182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Wlanseraf #118627
-
IXEMGabeo #118626 és azt kihagytam, hogy nem rögtön egy Rosberget kap csapattársnak, aki bitang jó, hanem egy fizetős Petrovot, aki megrekedt picit a fejlődésben:) -
IXEMGabeo #118625 Raikkonen könnyebb helyzetben van, mint Schumi, mert:
-2009-ben voltak a nagy változások azt a szezont végignyomta, ismeri a KERS használatát a DRS nem fog neki gondot okozni és az új szabályok megszokása sem egyedül a Pirelli lesz számára új
-Már eldőlt, hogy a Lotus Renault pilótája lesz ezért az autót nem egy Kubica stílusra tervezik, hanem az ő stílusához igazítják anno Schumi pont megszívta, mert Buttonra tervezték totálisan a W01-et mivel váratlanul igazolt át Mclarenhez, nem volt már idő újjáépíteni a kocsit
-2 szezont hagyott ki összesen és addig is edzésben volt
-Kimi még fiatal 79-es születésű 32 évesen bőven jó korban van még míg Schu 41 évesen tért vissza!!!! -
G_ArchAngel #118624 8 évesen???
Az nem csak jövőre lesz?
-
Wlanseraf #118623 Persze, csak nem biztos hogy Horner döntött:)
Pirelliről jut eszembe, olvasom Kimi jön vissza, erre egypár retardált jön hogy majd a Pirelli lesz a legnagyobb gondja:) erről meg azt gondolom hogy akkora problémát fog neki okozni, mint amikor be ült a Sauberbe 21! együléses verseny után:) biztos sokáig nézegette a Bstone gumit előtte:D -
Ezt is viccnek tartom hogy Vettelt Schumihoz hasonlítják... Ne vicceljünk már,soha nem lesz olyan pilóta... -
IXEMGabeo #118621 az a baj ezzel az egésszel, hogy csak találgatni tudunk sosem fog kiderülni...Ezért inkább marad ez a kettős gondolat menet, ha minden oké volt akkor mondjuk azt, hogy Vettel volt isteni idén, Webber indiszponált volt és a Pirelli sem feküdt neki, balszerencsés volt ez úgymond a "szépítés". Amiket leírtunk/leírtam Webberrel kapcsolatban azok pedig találgatások, azt nem tudhatjuk.
2008-as szingapúri eset is csak Nelsinho miatt derült ki:D amúgy jogos, ha ezek után mindenkiben kétely merülne fel...bár Briatore nagyon jó vezető típus egy egyéniség, ő róla jobban elképzelem, hogy ilyen módszerekhez folyamodik, mint Hornerről. -
Wlanseraf #118620 Igen! de nem akarok vitatkozni senkivel! én így gondolom más meg úgy:)
De nem fanboy szemüvegen keresztül kéne szemlélni a dolgokat:) -
IXEMGabeo #118619 igen, egyszerűen valahogy benne volt a fejembe ez a gondolat, azóta nagyon gyanús a Red Bull mióta nem álltak oda Webber mellé tavaly holott vezetett simán Vettel előtt még a Japán nagydíj előtt is. Végén nagyon kicentizték, de ez nem volt tudatos, mert így meg majdnem Alonso lett vb...és akkor még nem beszéltünk a Silverstone szárny esetről, ahol Webber megsértődött, Törökben az ütközés azért történt, mert Webberrel visszavetették a motor fordulatát és Vettel ezért került ott hozzá közel...pedig a tavaly még kiegyenlített szezon volt, de már akkor is inkább Webberrel "szúrtak" ki...
ez azért merőben más egy Schumacher-Barrichello esetnél, ahol a brazíl valóban alapból lassabb volt kivéve 1-2 futamot...
Ez a hihetetlen, hogy tényleg Webber egy ilyen kiegyenlített szezon után ennyire visszaesett...jó nyilván bele kell kalkulálni, hogy tavaly inkább Vettelnél voltak műszaki problémák, de az meg hihetetlen lenne ismét, hogy ezzel pont Webbert segítették volna, az valós műszaki gond, de az pl már hihetetlen, hogy Webber 10-ből 10x szarul rajtol (kuplung beragad és egyebek, KERS problémák) és pont akkor javul meg a rajtja miután Vettel világbajnok lett, ez is egy érdekes egybeesés... -
Wlanseraf #118618 Nagyon egyszerű a válasz!
2010-ben majdnem elbukták a VB úgy hogy űr autójuk volt akkor is, mért történt ez? szerintem simán te is kitalálod a választ:)
Ha nem akkor leírom, egyszerűen egymástól vették el a pontokat!
És mivel Webber egy állat:) Vettel meg tapasztalatlan volt ki is ütötték egymást!
Szerintem a Red Bull tulaj mit mondott? Ja így tovább fiuk:)
Szerintem nem hanem azt mondta hogy oldjátok meg hogy még egyszer ilyen elő ne forduljon:D szerintem ennyi.. meg is lett a 2-5 tized és kész.. nem is volt semmi balhé egész évben.
Nem Vettelt szidom!!!! soha nem szidtam, szimpatikus és fasza pilóta! ezt a pistikéknek akik nem értik hogy nem Vettelt szidom. -
IXEMGabeo #118617 Webber: Jövőre minden más lesz -
IXEMGabeo #118616 jól van, de azért ne írj ilyet, hogy ne jöjjön vissza én ismerem félig Fire-t nem rossz gyerek ő -
Engem nem az izgat hogy ki szidja a kedvencem, hanem a te hülyeségeid. Többször is már hülyének néztek itt téged... -
IXEMGabeo #118614 pedig 2006-ban Kimi mellett Schumi volt a legnépszerűbb pilóta akárhiszed akár nem:) rá 1 évre a Hungaroringen kevesebb is volt a jegyeladás, ahol korábban a Ferrari-Schumi szektorosok ültek...elég sok Magyar bírja/bírta régen is ez fix...persze sokkal többen is utálták őt, mint mondjuk egy Hakkinent akkoriban... -
IXEMGabeo #118613 leszarom 2007-et...azóta kiderült bőven, hogy nem az a 2 kretén a legjobb:D -
Nem volt divat Suminak szurkolni,sőt többen utálták,mint ahányan szorítottak neki..
A Magyar szektorok töredéke volt Sumi fan,mégis jó volt a hangulat..
Igazán azok szerették(közöttük én is) akik látták versenyezni a Benettonnál,majd az ütött-kopott hajdani Ferrarinál..
Így van ez Vettelnél is..Nem a mostani teljesítménye hozta meg tiszteletet,(ez már csak hab a tortán)hanem amit a Torro Rossonál csinált és biztos vagyok abban,hogy ezzel nem csak én vagyok így..
Ráadásul Sumi felfedezettje,így szinte nálam kötelező is.. -
Akkor most egy valós érvet kérnék, nem ilyen faszságot.
#118585-re meg felhívnám a figyelmed, mielőtt jönnél az ostoba dumáddal. -
Na mert ezt pont te fogod megmondani,értemén hogy szar olvasni hogy a kedvencedet szidják,voltam én is divatdrukker,mondjuk 8évesen amikor mindenki Schuminak szurkolt... -
Nyilvánvalóan soha többé ne gyere vissza ide! Kérlek! Vagy ne írj inkább semmit. -
Hogy megtudják mutatni hogy a nyilvánvalóan kedvencük a legjobb pilóta!
Nyilvánvalóan tudták hogy így is csapatvilágbajnokok lesznek,a többi meg nem érdekli őket. -
Magyarázd el, hogy egy csapatnak miért érdeke az, hogy az egyik pilótája szarul szerepeljen, és a másik közelébe se érhessen. -
Wlanseraf #118606 Számomra az a vicces, hogy itt sok ember szerint egy baromság hogy Webbert megfogták egy kicsit!!
Mindezt egy olyan F1-ben ahol lényegében mindenki csal ahogy tud! pilótákat küldenek direkt a falba stb. stb.....
Nem tudom miféle álomvilágban éltek ti:) -
Hát ha 2007-re gondolunk,szerintem simán Barca Reál:D -
G_ArchAngel #118604 OFF
Szavazoboxot nem lehetne torolni? BanCCSa a szememet, mert randa.
ON -
IXEMGabeo #118603 Róma Lazió maximum:D:D:D
Schumi és Hakkinen voltak a Barca és a Real -
Hogy lehet Alonso és Hamilton is a kedvenced egyszerre?:D Ez olyan mintha a Barcelonat és a Real Madridot szeretnéd, Mondjuk én is kezdem megkedvelni a Lewist. Ő legalább csinál valamit az unalmas versenyeken:) -
Miért lett törölve a Mosley-es hozzászólásom? -
A '94-'00 évekből nem sok maradt meg, arra akartam kilyukadni :D de ha jól emlékszem, a saját lábán sétált el az autótól, és takarták el a fotósok elöl ilyen ponyvával....csak a feje látszott ki, és a tarkóját lehetett látni :D én így emlékszek rá -
IXEMGabeo #118599 sztem a 90-es évekből van mire emlékezni:D ha 94 óta nézed elég gány, hogy csak ennyi ugrik be neked:D -
IXEMGabeo #118598 Schumi?? neki 99-ben volt lábtörése Silverstone-ban. Én is lurkó voltam akkor még jól be voltunk szarva faterral mi lehetett vele -
Tisztelet! '94 környékén kezdtem nézni zsenge 4 éves fejemmel....nem sokra emlékszek :( 1-2 kép ugrik be....talán az amikor Sumi 2 lábát törte, az a kép meg van. De nem igazán sok :/ Meg 1x Coulthardba bele rohant hátulról, mert esős pálya volt, és a skótnak nem villogott a hátsó lámpája, Sumi meg bele szaladt, nem vette észre. -
Akkoriban a rutin számított,nem voltak ezek a segéd kütyük,izomból ment minden,ezért nagy szám volt ha egy újonc kiemelkedően jó..
Én még abban a szerencsés(szerencsétlen) helyzetbe vagyok,hogy láttam őket élőben is versenyezni.. -
??? -
Bocs, nem Alboreto hanem Moreno. -
IXEMGabeo #118593 Webber viszont későn került be az F1-be későn jutott nyerő verdához...2009-es Red Bullról volt mondható, hogy egyáltalán győzelmi autóra termett, előtte a Williamssel is szenvedett, a Jaguárból is a maxot hozta ki nem volt elég természetesen a győzelemre... -
Szerintem rosszul tudod, mert nem Piquet helyére jött Schumi hanem Alboreto-t küldték el.
92-be meg Piquet helyére jött Brundle. -
IXEMGabeo #118591 Nelson akkor már 3x vb volt kifelé ívelt a karrierje egy 83-as Schumit és a csúcsony levő Nelsont megnéztem volna...az sem volt egy gyenge pilóta csak állítólag hihetetlenül alattomos volt. Utálták is egymást Sennával hiába voltak brazílok -
IXEMGabeo #118590 köszi én ős Schumacher fan:D 2006 óta Rosberg fan is, sőt Vettel is bőven kedvenc mióta berobbant a kölyökképével:D
ezt a Webberes sztorit számtalanszor átrágtuk gyanakodtam több mindenre én is, dehát felesleges valóban Webbo önmagához képest sem volt formában a Pirellihez sem tudott alkalmazkodni, Vettel igen, ezenfelül a vb cím hihetetlen nagyot lendített rajta -
Nekem erről még 1991-s év jut eszembe,mikor is Nelson Piquet-nek azért kellett (a többszörös vb) mennie a Benettontól,mert egy újonc kente a száját,akit történetesen Suminak hívtak..
Persze semmilyen párhuzamot nem akarok vonni,mert csak flém lenne belőle.. -
Én is tudok marhaságokat mondani, meg Hamiont védeni, de ezek az összeesküvéselméletek amit egyesek nekiállnak gyártani az valami döbbenetes.