182279
  • Wlanseraf
    Da szíííp:)
  • Firerock

A "csúnya" Ferrari elcsúfítója:D
    Egy kis humor vele:)
  • Dietrich
    Birkacsello pedig mielött a ferkohoz igazolt nagy tehetségnek volt kikiáltva és mocorgott is benne valami. Inkább ezt feláldozta a népszerű ferka ülésért és 2. számúként. Lehet így sokkal több pénzt keresett mintha nem megy oda nem vitatom, de így eltékozolta a tehetségét szolga hű birkaként majd a cél elött 20 méterre behúzta a kéziféket mert ezt az utasítást kapta a boxból.
  • desigo
    Már rég eljött az ideje.
    Jöjjenek inkább a fiatalok.
  • Dietrich
    az egy dolog mi a véleményed vagy minek hol a helye.
    én csak erre reagáltam "Az olimpiának semmi köze a technikai sportokhoz tudtommal" mert ez így eben a formában butaság.
    Speciel a teniszt én sem tartom olimpiai számnak, de mióta feloldották, hogy profik is szerepelhetnek olimpián nem leszek meglepődve ha majd NFL is lesz olimpiai számként valamikor..
  • Ulvar
    Egy autósportban nem kerék meg lánc van össz vissz. Hanem elektronika, motor, stb...kettő közt ég és föld a különbség. Véleményem szerint NEM olimpiai sport és soha nem is szabadna annak lennie.
  • bakkerman
    na ja
  • pedobear
    ifj. Piquet
  • bakkerman
    a mai F1 világában ne beszéljünk Barrichello kapcsán "ajándék" évekről,amikor olyan nulla pilóták kapnak üléseket a pénz miatt,mint B.Senna,Chandhok,Karthikeyan,D'Ambrosio stb...
  • pedobear
    Így is elég sok ajándékévet kapott már...
  • IXEMGabeo
    egy 20 éves pályafutásra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy uncsi. 6 csapatnál versenyzett, 11 győzelem, 14 pole, 68 dobogó nem rossz eredmény ez és még mielőtt a Ferrarihoz igazolt volna csodákat művelt a Jordannel és a Stewarttal...
  • Master91
    Én még 1 évet adtam volna neki.
  • pedobear
    végre, uncsi volt a pályafutása
  • Dietrich
    Köszönjük Rubens!

"Azt hiszem egy ideig semmit nem fogok keresni, egy évig valószínűleg csak a családommal leszek, de utána lehetséges, hogy a sebesség iránti szenvedélyem nem engedi meg, hogy megálljak. Egy biztos, amerikai ovál versenyeken nem fogok rajthoz állni, mert megígértem a feleségemnek, és ezt tiszteletben tartom" - nyilatkozta Barrichello, akit jó barátja, és egyik gyermekének keresztapja, az IndyCarban versenyző Tony Kanaan szívesen látott volna a népszerű amerikai szériában.
  • Dietrich
    országúti kerékpár is van az is technikai sport.
    más kérdés hogy a bicajosok közt csak a 3. helyen szerepel az Olimpia...
  • bakkerman
    egybefűzhetnék a 2012 díjátadógálával,amin Vettel bemutatja a vb trófeát :)

[sarcasm]
  • Master91
    A Red Bull hivatalosan is megerősítette, hogy február 6-án mutatja be az RB8-at!
  • bakkerman
    a Senna név,és a brazil olajcég sok mindenre képes,pedig tudásban baumgartner szint a gyerek
  • Kit--Kat
    "engem választott ki" :DDD
    Jahh hát igen, nagy megtiszteltetés lehet, a pénz miatt egy csapatba kerülni...
  • IXEMGabeo
    1-3. futamon ütközött állandóan, Spaban is nekiütközött valakinek idén sok futamon csinált hülyeségeket, az autó is nagyon gyenge volt és még ő volt a tesztalany ezért volt jópárszor, hogy arra panaszkodott amiért Maldonado gyorsabb nála időmérőn...
  • IXEMGabeo
    kemény, tavaly Heidfeldet most pedig Barrichellot túrja ki:)
  • Master91
    www.f1-live.hu
    Bruno Senna a következőket mondta el az igazolás bejelentésekor:

„Nagyon megtisztelve érzem magam, hogy a Williams engem választott ki egyik versenyzőjének. A csapat egy nagyszerű történelemmel rendelkezik, és remélem, hogy segíthetek egy jó fejezetet írni ebben a történelemben. Az értékelési folyamat intenzív volt és módszeres, de az idő, amit a gyárban töltöttem demonstrálta, hogy nagyszerű emberek vannak a csapatban, és minden forrással rendelkezik, hogy jobb eredményeket érjen el ebben a szezonban.”

„Érdekes lesz annak a csapatnak vezetni, melynek a nagybátyám is vezetett, különösen úgy, hogy pár ember Ayrtonnal dolgozott itt. Remélhetőleg vissza tudunk hozni pár emléket, és alkothatunk pár remek újat is.”

„Egyben szeretném jó eredményekkel viszonozni a támogatást, melyet az országom adott, hogy megszerezzem ezt a mai pozíciót. Nagyon büszke vagyok rá, hogy brazil lehetek, és motiváltabb vagyok, mint valaha, hogy demonstráljam, mit tudok. Amióta egyszer beültem a gokartba, nem akarok mást.”
  • Master91
    Igen. Nem tudom mi bajuk volt Barrichelloval. Egész évben talán az utolsó, Brazil nagydíj rajtja jut eszembe ahol nagyon béna volt. De mondjuk ott nagyon. De ez a Bruno... nem látok benne tehetséget.
  • Totti5
    Akkor van mnég lejebb a Williamsnak. Egy lassú pilóta, szar autóval = tuti siker.
  • Master91
    F1lájv is meg említette.....újra Senna név fut Williams alatt
  • Ulvar
    Na Brazil helyére Brazil, azaz Senna váltja Barichellot.
  • Ulvar
    Nanananana...álljunk meg egy szóra.

Vitorlázásban nincs motor, sportlövészetben ha elromlik a fegyver kicserélik, íjászat ugyanez, kerékpár leesik a lánc, de az olyan ritka mint égen a csillag.

Autóverseny teljesen más tészta. Ott függ a motortól, gumitól, és minden egyéb elektronikától kezdve minden szarig. Azért nem nyerhet a legjobb mert elromlott a váltó...azért az kicsit unfair...sztem értelmetlen autóverseny az olimpiába és azzal megint egy szar folt kerülne a sport könyvekbe.
  • passatgt
    vitorla, sportlövészet, íjászat, triatlon(kerékpár), ezek szerintem beférnek a technikai sportokhoz
  • Ulvar
    Az olimpiának semmi köze a technikai sportokhoz tudtommal, az pont ellenkezik minden olimpiai szabállyal. Nem értem miért erőltetik, sztem nincs értelme...(hozzáteszem sztem a focinak sincs).
  • passatgt
    nem lenne szar, egyen autókkal:)
  • Wlanseraf
    Autók is indulhatnak az olimpián?
  • pedobear
    Bocs ha egy kicsit sok lett a kép :P

• pedobear

• pedobear

• pedobear

• pedobear
    Porsche

• pedobear

Ferrari 125 F1

Surtees in a Chaparral 2H (ez elvileg nem F1)
  • passatgt
    olyan fejeket vág, hogy "na faszom, még mindig van hátra 20 kör"
  • IXEMGabeo
    fogadjunk, hogy ez Fangio:)
  • RatBaG #119349