182279
  • Totti5
    Nyilván azt ami Wéberen volt a studióban.
  • pedobear
    Most az eredetit adták ezek el amiben Button megizzadt a 3. helyért vagy valami másolatot, mert nem mindegy.
  • Totti5
    Dehogy kerül ennyibe. 100-150 ezer közt lehet egy ilyen ruha maximum. Persze lehet venni F1es öltözéket is, de ott a pilóta nevét, a csapat nevét és a márkát fizeted meg. Fél millió egy szép összeg.
  • mcmoha
    Most olvasom mar el is adtak.:)
  • mcmoha
    A braziloknal mar sokkal tobbet ajanlanak.
  • Firerock
    szerintem félmilliónál a "boltban" is közel ennyibe kerül egy ilyen overál:/
    Gondolom csórók nem félmilliót reméltek érte...
  • pedobear

Elkelt Hamilton kalolcsai mintás overallja
  • IXEMGabeo
    jól van onnan építkezhet...de sztem örülhet a Williams, ha majd a Caterham nem hagyja le őket
  • Totti5
    Kár érte... Williams erős visszalépés lesz neki:(
  • G_ArchAngel #118818
    Williams
  • IXEMGabeo
    :D

örülök neki, hasonló szinten van a brittel pikáns párosnak ígérkezik...mondjuk Sutil remélem marad az F1-ben, mert van keresnivalója itt
  • G_ArchAngel #118816
  • Totti5
    Hivatalos: Hülkenberg a Sahara Force Indiánál versenyez 2012-ben

Sutil távozik.
  • G_ArchAngel #118814
    Hivatalos: Hulkenberg kapta meg a Sahara(!?) Force India masik uleset Paul DiResta mellett.
  • Dietrich
    Félmillióért elkelt Hamilton kalocsai mintás Forma-1-es overallja
  • IXEMGabeo

ez milyen kemény most találtam Buttonról:D milyen tökfilkó feje volt
  • V43 1105
  • repvez
    Elég furcsa kérdésem lenne, hol találok valami olyan vicces képet aminél a mclaren vagy Hamilton a téma?
    Mert egy haveromnak Sumiről küldtem egyet , amin egy kicsit morcos lett és ki szeretném engesztelni .Már végignéztem a googlén minden verzioban a formula1 ,mclaren,funny és minden variáciot ami eredményre hozhat, de mindig csak a sumirol találok poénos képet , ki érti ezt :D

Én Mclarenes vagyok ö meg ferrari/Sumi fan.
  • Master91
    Néha undorodok ettő az F1live-tól. Alul viszont commentelik, hogy esetleg bevásárolják magukat a Marrussiába. Az még elképzelhető.
  • Kit--Kat
    Hülyeség volt Algát is kirakni. Folyamatosan fejlődött és így viszonyítási alapjuk sem lesz...
  • pedobear
  • Firerock
    mí tú:)
  • Dietrich
    viszont a bajnokságot Wickens nyerte akinek szurkoltam ;)
    és jobb mint a francia :)))
  • IXEMGabeo
    Vergne megnyerte a július 1-jei 3.5 literesek futamát még láttam élőben is:D:D:D
  • IXEMGabeo
    vótmáá?

most értem csak haza, de jól meglepődtem. Ricciardo mindenképpen megérdemel egy teljes szezont egy sokkal jobb csapatnál!!! respect ezért...se Buemi, se Alger nem voltak elég jók, bár a gyökér spanyolnak voltak villanásai ennyit elismerek
  • Minstrel
    Buemiék nagyot koppantak, de ez az új páros tényleg ütős lehet jövőre.
  • Ulvar
    Nincs pénze RBR támogatás nélkül nem megy sehova. Benne van a cikkbe. Valószínű, inkább úgy mondom hogy nem marad az F1ben.
  • Norbi1990
    Talán megy HRT-be.
  • G_ArchAngel #118799

Alguersuari-t sajnalom azert.
  • Firerock
    A ringen is hozta mindkét versenyt:) Tavaly Ricciardo nyerte az első futamot.
  • bakkerman
    én amikor csak tudtam néztem a WSR futamokat,dúrván jól vezet a srác,nagy jövő előtt áll
  • bakkerman
    jaja,bár én annyival kiegészíteném,hogy akármelyik is robbant óriásit jövőre,szerintem még nem fog menni Webber helyére,ezek a srácok jó autóval elkaphatják Vettelt,és akkor csapaton belül megint balhék lehetnek...bár ez még nagyon odébb van,egyelőre várjunk márciusig :DD
  • Firerock
    Ezt a Vergne gyereket se írnám le,elég jól ment a WSR-ben és ezt az elektromos Kart-os témát is megnyerte! Annyira nem kedvelem mint Ricciardot,de jó lesz ő is:)
  • szabii98
    Ricciardora nagyon kíváncsi leszek.A torro az alsóház a Red Bullhoz, akár mehet Webber helyére is ha jól teljesít
  • bakkerman
    na ez a csapat dúrván ütős lesz jövőre remélem,ha ez a két titán kap egy fasza autót,akkor bármi lehet! (persze nem lesznek világbajnokok,de azért izgalmat hozhatnak az F1-be!!!)

#118789: én is nagyobb figyelemmel fogom követni a sorsukat!
  • allock #118792
    jó csapat lesz két ügyes pilótával
  • Firerock
    VÉÉÉÉÉÉGREEEEE!
    AZ ÉV LEGJOBB HÍRE!:)
  • Master91
    BOMBAHÍR: DANIEL RICCIARDO ÉS JEAN-ERIC VERGNE A TORO ROSSO ÚJ PÁROSA! (F1 live)
  • Firerock
    "Teljes pilótacsere a Toro Rossónál!!! A hírek szerint - többek között a BBC riportere - Jean Eric-Vergne és Daniel Ricciardo lesznek a csapat 2012-es versenyzői"

Ha ez lesz akkor Toro Rosso szurkoló leszek!:D
  • Ulvar
    Csak hogy az Oroszoknak nincs annyi pénze mint az Araboknak. A Törökök meg már mikor megépítették meg tervezték pályájukat, akkor még nem vették számításba a pilóta származását. Most igen...Kivéve Korea...de oda nem is mennek sokáig, míg Indiába menni fognak jó pár évig amíg lesz Indiai csapat és egyszer kétszer beugró Indiai pilóta...