182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyilván azt ami Wéberen volt a studióban. -
Most az eredetit adták ezek el amiben Button megizzadt a 3. helyért vagy valami másolatot, mert nem mindegy. -
Dehogy kerül ennyibe. 100-150 ezer közt lehet egy ilyen ruha maximum. Persze lehet venni F1es öltözéket is, de ott a pilóta nevét, a csapat nevét és a márkát fizeted meg. Fél millió egy szép összeg. -
Most olvasom mar el is adtak.:) -
A braziloknal mar sokkal tobbet ajanlanak. -
szerintem félmilliónál a "boltban" is közel ennyibe kerül egy ilyen overál:/
Gondolom csórók nem félmilliót reméltek érte... -
Elkelt Hamilton kalolcsai mintás overallja -
IXEMGabeo #118820 jól van onnan építkezhet...de sztem örülhet a Williams, ha majd a Caterham nem hagyja le őket -
Kár érte... Williams erős visszalépés lesz neki:( -
G_ArchAngel #118818 Williams -
IXEMGabeo #118817 :D
örülök neki, hasonló szinten van a brittel pikáns párosnak ígérkezik...mondjuk Sutil remélem marad az F1-ben, mert van keresnivalója itt -
G_ArchAngel #118816 -
Hivatalos: Hülkenberg a Sahara Force Indiánál versenyez 2012-ben
Sutil távozik. -
G_ArchAngel #118814 Hivatalos: Hulkenberg kapta meg a Sahara(!?) Force India masik uleset Paul DiResta mellett. -
Félmillióért elkelt Hamilton kalocsai mintás Forma-1-es overallja -
IXEMGabeo #118812
ez milyen kemény most találtam Buttonról:D milyen tökfilkó feje volt -
-
Elég furcsa kérdésem lenne, hol találok valami olyan vicces képet aminél a mclaren vagy Hamilton a téma?
Mert egy haveromnak Sumiről küldtem egyet , amin egy kicsit morcos lett és ki szeretném engesztelni .Már végignéztem a googlén minden verzioban a formula1 ,mclaren,funny és minden variáciot ami eredményre hozhat, de mindig csak a sumirol találok poénos képet , ki érti ezt :D
Én Mclarenes vagyok ö meg ferrari/Sumi fan. -
Néha undorodok ettő az F1live-tól. Alul viszont commentelik, hogy esetleg bevásárolják magukat a Marrussiába. Az még elképzelhető. -
Hülyeség volt Algát is kirakni. Folyamatosan fejlődött és így viszonyítási alapjuk sem lesz... -
-
mí tú:) -
viszont a bajnokságot Wickens nyerte akinek szurkoltam ;)
és jobb mint a francia :))) -
IXEMGabeo #118804 Vergne megnyerte a július 1-jei 3.5 literesek futamát még láttam élőben is:D:D:D -
IXEMGabeo #118803 vótmáá?
most értem csak haza, de jól meglepődtem. Ricciardo mindenképpen megérdemel egy teljes szezont egy sokkal jobb csapatnál!!! respect ezért...se Buemi, se Alger nem voltak elég jók, bár a gyökér spanyolnak voltak villanásai ennyit elismerek -
Buemiék nagyot koppantak, de ez az új páros tényleg ütős lehet jövőre. -
Nincs pénze RBR támogatás nélkül nem megy sehova. Benne van a cikkbe. Valószínű, inkább úgy mondom hogy nem marad az F1ben. -
Talán megy HRT-be. -
G_ArchAngel #118799 

Alguersuari-t sajnalom azert. -
A ringen is hozta mindkét versenyt:) Tavaly Ricciardo nyerte az első futamot. -
én amikor csak tudtam néztem a WSR futamokat,dúrván jól vezet a srác,nagy jövő előtt áll -
jaja,bár én annyival kiegészíteném,hogy akármelyik is robbant óriásit jövőre,szerintem még nem fog menni Webber helyére,ezek a srácok jó autóval elkaphatják Vettelt,és akkor csapaton belül megint balhék lehetnek...bár ez még nagyon odébb van,egyelőre várjunk márciusig :DD -
Ezt a Vergne gyereket se írnám le,elég jól ment a WSR-ben és ezt az elektromos Kart-os témát is megnyerte! Annyira nem kedvelem mint Ricciardot,de jó lesz ő is:) -
Ricciardora nagyon kíváncsi leszek.A torro az alsóház a Red Bullhoz, akár mehet Webber helyére is ha jól teljesít -
na ez a csapat dúrván ütős lesz jövőre remélem,ha ez a két titán kap egy fasza autót,akkor bármi lehet! (persze nem lesznek világbajnokok,de azért izgalmat hozhatnak az F1-be!!!)
#118789: én is nagyobb figyelemmel fogom követni a sorsukat! -
jó csapat lesz két ügyes pilótával -
VÉÉÉÉÉÉGREEEEE!
AZ ÉV LEGJOBB HÍRE!:) -
BOMBAHÍR: DANIEL RICCIARDO ÉS JEAN-ERIC VERGNE A TORO ROSSO ÚJ PÁROSA! (F1 live) -
"Teljes pilótacsere a Toro Rossónál!!! A hírek szerint - többek között a BBC riportere - Jean Eric-Vergne és Daniel Ricciardo lesznek a csapat 2012-es versenyzői"
Ha ez lesz akkor Toro Rosso szurkoló leszek!:D -
Csak hogy az Oroszoknak nincs annyi pénze mint az Araboknak. A Törökök meg már mikor megépítették meg tervezték pályájukat, akkor még nem vették számításba a pilóta származását. Most igen...Kivéve Korea...de oda nem is mennek sokáig, míg Indiába menni fognak jó pár évig amíg lesz Indiai csapat és egyszer kétszer beugró Indiai pilóta...