182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Na szóval, megnéztem a 2006os San Marinoi futamot, attól kezdve hogy Sumi megkapta Alonsot. Szörnyű az a pálya... alkalmatlan F1es veryenyzésre, jó is hogy kikerült, viszont amit ők ketten műveltek az epic volt. 2005ben meg pont fordítva... érdekes a sors, vagy meg lett rendezve direkt! :))) -
nem is lesz az a marhaság...
a lehetőség, ha olyan van törlöm
b lehetőség, ha olyan van szóljatok egy moderátornak hogy jutalmazza -
G_ArchAngel #118665 Hasznos lenne az eseteben pedig. Flemkeltesen kivul mast sem csinal a kisgyerek, de ahogy nezem nagyjabol a szellel szembe pisalas az osszes kommentje. -
Totti we need you! :D -
Sajna ebben a topikban nincsen az a pluszminuszolós dolog, pedig úgy hamar el lehetne intézni:D -
Befejezem ha végre te is. Irritáló amiket írsz, hónapok óta. Eszméletlen! 3 büntető pont egyáltalán nem zavar, még mindig jobb, mintha ilyen hülyeségeket írnék mint te.
Nem lehet valahogy le tiltani őt, hogy ne lássam miket ír? -
Valoban kezd unalmas lenni, h csak flamekeltés és Vettel fikázásbol áll az összes hsz-ed, inkább csak olvasni szoktam a topicot, de vmi eszméletlen irritálo vagy. És nem, nem azért mert Vettel fan vagyok, de ugy látom, h te mindenkiben azt látsz...esetleg elgondolkodhatnál, h talán veled van a baj. -
Pedig tényleg befejezhetnéd az ámokfutásod amit itt művelsz. :) -
Befejezhetnéd. Ki vagy te hogy megmondod nekem hogy mit csináljak? Azonkívül hogy divatdrukker!?
a 3 büntetőpont nem elég? -
Ezek szerint Webber nem tudja -
Biztos
Tényleg szar, azt se tudj hogy kell váltani
Lődd már le magad légyszi!
-
IXEMGabeo #118656 sőt még a Trulli is, aki 2003-as szezon nagyrészében gyorsabb volt Alonsonál -
IXEMGabeo #118655 azért mondtam, hogy félig, mert Briatore-ról tényleg bármi elképzelhető, Alonsonak is állandóan nyalta a seggét, Fisichella és Pique is le voltak szarva durván...lásd a 2008-as esetet mit művelt Pique-vel és amikről megintcsak nem tudunk...90-es években Schumi volt számára az isten -
Ígyis tudjuk hogy szar pilóta:D -
Akkor meg az lenne a bajotok hogy milyen szar pilóta. -
majd ha nem kap ötször olyan jobb autót mint a többi pilóta,és esetleg a pontversenyben se fog 6000 ponttal vezetni,és akkor is tud majd elől menni,és magabiztos lesz,akkor majd visszatérhetünk rá. tudod,technika 90% pilóta 10% -
R.I.P. Formula One 1950-2011
remélem a WSR marad az eurosporton :) -
Csak te akkor éppen vagy legozól,vagy valami jó kis szappanoperát nézel

-
ok -
Elég nehéz úgy előzni,ha mindig elől van..
De már ezt is megmutatta nem egyszer,ha kell és van kit,akkor előz!
Csak te akkor éppen vagy legozól,vagy valami jó kis szappanoperát nézel -
Pimpula #118647 Ez csak a lájvos idiótaság. A szabály szó szerint arról szól, hogy ha letérsz a versenyívről védekezés miatt akkor nem térhetsz vissza rá. Ez a szabály előzési zónában már most is érvényben volt, csak most kiterjesztik arra az 1-2 előzésre amit zónán kívül követnek el. -
Kell valami hogy Vettel is tudjon előzni ha véletlenül hátrakerül -
Melyik félig?hogy Ö volt lassú,vagy Sumi gyors?
Naponta 3szor vizsgálgatták az autóját,már azért is eltiltották 2 versenyről,mert 2 mm-rel vastagabb volt a padlólemez..
Így utólag könnyű vádaskodni,inkább akkor kellett volna bizonyítani..
Frenci is azt mondta mindig,hogy Ő jobb mint Sumi,főleg miután a barátnőjét is lenyúlta.. -
szerintem az kéne, hogy ha már előzni kezd az ember akkor valami szuper rendszer csapjon fel 22nm fékezőszárnyat az előzendő autóján és akkor minden simán fog menni.. -
IXEMGabeo #118643 félig igaza lehet, de még ő sem tudja biztosan...Briatorétől kitelik minden ez tény -
Wlanseraf #118642 At hagyján ez a durva!!!!!!!!!!!! mi a fasz???
Nem lehet ívet váltani egyszer sem!!!!!! -
RÖVIDEN: 2012-TŐL VÁLTOZIK A BIZTONSÁGI AUTÓS SZABÁLY AZ F1-BEN -
Wlanseraf #118640 Lehet erre is sok mindent mondani:))) de majd Webber/Vettelről is lesz infó majd 20 év múlva:D de arra sem lesz bizonyíték:D -
Verstappen: Schumacher elektronikus segédeszközöket használt 1994-ben…
:) -
Az, hogy mennyiről tudunk, meg hogy hányszor mi volt, az két külön dolog. -
Gondolj Heidfeldre és Kubicara! Vagy csak bármelyik csapatban Heidfeldre! Gondolom minden esetbe számára tervezték az autót, azért NEM esett ki 1x sem 2008-ban és 2009-ben is csak 2x ... -
nem mondta hogy használta a DRS-t,csak azt hogy nem lesznek nehézségei a használatával
"DRS nem fog neki gondot okozni" -
DRS-t igen nehezen használt, mivel idei találmány, ráadásul kb. egy időben jelentették be Kimit, mint Schumit 2 éve. Szóval az állításoddal ellentétben az ő jövő évi autója sem rá lesz fejlesztve.
A gumi... hát... Mivel a csapat akar neki segíteni, valószínűleg nem okoz majd nagy gondot, habár jóval kevesebb lehetősége lesz hozzászokni mint 2007-ben amikor egy idegen autóban az évad közepéig szenvedett a számára új Bridgestone-okon, tegyük, hozzá, Todték megadtak mindent segítséget.
Érdekes lesz azért... -
IXEMGabeo #118634 jaaa, Sutil és Petrov maradtak, de én inkább Sutilra szavaznék mivel korábban voltak összezörrenéseik:D:D így legalább megtudnánk azt is, hogy Adrian klasszis netán középszerű pilóta? mondjuk ez autó függő lenne... -
Kovalainen nagyon szerelmes most a Lotusba :) -
G_ArchAngel #118632 Bejelentettek?
En nem bannam, ha atvennek vmi tehetsegesebb juniort, vagy akar Sutilt.
esetleg:
Raikkonen - Kovalainen duo?:)
Vagy egy utolso evre Rubens sem lenne hulyeseg. Lenne szep egy szep bucsuja es rengeteg tapasztalata van, ami kell a francia/angoloknak. -
"Hová tűnt Palik Laci???" -
Wlanseraf #118630 

-
Köszönöm a szavazást. A nép Palikot követeli! :) -
Petrov hozta a nagy átlagot. 1-2 jobb futam után, teljes visszaesés.