182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
A verseny zseniálism, újra és újra megnevettet:)), de de vége rossz lett, hosszú és unalmas. -
ezaz,van még lentebb! KÖNYÖRGÖM PALIKOT VISSZA!!!! -
Eddig is hiányoltam, mint szakértőt a studióból... ha valaki akkor ő tudott volna okosságokat mondani, olyanokat amit egyetlen másik magyar ember sem. Kommentárnak olyan lenne mint Valter Csaba, szóval az nem csoda hogy felejetős. -
IXEMGabeo #118943 áá Palik nem lesz érzem:S:S Czollner Gyuszi hülyeségeit kell majd hallgatni Zsolti szakadozott beszédét ááá nemár Mezei Dániel, ha ez az, akire gondolok akkor az egy vicc:D
akkor már leginkább egy Gundel-Wéber Gábor párost néznék meg -
Baumgartner Zsolt is szerepelhet az F1-közvetítésben -
G_ArchAngel #118941 Jol indult, de a vege szomoru:/ -
Los MiniDrivers: Milyen lesz Amerika?
-
Ahogy Button meg tudta verni Hamilton, úgy Schumacher is meg tudta volna verni Mikát, csak persze így minden egyszerűbb volt. Na most megkapta Nicket. :) -
Ezzel csak egy gond van, hogy akkor miért tette mégis lapátra Luca - a balesete után már nem teljesértékű - Massa helyett Kimit, akinél szemmel láthatólag ha teljes csapattámogatás áll, nyilvánvalóan igen eredményes tud lenni és miért kétesélyes csapat volt két éven át a Ferrari? Csak azért, mert Massa megsérült, és ezt érezték korrektnek?
Jó lenne ennél a cikknél elhinni ami benne van, de ez inkább szerintem csak ki/megmagyarázza Schumacher visszavonulását. -
Räikkönen meglepődött, hogy mekkora figyelmet kapott a hó-mobillal történt kisebb esése.
„Meglepett az, hogy mekkora figyelmet is szenteltek ennek. Meg lehet nézni a YouTube-on, hogy mi történt, és talán ez volt a valaha történt legkisebb és leglassabb baleset. Szinte már kínos.” – tette hozzá Kimi, aki nem zárkózott el attól, hogy hasonlóan más eseményeken vegyen részt a jövőben.
„A 2007-es szezon startja előtt már nyertem egy hó-mobil versenyt, és idén nem ment olyan rosszul, szóval ki tudja?” -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kimi hatalmas balesete, amiről multkor írt az F1 live:DDDDD
-
Én annak örülnék, hogyha végre Szujó élőben bejelentkezhetne a helyszímről. Jó, azt nem várhatom el, hogy csak onnan vezessék a műsort (mint mondjuk a német rtlnél vagy a bbcnél), de legalább azt megcsinálhatnák, hogy mondjuk a bp-i stúdióból odakapcsolnának a helyszíre, ahol szujó épp elkap vkit interjúra, és nem az lenne hogy 1 héttel később kapnánk meg csak vmi összevágott szart egy magazinműsor keretében. -
Csak Czollnert ne halljuk többé.
Szujó mellett még Wéber Gabi is jöhetne az M1-hez. -
Jó is lenne, ahogy előttem írták, az RTL KLUB egyetlen vállalható arca. -
Szujó csatornát válthat?
Na, talán még a közszolgálatinál köt ki a végén... -
madmanic #118930 :D -
IXEMGabeo #118929 lol:D:D:D -
Senna búcsúzik a Forma 1ből -
:D -
G_ArchAngel #118926 Alonso coming out kovetkezik?:)
-
szujót és a helyszíni tudósítást én is hiányolni fogom. abban reménykedem, hátha mégis oda kerül valahogy... -
biztos jó szakember meg családapa... de nekem komikus figura, és idegesítő :D -
jó, akkor savaztad picinyt.. :)
Szujó is belekóstolt a Suzuki kupába..hasonlóan kevés eredménnyel mint a többiek (Wéber Gabi persze messze kivétel), csöndben, de csinálta...általában ez jellemző lehet rá...legalábbis nekem ez jön le, mindenféle felhajtás nélkül csak úgy csinálja a dolgokat.
Czolner-nek kellett a Seat is hogy rájöjjön ő nem egy autóversenyző mint Wéber...Szujó ezt belátta a Swift-ben is, nincs is ezzel semmi baj, dicséretes hogy megpróbálták.
Valahogy Szujó kívülesik nekem ezen a fényesre polírozott RTLklubbos bagázson...olyan jó családapa külsővel bír...:))
absz. szerethető figura szvsz.
De nagyon nem puncsolok mert mittomén, de nekem eddig ilyen véleményem fogalmazódott meg a munkássága kapcsán. -
Raikkonen-t tilos fikázni :D -
G_ArchAngel #118921 Huzzatok ki szankozni, ha a meleg szoba az agyatokra ment. Vagy zuhanyozzatok le, de ebben a topikban nem akarok mast latni, mint Alonso/Raikkonen/Vettel/Massa/Hamilton/etc fikazast!
-
bocs, nem jön be a stilusa :)
nem kóstoltam be, mert ha azt tettem volna, akkor neki írok egy mailt :) -
jaj, megvédted, de ostoba vagy...rajtad kivül mindenki el tudta mondani a véleményét a hozzászólásomrol személyeskedés nélkül, csak te nem :) -
Ez a te kereszted,...nem a külső számít.
Volt hogy mással is próbálkoztak, csak Szujó-val szóba is álltak kint, sőt...amennyire én tudom, kedvelik..és ez sokat számít...mert ellehetsz te kint úgy is hogy csak odatartod a mikrofont ahol már beszélnek, vagy beállsz a sorba és kapod a sablonszöveget sokadiknak...
De vele beszélgettek a résztvevők, és sokszor mások tolták oda a mikrofont ahol ő vezette a riportot.
Sztem is nagyon rossz embert kóstoltál be, értelmes ember, én megpróbálnák megtartani-megszerezni...sz más kérdés hogy nekem a külsővel sincs semmi bajom, de az ziher hogy itt az számít a legkevésbé..kivéve ha csaj vagy.....de értened akkor is kell hozzá. -
tenyleg?! nem mondod :) en csak megvedtem, es visszakaptad az idiotazats, ennyi...te iq betyar -
G_ArchAngel #118916 A video alatt ez van:
"The trailer features wheel-to-wheel multiplayer racing around the iconic Monaco street circuit and reveals how fans can create and develop their very own team."
Szerk: a honlapon is emlitik, van versenyzes. -
te tényleg nagyon ostoba vagy, én nem TÉGED idiotáztalak le. Remélem érzed a különbséget most már, ha nem, akkor irány vissza a suliba te gyökér... -
te kezdted az idiotazast te agyhalott segg, ugyhogy kussoljal ;) -
bocs, nekem egy komikus figura, kb sose birtam ki nevetés nélkül ha megláttam :D -
neked normális, nemem egy segg, te baromarcu, hamár személyeskedünk, vegyél inkább vissza... ez a véleményem és kész, ha nem tetszik lehet mást mondani, de nem kell idiotázni. -
lol, nem gondolom... -
1 éve már jelezték nem akarják hosszabbítani a jogokat a közvetítésre.. -
Közel Franciaország visszatérése a Formula-1-be
A Nice-Martin lap szerint a befutó Paul Ricard lenne, mely éves váltakozással kerülne megrendezésre a királykategóriában a legendás belga Spa-Francorchamps-al.
„A dolgok nagyon is valóságos úton haladnak előre.” – nyilatkozta Gilles Dufeigneux, akit még júniusban neveztek ki a projekt élére, és akinek a feladata az, hogy Franciaország újra az F1-ben legyen.
„A végső döntést januárban vagy február elején fogjuk meghozni.”
Nem tudom milyen ötlet, mikor Paul Ricardon versenyeztek én még bőven nem éltem..remélem Magny-Coursnál jobb lesz, nemszeretem az a pályát. -
epp az egyetlen normalis embert szidtad, TE idiota...