182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nah, talán megtaláltam a forrást... bocsi a három külön kommentért, cserébe még több havas kép spa-ból:
http://8w.forix.com/6thgear/spa-snow-covered.html -
nem friss, legalább három éves :(
bár attól függetlenül még mindig szép -
úúú ez friss kép? kurvajól néz ki :O -
71-72-es nagyon pengén néz ki! -
M1: Bemutatkozik az új F1-es stáb -
G_ArchAngel #119182 Durva lenne, de szvsz a dobogo is szep lesz egy-ket alkalommal. -
IXEMGabeo #119181 [URL=http://www.motorsportal.hu/forma1/a-lotus-erdekes-innovacioval-vag-neki-az-idei-szezonnak-c43174.html]Lotus "újítás" Kimi világbajnok?[/URL] -
-
IXEMGabeo #119179 technikai elemzés, AMG Mercedes -
-
Na! Orrát meg figyelted? Majdnem mint a tavalyi mercedesé. Kipufogó rendszer más...meg ezek inkább csak találgatások, Február elején lesz a hivatalos.Addig is hoztam 1 videót:
(nem tudom be szúrni)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0fFM3SzaYS4 -
Jövőre se lesz szembeötlő változás rajtuk... pedig azt hittem egyszer szebbek lesznek. :) -
-
Wlanseraf #119174 A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Magyar Televízió Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. csütörtökön délelőtt mutatja majd be a sajtónak azt a stábot, amely 2012-től átveszi a korábban az RTL Klubon futó F1-es közvetítést.
A száguldó cirkusz rajongói miatt több százezres, esetenként milliós nézettséget hozó műsor az m1 prémium termékévé válik majd, ennek megfelelően megfelelő szakértői gárdát szerveztek a sportszerkesztőségen belül. Hivatalos információk hiányában egyelőre csak találgatni lehet a majdani műsorban szerepet kapó személyek kilétéről, ám annyi bizonyosnak látszik, hogy Szujó Zoltán továbbra is részese lesz a csapatnak, ő a jövőben is a helyszínről tudósítja majd az nézőket. A korábbi esztendőkben már F1-es kommentátorként szolgált Mezei Dániel biztosan senkinek nem okoz majd meglepetést, de hallani lehet egy új feladat várományosáról is, aki állítólag a Lotus Ladies Cup kötelékéből érkezik a televízióhoz, és a bulvárhírek felderítését kapja feladatul.
A szakértők személyét illetően lapunknak még nem sikerült biztosat megtudnia, de a hírek szerint több mint száz olyan jelentkező kereste meg a műsor szerkesztőjét, Réz Gábort, aki alkalmasnak tartaná magát a feladatokra, ám biztosat csak 12-én dél körül lehet majd tudni, amikor dr. Böröcz István, Gyulay Zsolt, Medveczky Balázs és Frank Tamás bejelentik a műsor főszereplőit és tájékoztatást adnak a közvetítés részleteiről.
Formula.hu -
"Formula 3, Blandford, August 1949: Major Peter Braid was the man in command in this famous accident when competing in his F3 Cooper. You'd have thought that his military intelligence would have helped him know where he was going, especially as the circuit was laid out around an army camp.
As it was, he got it wrong, very wrong running over the crest at Engineers bend, the fastest corner on the circuit, ending up with his Cooper perched atop the roof of the guardroom, having hit a bus stop and a small tree between leaving the track and reaching his unintended destination." -
És tényleg. Bocsánat :D -
te most szépen leírtad ugyanazt amit én! -
csak arra emlékszem, hogy forma 3-as versenyen történt.
ez más:
btw
-
Red-Bull: The early years
-
Mikor, hol történt? -
erre még rajkönen se lenne képes,pedig ő a wrcben érdekes pózokat talált ki :OO -
Wlanseraf #119166 

-
-
Van még 2-3 ha kell :D -
+1 -
IXEMGabeo #119162 ettől* -
IXEMGabeo #119161 ezt kár volt, erről a nadrágtól rémálmaim lesznek:D -
-
Jézus. hasonlítsd össze a pályákat + autókat abból a korszakból a mai autókkal és pályákkal.
Monacoba mekkorát zakózott Pérez, és túl élte. Egy akkori autóval ugyan ilyen esésnél lehet a fele ott maradt volna a pilótának, vagy komolyan meg sérül. -
azért mert nem hal meg minden versenyen legalább egy pilóta azért ők tenyésztett majmok? -
"Ezek voltak az igazi autók és az igazi versenyzők, nem a mai tenyésztett majmok." -
http://f1cirkusz.blog.hu/2012/01/08/f1_retro_a_brit_oroszlan_eve -
Vettel a taxiban, Vettel a szaunában, Vettel a benzinkúton előz... Vicces sztorik a Red Bull bajnokának tavalyi évéből -
G_ArchAngel #119154 Ellenben ez utobbit megveszik kontenerszamra az homoki negerek.
A masik meg maradt az elvetemultebb nemet, skandinav, frencia ujgazdagoknak, akik tudjak meg mi az a versenyauto. -
A felnin akadta fent én is, de nem csak ennél, hanem az összes koncepció autónál idétlenül néz ki...
Amit írtál az pedig nagy igazság. Nézzük meg a McLaren F1 sportkocsiját, ami 4 kerék, váltó, motor és kormány, semmi más. Az új MP4-12 pedig bőrüléles, kompjúteres, ájpodos, maszírozós, tolatóradaros luxussportkocsi, ami biztosan nem ad akkora élményt mint az elődje, de ez minden márkánál így van már. -
Alonso is credit to team!
-
Nem rossz, ...bár ez a felni még concept-nek is hülye (szvsz).
Nekem ronda, és még kavarja is a levegőt.
...az a gondom, hogy ezek már nehezek..egy ideje valahogy a sportkocsiknak luxusigényeket is ki kell elégítenie, meg hogy anyám is tudja vezetni kell bele Daewoo Matiz üzemmód.. -
engem ezek a mai műanyag matchboxok egyre kevésbé fognak meg... öregszem baszki
-
Feketébe kérem ... MOST!!!! 

-
G_ArchAngel #119148 OFFerrari concept