182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
:DDD
jó lesz ez, caterham krokodillal jön, ferrari delfinnel... a következő szerintem egy kalapácsfejű cápára fog hasonlítani^^ -
-
-
-
Telóról voltam, és nem jó a link. -
Fél perc google:
-
Van amin sírok a röhögéstől......
De mikor jön már az új Caterham?? -
szerintem ezek sosem voltak viccesek,sőt... 9/11-es viccek is gusztustalanok:/ -
-
Wednesday, January 25, 2012
No I am NOT dead. It's a scam to collect your contact information.
Hello Everyone,
If you see this on facebook or in an email
"Chuck Norris dies at age 71! Not a joke. See the video to find out how he died."
Do NOT click on the link. Please ignore it. It's a scam to collect your contact information.
Yes I am 71 but no... I am not dead : )
God Bless, Chuck Norris -
mellesleg akik 5-6 éve csánoriztak lefogadom nem éltek a nyolcvanas évek közepén/második felében a video korszak hajnalán, mikor Bruce Lee, Chuck Norris filmek voltak még csak..na meg Rambo vagy egy fajta női vagy férfi tolmáccsal :p -
Chuck Norris elszámolt végtelenig !
KÉTSZER !
-
Ez jópofa, ezzel nincs is gond. -
gondolom mai szemmel nézve a filmjeit kemény a tag, na meg a védjegyévé vált kivédhetetlen forgórugás :D
Amúgy nemcsak itt viccelődnek vele. Most élik a csáknoriszos viccek a második virágkorukat, 5-6 éve volt nagyon felkapva, most megint jönnek a hülyeségek, hogy egy kézzel is tud tapsolni, egyszer hazakísért egy hajléktalant stb...
Szerintem vannak nagyonszar csáknoriszos viccek, de van 1-2 jó is :)
-
Ha már itt tartunk, aktuális:
-
ez megy már egy ideje és nem csak nálunk , érdemes 9gag-et nézegetni :) -
Wlanseraf #119574 Nyugi mindenki rajta röhög:)
De ha nem hiszed ird be a google keresőbe hogy "find chuck norris":)))) és ott az első találat:))) -
OFF:
Már többször meg akartam kérdezni, de mikor jött ez a pihent baromság erről a majomős Chuck Norrisról? Évek óta értelmes filmje nincs, vén fasz az egész emberke, kb. annyi hírértéke van, mint Steven Segalnak vagy klónjainak, mégis, egyszer csak a föld alól is hülye viccek formájában jön elő a neve (nem tudom, hogy csak itthon, vagy világszerte), és a jelenlegi 14-22 éves korosztály ilyeneken röhög. Ez amolyan újszülöttnek minden név új kategória, vagy mélyebb a probléma gyökere? -
Fából csinálta 1 csávó :D -
Adná az ég! :D -
G_ArchAngel #119570 Hogy ki lesz verheto, az az auton is fog mulni: lattunk mar Hondabol Brawnt:)
Amugy meg lehet, hogy az altalad nem emlitett Mercedes fog allandoan alazni:) -
Idei célként, ha ott lenne a 4-6. helyeken az szép lenne. Massa, Webber simán verhetőek. Alonso, Hami, Vettel, Button biztosan nem. -
csáknorisz az isten, minden mezőnyben lévő világbajnok tőle tanult vezetni. -
Ha valaki rájött mi akar ez lenni, ne rösteljen megosztani a világgal. -
G_ArchAngel #119566 Q. What do you think of Raikkonen's return? Do you think he will be the same as before?
PdlR: Kimi is a great driver with whom I've worked with and for a lot. And I've always said that of all the drivers I've worked with, he's probably the most brilliant. If Lotus can build a competitive car, Kimi could surprise this year.
Hmmm... pedig PdlR nagy Alonso-fan es vele is dolgozott egyutt:) -
Formulások most a télen nagyon rápörögtek Csákkra, inkább néznének régi futamokat vagy mennének síelni. -
Pedig ez annyira nem is szörnyű, nincsenek párbeszédek, amik nem függenek össze egymással :D -
Következőnél minuszolom a topicot :). Nem bírom tovább.. -
IXEMGabeo #119562 rajzokból "egyet" találhatsz kikészítette ezt is;) 
-
G_ArchAngel #119561
-
IXEMGabeo #119560
áháháháhá -
paj01 #119559 Hat igen az uj szabalyok miatt varhatoak furcsa orrkialakitasok. Ezvan, majd megszokjuk mint a hatso szarnyakat. Mclarenre leszek kivancsi, a wokingiak a designt sem szoktak hatterbe szoritani:) -
Barrichello ülés próbán van a KV Racing csapatnál (Indycar)
kiváncsi vagyok ott lesz az Indy500-on vagy sem :p (asszony tíltja az ováloktól) -
G_ArchAngel #119557 Annak orulok, hogy linkelitek es nem beillesztitek ezt a fosch-t, de attol meg nem tudjuk, hogy mi ez. Irjatok mar oda, hogy [A VILAG LEGSZARABB KEPREGENYE]
koszonom a maradek agysejtem neveben -
Amikor a hulyeseg szorgalommal parosul, csodas dolgok szuletnek
-
+1 -
Kíméljétek meg magatokat a linktől
egyre jobban várom a világvégét!
-
KIMI -
Csak azt nem tudom hogy ha ilyen hosszú, egy monacoi pályán hogy fog befordulni ? :D
-------
Nekem baromira tetszenek ezek a gumik. Elfogadnák mindegyikből egyet!