182279
  • pedobear
    hhhheheh
  • Ulvar
    Hidd el ő élvezné, megtalálná benne a szépet a saját munkájában! :D
  • RatBaG #119265
  • IXEMGabeo
    ez fájdalmas...csak rosszabb lesz:)

Ki kéne egy székre kötözni ezt a Szűcs gyereket és órákig diavetíteni a szarjait, amiket készített:)
  • bakkerman
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD eskü kacagok itthon,de csak azon,hogy lehet valakire ennyire balfasz :DDDDDDD
  • pedobear
    SCS+
  • IXEMGabeo
    pezsgős pohár...oké, egy kutya alkohol, alkohol:)
  • desigo
    "Sutil és Lux (a Renault résztulajdonosa) összeverekedett egymással egy népszerű sanghaji éjszakai szórakozóhelyen a tavalyi Kínai Nagydíj után. A dulakodás során a pilóta - aki barátja, a brit Lewis Hamilton győzelmét ünnepelte - egy pezsgőspohárral megvágta az üzletember nyakát, amit össze kellett varrni. Sutil és Hamilton együtt távozott a helyszínről.

A német versenyző így emlékezett vissza a történtekre:

"Azon az eseményen, amelyen magánszemélyként vettem részt, történt valami, egy nagyon szerencsétlen cselekedet a részemről, amellyel egyáltalán nem szándékoltan megsebesítettem valakit. Igazán sajnálom, ami történt, és elnézést kérek" - fogalmazott a pilóta, hozzátéve, hogy az ügynek semmi köze a sportpályafutásához, ezért a továbbiakban nem is szeretne erről nyilatkozni.

Sutil balesetnek tartja az ügyet, Lux (akinek sebét 20 öltéssel kellett összevarrni) azonban bírósági pert indított ellene.

Az ügyet azóta nem sikerült peren kívül rendezni, így a müncheni bíróság ítélkezik majd. A vád súlyos testi sértés, amiért egy év felfüggesztett börtönbüntetést kaphat Sutil.

Sutil ügyvédei tagadják a vádat, azzal a magyarázattal, hogy védencük csak a pohár tartalmát szerette volna Lux arcába borítani.

Január végén kerül sor a meghallgatásra, amelyen Lewis Hamilton tanúként vehet majd részt. "
  • Pimpula
    Én meg remélem hogy megkapja a méltó büntetését ezt a kis majmot. Nehogy már azt higgye, hogy mert egy sokadvonalbeli versenyző az F1-ben bármit megúszhat.
  • IXEMGabeo
    ha jól emlékszem akkor részegen egy sörös üvegszilánkkal megsebesített valakit összeszólalkozás után...
  • desigo
    Palik már szerepelt eleget.
    Jól lehetett rajta szórakozni de már nem hiszem,hogy nagyon meg tudna újulni.
    Inkább kapjon lehetőséget más.
  • bakkerman
    mi történt Sutillal???? erről lemaradtam szerintem :O
  • Totti5
    Bár nem ismerem a részleteket, de nem volt ez akkora nagy dolog akkor hogy ennyire fel kelljen fújni... később jött rá valamire az ürge, hogy ebből jó nagy botrányt lehet kreálni ami neki jól jön valamiért. Sajnálom, mert nagyon jó pilóta, egy gyári csapatban lenne a helye már. Simán Rosberg szintű versenyő. Remélem azt az embert aki tönkreszei ezzel a karrierjét az isten megveri.
  • bakkerman
    ha már a futamok kibaszott unalmasak,akkor legalább had szórakozzák már jól a kommentátorok baromságain...
  • Master91
    Gondoltam ki lehetne elemezni a képet, vagy ilyesmi :D Az volt az alap ötlet. Csak a körítést is le írtam.
  • G_ArchAngel #119252
    Sutil lehet Verstappen szobatarsa lesz...:/

Hulye volt, megerdemli, de akkor is sajnalom.
  • pedobear
    Az unalmas közvetítésekért nem vagyok oda.
  • Ulvar
    Legjobb döntés amit tehettek, nem tudom miért van a hiszti részedről. Értelmes szakértői munkát várok egy kommentátortól, mint mondjuk NFL közvetítéseknél, nem azt hogy bohóckodjanak, meg össze vissza beszéljenek.
  • Pimpula
    Ha hányni tudnál tőle akkor minek fosod tele az igénytelen kamuhíreikkel a fórumot? :)
  • Master91
    Ui: nem sok újdonságot mutat. azt hittem magát a szerkezetet mutatja...
  • Master91
    Az új Lotus felfüggesztésről egy animáció:
  • Carlos
  • Master91
  • Mersant
    dicseretes, okos dontes
  • pedobear
    Full HD-ban, a bokszutcából jelentkezik a Forma-1-gyel az MTV

Riskó megerősítette, hogy Palik László szerepeltetését viszont nem tervezik. "Engem is megdöbbent, hogy rengeteg ember várta Palik Lászlót, és rengeteg ember nem várta. Nekünk a közszolgálati televízióban nagyon fontos volt a hiteles arcokat megtalálni" - magyarázta a döntést. "Én azt gondolom, hogy új úton kellett elindulnunk, ezért nem lehetett szó Dávid Sándorról és Palik Lászlóról."

• Master91
    Mocskos F1-Live tegnap fel dobta facebookra ezt a képet:

A cikk:
    "Sébastien Buemi, a Red Bull-Racing hivatalos teszt-és tartalékversenyzője valószínűleg Silverstone versenypályáján gurult pályára a módosított RB7-es versenygéppel.

A Red Bull okosan kijátszotta a tesztszabályokat, esetleg meg is szegte azokat? Sok a kérdés ezzel kapcsolatban. "

Komentekben persze azonnal a sok okos " persze a red bull mindent meg tehet, úgy se büntetik meg, bla bla bla". Néha hányni tudnék az F1-live-től. Csak azért figyelem mert néha 1-2 érdekes képet fel dobnak...
  • a.carkey
    Naná, hogy pont ők, ha a Lotus közösen fejleszt a FIAval. :)
  • pedobear
    Ezek a kötelező reklámok dögunalmasak és gagyik.
  • Totti5
    ( az autó lehet hogy nagy ugrás a Ferkának technológiai szempontból, de nagyon bénán néz ki )
  • desigo
  • bakkerman
    hát igen,ő se így néz ki egy 10 órás munkanap végén,bááár,ezeknél a celeb ribiknél a munka szó mást jelent mint nálam.
  • Master91
    Mert a Retek Klub túl zsidó volt.
  • pedobear
    Látszik, hogy még a Photoshoppal a szeme is megvan vágva - lol
  • pedobear
    Ez eddig miért nem volt engedélyezve?
  • pedobear
    Bende Adrienn ??? kell az nekünk???
  • a.carkey
    Az MTVn se Jegyes-Tóth Kriszta eszéért áll meg az ember pár pillanatra két kapcsolgatás közt. Most max. lesz még egy újabb személy minden "második" vasárnap 13-16 óra között akiről majd nem kapcsolok át. :)
  • Master91
    Győzelmi pezsgő?

1. képen a pilóta merészen nyitott szájjal vezet, 1-2 bogár lehet le ugrott a 2 korty vízzel...nem semmi!
  • RatBaG #119230
    egy kis frissítő, anno.

• bakkerman
    óóó szia
  • Carlos
    jútúbra írjátok be a nevét és nézzétek meg a videóját ahol nyilatkozik. EPIC.