182279
  • pedobear
    Az azért érdekes, hogy HAmiltonon miért a német tervezés van, mikor 2x is a magyar nyert.
  • pedobear
    Esik már az eső????
  • IXEMGabeo
    Minardi...

amúgy én akkor ugrottam nagyot örömömben amikor Talmácsi világbajnok lett, de ott is voltak fikázók, akiknek az sem volt elég:S sztem az qva nagy dolog volt a motorsport történetében
  • G_ArchAngel #117984
    Zoob Kati es Levai Adrienn csinalt egy uj magyar divatmarkat az Attitude-ot, ami tartalmaz magyaros mintakat, nepmuveszeti motivumokat. A vallalkozast - magyar divatot a magyaroknak jelszoval - I. Szent Viktor es udvartartasa tamogatja.

Csodak nincsenek, oruljunk mi is.
  • RatBaG #117983
  • Smicy2
  • hugopareiros
    Mielőtt kiadod magadból a szánakozásodat, próbáld meg értelmezni az általam írottakat.

A problémám mindössze annyi, hogy a kedves kommentátor úr (meg már lassan már úgy vélem, hogy ti is) annyira belelkesedett a témára, mintha az AIDS ellenszerét találtuk volna fel.

Természetesen én is örülök neki, hogy egy magyar emberke által készített alkotást lehet látni, de ennek a hírértéke akkor is kevesebb, mint hogy a szomszédom elbüfögi az ábécé első 20 betűjét.

"Tán ebből akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebből az ország gazdagabb lesz és ettől neked is jobb lesz?"

A kérdés egyszerű, de a válaszom rá összetett lesz.
    Alapvetően nem. Meg se fordult a fejembe. Átlag nézőként 'ejj fain megnyertük a szavazást, magyar mintázatban versenyzik a meki".

Viszont amikor xy elkezdi, hogy "Újra magyar vonatkozás van a Forma 1-ben." "Mivel a bajnokság eldőlt, nyugodtan szurkolhatunk Buttonnak".
    ...ájjonmámegavonatozáskéremszépen

Amikor a Zsolti beülhetett a Jordanbe, nah az tényleg nagyszerű dolog volt. Akkor kijött belőlem a gonosz, és szinte imádkoztam azért, hogy az első 8ból valakinek romoljon el a kocsija és így pontot szerezhessen a srác. Ez sikerült is. Ennek volt hírértéke és ez előre is lendíthette volna a magyar autós sportot.

Most viszont Hami és Button köpenyéről van szó. 3 év múlva megkérdezel random 100 magyar embert, hogy "melyik a leghíresebb köpeny ami eszedbe jut". A válasz Harry Potter láthatatlanná tevő köpenye lesz. Esetleg ha valaki kicsit műveltebb, akkor lehet, hogy Puccini operáját válaszolja rá, de nem "há emlékszel 2011ben volt az a az a tudod szavazás, ott nyertek a magyarok csalással és a Forma 1ben..."
    (remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni)
  • nyuny01 #117980
    "de ettől nekünk nem lesz sem több, sem kevesebb..."
    Miért mit várnál te ettől?Csak úgy kíváncsiságból?Ha már nem lehetsz valaminek a haszonélvezője akkor az már értelmetlen dolog?

Bocs csak olyan furán jött le ez az egész!

"Mitől lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?"

Tán ebből akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebből az ország gazdagabb lesz és ettől neked is jobb lesz?
    Lol ne viccelj!Ez alapján a hozzászólásod 2. sorát gondold át még egyszer! :)
  • bakkerman
    Bottas menjen a Williamshez,Hülkenberg meg a Force-hoz,kellenek a fiatalok!
  • G_ArchAngel #117978
    Igaza van, jo csapathoz el lehetett volna menni kevesebbert is, de 1 pontert sem igazan harcolo csapat fizessen meg egy VB-t, akinek talan meg mindig a masodik legnagyobb mediaerteke van MS mogott.
  • z0ty4
    Räikkönen túl sokat kért a Williamstől, Sutil lehet a befutó

na erről ennyit.
  • madmanic
    Kubica-nyilatkozatok-magyarázat
  • szabii98
    f1 live fbjéről.

'A 2012-es Brazil Nagydíj tervezete - érdekes, még megerősítésre váró névsor!'

Ez meg így poén kép:
  • mcmoha
    Szidtad a Czolnert, es az tilos ebben a topikban.
  • IXEMGabeo
    szakadok milyen cinizmussal írod ezeket:D:D

amúgy én mindig azt mondom, hogy sok kicsi sokra megy. Ha egyszerűen nincs más ennek is örülni kell
  • fifi
    mi csúnyát írtam barátom?
  • LeventeV
    az év eleji botrányok miatt nem szeretik egymást. de szerintem is jobban járna a renault kimivel.
  • Totti5
    Neked mitől lesz jobb hogy hétvégente 2 órán át bámulod a sok milliót, mlliárdot kereső sztárokat a tévében, amiért még fizetsz is, ahelyett hogy dolgoznál és pénzt keresnél? hm? nem kell válaszolni!
  • hugopareiros
    Lehet mi bizonyítjuk, hogy milyenek a magyarok.
    Te pedig azt, hogy miért tartunk itt.
    Ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkoznánk, az ilyen apró hülyeségekből csinálunk szenzációt.

Már azt sem értettem pár éve, hogy amikor Tim Howard volt a Manchester United kapusa miért emelték ki, hogy magyarok a felmenői.
    Főoldalas hír volt egy csomó magyar hírportálon.

Erre lehet írni azt, hogy büszkék lehetünk arra a magyar nőre/férfira aki jókor tette szét a lábát/rakta be a lompost, de úgy konkrétan?! Mitől lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?

Jönnek majd az amcsi nők, hogy igen gyere magyar sárc. Csináljunk egy második Tim Howardot.

Illetve az overálnál maradva. Ezért fognak jönni a külföldiek Magyarországra. Látták, hogy a Button bácsin milyen ruha van.

"Hí asszony, menjünk má' el a magyarokhoz aztán csináltassunk ilyen ruhát. Hátha utána jobban megy majd a gokart nekem is."
  • Totti5
    Webber is dúrva kört ment, kb így kellett volna Vettel mögött loholnia egész évben...

Senna eredménye sokkal jobb mint az előző x futamon, de ettől még nem váltja meg a világot... amúgy a Rönó miért nem csap le Kimire? vele lehet tudnák azt hozni amit Kubicával. Petrovval semmire nem mennek, egy újoncal meg szintén zsákutca lesz.
  • Totti5
    Abszolút
  • Ulvar
    Arra gondoltam hogy lehet azt nézni, az független a magyar kommentártól. Teccik érteni? :).
  • Totti5
    Egyrészt válogasd meg a szavaidat, másrészt ha téged nem érdekel, akkor elngedd el a füled mellett, vagy nézz más csatornát... ismét bizonyítjátok hogy milyenek a magyarok! Grat.
  • Totti5
    BBCnek semm köze nincs ehhez, mint ahogy a német verzió sem érdekel minket, ahogy a németek sem a magyarral vannak elfoglalva, hanem a sajátjukkal.
  • Ulvar
    BBC adás...ott csak megemlítették hogy ilyenben van most Button, Hamilton meg a német mintában. Ennyi.
  • fifi
    büszkék... azok lehetünk, de ettől nekünk nem lesz sem több, sem kevesebb...

el lett mondva egyszer, kétszer, sokszor,hogy vaN ilyen... tényleg remek, ennek ellenére most is majdnem elélvezett ez a kretén amikor meglátta Buttonon...
  • hugopareiros
    Remek. Habár számomra továbbra is gáz, hogy ez nálunk már világszenzációnak számít.

Igen értem, velem van a gond. Lehet boldogabb életem lenne, ha minden ilyen apróságért ennyire tudnék lelkesedni, mint ti.
  • Totti5
    Büszkék lehetünk egy magyar fiatalra akinek a művét világszerte sok mllióan látják a tévében? persze tisztában vagyok azzal hogy ez a magyar mentalitással nem összeegyeztethető.
  • hugopareiros
    Magyarázd el.
  • Totti5
    Ott a gond, hogy nem érted.
  • hugopareiros
    Beszarok ezen a kommentátoron.
    Mindjárt elélvez a kalocsai mintás overáltól:
    1. sztem szarul néz ki
    2. egyáltalán nem érzem ezt nagy dolognak
    3. nem értem hogy mi lesz ettől jobb nekünk magyaroknak
  • nearo
    Q2-es idejével még Alo elé is befért volna.
  • zzeN
    1:11:918, laza 3 tizedet hozott az utolsó körben... meglepő...
  • Master91
    Rosberg meg verte Massát :D Sumi nem mert mért időt, tehát 10. DE kemény keverékűvel rajtól? ( sztem 1 szett gumija maradt a lágyabbikból)
  • Master91
    Atya úristen, Vettel milyen időt ment...
  • desigo
    Senna top10ben
    nem rossz
  • Totti5
    Rosberg mit hekkelet össze? egészen döbbenetes az ideje.
  • passatgt
    jappán
  • desigo
    nah jó kis eső közeleg...
  • Totti5
    Hamilton Gábor :DDD