítésének még az ötlete is..
Eccleston vén ember már talán megtanulja az USA-ban nem úgy működnek a dolgok mint Mo-n hogy majd az állam fizeti a beruházást egy építkezésen vagy a jogdíjakat neki. -
igazad van ne menjenek oda, mert még azokat a pályákat is elbasznák Tilke modra..
amcsi ow-nek nem volt gond..sőt volt valaki a leghíresebb előzését hajtotta végre az utolsó körben ott.
-
A Lotusé beszédes ... -
-
Bocsánat, hogy lemertem írni az "azt hiszem " szót, "asszem" ként. Retek klubbot csak akkor kapcsolok, ha F1 van. Blikket max, ha reggeli kávémhoz nincs más olvasni való. És az f1live.hu-ról szedtem a videót, ott csak annyit írtak, hogy argentín pilóta. Amikor a videót közzé tettem, 3 komment volt csak, idézek belőle kettőt:
everything happens on.....spanish?........italian? tv?
computerconrad 2 nappal ezelőtt
@computerconrad Argentina
Ne kössünk már bele ilyen apróságokba kérem.....
De jogos, nem tudom milyen bajnokság volt ez. Kíváncsi vagyok, hogy miféle ? -
sehogy, a dugóhúzó nem ezeknek az autóknak való (sajnos), én nagyon bírnám ha visszajönnének a Spa típusú pályák, és egy Laguna Seca is kötelező lenne, de sajnos erre semmi esély, végig lehet menni Nordschleife-n is, de kiélezett tempóban ezek az autók nem elég 'biztonságosak'..
Pedig van előzési lehetőség Laguna-ban is. -
Sehogy. Esetleg minden körben szárnycsere. -
G_ArchAngel #117725 Beszeltem egy amerikai haverommal, allitolag nem ertettek meg, hogy miert kell a sok balos melle jobb kanyar is...
-
laguna secaban megnézném ki hogy oldaná meg a hírhedt balos-jobbos lejtős kanyart -
cikk elején írják -
Kedden leállt az austini építkezés
ez már akkor biztos volt, hogy halott ügy mikor bejelentették ott építenek pályát..F1-nek nem jó laguna Seca, Road America, Watkins..hát szopjanak akkor. -
hát az elég karcsú -
"A Red Bull 5 év alatt két győzelmet hozott össze a NASCAR-ban...Be is csukják ott a boltot." -
IXEMGabeo #117719 Alesit én jó pilótának tartottam egy örök ígéretnek, nem került alá sosem versenyképes autó -
IXEMGabeo #117718 Suriken csillag ezen szakadtam:D:D:D:D -
Ez a Vergne gyerek is nagyon meggyőző volt egész évben! -
franciáknak prost óta nincs jó versenyzője F1-ben miközben a motorjuk állandón VB győztes autókban dohog.. -
ha Wickens jönne lenne egy szurkolója rögtön :) -
Verny?:D
Szegényt a WSR-en a hangosbemondón Vörny-ként is emlegették:D Mondjuk Ricciardo is Ricsárdó volt... -
Lófejű Buemi helyére beülhetne .. -
Kár hogy Ricciardo nem ülhet be az egyik bullba, mert már ittvan...megnézném mit kezdene az idei fiúkkal :D -
Verny,Bianchi dúrván jók,nagyon várom hogy bekerüljenek az F1-be,még jöhetne Wickens is,Ricciardo már itt van,kell a felfrissülés az F1-nek -
Sajnálom mert ő igazán tehetséges fiatal. Bár az olaszoknak nem nagy piac Franciaország...de akkor is... -
G_ArchAngel #117709 Akkor 1-et meg minimum varhatsz:/
Nagyon sokat vedtem Massat a balesete utan, de a Ferrari mar sok neki szerintem is. -
BIANCHI!! (Y) 2 éve várom hogy beültessék Massa helyére.