182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mekrajzotta -
A szavazás sikeresen megtörtént! +palik -
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/43991/31/az_fia_kiadta_a_2012es_nevezes_listat_kimi_raikkonen_is_rajta_szerepel/ -
.... akkor így -
Alonso a végén :D
-
én abba sem vagyok biztos, hogy Ecclestone nélkül nem fog pár éven belül atomjaira hullani az egész..csak akkor marad fenn ha ugyanilyen diktátor kerül a helyére.
nyolcvanas évek közepén ő kezdte el az egészet teríteni a világban a tévés közvetítések által, azért ezt ne feledjük..jó te még nem éltél akkor :) -
Lassan elpatkolhatna ... Ahelyett hogy ember közelebbé tenné az F1et...és nem úgy hogy úgynevezett "utcai" pályákat épít, hanem csökkentene az árakon. Mind az embereknél, mind a csapatoknál. Egyszerűsítés helyett bonyolítja. És ez a csapatoknak se fog tetszeni, hogy még többet kell majd a logisztikába ölni. Azért gondolkodhatna az öreg, míg Európában fillérekért átfuvarozzák őket egyik helyről a másikra, addig Ázsián belül repülni kell. De mindegy...lehet hogy én is hülyeséget mondok, de ez nem a jövő...de ha mindenáron megakarja ölni az Európai autósportot...hát tessék. A szememben már úgyis halott. -
G_ArchAngel #118260 [szín=blue]Európa: Ecclestone-nak vége[/szín] -
Ecclestone: Európának vége -
IXEMGabeo #118258 arra gondoltam, hogy tudom, hogy idősebbek vagyunk azt mi vagyunk a gyerekek?:D:D haha -
? -
IXEMGabeo #118256 viccet félretéve, kíváncsi leszek majd hogyan teljesít, viszonyítva ahhoz, hogy Schumi 3 év után tért vissza teli hátrányokkal, vajon Kimit mennyire fogják hátráltatni a kihagyások...az a mázlija részben, hogy pont akkor vonult vissza amikor a szabályok megváltoztak, és jövőre tudtommal nem lesz olyan hűű, de nagy technikai változás, ebben szerencséje van, nem kell hozzászoknia már a slickekhez pl, de a Pirellihez viszont igen...
várjuk szépen a 2012-es szezont. Mostmár a fő kérdés innentől annyi, hogy vajon Sutil megy-e, marad-e a Force Indiánál, és ugyebár Barrichello ott lesz-e jövőre a rajtrácson... -
úgy látom nem csak kimi tért vissza, de mostantól megint folyamatosan flame is lesz... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #118254 És ki beszél pont?:D -
G_ArchAngel #118253 Nincs neked keso ebren lenni? A fejlodo szervezetnek kell a rendes alvas, kulonben ilyen csoffadt ven fasz leszel, mint en vagy Ecclestone. -
Olyanok mint a gyerekek:D -
G_ArchAngel #118251
-
IXEMGabeo #118250 mondatom 1. fele tényleg igaz volt, Ferraris időszakban legalább már nem utáltam:D amikor a Mekinél volt akkor ő volt a főellenfél...2. fele csak bosszantás volt:D -
IXEMGabeo #118249 pontosan efféle reakciót vártam 
csak bosszantottalak úgy tudtam, hogy erre harapni fogsz
-
G_ArchAngel #118248 Lehet. Vagy csak nem nezte az F1-et az elmult 10 evben. De lehet nem is ebbe a topikba akart irni. Szerintem siman mas technikai sportban erdekelt, mert ahogy elnezem, ehhez lovese sincs. -
szerintem Frenzenre gondolt. 

-
G_ArchAngel #118246 kit?
-
Könnyű győzelem volt?
Igen...nem. -
IXEMGabeo #118244 dettó én se csíptem, ráadásul örökké túlértékelték -
Hakkinen 2, de azért Hakkien a best mikor interjut kell adni :) -
Mit gondolsz, milyen most a hangulat a McLarennél? (a 2007-es kémbotrány idején)
„Fogadok, hogy kib*szott jó.” -

Tudtam már mi hiányzott az F1ből mióta elment! :D. -
A bukósisaknak különleges jelentése van sok versenyző számára. Mennyire fontos a számodra?
„Megvédi a fejem.”
Van bármilyen speciális rituáléd vele, mint ahogy sok más versenyzőnek?
„Megtörlöm, így jobban látok.”
EPIC!
Jó gyerek ez a Kimi! -
végig röhögtem :DDDD -
G_ArchAngel #118238 Kimitol okossagok:
Magyarul.
Angolul.
Valljuk be, azert neha tenyleg megfelelo valaszokat ad a hulye riportereknek:) -
báááár,a force india még hagyján,de az is visszalépés lenne -
Petrov kizárt dolog,hogy elmenjen ezekhez a csapatokhoz,mind sokkal gyengébb a Reanult-nál -
De egy-egy pilóta helye biztos mindegyik csapatnál, ha jól tudom (Maldonado, De la Rosa, Di Resta). Illetve ha Petrov helye még nem biztos akkor az plusz még 1.
Azért Raikkönen és a Renault hogy egymásra talált az év eleji balhék ellenére. :D -
Williams, HRT és Force India még nem mondták hivatalosan kik lesznek a pilóták. -
Melyik csapatnál nincs még biztos felállás jövőre? -
Marussia Glock és Charles Pic, ez fix. -
Talán a balhé kapcsán olvastam, hogy elnézik neki, mert pénzt visz a csapathoz. Marussiaval mi a helyzet? Glock ülése biztos, mert csak oda mehetne, esetleg a Williamshez, bár nekik is kéne azért egy versenyképes pilóta, mert két pénzessel nem sokra mennek. Hiába lenne egy közepes autó (az idei rémesen gyenge volt) amivel pontokért harcolhatnának, ha nincs egy olyan pilóta aki képes lenne rá. -
Pedig 2012ig van szerződése... -
Volt balhéja a Renaultval azért mondtam én is hogy nem fix a helye. Valahol ma olvastam a Kimi hír kapcsán. -
Pimpula #118228 Nem. Több csapattal is tárgyal.