182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szomorú hogy ezek kellenek, korábban miért nem? Most miért kell? Ezt én nem értem... -
IXEMGabeo #119307 sőt még a 90-es évek vége 97, 98, 99 nagyon jó szezonok voltak!!! -
IXEMGabeo #119306 szerintem a 2003-as év volt pont amikor előzni is tudtak és még a gyengébb technikával is lehetett virítani. Nem szerettem azt az évet annyira (Raikkonen viribelése és 2. helyei miatt), de amúgy az az év izgalmas volt és sok akciódús futam volt...(Melbourne, Interlagos, Indianapolis, Imola, Silverstone, Suzuka) ezek különösen jó futamok voltak -
ezt én is ellenzem,de ha ezek nem lennének akkor dög unalom lenne az egész,másrészről pedig Vettelnek is valahogy előznie kell:) -
KERS DRS, F csatorna, Dupla diffúzor, cigány kerék, gönci hordó....ezek kellenek most az előzéshez. Ami még igazi volt számomra a 2000es évek eleje. -
akkor te annak örülnél ha triciklivel versenyeznének? Ha meg hasonló erőviszonyokat akartok akkor ottvan a GP2. Más kifogást kérnék... -
Ugyanígy küzdenek egymással, csak eltelt egy fél évszázad. Más, mint ahogy 15 évvel ezelőtt más volt. -
mitől "igazibb" ez mint a mai? Nem értelek titeket,jöttök ezekkel az ezeréves képekkel és fogalmatok sincs mi volt akkor... -
Berlinben ilyen visszafordító volt? -
További képek itt -
Ezek voltak az igazi versenyek!
Van egy olyan kép is ami egy nagy hídon versenyeznek Németországban és vízesés is van, de nem találom azt a klasszikus képet. -
nem minklet kérdeztek..én a JSP vagy a zöld/sárga festést mondtam volna. -
A Camelosak meg a jobbról 3. sor alulról 2. a legjobbak, de az összes tetszik. Legszebb autók az F1 történelmében -
-
De ha belegondolsz pár éve mikor jött a F1-ben is a kasztni forradalom 10 emberből 8 találta undorítónak az újat..ma már senki nem foglalkozik ezzel megszokta.
Azt is meglehet szokni. -
biztonság terén eddig mindent átvettek az amcsiktól Senna halála óta....ezt is átveszik ha nem szól közbe üzleti érdeknek és egyéb általunk nem látható érdekeltségeknek. -
undorító az a védő szar ott a keréknél,ha ezt bevezetik az F1-ben is, akkor onnan már tényleg pár év és jön a zárt kerék... -
a Lotusos góré elmondja, hogy széles körben közvéleményt kutattak és ennek az eredménye az lett, hogy a fekete-sárga színkombináció az, amit mindenki Lotus színeknek ismer/szeret/akar. Ezért döntött úgy a Lotus, hogy minden szériában ezt a színt viszi, ez lesz a brand szín.
Az IC-ben így és így néz ki tehát az F1-ben is ilyesmi lesz.
A hátsó kerekek mögötti (szerintem rusnya)új elem a ráfutásos baleset megelőzését hivandó lett kitalálva. Rossz nyelvek szerint az F1-t is érdekli a dolog...puding próbája az evés a bajnokság tapasztalatai alapján lesz döntés róla. -
túlélte. -
Technikai analízis: A Williams felfüggesztés nélküli autója -
szerintem te félreértelmezted a kit kat hsz-ét -
így van, inkább sírnia kellett volna, hogy megnyerte a versenyt -
Szerencsétlen hogy örül neki... Nem csoda, évek óta nem tudott nyerni, már az ilyen bohóckodások erőt adhatnak a magába vetett hitének. -
Arról nem is beszélve hogy ez Ferrari és Ducatti rendezvény is volt. Mint versenyző OTT a helye. És ha túl akar lépni a dolgokon tuti nem otthon fog ülni és sírni egy sarokban míg megbolondul... -
Nem ő tehetett róla ..... ráadásul nagy barátok voltak... reklám szempontjából semmi jelentősége, mert semmi negatívat nem tett...egy ártatlan szenvedője volt a dolgoknak. -
Simoncelli .. -
Mert? -
Rossi nem túl jó reklám mostanában. -
Mi a szarért kell futtatni a celebeket az M1-en is?
-
lehet angolul tud, csak németül nem -
-
Helyes, helyes! Remélem úgy tolják majd mint a BBC, hogy a rajt rácson gézen-gúzoskodnak a rajt előtt :D -
A Scuderia Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa remekül hangolt a téli tesztekre Madonna di Campiglióban a Wrooom 2012 eseményén.
Massa mindenkinél gyorsabb tudott lenni a pénteki jégversenyen. -
"Az utóbbi évekhez képest újdonság lesz, hogy a két kommentátor, Mezei és Wéber az összes verseny helyszínére elutazik majd. Riporterként velük fog tartani a szintén az RTL Klubtól igazolt Szujó Zoltán, valamint Bende Adrienn is, így már ketten fognak interjúkat készíteni a résztvevőkkel."
Ehhez bravo, jó sok pénzünk van!
Adrienn nyelvtudása változott az évek során? Csak mert ha a régi, még felszopónak se lesz elég, annyira "nem beszélni idegen nyelv" ez a csaj. -
Miután közrejátszott abban, hogy az RTLhez kerültek a jogok, ezen csodálkozni felesleges ... -
humorosból
:)
-
Ezt az oldalt még nem láttam. Na ez vicces és kurva jó! :D -
Jacksonnál majdnem beszartam a röhögéstől :D -
Lajos új gatyája -
G_ArchAngel #119268 Motorsportalon kommentben azt irtak, hogy felfuggesztett bortonbuntetest kapott.
Ha jol tevedek meg igy is bucsut inthet a SuperLicence-nek.