182279
  • Minstrel
    Ha Palik kicsit felkészültebb lenne és kevesebbet üvöltözne akkor minden oké lenne vele, de ezek a Gyula cseszegetések meg shell labor reklámok nem voltam szimpatikusak. Ott van pl. Haraszti aki a MotoGP-t közvetíti, kiabálós Ő is, de legalább ismeri a motorosokat, sok infót mond futam közben és a régi dolgokat is mindig jól tudja.
  • Wlanseraf
    Ez mennyire marha:DDDDDDD

"Jenson Button, akit lassan csak Kalocsai Gombosként emlegetünk"
  • IXEMGabeo
    Totti nem teszel ki szavazást?
  • Ulvar
    Én még mindig mondom hogy kurva jó hogy elment. Olyan marhaságokat hordott össze vissza, fingja nem volt arról hogy ki ül éppen az adott autóban, azt se tudta hogy melyik autót nézi éppen. Hát emlékszem volt hogy Toyotára azt mondta hogy BMW...még 2008ban asszem.

Bár tény, hogy sok marhaságot mondott, azért vicces is volt egy két dolog amit mondott, de a szakmaiság az nagyon hiányzott, főleg a 2000es évek közepe felé.

A többi részt nézzétek meg magatoktól! :).
  • Firerock
    Hát akkor úgylátszik ez amerikai tendencia,tegnap néztem az ottani Xfaktort,és addig amíg elmondták hogy ki jut tovább,ez itt nálunk kb 2 perc,2db reklám volt.
  • szabii98
    De komoly, mikor elment Palik mindenki mondogatta h dejó végre elment ez az idegbeteg, mert utálta a fél topik, mostmeg visszasírják. Akkor hogyis van ez?:))
  • Totti5
    Kétlem hogy most annyi pénze lenne az MTVnek hogy a helyszínre küldözgesse az egész csapatot. Szabadedzést meg nem hinném hogy adnák.
  • bakkerman
    felőlem a viva tv is adhatná,csak legyenek jó futamok :) jah,és palikot vissza
  • Minstrel
    Jó lenne ha lennének a szabadedzések is közvetítve és már előbb adnák a rajtrácsot is, német RTL-en is tök hangulatos mikor már fél órával a rajt előtt mutatják, hogy jönnek ki az autók, stb.
    Azt mondjuk remélni se merem, hogy riportert és kommentátort küldenek ki, bár nem lenne rossz, régen a Palikék is a helyszínről szokták nyomni.
  • Ulvar
    BBCn még ennyi sincs. Amerikában a Speed csatornán na ott....rémálom.
  • Totti5
    A külföldi csatornákhoz képest zéró reklám volt... az a 10 mp osztott képernyőn? lol...
  • szabii98
    Palik rew
  • mosoporr
    Kevesebb reklám.
  • Ulvar
    Remélem sokkal jobb irányba fordul az egész. Mert ez kurva szar volt már az elmúlt években.
  • mardal
    Sziasztok

Szerintetek mennyiben fog változni hogy az m1 visszaveszi a közvetítést az RTL Klubtól?
  • mosoporr
    igazi ritkaság
  • Zoli007
    Eladó Battön mintás terítő!
  • mosoporr
    Valóban, ilyen reklám mellett a nemzetközi piacot kell megcélozni :D
  • V43 1105
    eBay
  • mosoporr
    Nagyim csomó ilyen terítőt hímzett,még engem is tanított.
    Asszem felrakok párat vaterára :)
  • Totti5
    Hivatalos: Jövőre Charles Pic lesz Timo Golck csapattársa a Virginnél.
  • Peter1
    Twitteren Peter Windsor írt egy ilyen bejegyzést:

Some serious people on the flight from SP say that Kimi is shortly to be confirmed at LRGP...
  • Master91
    Na itt a cikk!
  • Master91
    Na ez az! Majd ha máshol is olvasom, nem csak azoknál...
  • Totti5
    Pletykalap... hiszem, ha látom máshol hivatalosan, de amúgy nagyon örülnék neki!
  • Master91
    www.f1-live.hu
    A legfrissebb hírek szerint a Lotus Renault GP Team hamarosan megerősíti Kimi Räikkönen szerződtetését!

Fészbúkra írták ki...
  • bakkerman
    én amúgy kurvára örülnék,ha jövőre visszatérne Palik! ezt az unalmas foshalmazt ő feltudná dobni,rajta mindig jókat kacagtam(ÉS SOSE ALUDTAM EL A FUTAMON),mostanában kínszenvedés hallgatni ezt a két barmot,gyulambulam alapból egy idióta,de ez a Walter Csabika kezd lesüllyedni a szintjére,néha olyan baromságokat mondd,hogy helyből elvenném tőle a versenyzői licenszét,de még pofán is csapnám
  • Peter1
  • G_ArchAngel #118159
  • Totti5
    Nézzük streamon majd... euro sajna már nem adja.
  • Master91
    Ó franc...
  • Minstrel
    Eurosport-on nem lesz, szerintem motorsTV-n adja idén is vagy talán valamelyik német adón is lesz, de még nem lehet a hétvégi műsoraikat megnézni.
  • Master91
  • Master91
    Kis érdekesség.

Most hétvégén lesz a ROC, nem tudjátok melyik csatorna fogja közvetíteni? Euro Sport?
  • IXEMGabeo
    f1tippjatekon
  • IXEMGabeo
    azt tudom fényűző életet élt korábbi éveiben, de aztán beérett... apja is ilyen volt alapvetően...

Amúgy volt egy ilyen elferdített nyilatkozata a legendás "Én vagyok a legjobb" nyilatkozat 2009-ből...azon meglepődtem
  • Master91
    Már nem tudom hol olvastam. Nem úgy írta annak a ciknek az írója hogy ünnepelt :D
  • G_ArchAngel #118150
    linket

az unneples es az arcoskodas nem ugyanaz
  • Master91
    2 kérdés: Palik miért hagyta abba a kommentálást?
    Mitől válik 1 pilóta "legendássá"?
    Ugye mikor Sennáról beszélnek, ott is "legendás Senna"ként emlegetik...
  • Master91
    El volt, még amikor bekerült. Meg mikor a hondánál volt. Én se tudtam róla, nem rég olvastam valahol. Yachtján tartott napi bulikat, meg ilyesmi :D