182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mondjuk tényleg ilyen kommentátorok mellett majd mégjobban bealszik az ember a futamokon, a Mezeinek is olyan monoton egyhangu közvetitései vannak, hogy simán belealszik mindenki.
A paliknál legalább felriadtunk 5 percenként az örjöngésétöl.
Ezt is figyelembe vehetnék a kiválasztásnál, hogy ki milyen lelkesedéssel tudja elöadni a mondokáját.
És tényleg BAumgartner mint szakértö tudhatja hogy mi történik a háttérbe, de beszélni tényleg nem tud , csak dadogás lenne az egész.
Neki inkább a paddockba kéne járnia és onnan közvetiteni, talán ugy többminden részletet megtudnánk, lévén hogy azért ismerne pár embert akik emlékeznek rá és talán könnyebben beengedik olyan helyekre ahova mást nem . -
Lapaj éjfélkor bealudt a jurón..aztán Montoya széthajtotta a retken :p leragadt 1985-nél..
mint író jó volt de mint közvetítő... -
hallottad már beszélni?
hallottad már nyilatkozni arról, hogy mindig az a kurva fékváltófelfüggesztés volt az oka F3000-ben a kieséseinek?
kb. annyit értett az autóhoz mint Prost..semmit de a professzor vezetni tudta legalább volt tehetsége. -
Te hallottad már őt beszélni???? Nem való semmilyen formában TVbe...olyan lenne mint Anno a Dávid Sanyi...hát borzalom. -
IXEMGabeo #118983 na Boldog Karácsonyt az itteni F1 szakértőknek! 
-
Inkább az, mint semmirekellő showműsorok a nagy semmiről. Felőlem Dávid Sándor is visszajöhet, Baumgartner kapcsán meg végre lesz valaki aki tudja is mit beszél, mert ő legalább tényleg megtapasztalta. -
Leszarom kik fogják közvetíteni, mivel a szabadedzéseket is élőben adják majd. -
csak éppen nem tud elmondani két értelmes mondatot.... -
juuj ne lécives ne csak azt ne az hülye. -
a kis yézuskaittvan a közelben!!
lágy hangon suttog a rózsaszín égboltos éccakában, melyet szivárvány övez, így tekintek le eme világra.
Bódult karaácsoyt mindenkinek!!! -
"Baumgartner Zsolt
tőle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt?"
Még mindig nagy szó hogy pontot szerzett, akárhogy is csavarjátok.
Mit is várnak tőle? szakértői hozzászólást. Eltöltött 1 évet a Forma 1ben, részt vett minden futamon, talán van némi köze a dolgokhoz, de tudom a fórumon levő szagértők rfactorba jobban be tudják setupolni az autót, meg jobban tudnak vezetni is és mindenhez jobban értenek. -
főleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elől.
az a B.P. volt... -
Gundi is "főkommentátornak" lenne jó, mert Ő se szagértő, nekem az tetszene a legjobban, hogy Mezei és Wéber, ha már kell a Mezei, mert MotoGP-n is kicsit már nem bírtam, főleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elől. -
Gundi jöhetne Gyula helyére. -
olyanokkal, akiknek a közvélemény előtti megítélésük is jó, tehát szeretik őket" - tette hozzá. -lehet olvasták a chatet az rtl oldalán, vagy esetleg sg-znek? XD -
Mezei Dániel
ebben 100%-ban biztos voltam..
Baumgartner Zsolt
tőle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt? vagy arról, hogy amerikában miatta kitalálták a tesztpilóta státuszt ezalatt rommá tört egy zsír új panoz dp01-t és egy két ülésest Toronto utcáin egy VIP vendéggel?
vagy arról kell ecsetelnie, hogyan kell elengedni a másiket lekörözöttként?
Czollner Gyulával és Wéber Gábor
Wéber jöhet a Czollnert meg úgy se ússzuk meg :p
na de azt már én se tudom Knézy minek? Bevalottan tök hülye az autóversenyzéshez akkor már hívják ehhez Gyulait a retektől :p
míg bokszutcai riporternek Szujó Zoltánt próbálják megszerezni
van aki erre nem tartja alkalmasnak őt? legfeljebb megint megszivatják majd a ringen :p -
na jah,szerintem is,vagy még Paffett,ha belehúz jobban -
IXEMGabeo #118970 Di Resta előbb lesz a Mercinél, mint Algersuari... -
értem,elnézést kérek,rossz szót használtam.
:) -
Algersuarit max akkor fogják beülteni valaki helyére ha akár MS akár Rosberg önszántából távozik a csapattól. Annyira nem csúcspilóta, legalábbis nekem nem tünik annak. Az természetes hogy akik nem kaptak ülést, azok megpróbálnak elhelyezkedni egy erősebb csapatnál teszpilótának, mert legalább ott van, ott lesz a futamokon, tanulhat is a nagyoktól, a gyári csapattól, és bármi történik valakivel beugorhat a helyére. -
G_ArchAngel #118967 De erted: ha lejar a szerzodese, akkor sem repul. Ezzel huztad fel az MS fanokat.
Karacsony lesz, most par napig teged is szeretlek
-
nem azt írtam hogy 2012-ben repül...
[viszont becsülöm hogy értelmesen hozzá tudtál szólni!] -
G_ArchAngel #118965 De el is olvastad a cikket?
"Algu ideális harmadik versenyző lehetne a német gárdánál, ahol 2012-re még mindig betöltetlen ez a pozíció."
Miert repulne MS, ha nem versenyzot, hanem tartalekot keresnek? 2013 mas, de akkor sem repul az, akinek lejar a szerzodese. -
Gratulálok fiam!
El tudnád mondani hogy ezt mire írtad?
Beraktam egy cikket,feltettem egy egyáltalán nem provokatív kérdést. -
IXEMGabeo #118963 mostmár Rosbergnél versenyen nem lassabb leginkább stabilitásban és kevesebb balesetben kellene résztvennie rögtön nem lenne ne mulass. Annyi biztos, hogy kopott pár tizedet, de még mindig ott van a legjobbak közt és az a sok fiatal tehetség akiről beszélsz azoknak még bőven érniük kell... -
Jövőre jöhet vissza Briatore? Állítólag feloldották az életre szóló eltiltást. -
Persze attól függ hogy a merci milyen lesz, de biztosan megvárja az új szabályokat, hátha ölébe pottyant a merci egy olyan vast amivel VB lehet akár. -
Marad. 2014 már nem hiszem. -
de sumák tuti nem marad 2013-ra is,annyira nem jó,hogy maradnia kelljen,és csak a helyet veszi el fiatal tehetségek elől -
Kár volt beküldeni a SCt. Jól elvolt mindenki egy kupacban. :) -
+1 -
te repülnél már innen -
G_ArchAngel #118955 A cikkben is arra van utalva.
-
IXEMGabeo #118954 csak szeretnéd:D:D már régen aláírtak Rosberggel és Schumival...
max 3. számú lehet, de az F1lájv minden szarságot összeír lásd Kobayashi távozása -
tesztpilóta, schumi megy el jövőre, utána beül a helyére -
tesztpilóta mond valamit?:) -
ALGUERSUARI A MERCEDES CSAPAT VERSENYZŐJE LEHET A FORMULA-1-BEN
Schumi repül?:/ -
amikor bekapcsolták a stúdiót csak erről a nyálas kislányról áradozott naphosszat. -
-
Wéber sajnos elfogult Vettel rajongó:(