182279
  • repvez
    Mondjuk tényleg ilyen kommentátorok mellett majd mégjobban bealszik az ember a futamokon, a Mezeinek is olyan monoton egyhangu közvetitései vannak, hogy simán belealszik mindenki.
    A paliknál legalább felriadtunk 5 percenként az örjöngésétöl.

Ezt is figyelembe vehetnék a kiválasztásnál, hogy ki milyen lelkesedéssel tudja elöadni a mondokáját.
    És tényleg BAumgartner mint szakértö tudhatja hogy mi történik a háttérbe, de beszélni tényleg nem tud , csak dadogás lenne az egész.
    Neki inkább a paddockba kéne járnia és onnan közvetiteni, talán ugy többminden részletet megtudnánk, lévén hogy azért ismerne pár embert akik emlékeznek rá és talán könnyebben beengedik olyan helyekre ahova mást nem .
  • Dietrich
    Lapaj éjfélkor bealudt a jurón..aztán Montoya széthajtotta a retken :p leragadt 1985-nél..
    mint író jó volt de mint közvetítő...
  • Dietrich
    hallottad már beszélni?
    hallottad már nyilatkozni arról, hogy mindig az a kurva fékváltófelfüggesztés volt az oka F3000-ben a kieséseinek?
    kb. annyit értett az autóhoz mint Prost..semmit de a professzor vezetni tudta legalább volt tehetsége.
  • Ulvar
    Te hallottad már őt beszélni???? Nem való semmilyen formában TVbe...olyan lenne mint Anno a Dávid Sanyi...hát borzalom.
  • IXEMGabeo
    na Boldog Karácsonyt az itteni F1 szakértőknek!
  • a.carkey
    Inkább az, mint semmirekellő showműsorok a nagy semmiről. Felőlem Dávid Sándor is visszajöhet, Baumgartner kapcsán meg végre lesz valaki aki tudja is mit beszél, mert ő legalább tényleg megtapasztalta.
  • a.carkey
    Leszarom kik fogják közvetíteni, mivel a szabadedzéseket is élőben adják majd.
  • Firerock
    csak éppen nem tud elmondani két értelmes mondatot....
  • atiho
    juuj ne lécives ne csak azt ne az hülye.
  • atiho
    a kis yézuskaittvan a közelben!!
    lágy hangon suttog a rózsaszín égboltos éccakában, melyet szivárvány övez, így tekintek le eme világra.

Bódult karaácsoyt mindenkinek!!!
  • Totti5
    "Baumgartner Zsolt
    tőle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt?"

Még mindig nagy szó hogy pontot szerzett, akárhogy is csavarjátok.

Mit is várnak tőle? szakértői hozzászólást. Eltöltött 1 évet a Forma 1ben, részt vett minden futamon, talán van némi köze a dolgokhoz, de tudom a fórumon levő szagértők rfactorba jobban be tudják setupolni az autót, meg jobban tudnak vezetni is és mindenhez jobban értenek.
  • Dietrich
    főleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elől.
    az a B.P. volt...
  • Minstrel
    Gundi is "főkommentátornak" lenne jó, mert Ő se szagértő, nekem az tetszene a legjobban, hogy Mezei és Wéber, ha már kell a Mezei, mert MotoGP-n is kicsit már nem bírtam, főleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elől.
  • Norbi1990
    Gundi jöhetne Gyula helyére.
  • LeventeV
    olyanokkal, akiknek a közvélemény előtti megítélésük is jó, tehát szeretik őket" - tette hozzá. -lehet olvasták a chatet az rtl oldalán, vagy esetleg sg-znek? XD
  • Dietrich
    Mezei Dániel
    ebben 100%-ban biztos voltam..
    Baumgartner Zsolt
    tőle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt? vagy arról, hogy amerikában miatta kitalálták a tesztpilóta státuszt ezalatt rommá tört egy zsír új panoz dp01-t és egy két ülésest Toronto utcáin egy VIP vendéggel?
    vagy arról kell ecsetelnie, hogyan kell elengedni a másiket lekörözöttként?
    Czollner Gyulával és Wéber Gábor
    Wéber jöhet a Czollnert meg úgy se ússzuk meg :p
    na de azt már én se tudom Knézy minek? Bevalottan tök hülye az autóversenyzéshez akkor már hívják ehhez Gyulait a retektől :p
    míg bokszutcai riporternek Szujó Zoltánt próbálják megszerezni
    van aki erre nem tartja alkalmasnak őt? legfeljebb megint megszivatják majd a ringen :p
  • bakkerman
    na jah,szerintem is,vagy még Paffett,ha belehúz jobban
  • IXEMGabeo
    Di Resta előbb lesz a Mercinél, mint Algersuari...
  • Firerock
    értem,elnézést kérek,rossz szót használtam.

:)
  • Totti5
    Algersuarit max akkor fogják beülteni valaki helyére ha akár MS akár Rosberg önszántából távozik a csapattól. Annyira nem csúcspilóta, legalábbis nekem nem tünik annak. Az természetes hogy akik nem kaptak ülést, azok megpróbálnak elhelyezkedni egy erősebb csapatnál teszpilótának, mert legalább ott van, ott lesz a futamokon, tanulhat is a nagyoktól, a gyári csapattól, és bármi történik valakivel beugorhat a helyére.
  • G_ArchAngel #118967
    De erted: ha lejar a szerzodese, akkor sem repul. Ezzel huztad fel az MS fanokat.

Karacsony lesz, most par napig teged is szeretlek
  • Firerock
    nem azt írtam hogy 2012-ben repül...

[viszont becsülöm hogy értelmesen hozzá tudtál szólni!]
  • G_ArchAngel #118965
    De el is olvastad a cikket?

"Algu ideális harmadik versenyző lehetne a német gárdánál, ahol 2012-re még mindig betöltetlen ez a pozíció."

Miert repulne MS, ha nem versenyzot, hanem tartalekot keresnek? 2013 mas, de akkor sem repul az, akinek lejar a szerzodese.
  • Firerock
    Gratulálok fiam!
    El tudnád mondani hogy ezt mire írtad?
    Beraktam egy cikket,feltettem egy egyáltalán nem provokatív kérdést.
  • IXEMGabeo
    mostmár Rosbergnél versenyen nem lassabb leginkább stabilitásban és kevesebb balesetben kellene résztvennie rögtön nem lenne ne mulass. Annyi biztos, hogy kopott pár tizedet, de még mindig ott van a legjobbak közt és az a sok fiatal tehetség akiről beszélsz azoknak még bőven érniük kell...
  • szabii98
    Jövőre jöhet vissza Briatore? Állítólag feloldották az életre szóló eltiltást.
  • Totti5
    Persze attól függ hogy a merci milyen lesz, de biztosan megvárja az új szabályokat, hátha ölébe pottyant a merci egy olyan vast amivel VB lehet akár.
  • Totti5
    Marad. 2014 már nem hiszem.
  • bakkerman
    de sumák tuti nem marad 2013-ra is,annyira nem jó,hogy maradnia kelljen,és csak a helyet veszi el fiatal tehetségek elől
  • a.carkey
    Kár volt beküldeni a SCt. Jól elvolt mindenki egy kupacban. :)
  • Master91
    +1
  • allock #118956
    te repülnél már innen
  • G_ArchAngel #118955
    A cikkben is arra van utalva.

• IXEMGabeo
    csak szeretnéd:D:D már régen aláírtak Rosberggel és Schumival...

max 3. számú lehet, de az F1lájv minden szarságot összeír lásd Kobayashi távozása
  • passatgt
    tesztpilóta, schumi megy el jövőre, utána beül a helyére
  • Totti5
    tesztpilóta mond valamit?:)
  • Firerock
    ALGUERSUARI A MERCEDES CSAPAT VERSENYZŐJE LEHET A FORMULA-1-BEN

Schumi repül?:/
  • Firerock
    amikor bekapcsolták a stúdiót csak erről a nyálas kislányról áradozott naphosszat.
  • Totti5
  • Firerock
    Wéber sajnos elfogult Vettel rajongó:(