182279
  • a.carkey
  • nearo
    :DDD
    jó lesz ez, caterham krokodillal jön, ferrari delfinnel... a következő szerintem egy kalapácsfejű cápára fog hasonlítani^^
  • Master91
  • Master91
  • Totti5
  • Master91
    Telóról voltam, és nem jó a link.
  • zzeN
    Fél perc google:

• Master91
    Van amin sírok a röhögéstől......

De mikor jön már az új Caterham??
  • Firerock
    szerintem ezek sosem voltak viccesek,sőt... 9/11-es viccek is gusztustalanok:/
  • mcmoha
  • mcmoha
    Wednesday, January 25, 2012

No I am NOT dead. It's a scam to collect your contact information.
    Hello Everyone,
    If you see this on facebook or in an email
    "Chuck Norris dies at age 71! Not a joke. See the video to find out how he died."
    Do NOT click on the link. Please ignore it. It's a scam to collect your contact information.
    Yes I am 71 but no... I am not dead : )
    God Bless, Chuck Norris
  • Dietrich
    mellesleg akik 5-6 éve csánoriztak lefogadom nem éltek a nyolcvanas évek közepén/második felében a video korszak hajnalán, mikor Bruce Lee, Chuck Norris filmek voltak még csak..na meg Rambo vagy egy fajta női vagy férfi tolmáccsal :p
  • Torzonborz
    Chuck Norris elszámolt végtelenig !

KÉTSZER !

• Totti5
    Ez jópofa, ezzel nincs is gond.
  • kifli
    gondolom mai szemmel nézve a filmjeit kemény a tag, na meg a védjegyévé vált kivédhetetlen forgórugás :D

Amúgy nemcsak itt viccelődnek vele. Most élik a csáknoriszos viccek a második virágkorukat, 5-6 éve volt nagyon felkapva, most megint jönnek a hülyeségek, hogy egy kézzel is tud tapsolni, egyszer hazakísért egy hajléktalant stb...

Szerintem vannak nagyonszar csáknoriszos viccek, de van 1-2 jó is :)

• Kit--Kat
    Ha már itt tartunk, aktuális:

• Torzonborz
    ez megy már egy ideje és nem csak nálunk , érdemes 9gag-et nézegetni :)
  • Wlanseraf
    Nyugi mindenki rajta röhög:)

De ha nem hiszed ird be a google keresőbe hogy "find chuck norris":)))) és ott az első találat:)))
  • a.carkey
    OFF:
    Már többször meg akartam kérdezni, de mikor jött ez a pihent baromság erről a majomős Chuck Norrisról? Évek óta értelmes filmje nincs, vén fasz az egész emberke, kb. annyi hírértéke van, mint Steven Segalnak vagy klónjainak, mégis, egyszer csak a föld alól is hülye viccek formájában jön elő a neve (nem tudom, hogy csak itthon, vagy világszerte), és a jelenlegi 14-22 éves korosztály ilyeneken röhög. Ez amolyan újszülöttnek minden név új kategória, vagy mélyebb a probléma gyökere?
  • Master91

Fából csinálta 1 csávó :D
  • Master91
    Adná az ég! :D
  • G_ArchAngel #119570
    Hogy ki lesz verheto, az az auton is fog mulni: lattunk mar Hondabol Brawnt:)

Amugy meg lehet, hogy az altalad nem emlitett Mercedes fog allandoan alazni:)
  • Totti5
    Idei célként, ha ott lenne a 4-6. helyeken az szép lenne. Massa, Webber simán verhetőek. Alonso, Hami, Vettel, Button biztosan nem.
  • kifli
    csáknorisz az isten, minden mezőnyben lévő világbajnok tőle tanult vezetni.
  • Totti5
    Ha valaki rájött mi akar ez lenni, ne rösteljen megosztani a világgal.
  • G_ArchAngel #119566
    Q. What do you think of Raikkonen's return? Do you think he will be the same as before?

PdlR: Kimi is a great driver with whom I've worked with and for a lot. And I've always said that of all the drivers I've worked with, he's probably the most brilliant. If Lotus can build a competitive car, Kimi could surprise this year.

Hmmm... pedig PdlR nagy Alonso-fan es vele is dolgozott egyutt:)
  • Minstrel
    Formulások most a télen nagyon rápörögtek Csákkra, inkább néznének régi futamokat vagy mennének síelni.
  • kifli
    Pedig ez annyira nem is szörnyű, nincsenek párbeszédek, amik nem függenek össze egymással :D
  • Ulvar
    Következőnél minuszolom a topicot :). Nem bírom tovább..
  • IXEMGabeo
    rajzokból "egyet" találhatsz kikészítette ezt is;)
  • G_ArchAngel #119561
  • IXEMGabeo

áháháháhá
  • paj01
    Hat igen az uj szabalyok miatt varhatoak furcsa orrkialakitasok. Ezvan, majd megszokjuk mint a hatso szarnyakat. Mclarenre leszek kivancsi, a wokingiak a designt sem szoktak hatterbe szoritani:)
  • Dietrich
    Barrichello ülés próbán van a KV Racing csapatnál (Indycar)
    kiváncsi vagyok ott lesz az Indy500-on vagy sem :p (asszony tíltja az ováloktól)
  • G_ArchAngel #119557
    Annak orulok, hogy linkelitek es nem beillesztitek ezt a fosch-t, de attol meg nem tudjuk, hogy mi ez. Irjatok mar oda, hogy [A VILAG LEGSZARABB KEPREGENYE]

koszonom a maradek agysejtem neveben
  • Nightt
    Amikor a hulyeseg szorgalommal parosul, csodas dolgok szuletnek
  • ScarY MAN
    +1
  • Totti5
    Kíméljétek meg magatokat a linktől egyre jobban várom a világvégét!
  • pedobear
    KIMI
  • Master91
    Csak azt nem tudom hogy ha ilyen hosszú, egy monacoi pályán hogy fog befordulni ? :D
    -------
    Nekem baromira tetszenek ezek a gumik. Elfogadnák mindegyikből egyet!